Malesefki gunumuzde hala bu tur zihniyetler var, yakin akraban olunca biraz idare etme yonune gidiyorsun iste cok hasir nesir olmadiktan sonra.
"Tirnagin varsa basini kasi" atasozunu bosuna dememisler...
Blue cum 3 kurus olsun kendinin olsun, ben hep boyle bakarim olaylara, ne yapabiliyorsam azdan az coktan cok kendim yaparim, keyfinide kendim surerim,Allaha sukurler olsun herzaman.
selam kızlar 2 gündür giremedim
özledim valla
geçmişi okıyım dönücem
özledim valla
geçmişi okıyım dönücem
özledim valla
geçmişi okıyım dönücem
ben de çıkıyorum...öpüyorum hepinizi...
Maşallah oğluna pozisyonunu değişir inşallah daha erken değilmi takma kafana şimdiden..Bende babyy to2 marka arabayı beğenmiştim pembe grili bi modeli vardı .satıcı kadın bu ürünleri çok satıyoruz çok sağlam demiştiikızlaaar ben geldim bu arada
bugün kontrolümüz vardı..oğluşum bir hafta önden gitmeye devam ediyor.sata göre 26 usgye göre 27. haftadayız. boyu yaklşık 35 cm kilosuda 900 grbaya tosun olmuştu..allah devamını getirsin..geçenlerde çok şiddetli karın ağrısı yaşamıştım sanırım o esnada bebek yön değiştirmiş.malesef şuan kafası yukarda suyu iyi olduğu sürece sıkıntı yok döner daha dedi. inş dönerde annesini üzmez bide şeker yükleme testi oldum. idrarda verdim. pztesi çıkıcak sonuçlarımız..ordan çıkışta ankamale gittik.oğluma cicişler aldım.müsait bi zamanda yüklücem.bide bi araba gördüm çok beğendim..çok hafif ve çok şıktı..bakmanızı tavsiye ederim. baby 2 go proton modeli..265 tl peşin fiyatıydı.almadım ama sanırım onu alıcam
sizler nasılsınız ne var ne yok??
Takmayın kafanıza yapan kendi torununa oğluna yapıyo yapmayan kendi bilirr deyin geçinn ..Kız anneleri farklı oluyo tabiki benim annem bir emekli maaşına neler neler yaptı şimdi beşiğini ben alıcam diye tutturduu ben doğurunca bilezik takıcakmış onu mutlu ettiğim için :))okadar hevesliki anlatamam Allahım gönlüne göre versin anneciminnnÇok teşekkür ederim kızlar...iyi ki sormuşum...karar vermeme yardımcı oldunuz...öpüyorum hepinizi...
bu arada dün hasbelkader k.valideyle tlfda konuştuk.ben de tam park yataklara bakıyordum.yatak bakıyorum bebeğe dedim.annene söyle annen alsın dediherşeyi hazır bebeğimin zaten dedim.bir tek yatağı kaldı.annemlere siz almayın ben alacağım yatağını bebeğin dedim dedim.ya öyle mi?ii ben alayım o zaman yatağı dedi.öyl esinir oldum ki...lütfediyor hatun.çok asabımı bozdu.hem bir iğne yapmıyor,hem de benim biricik anacığıma laf atıyor kendini bilmez kadın ya... kızlar fazla mı tepki veriyorum sizce ya?
hoşgeldin kuşummm
slm sedacım...hoşgeldin...
Hosgeldin Sedacimm
kizlar, ben kalkiyorum, masamizi hazirliyayim. Karnimda acikti walla, sabah 10 bucuk gibi yemistim, sonr oglen arada meyve yedim ama tutmadi...okadar saat bekledim son yarim saat bekleyemicem nerdeyse:))))
hepinize iyi aksamlarrr
sedasem çok tatlı renkleri hayırlı olsun
3ü 35 liraydı heralde dimi amerikadan geliyodu
carters markamı
selam kızlarrrr şimdi haberlerde izledim jelli doğum diye bişey çıkmış hem sancıyı hafifletiyomuş hemde kayganlaştırıcı özelliği olduğundan doğumda yırtılmayı önlüyomuş bir kadın öyle doğum yapmış ve dikişsiz olmuş doğumu ve çokta kolay oldu diyorrr şimdi baktım eczanelerde var jel dianatal jell 250 tlymiş
mrb canım
haberin özetini gördüm ama izleyemedim
o zaman hepimizin kolaylıkla ulaşabileceği bi jelmiş
kolay olsunda parası çok değil bide doktorumuza danışmak gerek onlar karşıda çıkabilirler
bakalım benimki ne diycekben şubat 4 te gidicem drye ancak ozaman sorabilirim daha erken gidecek olan arkadaşlar sorsunlarda bakalım ne diyo bizim drler
kızlar bugün bir çanta aldım sizde bakın bi nasıl ben siyahını aldıım fiyatıda uygun geldi özellikleride iyi geldi ben 65 aldım.sizce nasıl?
Lullaby Lullaby Abant Kapitoneli Bebek Bakım Çantası | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?