2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yani yatırıp kaldırması kolaysa tabik imantıklı olan park yatak.. benim evim müsait aslında ama bebekken oda yapmayı açıkçası düşünmüyorum.. tabiki heves ediyorum ama kendimi engelliyorum... 4-5 yaşına geldiğinde, o da odasından zevk alacak hale geldiğinde düşünüyorum.. bakalım, sanırım bu mantıkla ben de park yatak alacağım..

zaracı valla bende düşünüyorum onu ama pahalı gibide gelio..bilemiyorum anlıcağın :26:

canım geçenlerde eşim projeksiyon cihazı almış onun mavi bi ışığı var salonun lambalarını kapatıp onun ışığını açınca evdeki toza inanamadık.meğer biz görmiyomuşuz halbuki yeni temizlik yapmıştım halı perde. o ev tozunu görünce aklımıza hemen bebek geldi doğunca odamı yutucak bukadar tozu diye bu yüzden hava temizleme cihazlarına merak sardı eşim valla ev küçük olmasa ilk düşündüğüm aletlerden.o yüzden soruyorum kullanan varmı faydası varmı diye

Selamlaar
Hazır kızımı uyutmuşken size bakayım dedim

Hasta olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum.Hem herkes hasta hem de havalar çok dengesiz.

Dün akşam sabaha kadar tekme yedim oğlumdan.Uyuyamadım bi türlü.Zaten kızım da ateşlendi bi ara.En son saate baktığımda sabah 6'ya geliyordu.

Ben hala bebek şekeri araştırıyorum internetten.Sonunda aradığım şeyi buldum.Toptancıların hepsi gittigidiyor'daymış meğer.Çok uygun fiyata çeşit çeşit bebek şekeri buldum.Hem de sepetli ya da pasta şeklinde sunumuyla beraber.Sıradan olmasın istiyordum ve İzmir'de olmayan tahta magnetli şekerleri çok ucuza buldum.Artık daha fazla aranmama gerek kalmadı
Hala şeker siparişi vermemiş olanlara tavsiye ederim

detaylıya yenimi girmiş ooo shetttt 33.den sonra cinsiyetmi değişir yaaaa

Emzirme önlüğünü kesinlikle görerek al canım.Benimki resimde nasıl kokoş süslü kurdelalıydı yanında kurdela yok acaba kendimmi diksem diyorum ve resimdeki kadar büyükte çıkmadı...Hava güzelmi izmirde ne güzel ben yağmurdan aşıya gidemiyorum:))Küvete 30 tasına 10 demişti bi arkadaş amma o indirimli fiyatıydı..Eğer uygunsa alıcam haberlerini bekliyorum tatlımm çok sağoll
Nevraa eteğe bayılddımmm çok tatlııı..Bende bebek şekerimi kendim yapıcam örgü bilmediğimden tüllü yapıcam..Bu patiklerin içine tülde koyuyolar galibaaa

ah canım benim şimdiden geçmiş olsun sanada 2.doz olmak zorundamıyız ya gerçi benim martta ama 1.cisi çok kolumu acıtmıştı 2.tekrar kabus :)

)
Kaçışıı yookk yapılıcak :))Bide benim yarına misafirim var inşallah acımaz kolum...Doğumdan sonrada yapılacak daha kaç doz tam bilmiyorum :))

Selam arkadaşlar,
Şeker ölçümlerinizi hangi hastanede yaptırdınız ve ne kadar ücret ödediniz?...
Ben devlet hastanesinde yaptırdım canım idrar kan hepsine bakıldı 5 kuruş vermedim:))

Ya çok güzel görünüyoo park yatağın rengi nekadar tatlı öylee..Güle güle kullan fiyatıda güzelmişş

aa bende emzirme önlüğü almayı planlıyordum dilek ama uyarın için sağol , mağazada bakmadan karar vermeyeyim o zaman..güle güle kullan aldıklarını..
..
Canım al ama görerek al .kullanışlıymış emzirme önlüğü ama benim beklentim daha yüksekti :)))

offf yaaa alışması çok zor aldıklarını ne yapacak ayyy çok fenaaa bunları duyunca insan korkuyo yaa...

Evdeki tozu tamamen yok edersek büyük ihtimalle o evde yaşayan bebeğin toza alerjisi olur.
Benim bir arkadaşım vardı.Aşırı titizdi.Heryeri kloraklıyordu.Neden bu kadar abarttığını sordum ki zaten sonradan kendim gördüm.Kızın herşeye alerjisi var.Annesi onu aşırı titiz yetiştirmiş.Bunun sonucu olarak her tür toz ve mikrop ona alerji yapıyor.
Mesela denize girip çıktığı zaman bütün vücudu kırmızı çiziklerle doluyor.Başka bir arkadaşa misafirliğe gittiğimizde bir iki saat oturup kalkmıştık ve çıktığında bana kollarını ve sırtını gösterdi.Yine kırmızı kabarık çiziklerle dolmuştu vücudu.Sebebi de klimanın filitresinin temizlenmemiş olmasıymış.Daha önce de yaşadığı için biliyordu.
Bu şekilde yaşamak çok zor olsa gerek.Çocuklarımın böyle bir duruma düşmelerine sebep olmak istemem.O yüzden suyu arıtan makineler ve bu şekilde tozları tamamen yok eden makinaları almayı hiç düşünmedim.Tabii bu sadece benim fikrim

selamını almıştım kuzum benim..diğer arkadaşlar adına konuştum 3 rengide gözüküyor ama turkuaz büyük. ama eğer turkuaz alsaydın 2. bebişde kız olursa olmasdı yani olurduda turuncu daha iyi olur :82:
ayyy tetenoz aşımı oldum kızlar..henüz ağrı sızı yok ama yarın için rapor verdi doktor..ağrı ateş olabilirmişş tırıs tırıs tırısss

Su perii park yatağın çok güzelmiş.Güle güle sağlıklı günlerinde kullanırsın inşallah:81:

Selam Kızlar,nasılsınız bakalım? Bir Kaç gündür yoktum işten izin aldım sınavlarım vardı hafta sonu ders fln çalıştım ondan dolayı giremedim, Gülesracım yokluğumu fark edip mail atmış :) pek bi sevindim :) Eşim İngiltereden geldi fakat Mothercare Londraya uzakbiryerde olduğundan gidememiş bişi almadan dönmüş yani anlıyıcağınız,naapalım dedim sen kaşındın burda kazık yiycez acık :) Ben daha hiiiçç bişi almadım oğluma bikaç pantolon ve zıbın haricinde sizlerinkileri görünce okuyunca özeniyorum :) Daha çoooookk işim olduğu için ilk önce (Ev bulmak) gibi daha o kısımlara gelemedik biz..Kısmet artık naapalım karnım burnumda alış-verişe çıkıcakmışım gibi gözüküyor,herşeyin hayırlısı..Cuma günü Şeker yüklemesi yapılıcak banada dr.aç gelmem gerektiğini söyledi şu 32. haftaya gelsemde çıksam izine biran önce başka birşey istemiyorum..

Owwww!Çok kötü olmuş.
Doğuma kadar yanlış bilenleri de duydum ben.Umarım öyle birşey yaşamayız.

Bende şimdi olup geldim..Şuan acı yok ama 2ve 3. gün ağırlaşıyo kolum yukarı kaldıramıyorum..Benimki 2. doz ateş olmadı diğerinde...

Bebeğimin kalbini dinledim maşallah atıyodu at gibi..Kadın karnıma baktı ve çatlak hiç yok karnın yumuşak çatlamazsın dedi 2. aydan beri krem kullanıyom dedim..Bide 74 kilo çıktım ebe diyo hiç bu kiloyu göstermiyosun:))Ben oldum olası kilomu belli etmem ama bakalım doğumdan sonra sarkınca ne olacak :))

Edolina sana katılıyorumm.Benim kuzenimin okulunda odtülü bi prof. çocuklarınızı mikroptan sakınmayın demiş kendi kızına cipsi halıya döküp yediriyorum diye anlatmış..Sonuçta nezamana kadar tertemiz bi odada bakabilcezki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…