2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bunlarda battaniyeler penyeymiş daha düşünüyorum karar vermedim.çok güzeller ama nebileyim bende almıştım....bilmiyorum.

sedasem bunlar çok cici
ben biberon dr browns aldım oda gaz yapmıyomuş
ama nukta çok iyi
bikaç ay önce arkadaşımla amerikadan bi bayana sipariş vermiştik cartersler o zamanlar hamile olduğumu bilmiyodum yeğenlerime almıştım
malları çok güzel hemde çok uygundu hatta şuandada carters çok uygun arkadaşımla yeniden sipariş hazırlayalım dedik ama kargo neredeyse 50 lira falan tutuyo
geçen sefer annesiyle türkiyeye yollamıştı kargo ödememiştik
senin bayanla bende irtibata geçeyim bi

sedasem penye battaniyeyede çok ihtiyaç olucak desenleri harika bunların fiyatı ne kadar bide önlüklerin
benim oğlum olacağı için renkler bana uymuyo ne yazikki

battaniye gerçekten çok ihtiyaç arkadaşlar benim kızımın 4-5 tane battaniyesi vardı hepsinede ihtiyaç oldu ayrıca el örgüleri falanda kullandık.yani alınca bir köşede durmuyor illaki lazım oluyor.

oyyyy canım ne guzel şirin şeyler bunlar o 10lu önlüğü nekadara aldın acaba canım..

25 tl canım.
valla ben kargoyla falan uğraşmak istemem canım oyüzden alıyorum bu bayandan.kargo ödemek zor oluyor.
hem ürünler türkiyeden bile bazen daha uygun oluyor.hemde özel burda bulunmayan modeller.
kadife tulum 25 mesela burda herhangi markasız kaltesiz bir mağazada bile fiyat aynıdır.
bende akıllıca davranıyorum hem kaliteli hem uygun alıyorum.
mesela ana kuıcağım 100 tlye aldım.ofiyata fisher pricelar var onlarda aynı sistem olanlar 150 den başlıyor.
benimki hem değişik hemde uygun fiyatlı aldım.hemde çok kaliteli.

ilk neler almalıyız arkadaşlar.ilk hamişliğim çok bilgili değilim bukonuda. mesela battaniyelerin çok lazım olacağını bile düşünmüyordum iyi bir fikir oldu banada.çok mersi..

sedasem penye battaniyeyede çok ihtiyaç olucak desenleri harika bunların fiyatı ne kadar bide önlüklerin
benim oğlum olacağı için renkler bana uymuyo ne yazikki
bende 3 tane var.
alayım ozaman.25 tl.
benim aldıklarımdan 1 er tane var sanırım ama emin değilim sormadım.değişik renkleri vardır.bayan bana kız için olanları sunuyor.mesela senin erkekse sana erkek olanları gösteriyor canım.
irtibata geç belki vardır.bilemiyorum.
battaniye gerçekten çok ihtiyaç arkadaşlar benim kızımın 4-5 tane battaniyesi vardı hepsinede ihtiyaç oldu ayrıca el örgüleri falanda kullandık.yani alınca bir köşede durmuyor illaki lazım oluyor.

tşkler canım.evet çok şık guzel seyler.

sedacım ana kucağın kargosuzmu 100 tlye mal oldu ve diğer aldıkların
kargo içinde fiyatlar yanılmıyosam

kızlar hepinize iyi akşamlar.

seda cnm havluların gelmiş. güzel günlerde kullan inş. havluların kalitesi nasıl acaba? beğendinmi?

ilk neler almalıyız arkadaşlar.ilk hamişliğim çok bilgili değilim bukonuda. mesela battaniyelerin çok lazım olacağını bile düşünmüyordum iyi bir fikir oldu banada.çok mersi..

ben yakın zamanda anne olan arkadaşımdan çok fikir alıyorum
battaniye ve bol miktarda çıtçıtlı badilerin işe yaradığını biliyorum yaz bebekleri olucaklar çünkü
fazlasıyla ıslak mendilede ihtiyaç varmış yenidoğanda unibaby ıslak mendil kullanıyomuş
e bebekte 12li fiyatı 39.90 lira indirimdeymiş
her paket 40lı

seda cnm havluların gelmiş. güzel günlerde kullan inş. havluların kalitesi nasıl acaba? beğendinmi?

iyi akşamlar canım
yanılmıyosam sen büyükçekmece kolana gidiyosun dimi
bende oranın eski doktoru olan fuat beye gidiyorum muayenehanesine ve büyük ihtimal doğumumda klanda olucak
doktorum yeniden kolana geçicek galiba

ben çok beğendim kalitesi iyi ama klın değil yumaşak ince havlular.

sedacım ana kucağın kargosuzmu 100 tlye mal oldu ve diğer aldıkların
kargo içinde fiyatlar yanılmıyosam
evet kargosuz canım ödemiyorum kargo..

battaniye,kanguru,silikon göğüs ucu,patikli pijamalar,yandan bağlamalı pamuklu zıbınlar ve şapka benim en çok kullandıklarımdı ilk bebeğimde özellikle şapka tulumların üstüne aynı renk penye şapkalr çok şirin duruyor.doktordan duymuştum bebekler ilk aylarında başlarından üşütür mutlaka şapkalı olmalı diye.

sedasem canım ürünlercidden çok cici sitesindenmi sipariş ettin dolar üzerinden mi alınıyo yoksa istanbulda mağazalarda bulabilirmiyizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…