Selamlaar
Hazır kızımı uyutmuşken size bakayım dedim
Hasta olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum.Hem herkes hasta hem de havalar çok dengesiz.
Dün akşam sabaha kadar tekme yedim oğlumdan.Uyuyamadım bi türlü.Zaten kızım da ateşlendi bi ara.En son saate baktığımda sabah 6'ya geliyordu.
Ben hala bebek şekeri araştırıyorum internetten.Sonunda aradığım şeyi buldum.Toptancıların hepsi gittigidiyor'daymış meğer.Çok uygun fiyata çeşit çeşit bebek şekeri buldum.Hem de sepetli ya da pasta şeklinde sunumuyla beraber.Sıradan olmasın istiyordum ve İzmir'de olmayan tahta magnetli şekerleri çok ucuza buldum.Artık daha fazla aranmama gerek kalmadı
Hala şeker siparişi vermemiş olanlara tavsiye ederim
canım yatak harika ... bende kırmızı düşünüyorum ... bu yataklar çok kullanışlı .. birde sağlam ....
güle güle kullan
canımm şimdii bi sitede buldum eşimee linkini yolladım maille bakalım beğenecek mi
Su perii park yatağın çok güzelmiş.Güle güle sağlıklı günlerinde kullanırsın inşallah:81:
çokkk şık .ok güzel. çokda kaliteli duruyor. güle güle kullanın
selamını almıştım kuzum benim..diğer arkadaşlar adına konuştum3 rengide gözüküyor ama turkuaz büyük. ama eğer turkuaz alsaydın 2. bebişde kız olursa olmasdı yani olurduda turuncu daha iyi olur :82:
ayyy tetenoz aşımı oldum kızlar..henüz ağrı sızı yok ama yarın için rapor verdi doktor..ağrı ateş olabilirmişş tırıs tırıs tırısss
Evdeki tozu tamamen yok edersek büyük ihtimalle o evde yaşayan bebeğin toza alerjisi olur.
Benim bir arkadaşım vardı.Aşırı titizdi.Heryeri kloraklıyordu.Neden bu kadar abarttığını sordum ki zaten sonradan kendim gördüm.Kızın herşeye alerjisi var.Annesi onu aşırı titiz yetiştirmiş.Bunun sonucu olarak her tür toz ve mikrop ona alerji yapıyor.
Mesela denize girip çıktığı zaman bütün vücudu kırmızı çiziklerle doluyor.Başka bir arkadaşa misafirliğe gittiğimizde bir iki saat oturup kalkmıştık ve çıktığında bana kollarını ve sırtını gösterdi.Yine kırmızı kabarık çiziklerle dolmuştu vücudu.Sebebi de klimanın filitresinin temizlenmemiş olmasıymış.Daha önce de yaşadığı için biliyordu.
Bu şekilde yaşamak çok zor olsa gerek.Çocuklarımın böyle bir duruma düşmelerine sebep olmak istemem.O yüzden suyu arıtan makineler ve bu şekilde tozları tamamen yok eden makinaları almayı hiç düşünmedim.Tabii bu sadece benim fikrim
aralcım hoşgeldin canım...nasıl geçti...?
hala derken kuşum :44: bence erken yaff..benmi çok ağırdan alıom bu şeker işini??ben şubat sonu falan diodumm
Selam Kızlar,nasılsınız bakalım? Bir Kaç gündür yoktum işten izin aldım sınavlarım vardı hafta sonu ders fln çalıştım ondan dolayı giremedim, Gülesracım yokluğumu fark edip mail atmış :) pek bi sevindim :) Eşim İngiltereden geldi fakat Mothercare Londraya uzakbiryerde olduğundan gidememişbişi almadan dönmüş yani anlıyıcağınız,naapalım dedim sen kaşındın burda kazık yiycez acık :) Ben daha hiiiçç bişi almadım oğluma bikaç pantolon ve zıbın haricinde sizlerinkileri görünce okuyunca özeniyorum :) Daha çoooookk işim olduğu için ilk önce (Ev bulmak) gibi daha o kısımlara gelemedik biz..Kısmet artık naapalım karnım burnumda alış-verişe çıkıcakmışım gibi gözüküyor,herşeyin hayırlısı..Cuma günü Şeker yüklemesi yapılıcak banada dr.aç gelmem gerektiğini söyledi şu 32. haftaya gelsemde çıksam izine biran önce başka birşey istemiyorum..
geçmiş olsun ... ateş falan olmuyor cnm merak etme bende olmadı bide bizim forumdanda ateşlenen duymadım ... kolun ağrıyabilir 2-3 gün
raporu alışsın ne güzel dinlenirsin ne güzel ... kolunuda pek kullanmamış olursun
bgn kontroldn geldim oğlum 600 gr olmuş 23 haftalığız
dünden beri feci halde gribe yakalandım gece zor uyudum[/B]
hoşbuldum canım çok sağol sen ne kadar marifetlisin maşallah şanslı minik nevra ne güzel olmuş eteği güle güle giysin kzun güzel günlerde el emeği gibisi yok bende pek kabiliyet yok yapanlara çok özeniyorum artık talil sönucumu gösterirken detaylı görürüm kuzumu inşallah su perisi blue cum güle güle kullansın kuzularınız yataklarını çok güzellerAral cım hoşgeldin ...biraz yoğunluğa denk gelmişin ... olsun ..bebişler sağlıklı olsunda ...şeker sonucunu göstermeye gittiğinde detaylı olarak muayene olursun ..
hoşbulduk sedacım çok çabuk geçti hiç birşey anlamadım hastane çok yoğundu ve bugün dr un doğum ameliyatlarının olduğu en yoğun günmüş bir daha pzt gitmem randevum 1 deydi saat 2 yi geçince anca girbildim ve drun bekleyen çok hastası olduğu için tam istediğim gibi bir muayne olmadı hatta dr da keşke daha başaka zaman gelseydiniz dedi ve amniyon sıvın normal dedi ölçmedi sedacım bende açıkçası yoğunluğu gördüğüm içinbirşey diyemedim benim vajinal servikal uzunluğuma dahi bakamadı bir daha ki kontrolde dedi ve kaldı yarına şeker yüklemem kan idrar tioit ve karaciğer enzim testleim var sabah gidip talilleri yaptıracam dra soracak bir sürü sorum vardı yoğunluktan dolayı dışardaki insanlar mağdur olmasın diye soramadım ve oğlum ters duruyor kafa sağa tarafta göbek hizasında sonra döner deidi dr dönmesde sezeryan olacağın için sorun yok dedi bizden haberler bunlar
teşk ederim.. daha cicilerini oğlun giysin ....... maşallah kilosu çok güzel ...gülesram geçmiş olsun bende kasislerden çok korkuyorum acayip sarsıyo
bu arada nevresim takımı çok ciciymiş hayırlı olsun
superi zeyland beylikdüzü migros arkasında acıbadem hastanesinin yanında stars uyum var orda zeyland fabrika satış mağazası var
sevibebede migrosun ordaki saatli iş merkezi varya iş bankasının olduğu yer TGAR var ordan görünüyo hamile bebe diye sevi bebe askıdaki ürünleri pahalı ama çok kaliteli bazen sepette 2.5 liraya çok uygun şeyler oluyo arada kontrol etmekte fayda var
zonox ayakkıbaları 1,2ve 3 numara olarak aldım pandif tarzı bu arada arkadaşın büyük şok yaşamıştır
hiçmi farkedilmemiş onca zaman
nevra ördüğün ciciler çok güzel eteğe bayıldım
lover bende bakayım ayyıldızın sitesine
bluesky yatağını almışsın hayırlı olsun
bgn kontroldn geldim oğlum 600 gr olmuş 23 haftalığız
dünden beri feci halde gribe yakalandım gece zor uyudum
saol nevracım.ssk işi olmassa ben 2 günden fazla alırım raporda sskyla uğraşamam hiç..2 günün üstündeki raporlarda sskya gidiosun günlük kazancını pttye yatırıyorlar onu alıosun şirkete getiriyorsun tekrar kasaya yatıor falan filan..bürokratik bir sürü işlemmeğer devam ederse ağrı ateş bi günde izin alırım.bakalım..
bu arada ördüklerine bayıldım.süperler. ben hiç örgü bilmiyorum :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?