2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

aybur canım sağol cevapın için
bende baktım zap a ama o tam yatmıyor.
onun yerine maclaren daha çok met ediyolar.
onlara maxi cosi koltuk ve cybex uyuyor.
peg prego italyan ve çok iyi ben anakucağını buldum beğendim 160 tl normalde çok daha pahalı.
ama eğer pusete takacaksam ana kucağını peg prego almam lazım.
gerçi yorumları okudum çok iyi pusetleri var peg pergonun.
ondan alabilirim incelim artık.

arkadaşlarım çok mutluyum amniyosentez sonuçlarım temiz geldiği için bu aralar ayaklarım yere basmıyo.bu sevincimi sizlerle paylaşmak istedim.allah ım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..

Herkeze Kocaman Selamlarrr

Kızlar Bakın Doğum Sancısı İle İlgili Güzel Bir Yazı Buldum Sizlerlede Paylaşmak İstedim

Son düzenleme:

Gözün aydın!Harika haber

Sağol Canım.Ben hep aşı olanlardan sonrasında çok ağrı yaptığını duyduğum için korktum galiba.Bir an önce gidip vurulsam korkum geçecek eminim.:97:

İlk aylarda ana kucağını çok kullanırsın.Arabaya takılanı daha mantıklı tabii ki.Onların ayaklara oturtulup bebek arabası şeklinde kullanılanları da var.Bebek arabasını daha sık kullanırsıın bence.
Özellikle sıcak havalarda kanguruyu sık kullanmak istemezsin diye düşünüyorum.Eğer toplu taşım araçlarıyla tek başına yolculuk yapacaksan kullanışlı oluyor kanguru.Arabasını ayrıca taşımakta zorlanmamak adına.

ben varım canım limangodaki bebek ürünlerine bakıyodum bebettonun ürünleri var çok güzel ama begendiklerimin bir kısmı satılmış

canım gözün aydın...

selam arkadaşlar bugün topikte kimse yok herkes ne güzel tatil yapıyor dinleniyor galiba ya ben ismimi değiştirecem ama bürtürlü nerden değiştireceğimi bulamadım siz biliyormusunuz nerden olduğunu ???

çok sevindim canım gözün aydın..

gözün aydınnn çok güzel bi haber bu. Allahım sağlıkla yavrularıma kavuşmayı nasip etsin hepimize inş.

oyy kıyamam neymiş öle onlar?bakayım bende
tavşanlı alt açma minderi,banyo havlusu,battaniyeleri begendim ama begendiklerim bitmişti bidaki sefere... bebettonun ürünlerini çok seviyorum.bide bogulmayı önleyen yastık vardı 18 tl ye nasıl kullanışlı bişeymi acaba

kızlar bugün dışarda inceledim bir araba daha önce bakmamıştım bile
kraft horn travel system
nasıl bir hafiflik .360 derece dönen .düz yatan .kılıfı tamamen çıkıyor yıkanıyor.sepeti büyük.
puset kısmını ilk aylarda hiç kullanmadan sadece ana kucağını takıyorsunuz bebeğiniz size bakıyor.sonra büyüynce puseti tekrar takıyorsunuz.ben çokkkkk beğendim.istediğim herşey vardı.çok estetik 7 kilo araba .ana kucağıda çok rahat gözüküyor.
şimdi alanlara mesaj attım yorumları çok güzel cevap bekliyorum.
sanırım bunu alıcam
ve fiyatı 550 idi 450 ye kadar indi.
fakat aceleci olmıyalım dedik.netten de buldum zaten 450 kargo bedava.
ona göre alıcam.sizde varmı gelişmelr napıyorsunuz bakalım

slm cnm, eğer beğendiysen bence al derim. 7 kilo çok iyiymiş valla. hafif olması çok büyük bir avantaj.

Son düzenleme:
slm cnm, eğer beğendiysen bence al derim. 7 kilo çok iyiymiş valla. hafif olması çok büyük bir avantaj.

evet canım alıcam sanırım
bide gitti gidiyorda % 5 indirim oluyor.hoppp 425 e alıcam inşallah.travel system olarak
sen neler yaptın aldınmı yeni bişeyler.
ha bu arada ben sebamed ürünleri almıştım ilk aylar için.bugün de chiicoyu gördüm çantalı onuda aldım ve indirimdeyi 39 tl valla hemn aldım sonra kullanırım

Sağlığımı etkiler bir durum şimdilik yok, sadece doktorlar gözümü korkutuyorlar.. Bir de tabiki hareketlerimde biraz kısıtlılık oldu :)) Ayrıntılı usg ye girmemiştim zaen ona girince ortalık karıştı :)) yaa bize doktorumuz hiç kesin dememişti ama bizimde içimize hep erkek diye doğuyordu, kandırıkçı çıktı bizim kız :))

amway'in calsium magnesyum diye biri ürünü var.. doğal olması sebebiyle ben onu kullanıyorum.. ,tavsiye ederim..

ooo chicco çantayı çok uyguna almışsın. aynı çanta chicconun kendi mağazasında 69 lira. şu içinde bakım seti ile birlikte olan değilmi? yandan asmalıda çantası var. nereden aldın cnm. istanbuldamısın sende?

bizde bugün gezdik dolaştık lcw da bulduk yine kendimizi zaten uygun indirimde olunca çok uygun şeyler oluyor. 3'lü kısa kollu ve 1 adet uzun kollu badi. şapka eldiven, yelek bide içine sweat aldım. hepsi 44 lira tuttu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…