biliyorum bu yatağı, çok satılıyormuş. geçenlerde mağazadaki kız söylemişti. fiyatıda iyiymiş. güzel günlerde kullanın inş. bizde almadan önce bunu alsakmı diye kararsız kalmıştık eşimle. sonra elimize başka bi fırsat geçti onu değerlendirdik. bende park yatağın içine yatak ve uyku seti arayışındayım.
kızlar kilo dedim bir dokundum bin ahh işittim yirim sizi. nasılda dertliymişiz. ben de hamur işi yiyorum dikkat etmeliyim
blue, canımm yatağa bayıldım çok güzel. güle güle uyusun miniğin.
aynı durumlardayız canım haftada 1 kilo alıyorum çatır çatır çatladım şimdiden.bende sanırım 13-14 kilo aldım bugün yemeyeceğim diye güne başlıyorum açıkınca ohooo....
şükürki ilk hamileğimdede 30 kilo almıştım ama şekerimiz falan normaldi.sağlık sorunu yaşamdık.bu kilo işi bnce bünyeyele alakalı burda bi hamile arkadaşım var 24 saat yediğini söylüyor kızartma tatlı ne bulursa ama 8,5 aylık 10 kilo almış.bu kilolar bize kalacak doğumdan 2 ay sonrada abimin düğünü var ne giycem ben yaaa
herkese merhabalarrr nasılsınız güzel annelerrr biz çok iyiyiz 2 gündür misafirlerimiz vardı biraz yorulduk bugünde kızımla ilk önce alışveriş yapıp sonra ananeye gidicez orda kalıcaz bugün dün gecenin bir yarısında bacağıma acayip bir şekilde kramp girdi sanki böyle damar damar üstüne binmiş gibi ölüyorum sandımmm Allahtan eşim daha önceden futbol oynadığı için bazı masaj teknmiklerini biliyorda geçirdi krampımı sanki bebeğimde anne üzülme der gibi tekmeleyip durdu beni gece boyu
herkese merhabalarrr nasılsınız güzel annelerrr biz çok iyiyiz 2 gündür misafirlerimiz vardı biraz yorulduk bugünde kızımla ilk önce alışveriş yapıp sonra ananeye gidicez orda kalıcaz bugün dün gecenin bir yarısında bacağıma acayip bir şekilde kramp girdi sanki böyle damar damar üstüne binmiş gibi ölüyorum sandımmm Allahtan eşim daha önceden futbol oynadığı için bazı masaj teknmiklerini biliyorda geçirdi krampımı sanki bebeğimde anne üzülme der gibi tekmeleyip durdu beni gece boyu
kızlar hava temizleme cihazı kullanan varmı veya bilgisi olan?
eşim 1 haftadır alıcam deyip duruyor bebekte olacak evde bizim görmediğimiz birsürü toz var diyor bende evde yer olmadığı için iistemiyorum ev zaten küçük herşey sıkış tıkış oldu
Ben tüm bu yazdıklarını elimde koca bi tabak börek yerken okuyordum bogazıma takıldı anacım..Ohh ben ne de olsa kilo almadım deyip yiyorum ama valla tırsıyorum...
Sende takma tatlım kafama..Bundan sonra kontrollu gidersin..Herseyden az az yemege calısırsın...
Eminim doktorunda bu konuda sana yol gösterip yardımcı olur
dilara hoşgeldin cnm, geçmiş olsun öncelikle. bana kramp girdiği zaman hemen ayağa kalkıyorum üstüne basmazsam geçmiyor. ama çok fena bişey.
kas kramplarından herhalde seninki dilara...magnezyum kalsiyum falan kullanıyor ya arkadaşlar...ilk kez mi oldu?geçmiş olsun...
teşekkür ederim kızlarrr ben ayağa kalakmaya çalıştım ama canımın acısından ağladım bana öle haplar vemedi dr gidince sorucam bu hamileliğim boyunca 2. kez oldu umarım bidaha olmaz hepinizi kocaman öpüyoruz şimdi evden çıkıcaz yarın aldığım cicileri eklerim kendinize iyi bakın
kızlar arkadaşımın bebeği 33 haftalıktı. erkek bebişti. geçen hafta doktora gitmişler kız demiş doktor. detaylıda bakılmış kızzzzzzzzzzzzzzz. ve arkadaş tüm odasını elbiselerini almış
ilk hamileliğinde kaç kilo ile hamile kalmıştın... yaaa benim annem bana da kardeşime de hamileliğinde 27 kilo almış ve o da 47 kilo ile falan hamile kalmış, doğumdan 1-2 ay sonra da hooooopp eskiye dönüş... umarım öyle olur... benim bünyem kilo almaya çok elverişli bunu hep biliyordum ama ben yemek yemeyi sevmezdim, o yüzden zayıftım... şimdi ise hayatımda boyuınca yemekten almadığım keyfi alıyorum...
hoşgeldin cnm...nasılsınız bakalım?
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.senden başka merak eden de olmadı,hayırlı olsun diyen de...arada kaynadık gittik kızımla...aaa....bir de rapucum dedi...onun hakkını yemeyeyim şimdi...slmlar rapucum...
Yuppy | Yuppy Lx Oyun Park | 149,00 TL | Eczanemiz Burada, Dermokozmetik ve Salk iin Ne Varsa bu linkteki turuncu olanı sipariş ettim şeker...bak bakalım.beğenecek misin?
amanınnnnnnnnnnnkızlar arkadaşımın bebeği 33 haftalıktı. erkek bebişti. geçen hafta doktora gitmişler kız demiş doktor. detaylıda bakılmış kızzzzzzzzzzzzzzz. ve arkadaş tüm odasını elbiselerini almış
ama kuşummm geçen göstermiştin ya onu aldın herhalde die düşnmüştür herkes. bende öle düşündüm yafama yatak güselmiş. renk bumu? turkuaz çıkıor linkte..sağlıkla huzurla uyusun içinde inşallah...
canım ben ilk hamileliğime 50 ile başlayıp 80 ile doğurdum hemde vaktinden 1 ay önce geldi bebek.2 yıl emzirdiğim için diyet falan yapamdım bir öğün yemesem sütüm az oluyordu.bunada 65 ile başladım şuan 77 gibiyim bunda 80ede razı oldum hayırlısı olsun gerçekten çatlağım olmasa sorun etmiycem tabi perşembe günüde şekerim ölçülecek dr ne diycek merak ediyorum.bebişler sağlıklı doğsunda insanın gözü görmüyo kiloyu falan.
kızlar hava temizleme cihazı kullanan varmı veya bilgisi olan?
eşim 1 haftadır alıcam deyip duruyor bebekte olacak evde bizim görmediğimiz birsürü toz var diyor bende evde yer olmadığı için iistemiyorum ev zaten küçük herşey sıkış tıkış oldu
hamileliğin başından beri calsiumlu magnezyumlu d vitamin li karışık bir hap içiyorum ..sanırım bundan 1 kerecik kramp girdi bana ..ama çok fena bişey .. üstüne bas yürü öyle yapınca geçti bendeherkese merhabalarrr nasılsınız güzel annelerrr biz çok iyiyiz 2 gündür misafirlerimiz vardı biraz yorulduk bugünde kızımla ilk önce alışveriş yapıp sonra ananeye gidicez orda kalıcaz bugün dün gecenin bir yarısında bacağıma acayip bir şekilde kramp girdi sanki böyle damar damar üstüne binmiş gibi ölüyorum sandımmm Allahtan eşim daha önceden futbol oynadığı için bazı masaj teknmiklerini biliyorda geçirdi krampımı sanki bebeğimde anne üzülme der gibi tekmeleyip durdu beni gece boyu
kızlar arkadaşımın bebeği 33 haftalıktı. erkek bebişti. geçen hafta doktora gitmişler kız demiş doktor. detaylıda bakılmış kızzzzzzzzzzzzzzz. ve arkadaş tüm odasını elbiselerini almış
Kızlar.. özellikle park yatak tercih etmenizin nedenleri nelerdir? Ben de ilk başta pratik, uygun fiyatlı ve güzel görünümlü olması sebebiyle düşünmüştüm.. ama şimdi düşünüyorum da, bunu aldığımda ilk aylarda yatırmak rahat olmayacak çünkü 2 saatte bir almamız gerekecek sürekli eğil-kalk, eğil-kalk.. ilk aylarda yanımda olabilmesi adına yaa şu sepet tarzı şeylerden ya da yatağın yanına monte olanlardan bişey düşünmek gerekecek ki bu da iki ayrı şey demek.. onun yerine acaba direk büyüyebilen ve çocuğun 5 yaşına kadar falan yatabildiği normal karyola-beşik tarzı yataklardan mı alsam diyorum.. ilk başta korkuluğunu çıkartıp yatağın yanına da koyabiliyorsun.. siz ne düşünüyuorsunuz bu konuda??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?