bakalım benimki ne diycek
bunu konuşmak için erken der kesin
çanta çok güzele benziyo hayırlı olsun
ben çok beğendim ama ben bebek çantası almıycam
onun yerine adidas yada nikenin sırt çantalarından ve hastane içinde küçük valiz tipi çanta alıcam
belim ağrıyo kol çantası taşıyamam sırt çantası daha mantıklı benim için
senin çanta bu sitede indirimli 85 lira çok iyi fiyata almışsın
ayy bugün çalgılı günümüz vardı duramadım oynadım hareket olsun diye şimdi nasıl belim ağrıyor kızım kek istiyo şimdi kim kalkıp yapacak bu arada kızlar ben çatlak için epey bişey kullanıyorum ama resmen çatlıyorum bu iş ciltle alakalı kremler,yağlar hikaye...
afiyet olsun şimdidenayy bugün çalgılı günümüz vardı duramadım oynadım hareket olsun diye şimdi nasıl belim ağrıyor kızım kek istiyo şimdi kim kalkıp yapacak bu arada kızlar ben çatlak için epey bişey kullanıyorum ama resmen çatlıyorum bu iş ciltle alakalı kremler,yağlar hikaye...
tatlım ben toker bebeden aldım hafta sonu indirimi varmış.bende bide nıkesırt çantası var ama bu termostatlı ya hemde memlekete fln giderken kullanışlı olur die düşündüm.uygun buluncada kaçırmayayım dedim.
Merhabalar.. Ben de aranıza yeni katılıyorum.. Benim hamileliğim fazla kilo almış olmam dışında iyi gidiyor.. 45 kilo ile hamile kaldım şimdi 61 kiloyum.. Ben kiloyu önemsemiyorum ama doktorum çok takıntılı bu konuda... 2 hafta öncesine kadar oğlumuz olcak biliyorduk... bisürü erkek kıyafetleri aldık (tulumlarımızı falan saymıyorum onlar kız erkek farketmez :)) şimdi ise kız diyorlar....umarım bundan sonra herşey yolunda gider ve mayısın ilk haftası alırım kızımı kucağıma... o kadar heyecanlıyımki geceleri uyuyamıyorum, nasıl geçecek 3 ay bakalım...
canım maşallah bebişine tosuncuk olcak herhalde ayyyy yerim ben onu.bu arada kızmı erkekmi.benimki 24+0 da 542 grdı.biraz düşük geldi banada ama sitelere baktım 23. haftasını dolduran bebekler 510-550 arası oluyomuş.bizimkide tam 23. haftasını doldurmuştu
maşallah minik tosuna. benm oğlumda 776 grmdı salı gittiğimde. kilolu olması neden sorun teşkil etsin ki. maşallah işte ne güzelhem 50 grm çok abartı değil
hoşgeldinizMerhabalar.. Ben de aranıza yeni katılıyorum.. Benim hamileliğim fazla kilo almış olmam dışında iyi gidiyor.. 45 kilo ile hamile kaldım şimdi 61 kiloyum.. Ben kiloyu önemsemiyorum ama doktorum çok takıntılı bu konuda... 2 hafta öncesine kadar oğlumuz olcak biliyorduk... bisürü erkek kıyafetleri aldık (tulumlarımızı falan saymıyorum onlar kız erkek farketmez :)) şimdi ise kız diyorlar....umarım bundan sonra herşey yolunda gider ve mayısın ilk haftası alırım kızımı kucağıma... o kadar heyecanlıyımki geceleri uyuyamıyorum, nasıl geçecek 3 ay bakalım...
çantan çok güzel hayırlı olsun canım
rapıunzelcim bende birkaç önce duymuştum o jeli evet kolaylaştırıyomuş ve yurt dışındda hep onu tercih ediyolarmış.
ben satıcıyla irtibattayım benim için uygun ürünleri ayarlıyor benim beğendiklerimi sağolsun mail falanda atıyo.
sonra tamam deyip fiyatı falan anlaşıyoruz.istemediklerimi de söylüyorum.
sonra sahibinden ekoyuyor o ürünü bende satın alıyorum kredi kartıyla hemen ödemeyi yapıyorum.satın alıyorum.kargoyu o ödüyo.sonra ürün ertesi gün elime geçiyo.kontrol ediyorum sorun varmı yokmu diye.eğer benim istediğim şeylerse alıyorum.
sonra tekrar sahibindene girip onay butonuna basıyorum ürünü aldım diye.sonra para satıcıya aktarılıyor.
umarım anlatabilmişimdir.tamemn güvenli yani öbür türlü ben almam zaten
nevresimi de 50 ye aldım.
hepsini koymuyo kadın sahibindene mailleşiyoruz daha iyi oluyor.msn de yazışıyoruz.istediğim şeyleri söylüyorum .orda ablası varmış resimlerini çekip ona yolluyo fiyatlarını bana iletiyo falan..sonrada ürünler geliyo.böyle yani.
öpüyorumm.....
bu arada kızlar, bacaklarımda uyurken kasılmalar oluyor.bunun için doktorum bana magnezyum içeren bir ilaç verdi bgn aradım ama bulamadım, piyasada yokmuş doğal yollardan almayı deneyeceğim.Gerçi arkadaşlardan biri yazmış magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden oluyormuş.
bgn eminönü'ye gittik chicconun outletine gittik aman allahım tam bir hayal kırıklığı. tahmin edemeyeceğiniz kadar küçük 2 katlı birer odalık bir dükkan.fiyatlar sweetlerde ve sanırım ayakkabılarda uygunmuş onun dışında mağaza fiyatları ile aynıymış. bulmak için harcadığımız emeğe ve otoparka verdiğimiz paraya içim sızladı. yalnız havuzlu han süper, chicconun biberonları veya bazı ürünler chicconun mağazasından daha ucuz bilginize. ben henüz erken diye korkudan birşey alamadım, belki siz alırsınız şekerler.
yeni gelen arkadaşlar olmuş sanıyorum hoşgeldiniz hepiniz.
aybur evet canım özel müşterileri var bayanın yardımcı oluyor her konuda.
bende geçen hafta tesadüf buldum o bayanı.keşke daha önce tanısaydım diyorum.harika kaliteli ve marka şeyler oluyor elindeihtiyacım olan şeyleri alıyorum.
herkeze kapısı açıktır zannediyorum.
oda evli ve çocuğu var.çok tatlı biri.ben bi sorun yaşamadım.
daha önce mailini yazmıştım buraya canım.ordan ekle istersen benim adımıda verebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?