2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım hoşgeldin..çınarlar inatçı olacak herahlede ikiside tersde baksana ya bişi dicem sezeryan olacağın için die bi cümle kullanmışsın.senin sezeryan kesinmi? nedennn??

evet bu oğlanlar inatçı olacak galiba canım benim tedviyle olduğu için drum bu bebekler değerli bebk riske atmayız sezeyan olur demişti ondan yani ve daha döner zaten dedi yanii senin için sorun yok bencce döner 7. ayda filan ve inşallah sende naormal doğumunu yaparsın bizim el mahkum sezeyan herşeyin doğalı güzel yani en güzeli normal doğum 1 günde ayağa kalakabiliyor insan ne yapalım sağlıkla doğsunda yavrularımız ben sezeyana razıyım

ERKEKLER İÇİN KURS

‎- SON KATILMA TARİHİ 05 Haziran -

ÖNEMLİ NOT:

KURSLARIN İÇERİĞİ SON DERECE KARMAŞIK VE ZOR OLDUĞU İÇİN
HER BİRİNE EN FAZLA 8 KIŞI KABUL EDİLEBİLECEKTİR.

KONU 1: BUZ KALIBINA NASIL SU DOLDURULUR?
ADIM ADIM SLAYTLA AÇIKLAMA

KONU 2: TUVALET KAĞIDI RULOSU: TAKILDIĞI YERDE KENDİNİ YENİLER Mİ?
YUVARLAK MASA TARTIŞMASI. *

KONU 3: KLOZET KAPAĞINI KALDIRIP DUVARA VE SU BORUSUNA SIÇRATMADAN İŞEMEK MÜMKÜN MÜ?
GRUP ÇALIŞMASI.

KONU 4: KIRLI SEPETİYLE YERDEKİ HALI/DÖŞEME ARASINDAKİ TEMEL FARKLAR.
RESİMLER VE GRAFİKLERLE AÇIKLAMA.

KONU 5: TABAK-ÇANAK YEMEKTEN SONRA KENDİ KENDİNE LAVABOYA VEYA BULAŞIK MAKİNESİNE UÇARAK GİDEBİLİR Mİ? VIDEOYLA AÇIKLAMA.***

KONU 6: KİMLİK KAYBI: UZAKTAN KUMANDAYI Bİ R PARÇANIZ OLMAKTAN KURTARMAK.
DESTEK HATTI VE YARDIM LAŞMA GRUPLARI.

KONU 7: ARANAN ŞEYLERİ BULMAYI ÖĞRENMEK, HÖYKÜREREK EVİN ALTINI ÜSTÜNE GETİRMEK YERİNE
DOĞRU YERE BAKARAK BAŞLAMAYI ÖĞRENMEK. ***
ACIK FORUM. < /FONT>

KONU 8: HANIMA ÇİÇEK GETİRMEK SAĞLIĞINIZA ZARARLI DEĞİLDİR.
GRAFİKLER VE SES KAYDIYLA AÇIKLAMA.

KONU 9: NORMAL İNSANLAR KAYBOLUNCA YOLU SORAR.
GERÇEK YASAM İTİRAFLARI.

KONU 10: HATUN PARK ETMEYE ÇALIŞIRKEN SESSİZCE OTURMAK GENETİK ACIDAN İMKANSIZ MI?
ARABA KULLANM A SİMÜLASYONU.

KONU 11: HAYAT DERSLERİ: ANNE VE EŞ ARASINDAKİ TEMEL FARKLAR.
SINIFTA CANLANDIRMA.

KONU 12: NASIL İDEAL BİR ALIŞVERİŞ ARKADAŞI OLUNUR?
GEVŞEME EGZERSİZLERİ, MEDİTASYON VE NEFES ALMA TEKNİKLERİ.

KONU 13< /SPAN>: BUNAMAYLA NASIL SAVAŞILIR: DOĞUM GÜNLERİ, YILDÖNÜMLERİ, DİĞER ÖNEMLİ GÜNLER,
UNUTUNCA NASIL ÖZÜR DİLENİR?
BEYİN ŞOKU VE GEREKİRSE OPERASYON

saol tatlım beğenmene sevindim. valla yatak şans eseri unisex oldu ama diğerleri çoğu mavi, bilmiyorum yani bide son anda süpriz yapıp kız çıkarsa artık mavi mavi giydiricez napalım
nasip artık, sağlıklı olsunlarda önemli olan o

anladım canım olsun bebeişinde sende iyisiniz
pzt çok yoğun oluyor ben oyüzden hiç gitmiyorum genelde hafta içi daha sakin canım....öptümm

canımm çok geçmiş olsun..grip fena ..dinlenmeye bak...

anladım canım olsun bebeişinde sende iyisiniz
pzt çok yoğun oluyor ben oyüzden hiç gitmiyorum genelde hafta içi daha sakin canım....öptümm
öyleymiş canım bir daha pzT gitmem çok kalabalıktı canım bu amniyon sıvısını hiç ölçmedi benim dr hep normal diyor bence seninkide normaldir taklılma bence istbl daki dr normal demiş öyledir bence hem zamnla azalmış olsa bile normale dönebiliyor allah korusun kuzularımızı sedacım dr un doğum için ne diyor benimki sezeyan demişti

arkadaşlar bende şimdi iğne olmaktan geldim.acayip yandı.ağrı ve şişme olabilir dedi hemşire sadece ağrı olunca minoset kullan dedi.3 gun sürebilirmiş.umarım çok ağrımaz.............
...

cnm geçmiş olsun. bu aşıdan hepimiz korkar olduk valla.

birde kızlar aman dikkat minoset içebilirsiniz ama minoset plus gebelikte içilmiyor bilginiz olsun. plus ın içinde kafein mi varmış ne o yüzden önermiyorlar.

alıntı ile cevaplanın yanında + işareti ile başlayan simgeye tıklıosun zaten sen tıklayınca hani doğru anlamında atılan tik vardır ya ( adı ne bilemedim ) o çıkıo alıntı yapmak istediğin tüm mesajlarda o + ile başlayan yeri tiklie tiklie seç sonra konuya cevap veri tıkladığında tüm alınıtlar otomatik olarak oraya gelir..eğer tek bir kişiye alıntı ile cevap vereceksen sadece alınıt ile cevap veri tıklıosun. ama onu zaten bilisoun sanırım.
çok karışık olmadı inş..anlatma özrüm vardır biraz :26:

hala derken kuşum :44: bence erken yaff..benmi çok ağırdan alıom bu şeker işini??ben şubat sonu falan diodumm

Ben sonradan geldim ya,sanki herkes almış da ben geç kalmışım gibi geldi de
Ben de Nisan'da halledeyim diyorum.Sadece nereden alacağımı biliyorum artık

E tabii ya ne gerek var:86:

benim dr um mu çok relax anlamadımki. ne doğumdan bahsediyor ne başka bişey. çok rahat kadın ya. diyorumki ben balık yiyemiyorum. yeme nolcak diyo. peki normal doğum için yürümek gerekirmiş diyorum. farketmez istersen yürüyebilirsin diyo anlamadım gitti.

hımmm ben bilmiodum canım. doktor haklı kıymetli onlar sezeyandede 3 gün sonra kalkarsın bişi olmaz..du bakalım zaman ne göstercek..ben bu kilo ivmesiyle gidersem yuvarlanacığım için normal doğuramayabilirim ama sanmam yaa daha önce demiştim eşimin abisinin hanımı 30 kilo aldı normal doğurdu.ona güveniom ben

rapunzeln çok güzelmiş yazı. hemen eşime yolladım ahahahahahaa

hahhaaa tam benlikmiş o doktor..yolayın beni ona rahaat rahaaat doğururuz artık

katılıyorum sana tatlım...

bu da kız zaten rapucum... yani doktor öyle dedi..:26:artık kesin konuşmamak gerek sanırım.33.haftada nasıl değişebilir ki yaw...çok ilginç geldi bana...

ben tetanoz falan olmadım.doktorum dile getirmedi bile...su perii canım benim doktorum da seninki gibi rahat ama ben şikayetçi değilim...strese sokmasın beni daha iyi...zaten çok relax bir insan değilimdir.bir de şöyle böyle yap diye tuttursa daral gelirdi...

doktor hanım ben doğurmak istiyorum
-farketmez istediğin zaman doğur

-ee ben ayda 30 kio aldım bu normalmi?
-normal al nolcakki banane...:))
superi kusura bakma ya sen söyleyince gözümde böyle bir tip canlandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…