2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hava temizleme cihazı kullanan varmı veya bilgisi olan?

eşim 1 haftadır alıcam deyip duruyor bebekte olacak evde bizim görmediğimiz birsürü toz var diyor bende evde yer olmadığı için iistemiyorum ev zaten küçük herşey sıkış tıkış oldu

sağol canım..amin inş...bu yatak epeyce büyük,bir de naylon falan değil kumaşı..pamuklu...benim uyku setim var...almayacağım o yüzden..ama çok cici setler almış kızlar...

kızlar kilo dedim bir dokundum bin ahh işittim yirim sizi. nasılda dertliymişiz. ben de hamur işi yiyorum dikkat etmeliyim

blue, canımm yatağa bayıldım çok güzel. güle güle uyusun miniğin.

evet kilolar... aman neyse yaw...canımız sağolsun zonicim...vercez vercez...inş inş...
sağol canım..beğendiğine sevindim...hepimizin minikleri mışıl mışıl uykular uysunlar inş...

ilk hamileliğinde kaç kilo ile hamile kalmıştın... yaaa benim annem bana da kardeşime de hamileliğinde 27 kilo almış ve o da 47 kilo ile falan hamile kalmış, doğumdan 1-2 ay sonra da hooooopp eskiye dönüş... umarım öyle olur... benim bünyem kilo almaya çok elverişli bunu hep biliyordum ama ben yemek yemeyi sevmezdim, o yüzden zayıftım... şimdi ise hayatımda boyuınca yemekten almadığım keyfi alıyorum...

dilara hoşgeldin cnm, geçmiş olsun öncelikle. bana kramp girdiği zaman hemen ayağa kalkıyorum üstüne basmazsam geçmiyor. ama çok fena bişey.

kas kramplarından herhalde seninki dilara...magnezyum kalsiyum falan kullanıyor ya arkadaşlar...ilk kez mi oldu?geçmiş olsun...

ben kullanmadım canım.bilmiyorum...:26:

valla ben kiloyu hiç takmıyorum.. ama işte doktorlar sağlık sorunu olur diye öyle korkutuyorlar ki.. ama yine de engel olamıyroummm

dilara hoşgeldin cnm, geçmiş olsun öncelikle. bana kramp girdiği zaman hemen ayağa kalkıyorum üstüne basmazsam geçmiyor. ama çok fena bişey.

kızlar arkadaşımın bebeği 33 haftalıktı. erkek bebişti. geçen hafta doktora gitmişler kız demiş doktor. detaylıda bakılmış kızzzzzzzzzzzzzzz. ve arkadaş tüm odasını elbiselerini almış

ne diyosun zonox
ayy bende oğluma bişey aldığım zaman eşime diyorum ya kızsa naparız ozaman

canım ben ilk hamileliğime 50 ile başlayıp 80 ile doğurdum hemde vaktinden 1 ay önce geldi bebek.2 yıl emzirdiğim için diyet falan yapamdım bir öğün yemesem sütüm az oluyordu.bunada 65 ile başladım şuan 77 gibiyim bunda 80ede razı oldum hayırlısı olsun gerçekten çatlağım olmasa sorun etmiycem tabi perşembe günüde şekerim ölçülecek dr ne diycek merak ediyorum.bebişler sağlıklı doğsunda insanın gözü görmüyo kiloyu falan.

zonox inanmıyorum ya nasıl oluyor .......
birsürü ciciler alınmış herkez güle güle kullansın
bende aşımı vurduramadım.3 gün sonra gel dediler.
tansiyonum normal.kilo 8 kilo almışım toplam.
bide kzıımn kalbini dinledik.canım benmim ya nasıl mutlu oluyorum...

ama kuşummm geçen göstermiştin ya onu aldın herhalde die düşnmüştür herkes. bende öle düşündüm yaf ama yatak güselmiş. renk bumu? turkuaz çıkıor linkte..sağlıkla huzurla uyusun içinde inşallah...

amanınnnnnnnnnnn ama ben çok alıştım kızım demeye...

şeker sana selamlarımı da iletmişim ben..neyse... haklısın olabilir...linkte 3 rengi de görülüyor.büyütmak lazım sadece...ben turuncusunu aldım şekercim..yaw inş memenun kalırım...görmeden aldım çünkü

tabiki mühüm olan hem bebişin hem bizim sağlığımız.. yoksa bu kilolalar nasıl olsa gidecek.. birazı kalsa bile "doğumdan sonra" diye bir bahanemiz olacak :))) aynaya bakıpta bu belimin çeresindeki yağ tabakasını görererk mutlu olabileceğimi daha önce hiç düşünmezdim :)) ama oluyormuş işte...

zaracı valla bende düşünüyorum onu ama pahalı gibide gelio..bilemiyorum anlıcağın :26:

hamileliğin başından beri calsiumlu magnezyumlu d vitamin li karışık bir hap içiyorum ..sanırım bundan 1 kerecik kramp girdi bana ..ama çok fena bişey .. üstüne bas yürü öyle yapınca geçti bende

şaka gibi yaaa.. :)))) olamazz...,,

yaptığım cicileri beğenen arkadaşlara teşk ederim tek tek ... ama marifetli değilim valla .. bunlar ne ki ..basit şeyler... işte kızıma annesindende bişeyler olsun diye yapmak istiyorum .. birde vakit geçiyor.

Son düzenleme:
Kızlar.. özellikle park yatak tercih etmenizin nedenleri nelerdir? Ben de ilk başta pratik, uygun fiyatlı ve güzel görünümlü olması sebebiyle düşünmüştüm.. ama şimdi düşünüyorum da, bunu aldığımda ilk aylarda yatırmak rahat olmayacak çünkü 2 saatte bir almamız gerekecek sürekli eğil-kalk, eğil-kalk.. ilk aylarda yanımda olabilmesi adına yaa şu sepet tarzı şeylerden ya da yatağın yanına monte olanlardan bişey düşünmek gerekecek ki bu da iki ayrı şey demek.. onun yerine acaba direk büyüyebilen ve çocuğun 5 yaşına kadar falan yatabildiği normal karyola-beşik tarzı yataklardan mı alsam diyorum.. ilk başta korkuluğunu çıkartıp yatağın yanına da koyabiliyorsun.. siz ne düşünüyuorsunuz bu konuda??

valla 33 haftalıktı oğlan dediler. şimdi 3 ayrı ayrı doktor%100 kız diyor. aybür tüm elbiselerinide aldılar valla. mavi mavi

cnm bende park yatak alanlardanım. park yataklar iki kademeli oluyor. eğilip kalkmana gerek yok. bebek yeni doğduğunda üst katına ayarlıyorsun. daha sonra hareketlenmeye başladığında alt kata indiriyorsun şiltesini.
benim park yatak seçmemdeki konu ben kiracıyım ve evim 2+1 boş odam yok. ki olsada bebeği 1-2 sene yanımda yatırmak istiyorum. bikaç sene park yatakla idare eder daha sonra müsait bi evim olduğundada odasını kurarım diye düşündüm. tabi senin evin müsaitse karyola düşünebilirsin.
benim çevremde çoğu anneler ilk başta park yatak kullandılar ve sonra oda yaptılar. tabi herkesin düşüncesi farklı. sana hangisi mantıklı geliyorsa öyle yap cnm.

kızlar ayyıldız da emzırme sutyenlerı 30 tlden 9 tl ye inmiş ben cok begendım haberınız olsun sıteyı gırıp bı ınceleyın ıstersenız ama sadece beyaz rengı kalmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…