oyyyy canım ne guzel şirin şeyler bunlar o 10lu önlüğü nekadara aldın acaba canım..
bende 3 tane var.sedasem penye battaniyeyede çok ihtiyaç olucak desenleri harika bunların fiyatı ne kadar bide önlüklerin
benim oğlum olacağı için renkler bana uymuyo ne yazikki
battaniye gerçekten çok ihtiyaç arkadaşlar benim kızımın 4-5 tane battaniyesi vardı hepsinede ihtiyaç oldu ayrıca el örgüleri falanda kullandık.yani alınca bir köşede durmuyor illaki lazım oluyor.
tşkler canım.evet çok şık guzel seyler.25 tl canım.
valla ben kargoyla falan uğraşmak istemem canım oyüzden alıyorum bu bayandan.kargo ödemek zor oluyor.
hem ürünler türkiyeden bile bazen daha uygun oluyor.hemde özel burda bulunmayan modeller.
kadife tulum 25 mesela burda herhangi markasız kaltesiz bir mağazada bile fiyat aynıdır.
bende akıllıca davranıyorum hem kaliteli hem uygun alıyorum.
mesela ana kuıcağım 100 tlye aldım.ofiyata fisher pricelar var onlarda aynı sistem olanlar 150 den başlıyor.
benimki hem değişik hemde uygun fiyatlı aldım.hemde çok kaliteli.
25 tl canım.
valla ben kargoyla falan uğraşmak istemem canım oyüzden alıyorum bu bayandan.kargo ödemek zor oluyor.
hem ürünler türkiyeden bile bazen daha uygun oluyor.hemde özel burda bulunmayan modeller.
kadife tulum 25 mesela burda herhangi markasız kaltesiz bir mağazada bile fiyat aynıdır.
bende akıllıca davranıyorum hem kaliteli hem uygun alıyorum.
mesela ana kuıcağım 100 tlye aldım.ofiyata fisher pricelar var onlarda aynı sistem olanlar 150 den başlıyor.
benimki hem değişik hemde uygun fiyatlı aldım.hemde çok kaliteli.
ilk neler almalıyız arkadaşlar.ilk hamişliğim çok bilgili değilim bukonuda. mesela battaniyelerin çok lazım olacağını bile düşünmüyordum iyi bir fikir oldu banada.çok mersi..
kızlar hepinize iyi akşamlar.
seda cnm havluların gelmiş. güzel günlerde kullan inş. havluların kalitesi nasıl acaba? beğendinmi?
ben çok beğendim kalitesi iyi ama klın değil yumaşak ince havlular.kızlar hepinize iyi akşamlar.
seda cnm havluların gelmiş. güzel günlerde kullan inş. havluların kalitesi nasıl acaba? beğendinmi?
evet kargosuz canım ödemiyorum kargo..sedacım ana kucağın kargosuzmu 100 tlye mal oldu ve diğer aldıkların
kargo içinde fiyatlar yanılmıyosam
ben çok beğendim kalitesi iyi ama klın değil yumaşak ince havlular.
evet kargosuz canım ödemiyorum kargo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?