çok teşekkür ederimhepsi birbirinden güzeller iyi günlerde kullan,ayrıca cevabın için teşekkürler gönderdim modorötöre msj...
aybur34 cnm çok güzel cicileriniz. güzel günlerde kullanın inş.
aziz bebeden almışsın sanırım. uygunmu fiyatlar. orayada mı baksak acaba
günaydın herkese..mutlu haftalar.........
Günaydın Arkadaşlar Hayırlı Haftalar
günaydın .....
mutlu sabahlar
herkeze günaydın....mutlu haftalar hepimize
aralcım doktora gidecektin sanırım.eğer buraya gelirsen bana ulaşırmısın canım.
haftasonu doktora gittim teyzeleri..
oğlum 900 gr olmuştuama yüzünü göremedimmmm totosunu döndü oturdu :26: ayrıca ters duruyodu ona canım sıkıldı
bunun haricinde şeker ve idrar testide yaptrıdık..bugün çıkıcak sonuçlarımız. haa bide dr dan çok fena fırça yedim12 kilo aldım die
Herkeze gunaydinlar,
Uyandimi bakalim biciriklarinizda sizinle birlikte
Biz bu haftaya biraz yogun baslicaz, bugun butun gun egitimimiz var
Haftanin ilk gunude hiiiic cekilmez ama katlanicaz mecburen
Keyifli bir gun olsun insallah herkez icin,
opuyoruz minnosumla
Herkese günaydın arkadaşlar
Haftasonu bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine eminönündeki havuzlu hana gittim.Bebek için aklınıza gelebilecek ne varsa hepsi ordaydı ama fiyatlar bana çok da uygun gelmedi açıkçası sadece toplu olması güzeldi. Kaliteli şeyler vardı fakat ben daha uygun fiyatlar bekliyordum. Hatta bebek şekerleri için olan süsleri burda daha pahalıydı (eminönünde mısır çarşının yanından girilen sokaktaki ürünlere kıyasla) Hazır gitmişken bende biraz bişiler aldım tabi, arabasız gitseymişiz çok feci eziyet olurmuş bize, onuda ekstra belirteyim. Bebek arabası aldık, pierre cardin'in, ben heryerde sormuştum 600 den yukarıydı, en düşük beşyüzlerdeydi. Saraçhanenein ordaki alt geçide gittik ordan aynı arabayı 400'e aldım, anakucağı ile beraber. Sanırım orası fiyat anlamında çok makuldu ancak nakitle giderseniz , güzel inidirmler mevcut, bu benim nakit fiyatı. Gitmek isteyen olursa diye fikir vermek istedim.
Herkeze gunaydinlar,
Uyandimi bakalim biciriklarinizda sizinle birlikte
Biz bu haftaya biraz yogun baslicaz, bugun butun gun egitimimiz var
Haftanin ilk gunude hiiiic cekilmez ama katlanicaz mecburen
Keyifli bir gun olsun insallah herkez icin,
opuyoruz minnosumla
günaydıınn
gözünaydın oğluşunun totoşunuda görmüşsünn
maşallah annesi ne güzel bebişte sorunyokmuş gözün aydınn
amman ne olacaktı sanki hiçmi almıycakmışız
çok biliyolar zaten
benim dr da her gittiğimde kg laf ediyo
bana 6 öğün beslen meyve sebze et süt bal herşeyi yiyeceksin der kg alıncada kızar hıhhhhh umrumda bilem değill yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsuunn
ahh dimi semaysem..banada herşeyi yiyeceksin en az 6-7 öğün yapacaksın dio sonrada bi kamyon laf gerçi henüz şeker sonucunu almadık. şeker çıkarsa eğer diyetisyene yollucak beni ya inşallah çıkmaz..
Herkese günaydın arkadaşlar
Haftasonu bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine eminönündeki havuzlu hana gittim.Bebek için aklınıza gelebilecek ne varsa hepsi ordaydı ama fiyatlar bana çok da uygun gelmedi açıkçası sadece toplu olması güzeldi. Kaliteli şeyler vardı fakat ben daha uygun fiyatlar bekliyordum. Hatta bebek şekerleri için olan süsleri burda daha pahalıydı (eminönünde mısır çarşının yanından girilen sokaktaki ürünlere kıyasla) Hazır gitmişken bende biraz bişiler aldım tabi, arabasız gitseymişiz çok feci eziyet olurmuş bize, onuda ekstra belirteyim. Bebek arabası aldık, pierre cardin'in, ben heryerde sormuştum 600 den yukarıydı, en düşük beşyüzlerdeydi. Saraçhanenein ordaki alt geçide gittik ordan aynı arabayı 400'e aldım, anakucağı ile beraber. Sanırım orası fiyat anlamında çok makuldu ancak nakitle giderseniz , güzel inidirmler mevcut, bu benim nakit fiyatı. Gitmek isteyen olursa diye fikir vermek istedim.
inş.şeker testin iyi çıkar
sanki sende kendimi gördüm başıma gelecekleri yani
bende bu hafta içi şeker testine gidicem malum aldığım kilolarım var effffff
bir dietisyenim eksikti varsın oda olsunnn
RAPUCUM burda mısın?tatlım haftasonu gönderdiğin linkler çalışmıyor...bir daha atsana...onlara da bakayım da bugün sipariş verceğim inş...:81:
RAPUCUM burda mısın?tatlım haftasonu gönderdiğin linkler çalışmıyor...bir daha atsana...onlara da bakayım da bugün sipariş verceğim inş...:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?