ya bu cinsiyet olayını duydukça bende hep tereddüt yaşıyorum her gittiğimde doktora cinsiyet soruyorum.abimin oğlunada doğana kadar kız dediler doğduki erkek amaan herşey pembe örgüler cicili bicili çok ilginç olmuştu.
ooo chicco çantayı çok uyguna almışsın. aynı çanta chicconun kendi mağazasında 69 lira. şu içinde bakım seti ile birlikte olan değilmi? yandan asmalıda çantası var. nereden aldın cnm. istanbuldamısın sende?
bizde bugün gezdik dolaştık lcw da bulduk yine kendimizizaten uygun indirimde olunca çok uygun şeyler oluyor. 3'lü kısa kollu ve 1 adet uzun kollu badi. şapka eldiven, yelek bide içine sweat aldım. hepsi 44 lira tuttu.
çok sevindim canım gözün aydın..
gözün aydınnnçok güzel bi haber bu. Allahım sağlıkla yavrularıma kavuşmayı nasip etsin hepimize inş.
sende baya uygun almışsın güle güle kullansın bebişimiz.
evet canım baya uygun aldık.çantalı içinde komple olan set .ben zonguldaktayım
kızlar bugün dışarda inceledim bir araba daha önce bakmamıştım bile
kraft horn travel system
nasıl bir hafiflik .360 derece dönen .düz yatan .kılıfı tamamen çıkıyor yıkanıyor.sepeti büyük.
puset kısmını ilk aylarda hiç kullanmadan sadece ana kucağını takıyorsunuz bebeğiniz size bakıyor.sonra büyüynce puseti tekrar takıyorsunuz.ben çokkkkk beğendim.istediğim herşey vardı.çok estetik 7 kilo araba .ana kucağıda çok rahat gözüküyor.
şimdi alanlara mesaj attım yorumları çok güzel cevap bekliyorum.
sanırım bunu alıcam
ve fiyatı 550 idi 450 ye kadar indi.
fakat aceleci olmıyalım dedik.netten de buldum zaten 450 kargo bedava.
ona göre alıcam.sizde varmı gelişmelr napıyorsunuz bakalım
arkadaşlarım çok mutluyum amniyosentez sonuçlarım temiz geldiği için bu aralar ayaklarım yere basmıyo.bu sevincimi sizlerle paylaşmak istedim.allah ım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
Herkeze Kocaman Selamlarrr
Kızlar Bakın Doğum Sancısı İle İlgili Güzel Bir Yazı Buldum Sizlerlede Paylaşmak İstedim
sen yeterki iste canım alıdım valla.ama kampanya bugün sondu.banada alıp kargo yapsaydın
sende başlarmışsın yakında sedasemden.com :82: :90::90:
ilk müşterin ben olurum bak
sizde güzel günlerde kullanın inş cnm.
Canım gözün aydın ... Rabbim zorluklarla karşılaştırmasın birdaha....
Deren yazını çok beğendim iki dakika önce eşimle normal doğum üzerine konuşuyorduk ben sancılardan ve dikişlerden korkuyorum aslında. Senin yazın bi anda ilaç gibi geldi bu açıdan hiç düşünmemiştim...
bunlar çok güzel şimdi birde fiyatları öğrenelim....iyi geceler bgn eşimle alışverişe çıktık
ben bebek bakım çantası almadım onun yerine sırt ve kol çantası aldım
bunlar bgn aldıklarım
diğer aldıklarımıda cicilerimiz bölümüne ekliycem
ben geçmişi okuyup geleyim
[URL=http://img20.imageshack.us/i/50476478.jpg/][/URL]
mavili olan penye battaniye
[URL=http://img80.imageshack.us/i/65873052.jpg/][/URL]
gözün aydın canım çok sevindimarkadaşlarım çok mutluyum amniyosentez sonuçlarım temiz geldiği için bu aralar ayaklarım yere basmıyo.bu sevincimi sizlerle paylaşmak istedim.allah ım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
nick değiştirmek için moderatörlere msj atıyosun 3 tanede seçenek yazıyosun uygun olanla değiştiriyolarselam arkadaşlar bugün topikte kimse yok herkes ne güzel tatil yapıyor dinleniyor galiba ya ben ismimi değiştirecem ama bürtürlü nerden değiştireceğimi bulamadım siz biliyormusunuz nerden olduğunu ???
tavşanlı alt açmaları bende çok beğeniyodum arkadaşım tavsiye etmedi kadifeden kumaşı olduğu için çok leke tutuyomuş ve geçmiyomuştavşanlı alt açma minderi,banyo havlusu,battaniyeleri begendim ama begendiklerim bitmişti bidaki sefere... bebettonun ürünlerini çok seviyorum.bide bogulmayı önleyen yastık vardı 18 tl ye nasıl kullanışlı bişeymi acaba
ana kucağıylamı 450 lira kraftta bebek arabasında iyikızlar bugün dışarda inceledim bir araba daha önce bakmamıştım bile
kraft horn travel system
nasıl bir hafiflik .360 derece dönen .düz yatan .kılıfı tamamen çıkıyor yıkanıyor.sepeti büyük.
puset kısmını ilk aylarda hiç kullanmadan sadece ana kucağını takıyorsunuz bebeğiniz size bakıyor.sonra büyüynce puseti tekrar takıyorsunuz.ben çokkkkk beğendim.istediğim herşey vardı.çok estetik 7 kilo araba .ana kucağıda çok rahat gözüküyor.
şimdi alanlara mesaj attım yorumları çok güzel cevap bekliyorum.
sanırım bunu alıcam
ve fiyatı 550 idi 450 ye kadar indi.
fakat aceleci olmıyalım dedik.netten de buldum zaten 450 kargo bedava.
ona göre alıcam.sizde varmı gelişmelr napıyorsunuz bakalım
bende sebamed alıcam set olarakevet canım alıcam sanırım
bide gitti gidiyorda % 5 indirim oluyor.hoppp 425 e alıcam inşallah.travel system olarak
sen neler yaptın aldınmı yeni bişeyler.
ha bu arada ben sebamed ürünleri almıştım ilk aylar için.bugün de chiicoyu gördüm çantalı onuda aldım ve indirimdeyi 39 tl valla hemn aldım sonra kullanırım
ooo chicco çantayı çok uyguna almışsın. aynı çanta chicconun kendi mağazasında 69 lira. şu içinde bakım seti ile birlikte olan değilmi? yandan asmalıda çantası var. nereden aldın cnm. istanbuldamısın sende?
bizde bugün gezdik dolaştık lcw da bulduk yine kendimizizaten uygun indirimde olunca çok uygun şeyler oluyor. 3'lü kısa kollu ve 1 adet uzun kollu badi. şapka eldiven, yelek bide içine sweat aldım. hepsi 44 lira tuttu.
bunlar çok güzel şimdi birde fiyatları öğrenelim....
aybur evet canım oto koltuğuyla beraber....
kullanan kişilere mesaj yazdım bakalım onlardanda fikir alayım.sonra alıcam inşallah.
eslemnaz güle güle kullansın canım çok güzel hepsi
fiyatı iyiymiş bende bakayım bi
cicileri ben aldım eslemnaz değil
iyi geceler bgn eşimle alışverişe çıktık
ben bebek bakım çantası almadım onun yerine sırt ve kol çantası aldım
bunlar bgn aldıklarım
diğer aldıklarımıda cicilerimiz bölümüne ekliycem
ben geçmişi okuyup geleyim
[URL=http://img20.imageshack.us/i/50476478.jpg/][/URL]
mavili olan penye battaniye
[URL=http://img80.imageshack.us/i/65873052.jpg/][/URL]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?