cnm bende park yatak alanlardanım. park yataklar iki kademeli oluyor. eğilip kalkmana gerek yok. bebek yeni doğduğunda üst katına ayarlıyorsun. daha sonra hareketlenmeye başladığında alt kata indiriyorsun şiltesini.
benim park yatak seçmemdeki konu ben kiracıyım ve evim 2+1 boş odam yok. ki olsada bebeği 1-2 sene yanımda yatırmak istiyorum. bikaç sene park yatakla idare eder daha sonra müsait bi evim olduğundada odasını kurarım diye düşündüm. tabi senin evin müsaitse karyola düşünebilirsin.
benim çevremde çoğu anneler ilk başta park yatak kullandılar ve sonra oda yaptılar. tabi herkesin düşüncesi farklı. sana hangisi mantıklı geliyorsa öyle yap cnm.
zaracı valla bende düşünüyorum onu ama pahalı gibide gelio..bilemiyorum anlıcağın :26:
canım hayırlı olsun.güle güle kullan..yakından da gördüm ben bunu.güzel ....
canımm çok güzlemiş iyi günlerdee yatsın bebeişin hangi modeli bu yaaa bana da çok makul geldii.. kaliteli gözüküyor sağlamm gibii
kızlar arkadaşımın bebeği 33 haftalıktı. erkek bebişti. geçen hafta doktora gitmişler kız demiş doktor. detaylıda bakılmış kızzzzzzzzzzzzzzz. ve arkadaş tüm odasını elbiselerini almış
Emzirme önlüğünü kesinlikle görerek al canım.Benimki resimde nasıl kokoş süslü kurdelalıydı yanında kurdela yok acaba kendimmi diksem diyorum ve resimdeki kadar büyükte çıkmadı...Hava güzelmi izmirde ne güzel ben yağmurdan aşıya gidemiyorum:))Küvete 30 tasına 10 demişti bi arkadaş amma o indirimli fiyatıydı..Eğer uygunsa alıcam haberlerini bekliyorum tatlımm çok sağollİyi gunlerde kullan tatlım aldıklarını...Emzirme önlügüne benim kafam yattı cunku bi arkadas keske alsaymısım bunca ay cok zorluk cektim dedi..Ama sende böyle diyince bilemedim bak simdi...
Gidip bi yakından görmekte fayda var aslında....Haa bu arada birazdan cıkıyorum tatlımk evden..Bugun hava güzel burda..Yarına bırakmak istemedim yagmur yagar hava kötü olur diyee...
İnşallah vardır..Ben gittigimde küvetler vardı ama fiyatını görünce hiç incelememiştim ondan hatırlayamadım:[/I][/B]
Nevraa eteğe bayılddımmm çok tatlııı..Bende bebek şekerimi kendim yapıcam örgü bilmediğimden tüllü yapıcam..Bu patiklerin içine tülde koyuyolar galibaaaben örgüden çok sıkılırdım eskiden yarım bırakırdım başlayıp ...
ama kızım sayesinde azmettim birkaç birşey çıkardım ortaya ...sizlerlede paylaşayım dedim
cicilerede ekleyeceğim
Kaçışıı yookk yapılıcak :))Bide benim yarına misafirim var inşallah acımaz kolum...Doğumdan sonrada yapılacak daha kaç doz tam bilmiyorum :))ah canım benim şimdiden geçmiş olsun sanada 2.doz olmak zorundamıyız ya gerçi benim martta ama 1.cisi çok kolumu acıtmıştı 2.tekrar kabus :)
)
Ben devlet hastanesinde yaptırdım canım idrar kan hepsine bakıldı 5 kuruş vermedim:))Selam arkadaşlar,
Şeker ölçümlerinizi hangi hastanede yaptırdınız ve ne kadar ücret ödediniz?...
Ya çok güzel görünüyoo park yatağın rengi nekadar tatlı öylee..Güle güle kullan fiyatıda güzelmişşhoşgeldin cnm...nasılsınız bakalım?
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.senden başka merak eden de olmadı,hayırlı olsun diyen de...arada kaynadık gittik kızımla...aaa....bir de rapucum dedi...onun hakkını yemeyeyim şimdi...slmlar rapucum...
Yuppy | Yuppy Lx Oyun Park | 149,00 TL | Eczanemiz Burada, Dermokozmetik ve Salk iin Ne Varsa bu linkteki turuncu olanı sipariş ettim şeker...bak bakalım.beğenecek misin?
Canım al ama görerek al .kullanışlıymış emzirme önlüğü ama benim beklentim daha yüksekti :)))aa bende emzirme önlüğü almayı planlıyordum dilek ama uyarın için sağol , mağazada bakmadan karar vermeyeyim o zaman..güle güle kullan aldıklarını..
..
offf yaaa alışması çok zor aldıklarını ne yapacak ayyy çok fenaaa bunları duyunca insan korkuyo yaa...kızlar arkadaşımın bebeği 33 haftalıktı. erkek bebişti. geçen hafta doktora gitmişler kız demiş doktor. detaylıda bakılmış kızzzzzzzzzzzzzzz. ve arkadaş tüm odasını elbiselerini almış
canım geçenlerde eşim projeksiyon cihazı almış onun mavi bi ışığı var salonun lambalarını kapatıp onun ışığını açınca evdeki toza inanamadık.meğer biz görmiyomuşuz halbuki yeni temizlik yapmıştım halı perde. o ev tozunu görünce aklımıza hemen bebek geldi doğunca odamı yutucak bukadar tozu diye bu yüzden hava temizleme cihazlarına merak sardı eşim valla ev küçük olmasa ilk düşündüğüm aletlerden.o yüzden soruyorum kullanan varmı faydası varmı diye
saol tatlım
tşk ederim cnm, kraft 504 modeli olması gerekiyor.
amanınnnnnnnnnnnama ben çok alıştım kızım demeye...
şeker sana selamlarımı da iletmişim ben..neyse...haklısın olabilir...linkte 3 rengi de görülüyor.büyütmak lazım sadece...ben turuncusunu aldım şekercim..yaw inş memenun kalırım...görmeden aldım çünkü
kızlar arkadaşımın bebeği 33 haftalıktı. erkek bebişti. geçen hafta doktora gitmişler kız demiş doktor. detaylıda bakılmış kızzzzzzzzzzzzzzz. ve arkadaş tüm odasını elbiselerini almış
Bende şimdi olup geldim..Şuan acı yok ama 2ve 3. gün ağırlaşıyo kolum yukarı kaldıramıyorum..Benimki 2. doz ateş olmadı diğerinde...selamını almıştım kuzum benim..diğer arkadaşlar adına konuştum3 rengide gözüküyor ama turkuaz büyük. ama eğer turkuaz alsaydın 2. bebişde kız olursa olmasdı yani olurduda turuncu daha iyi olur :82:
ayyy tetenoz aşımı oldum kızlar..henüz ağrı sızı yok ama yarın için rapor verdi doktor..ağrı ateş olabilirmişş tırıs tırıs tırısss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?