2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

,

KIZLAR BAKIN eskiden beşik nasılmış....bez derdi yok,silmek yok ...çiş borudan gidiyor,poposunun altındada kum torbası var..süper bir şey..eşim dalga geçmek için benimle al sana beşik diye önüme sürdü :)

geçmiş olsuun canım

geçmiş olsuun canım

geçti ama nasıl geçti bilmiyorum..kimseye bulaşmasın ....çok dikkat edin..bogazınız kaçınmaya başladığı anda bol bol ılık şeyler için...ballı tarcınlı ılık su,limonlu ılık su, sıcak süt buhar makinesi ile burnuuz açık tutun,limonlu tuzlu su iel bogazını ara ra gargra yapın yapışan mikrop gitisn.

kzıım bile 3 gün pek bi sessizdi en çok ona üzüldüm..ulturaatonda biel oynamayordu yavrum :)

ben de bu hafta içinde 2. dozumu vurulmayı düşünüyorum şu gripten bir kurtulamadım ki

umarım hepimiz için mutlu huzurlu güzel bir hafta olur hasta olan tatlı annelerimize allahtan acil şifalar diliyorum rapunzelcim maşallah tosununa pufuduk olucak ne güzel allahım nazarlardan korusun sedacım bugün saat 1 de dr a gidicem umarım herşey yolundadır ...aybur güle güle kullanın canım cicilerinizi..arkadaşlar tüm kuzulara aldığınız ciciler hayırlı olsun güzel günlerde sağlıkla giysşüin kuzular...

Son düzenleme:

sen doğal yollarla atlatmışsın en azından ben serumlar antibiotikler kullanmak zorunda kaldım çok korktum ama ultrasonda iyiydi umarım etkilemez bebeğimi..

tabi annesi halsiz düşünce üzülmüştür kızın da Allah bir daha uzak tutsun bizden mikroplarıı

geçmiş olsuunnn vede gözün aydın tatlım

çok geçmiş olsun..ne salgınmış ya :26:

RAPUNZELCİM benimde kızım başı yukarda bacakar aşağıda duruyor hatta başı so trafımda ters dedi doktor ama onalra göre herşeyde oldugu gibi buda normal...ama dönseler iyii olur çünkü ben normal doğum yapmak istiyorum..ben hep sağıma yatıyorum belki ondan böledir ama bilemiyorum..

kızımda 860 gram olmuş boyu çok uzun olcak dedi ve en az 3800 doğar dedi doktor 40 haftayı bulursa 4kg fazla sı ile geçer dedi...ama ilginç bir şey ben bu ay sadce 1.5 kilo aldım...geçen ay 4 kilo birden almıştım..belki içtiğim su ılıktı,kimi zaman limon sıktım kimi zamn çok az tarcın koydum ve yürüdüm ama bu kadarda hamur işi çok yedim..ve her akşam iki dilim cavdar ekmeği ve içi peynir olmadan uyuyamıyorum...

ama çevremde çok öerneği var 15 kilo alıp 4 ayda 3 kilosu kalan...yada 20 kg alıp 8 ayda 4 kilosu kalan...ama 6 aydan sonra hafif diyete başlayıp sütü kesilende tanıyorum hepsi şans be güzelim..şansımzı güzel olsu ,bebişler sagğlıklı olsun ama kiloda kalmasın .....

ben daha birinciyi olacam bu gün ya..benim dr birinci 6. ay sonunda ikinci 7. ay sonunda dedi..

günaydın aralcım..hoşgeldin

kalmasın tabi ya :26:

GÜNAYDIN GÜNAYDINNN... güzel anneler saatlerdir burdayım geçmişi okumaya çalışıyorum ama yok olmuyor buğün yoğun bari size bi günaydın diyim dedim..

kendinize ii bakın hepinizi öpüyorum fırsat buldukça yanınıza gelicem..

RAPUCUM sağol canım...benim almak istediğim 70 e 110 olduğu için caminoyu eledim.storkun da aslını gördüm.çok beğenmedim nedense...:26: bu sipariş vereceğim yatağı da görmedim aslında ama...şansımıza artık...

hoşbulduk canım nasılsınız bakalım çınarımızın keyfi nasıl

ayyy hiç durmuyo teyzesi..çok hareketli maşallah ters durduğundan ötürü ayacıkları idrar torbamın oralarda pıtpıtpıttttt bi çıksın içerden soracam ben ona

güsel günlerde kullan canım

hasta olanlara geçmiş olsun ...
aralcım keyfimiz yerinde çok şükür .sizde iyisinizdir inşallah.
tamam canım bi sor bakalım.cevabını bekliyorum.
öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…