2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ya biz de olay biraz farklıydı, aslında bizim acelemizden de kaynaklandı.. bizim kızımız doğru düzgün hiç göstermedi, hep ucundan bucağından gördüğümüzü sandık (tabi daha çok doktor) biz çoğu zaman ne gördüğüümzü aslında anlamıyoruz bile doktor ne derse öyle düşünüyoruz :))

sende baya uygun almışsın güle güle kullansın bebişimiz.
evet canım baya uygun aldık.çantalı içinde komple olan set .ben zonguldaktayım

sende baya uygun almışsın güle güle kullansın bebişimiz.
evet canım baya uygun aldık.çantalı içinde komple olan set .ben zonguldaktayım

banada alıp kargo yapsaydın
sende başlarmışsın yakında sedasemden.com :82: :90::90:
ilk müşterin ben olurum bak

sizde güzel günlerde kullanın inş cnm.

bu aracın linkini vermeniz mümkün mü? Benim de aradığım özellikler mevcut, ama ben en uygun 650 TL'ye Cybex'ten buldum..

Canım gözün aydın ... Rabbim zorluklarla karşılaştırmasın birdaha....

Herkeze Kocaman Selamlarrr

Kızlar Bakın Doğum Sancısı İle İlgili Güzel Bir Yazı Buldum Sizlerlede Paylaşmak İstedim

Deren yazını çok beğendim iki dakika önce eşimle normal doğum üzerine konuşuyorduk ben sancılardan ve dikişlerden korkuyorum aslında. Senin yazın bi anda ilaç gibi geldi bu açıdan hiç düşünmemiştim...

banada alıp kargo yapsaydın
sende başlarmışsın yakında sedasemden.com :82: :90::90:
ilk müşterin ben olurum bak

sizde güzel günlerde kullanın inş cnm.
sen yeterki iste canım alıdım valla.ama kampanya bugün sondu.
bu arada hayatta öyle satış falan yapamam allah yapanlara sabır versin çok zor iş.
kaç gündür resimler ekliyorum sizlere göstermek için benim gibi herkez faydalansın.ama çok uğraştırıyor insanı valla.şimdi bi süre bişey almıyım ara veriyim diyorum bakalım ne kadar dayanıcam
şuan sadece puset ve oto koltuğu için bakıcam artık onun dışında çoğu şeyi aldım sayılır.

çok teşekkür ederim arkadaşlarımmmmm.inanın dünyaları verseler gözüm görmezdi yeterki oğlum sağlıkla doğsun.eminim tüm annelerin dilekleri budur.rabbim hiç bir anne adayına bu 1 aylık eziyeti çektirmesin...:80:

gözün aydın canım çok sevindim
selam arkadaşlar bugün topikte kimse yok herkes ne güzel tatil yapıyor dinleniyor galiba ya ben ismimi değiştirecem ama bürtürlü nerden değiştireceğimi bulamadım siz biliyormusunuz nerden olduğunu ???
nick değiştirmek için moderatörlere msj atıyosun 3 tanede seçenek yazıyosun uygun olanla değiştiriyolar tavşanlı alt açmaları bende çok beğeniyodum arkadaşım tavsiye etmedi kadifeden kumaşı olduğu için çok leke tutuyomuş ve geçmiyomuş ana kucağıylamı 450 lira kraftta bebek arabasında iyi bende sebamed alıcam set olarak
hayırlı olsun canım sende ekle fotoları görelim

aybur evet canım oto koltuğuyla beraber....
kullanan kişilere mesaj yazdım bakalım onlardanda fikir alayım.sonra alıcam inşallah.
eslemnaz güle güle kullansın canım çok güzel hepsi

Son düzenleme:
bunlar çok güzel şimdi birde fiyatları öğrenelim....

teşekkür ederim
çantalar sırt çantası 58 tl
valiz tipi 99 liraydı ama ykmde kampanya vardı eski sezon ürünleri nikede bir alana bir bedavaydı
ikisini 99 liraya aldık
unibaby 12li ıslak mendil 39.90 tl
avent göğüs kremi 30 ml 35.90dan 9.90a inmişti e bebekte
aziz bebe penye battaniye 14 tl
ayakkabılar 1.si 6.5 tl
2. si8.5 tl
son iki ayakkabı sevi baby ve 7.5 tl

Son düzenleme:

hepsi birbirinden güzeller iyi günlerde kullan,ayrıca cevabın için teşekkürler gönderdim modorötöre msj...

aybur34 cnm çok güzel cicileriniz. güzel günlerde kullanın inş.
aziz bebeden almışsın sanırım. uygunmu fiyatlar. orayada mı baksak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…