2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

öyle maalesef zonnetim tırnağın varsa başını kaşı...çok doğru...

selam kızlar 2 gündür giremedim
özledim valla
geçmişi okıyım dönücem

Hosgeldin Sedacimm

kizlar, ben kalkiyorum, masamizi hazirliyayim. Karnimda acikti walla, sabah 10 bucuk gibi yemistim, sonr oglen arada meyve yedim ama tutmadi...okadar saat bekledim son yarim saat bekleyemicem nerdeyse:))))

hepinize iyi aksamlarrr

ben geldim herkes çıkmışşş:))
Maşallah oğluna pozisyonunu değişir inşallah daha erken değilmi takma kafana şimdiden..Bende babyy to2 marka arabayı beğenmiştim pembe grili bi modeli vardı .satıcı kadın bu ürünleri çok satıyoruz çok sağlam demiştii

Takmayın kafanıza yapan kendi torununa oğluna yapıyo yapmayan kendi bilirr deyin geçinn ..Kız anneleri farklı oluyo tabiki benim annem bir emekli maaşına neler neler yaptı şimdi beşiğini ben alıcam diye tutturduu ben doğurunca bilezik takıcakmış onu mutlu ettiğim için :))okadar hevesliki anlatamam Allahım gönlüne göre versin anneciminnn

hoşgeldin kuşummm

slm sedacım...hoşgeldin...

hoşbulduk canlarım
geçmişi okudum çok şeyler almışsınız güle güle kullansın bebikolar
hasta olanlara geçmiş olsun diyorum dikkat edin bol c vitamini...
rapunzel yön değiştirmiş bebek hiç üzülme oluyomuş öyle sonra yine aşağıya dönüyormuş canım.
aralcım güle kullansın annen almış taçtan uyku setini. benimde annem aldı aynısının pembesini çok güzel gerçekten.benimde havlularım geldi bugün ekliyorum resimlerini..

sedasem havluların renkleri çok güzel görünüyoo..Benim havlu takımımı teyzem alıyo başlıklı havlu bornoz ve terliği falan varmış ,eğer o almasaydı bende getirtirdim bunlardan..Güle güle kullan..O havluya bebişleri banyodan sonra sarıp kucağına almak mis kokulu mahmur haliyle çok tatlı olur yaaaa

sedasem çok tatlı renkleri hayırlı olsun
3ü 35 liraydı heralde dimi amerikadan geliyodu
carters markamı

evet canım amerikadan geliyo
circo marka birsürü ürünü var ben iinceliyorum çok güzel şeyler var.
mesela nevresim takımınıda aldım circo marka.

carters 3 lü takım aldım pijama takımı seti.
kadife tulum kurbağalı
yazlık tulum aldım çokk şeker ...

selam kızlarrrr şimdi haberlerde izledim jelli doğum diye bişey çıkmış hem sancıyı hafifletiyomuş hemde kayganlaştırıcı özelliği olduğundan doğumda yırtılmayı önlüyomuş bir kadın öyle doğum yapmış ve dikişsiz olmuş doğumu ve çokta kolay oldu diyorrr şimdi baktım eczanelerde var jel dianatal jell 250 tlymiş

carters çok iyi bir marka zaten biliyorum
nevresim setini ne kadara aldın ve ödemeyle kargo işini nasıl yapıyosun
ürünler sana amerikadanmı geliyo

bu arada nevresimin çok tatlı hayırlı olsun

hayırlı olsun canım aldıklarınnnn çok şekerlerrrr güle güle sağlıkla kullanın

mrb canım
haberin özetini gördüm ama izleyemedim
o zaman hepimizin kolaylıkla ulaşabileceği bi jelmiş
kolay olsunda parası çok değil bide doktorumuza danışmak gerek onlar karşıda çıkabilirler

mrb canım
haberin özetini gördüm ama izleyemedim
o zaman hepimizin kolaylıkla ulaşabileceği bi jelmiş
kolay olsunda parası çok değil bide doktorumuza danışmak gerek onlar karşıda çıkabilirler

ben şubat 4 te gidicem drye ancak ozaman sorabilirim daha erken gidecek olan arkadaşlar sorsunlarda bakalım ne diyo bizim drler

ben şubat 4 te gidicem drye ancak ozaman sorabilirim daha erken gidecek olan arkadaşlar sorsunlarda bakalım ne diyo bizim drler
bakalım benimki ne diycek
bunu konuşmak için erken der kesin

çanta çok güzele benziyo hayırlı olsun
ben çok beğendim ama ben bebek çantası almıycam
onun yerine adidas yada nikenin sırt çantalarından ve hastane içinde küçük valiz tipi çanta alıcam
belim ağrıyo kol çantası taşıyamam sırt çantası daha mantıklı benim için

senin çanta bu sitede indirimli 85 lira çok iyi fiyata almışsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…