HERKESE GÜNAYDIN.....sohbetinizi çok özledim :) çok hasta oldum..malum meşhur olan grup salgını bana da uğradı...ama çok şükür kaynar denilen lohusa çayı ile kendimi toparladım...şimdi iyiim çok şükür..birazdan temziliğe başlıcam her şeyi yıkamak istiyorum evde mikrop kalmasın....
geçmişi okumadım ama umarım herkes iyidir,sonuçlar iyidir,güzel ciciler alınmıştır....
kaldığımız yerden devam edelim..bir haftalık kaybım var ...
geçmiş olsuun canım
awsar güle güle kullansın bebeişimiz
hangi modelden aldın?
rapunzelcim hiç üzme kendini canım
kiloyu verirsin hiççç sorun etme.
bebeğinde pozisyonundan endişe etme daha erken döner canım
bende bugün tetenozumun 2.sini vurulmaya gidicem.
siz oldunuzmu ikinciyi
geçti ama nasıl geçti bilmiyorum..kimseye bulaşmasın ....çok dikkat edin..bogazınız kaçınmaya başladığı anda bol bol ılık şeyler için...ballı tarcınlı ılık su,limonlu ılık su, sıcak süt buhar makinesi ile burnuuz açık tutun,limonlu tuzlu su iel bogazını ara ra gargra yapın yapışan mikrop gitisn.
kzıım bile 3 gün pek bi sessizdi en çok ona üzüldüm..ulturaatonda biel oynamayordu yavrum :)
günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleriii..
çok kötü bir hafta geçirdim malum grip salgını eşimden bana da bulaştı soluğu acilde aldık 2 tane serum yedim iğneler flndoktor antibiotik ilaç yazdı kendi doktoruma da danıştıktan sonra 2 gün kullandım sonra korktum bıraktım ne olur ne olmaz
perşembe günü de şeker yüklemem yapıldı Allaha şükür normal çıktı problem yokmuş yani
bu sıralarda tetenoz aşımın 2.dozunu da yaptırmam gerekiyor..
bizde gelişmeler böyleeee
kötü başladı güzel bitti haftamız umarım herkes iyidir
öpüyoruuumm kocamannn
HERKESE GÜNAYDIN.....sohbetinizi çok özledim :) çok hasta oldum..malum meşhur olan grup salgını bana da uğradı...ama çok şükür kaynar denilen lohusa çayı ile kendimi toparladım...şimdi iyiim çok şükür..birazdan temziliğe başlıcam her şeyi yıkamak istiyorum evde mikrop kalmasın....
geçmişi okumadım ama umarım herkes iyidir,sonuçlar iyidir,güzel ciciler alınmıştır....
kaldığımız yerden devam edelim..bir haftalık kaybım var ...
awsar güle güle kullansın bebeişimiz
hangi modelden aldın?
rapunzelcim hiç üzme kendini canım
kiloyu verirsin hiççç sorun etme.
bebeğinde pozisyonundan endişe etme daha erken döner canım
bende bugün tetenozumun 2.sini vurulmaya gidicem.
siz oldunuzmu ikinciyi
umarım hepimiz için mutlu huzurlu güzel bir hafta olur hasta olan tatlı annelerimize allahtan acil şifalar diliyorum rapunzelcim maşallah tosununa pufuduk olucak ne güzel allahım nazarlardan korusun sedacım bugün saat 1 de dr a gidicem umarım herşey yolundadır ...aybur güle güle kullanın canım cicilerinizi..arkadaşlar tüm kuzulara aldığınız ciciler hayırlı olsun güzel günlerde sağlıkla giysşüin kuzular...
RAPUNZELCİM benimde kızım başı yukarda bacakar aşağıda duruyor hatta başı so trafımda ters dedi doktor ama onalra göre herşeyde oldugu gibi buda normal...ama dönseler iyii olur çünkü ben normal doğum yapmak istiyorum..ben hep sağıma yatıyorum belki ondan böledir ama bilemiyorum..
kızımda 860 gram olmuş boyu çok uzun olcak dedi ve en az 3800 doğar dedi doktor 40 haftayı bulursa 4kg fazla sı ile geçer dedi...ama ilginç bir şey ben bu ay sadce 1.5 kilo aldım...geçen ay 4 kilo birden almıştım..belki içtiğim su ılıktı,kimi zaman limon sıktım kimi zamn çok az tarcın koydum ve yürüdüm ama bu kadarda hamur işi çok yedim..ve her akşam iki dilim cavdar ekmeği ve içi peynir olmadan uyuyamıyorum...
ama çevremde çok öerneği var 15 kilo alıp 4 ayda 3 kilosu kalan...yada 20 kg alıp 8 ayda 4 kilosu kalan...ama 6 aydan sonra hafif diyete başlayıp sütü kesilende tanıyorum hepsi şans be güzelim..şansımzı güzel olsu ,bebişler sagğlıklı olsun ama kiloda kalmasın .....
geçmiş olsuunnnvede gözün aydın tatlım
günaydın aralcım..hoşgeldin
hoşbulduk canım nasılsınız bakalım çınarımızın keyfi nasıl
RAPUCUM sağol canım...benim almak istediğim 70 e 110 olduğu için caminoyu eledim.storkun da aslını gördüm.çok beğenmedim nedense...:26: bu sipariş vereceğim yatağı da görmedim aslında ama...şansımıza artık...
güsel günlerde kullan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?