2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

he bu arada birde sölemeyi unuttum 15 günde 600 gr.almışım doktorum kızmadı ama dikkat et biraz hızlı almışsın dedi şuana kadar ulaştığım kilom 61.6 :) tuzu azaltmalısın mutlaka dedi bebeğim ayrıntılıya girdiğimizde kordonu dolanöıştı bu sefer çözmüş zillim normal dedi doktorumuz :)

Canım yaa 15 günde 600 normal değilmii :S:S banada tuzu azalt demişti dr. dikkat ediyorum..Kordonu çözmesinede sevindimm gözün aydın canımmm

slm kızlar ben geldim. :80:

aybur34
cnm beylikdüzünde zeyland ve sevi bebe nerede. ben avcılardaki taffy baby, nar bebe bide aziz bebeyi biliyorum. avcılardaki aziz bebeye bakmadım hiç ama bi ara uğrayacağım.
beylikdüzü bana çok yakın zeyland ve sevi bebeye de bakmak isterim.

incidestan
öncelikle geçmiş olsun cnm, şekerin güzel çıkmış gözün aydın.

srp_kmy82
cnm sanada geçmiş olsun.

aralcım doktordan güzel haberlerle gel inş.

medusa02 güzel duaların için saol cnm, yusuf tunayada maşallah

gülesram geçmiş olsun cnm ya. nasıl korktuğunu tahmin edebiliyorum. ben olsam bende aynı tepkiyi verirdim heralde. insanın aklına hemen bebeği geliyor. Allah daha kötülerini yaşatmasın inş.
bu nevresim takımları park yatağın yorganına uyacakmı ki cnm. o kristal marka normal karyolalar için değilmi ölçüleri acaba. park yatağın yorganına büyük gelmesin?

blue_sky
hayırlı olsun park yatağınız. inş memnun kalırsınız. hangisine karar verdiniz peki?

nevra73
sanada geçmiş olsun tatlım. artık dışarıya çıkmaya korkar oldum. grip e bi yakalandınmı kurtulamasıda zor oluyor. ki hamileyken hiç çekilmiyor valla.

Allah kabul etsin cnm ... 5 kiloyu dert etme .. doğumda idecek zaten
ucuz atlatmışsın ..ama korkusu yetmiştir ... yiğit bebekte annesin karnında sarsılmıştır canım benim yaaa
güle güle kullan .. çok güzelmiş

geçmiş olsun nevracım .... civil bebebde park yatak uyku seti var zten içinde nevresim takımı da oluyor .. 40 tl civarı ..ben ona bakıcam ...sana fikir olsun diye yazdım
kızlar ben çıkıyorum dra gidececeğim için hazırlanıcam öptüm sizi görüşmek üzere
aralcım sağlıkla güzel habelerle gel .....

geçmiş olsun ..2li fitil sanırımverdiği ... bana da öyle bişi vermişti...
bebişler artık saklanıyorlar :))))) bimkide yapıyor bazennn ...
kordonun düzelmesine çook sevindim ... becerikliymiş valla kendi kendine işini halletmiş

5-6-7 10 kilolaardan çok gibi bahsediyorsunuz yaaa benim ağlayasım geliyor :))) ben16 kilo aldım, 1 haftadırda tartılmıyorum :))) ama sanırım benim en büyük hatam mandalinayı çok masum görmek oldu... kalorisinin çok düşük olduğunu sandım ama öyle değilmiş.. günde 1 kilo falan yiyordum, eee bi de hamur işi tabi.. şimdi artık çılgınlar gibi mandalina yem,iyorumm :)) eee hamur işinden de birazcık uzak durmaya çalışıyorumm :)) ama anne tarafım tatar biz hamur işi olmadan duramayız ki :))

ben örgüden çok sıkılırdım eskiden yarım bırakırdım başlayıp ...
ama kızım sayesinde azmettim birkaç birşey çıkardım ortaya ...sizlerlede paylaşayım dedim
cicilerede ekleyeceğim

Uploaded with ImageShack.us

kızıma ördüğüm etek ...

bunlarda ; mini patikler ... bebek şekeri yapıyorum ....

canım kızıma ördüğüm atkı

Maaşllah size..İşler biraz ters gitmiş ama sıkma canını tatlım...
Bu arada ikinizde iyi olmasına cok sevindimmm
İyi gunlerde kullan tatlım aldıklarını...Emzirme önlügüne benim kafam yattı cunku bi arkadas keske alsaymısım bunca ay cok zorluk cektim dedi..Ama sende böyle diyince bilemedim bak simdi...
Gidip bi yakından görmekte fayda var aslında....Haa bu arada birazdan cıkıyorum tatlımk evden..Bugun hava güzel burda..Yarına bırakmak istemedim yagmur yagar hava kötü olur diyee...
İnşallah vardır..Ben gittigimde küvetler vardı ama fiyatını görünce hiç incelememiştim ondan hatırlayamadım

Superii...aldgım uyku setinin yorganı 95*145...
bu ersmini koydgum nevresim ise 100*150..Yani oluyor tatlım..Ben bi tane uyku seti aldım onun yorganı işimi görür..Şimdidlik bi de degiştirmek için bi tane nevresim takımı aldım...
Acaba ikisi yeter mi diyorum..:26:

aynı durumlardayız canım haftada 1 kilo alıyorum çatır çatır çatladım şimdiden.bende sanırım 13-14 kilo aldım bugün yemeyeceğim diye güne başlıyorum açıkınca ohooo....
şükürki ilk hamileğimdede 30 kilo almıştım ama şekerimiz falan normaldi.sağlık sorunu yaşamdık.bu kilo işi bnce bünyeyele alakalı burda bi hamile arkadaşım var 24 saat yediğini söylüyor kızartma tatlı ne bulursa ama 8,5 aylık 10 kilo almış.bu kilolar bize kalacak doğumdan 2 ay sonrada abimin düğünü var ne giycem ben yaaa

NEVRAA, öncelikle cok tesekur ederim tatlım gecmiş olsun dileklerin için..
Cok sukur geride kaldı allah hepimizi korusun...
Aldıgımız ciciyi de begenemene sevindik teyzesi
Sizde ne güzel örmüşsünüz iyi gunlerde kullanın inşallah...
Bende cok sıkılıyorum o yuzden hiç baslamadım bile..
Saolsun babanne bu konuda cok hızlı habire örüyo
Cocugun ilk 5 yıl giyecegi bütün yelekler hazır

Ben tüm bu yazdıklarını elimde koca bi tabak börek yerken okuyordum bogazıma takıldı anacım..Ohh ben ne de olsa kilo almadım deyip yiyorum ama valla tırsıyorum...
Sende takma tatlım kafama..Bundan sonra kontrollu gidersin..Herseyden az az yemege calısırsın...
Eminim doktorunda bu konuda sana yol gösterip yardımcı olur

bence yeter. biz bile aldığımız nevresimi yıllardır kullanıyoruz bişey olmuyor. park yatakta kaç sene yatacakki bebekler. biri kirlenince diğerini serersin. daha sonra zaten büyücekler.

canım ne güzel iyi haberle gelmişsin sende bebeğinin yüzünü göremeyenlerdensin benim gibi çok nazlı olacak bun veletler yaff:)
çok geçmiş olsun canım
çok geçmiş olsun bu hastalığı geçirmeyen kalmadı aramızda sanırım
ah canım benim şimdiden geçmiş olsun sanada 2.doz olmak zorundamıyız ya gerçi benim martta ama 1.cisi çok kolumu acıtmıştı 2.tekrar kabus :)
şekerim yaaa şok diyorsun bide biz kiloyu fazla alanlar ne yapalım benim 7 kiloya yakın aldım ama dert edemeyeceğim sonuçta boğazımdan kesemeyeceğim için yemeliyim hem belkide benim bünyem müsait kilo almaya :) boşver sende takma hemki senin hiç bişey değil
tatlım benim çok geçmiş olsun arkadaşım oluyo işte görünmez kazalar hayatımızda bununla atlatmışsın iyiki . yiğidimize bişeycik olmamıştır inşallah allahın izniyle
canım sanada geçmiş olsun herkez şifayı kapmış
Canım yaa 15 günde 600 normal değilmii :S:S banada tuzu azalt demişti dr. dikkat ediyorum..Kordonu çözmesinede sevindimm gözün aydın canımmm
hehe sağol tatlım kendisi doladı kendisi çözmüş napsın canı sıkılıodur kız içerde yalnız başına :)
tatlım daha almadım fitili bugün eşim alıcak ama korkuyorum da kullanmaya . Maşallah benim kızıma üzmedi annesini dolamayı bildiği gibi çözmeyide bilmiş :)

slm kızlar ben geldim. :80:

blue_sky
hayırlı olsun park yatağınız. inş memnun kalırsınız. hangisine karar verdiniz peki?

hoşgeldin cnm...nasılsınız bakalım?
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.senden başka merak eden de olmadı,hayırlı olsun diyen de...arada kaynadık gittik kızımla... aaa....bir de rapucum dedi...onun hakkını yemeyeyim şimdi...slmlar rapucum...

http://www.eczanemizburada.com/?urun-23037-Yuppy-Lux-Oyun-Parki.html bu linkteki turuncu olanı sipariş ettim şeker...bak bakalım.beğenecek misin?

Son düzenleme:

canım iyi günlerde kullan vallahi yoğunum bugün alelecele okudum geçmişi kusura bakma tatlım

sağolasın canım..sen alışveriş işini bayağı bi tamamladın maşallah..avizeyide iyi fiyata almışsın..zaten adı bişeyin lohusa veya bebek eşyasına çıkmasın fiyatlar uçuyo. örneğin gecelikler bende valla çok abartmamaya gayret ediyorum elden geldiğince tabi..
bu arada taksi olayını yeni okudum, iyi olmanıza sevindim...Allah esirgesin bebişlerimizi..

aa bende emzirme önlüğü almayı planlıyordum dilek ama uyarın için sağol , mağazada bakmadan karar vermeyeyim o zaman..güle güle kullan aldıklarını..

nevra73
sanada geçmiş olsun tatlım. artık dışarıya çıkmaya korkar oldum. grip e bi yakalandınmı kurtulamasıda zor oluyor. ki hamileyken hiç çekilmiyor valla.

sağolasın canım. aynen ya birinden hastalık gelecek diye korkuyorum bende çok soğudu havalar daha da soğuyacakmış dikkat etmemiz lazım..

geçmiş olsun nevracım .... civil bebebde park yatak uyku seti var zten içinde nevresim takımı da oluyor .. 40 tl civarı ..ben ona bakıcam ...sana fikir olsun diye yazdım

aa sağol nevracığım bi bakayım bende..

maşallah ellerine sağlık pek güzeller hele eteğine bayıldım süslü kızının..

sağolasın canım.. valla veletler nazlı benimkide enson sırtını dönmüştü hiç bişi göremedik... senin kıza afferin ama kordondan kurtulmuş canım benim yaaa..

biliyorum bu yatağı, çok satılıyormuş. geçenlerde mağazadaki kız söylemişti. fiyatıda iyiymiş. güzel günlerde kullanın inş. bizde almadan önce bunu alsakmı diye kararsız kalmıştık eşimle. sonra elimize başka bi fırsat geçti onu değerlendirdik. bende park yatağın içine yatak ve uyku seti arayışındayım.

kızlar kilo dedim bir dokundum bin ahh işittim yirim sizi. nasılda dertliymişiz. ben de hamur işi yiyorum dikkat etmeliyim

blue, canımm yatağa bayıldım çok güzel. güle güle uyusun miniğin.
nevra, ne de marifetliymişsin çok güzel ördüklerin
aybur, oğluşunun cicileri hayırlı olsun. ayakkabılar için erken değil mi. ayağına olmazsa zamanı gelince:26:

herkese merhabalarrr nasılsınız güzel annelerrr biz çok iyiyiz 2 gündür misafirlerimiz vardı biraz yorulduk bugünde kızımla ilk önce alışveriş yapıp sonra ananeye gidicez orda kalıcaz bugün dün gecenin bir yarısında bacağıma acayip bir şekilde kramp girdi sanki böyle damar damar üstüne binmiş gibi ölüyorum sandımmm Allahtan eşim daha önceden futbol oynadığı için bazı masaj teknmiklerini biliyorda geçirdi krampımı sanki bebeğimde anne üzülme der gibi tekmeleyip durdu beni gece boyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…