2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hepsi birbirinden güzeller iyi günlerde kullan,ayrıca cevabın için teşekkürler gönderdim modorötöre msj...
çok teşekkür ederim
nickiniz değişince haberdar edin bizi
aybur34 cnm çok güzel cicileriniz. güzel günlerde kullanın inş.
aziz bebeden almışsın sanırım. uygunmu fiyatlar. orayada mı baksak acaba

teşekkürler canım
battaniye 14 lira
ayakkıbılardan ilki 6.5
ikincisi 8.5
son 2 ayakkabı sevi babyden 7.5 tl
ben ikitelli aziz bebeye gittim çok fazlada uygun bişey bulamadım tulumlar 20 25 lira arasıydı
battaniyeyide sepetten aldım
sepette çok çeşit yoktu yeni doğan için

beylikdüzü zeyland ve sevi bebe daha uygun

herkeze günaydın....mutlu haftalar hepimize
aralcım doktora gidecektin sanırım.eğer buraya gelirsen bana ulaşırmısın canım.

haftasonu doktora gittim teyzeleri..
oğlum 900 gr olmuştu ama yüzünü göremedimmmm totosunu döndü oturdu :26: ayrıca ters duruyodu ona canım sıkıldı
bunun haricinde şeker ve idrar testide yaptrıdık..bugün çıkıcak sonuçlarımız. haa bide dr dan çok fena fırça yedim 12 kilo aldım die

Herkeze gunaydinlar,

Uyandimi bakalim biciriklarinizda sizinle birlikte

Biz bu haftaya biraz yogun baslicaz, bugun butun gun egitimimiz var
Haftanin ilk gunude hiiiic cekilmez ama katlanicaz mecburen

Keyifli bir gun olsun insallah herkez icin,
opuyoruz minnosumla

Herkese günaydın arkadaşlar
Haftasonu bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine eminönündeki havuzlu hana gittim.Bebek için aklınıza gelebilecek ne varsa hepsi ordaydı ama fiyatlar bana çok da uygun gelmedi açıkçası sadece toplu olması güzeldi. Kaliteli şeyler vardı fakat ben daha uygun fiyatlar bekliyordum. Hatta bebek şekerleri için olan süsleri burda daha pahalıydı (eminönünde mısır çarşının yanından girilen sokaktaki ürünlere kıyasla) Hazır gitmişken bende biraz bişiler aldım tabi, arabasız gitseymişiz çok feci eziyet olurmuş bize, onuda ekstra belirteyim. Bebek arabası aldık, pierre cardin'in, ben heryerde sormuştum 600 den yukarıydı, en düşük beşyüzlerdeydi. Saraçhanenein ordaki alt geçide gittik ordan aynı arabayı 400'e aldım, anakucağı ile beraber. Sanırım orası fiyat anlamında çok makuldu ancak nakitle giderseniz , güzel inidirmler mevcut, bu benim nakit fiyatı. Gitmek isteyen olursa diye fikir vermek istedim.

günaydıınn
gözünaydın oğluşunun totoşunuda görmüşsünn
maşallah annesi ne güzel bebişte sorunyokmuş gözün aydınn
amman ne olacaktı sanki hiçmi almıycakmışız
çok biliyolar zaten
benim dr da her gittiğimde kg laf ediyo
bana 6 öğün beslen meyve sebze et süt bal herşeyi yiyeceksin der kg alıncada kızar hıhhhhh umrumda bilem değill yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsuunn

günaydıınnn
allah kolaylık versiinn

günaydıınnnn
hayırlı uğurlu olsunn
demekki eminönüne alışverişe gidilmeyecekmişşş

kolay gelsin sizee

hayırlıs olsun canım. istanbulda olsam bende saraçhaneden alırdım bebek arabasını herhalde

RAPUCUM burda mısın?tatlım haftasonu gönderdiğin linkler çalışmıyor...bir daha atsana...onlara da bakayım da bugün sipariş verceğim inş...:81:

RAPUCUM burda mısın?tatlım haftasonu gönderdiğin linkler çalışmıyor...bir daha atsana...onlara da bakayım da bugün sipariş verceğim inş...:81:

burdayım kuşumm neden çalışmıyor acep?? du bidaha bakayım olmadı modellerin adınıda yazaayım

günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleriii..

çok kötü bir hafta geçirdim malum grip salgını eşimden bana da bulaştı soluğu acilde aldık 2 tane serum yedim iğneler fln doktor antibiotik ilaç yazdı kendi doktoruma da danıştıktan sonra 2 gün kullandım sonra korktum bıraktım ne olur ne olmaz

perşembe günü de şeker yüklemem yapıldı Allaha şükür normal çıktı problem yokmuş yani
bu sıralarda tetenoz aşımın 2.dozunu da yaptırmam gerekiyor..

bizde gelişmeler böyleeee
kötü başladı güzel bitti haftamız umarım herkes iyidir

öpüyoruuumm kocamannn

HERKESE GÜNAYDIN.....sohbetinizi çok özledim :) çok hasta oldum..malum meşhur olan grup salgını bana da uğradı...ama çok şükür kaynar denilen lohusa çayı ile kendimi toparladım...şimdi iyiim çok şükür..birazdan temziliğe başlıcam her şeyi yıkamak istiyorum evde mikrop kalmasın....
geçmişi okumadım ama umarım herkes iyidir,sonuçlar iyidir,güzel ciciler alınmıştır....
kaldığımız yerden devam edelim..bir haftalık kaybım var ...

biri bu : Camino Lx Oyun Park (60x120) - Mavi | | Bebefix.com

burdaki model baby 2 go camino lüks oyun parkı satış yeri bebefix

diğeridee

Stork Garden Lux Klf karlp Ykanabilen Park Yatak | | Bebefix.com

buda aynı adreste satılan stork garden lüks park yatak - bu sökülüp yıkanabiliyomuş ben almasaydım bunu alırdım kesin

her ikisindede yanında içinin yatağı yada uyku setinden biri 49 tl.. bence çok uygun..

awsar güle güle kullansın bebeişimiz
hangi modelden aldın?
rapunzelcim hiç üzme kendini canım
kiloyu verirsin hiççç sorun etme.
bebeğinde pozisyonundan endişe etme daha erken döner canım
bende bugün tetenozumun 2.sini vurulmaya gidicem.
siz oldunuzmu ikinciyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…