he bu arada birde sölemeyi unuttum 15 günde 600 gr.almışım doktorum kızmadı ama dikkat et biraz hızlı almışsın dedi şuana kadar ulaştığım kilom 61.6 :) tuzu azaltmalısın mutlaka dedi bebeğim ayrıntılıya girdiğimizde kordonu dolanöıştı bu sefer çözmüş zillim normal dedi doktorumuz :)
Allah kabul etsin cnm ... 5 kiloyu dert etme .. doğumda idecek zatencanlarım günaydınnnnnnn
bugün bir şok ile uyandım veeeeeeeeeeeeeeeeeeee 58 kilo olmuşum maşallah bana değmesin koca popişime nazar5 kilo aldım. anneme mevlüt verdik orda pilav fln yedim ve bugün tartıya çıktım 58 yuh diyorum bu kadar kısa sürede nasıl 1 kilo aldım ben
ucuz atlatmışsın ..ama korkusu yetmiştir ... yiğit bebekte annesin karnında sarsılmıştır canım benim yaaaoyy Yigidim cok sukur iyi teyzesi..
Dun akşam minik bi kaza atlatık o da bende cok korktum:18:
Koctastan eve taksi ile dönerken söför kasisti görmedi ve bodoslama daldı
eşim önde oturuyor ben de arkada
un cuvalı gibi oldum basımı tavana carptım..
Bos bulundugum için karnımı tutamadım karnım acıdı
Eve geldim elim ayagım buz gibi...Söförde cok korktu..Ben de bi cemkirdim:95:
Kendim için degil bebegim için korkuyorum ben hamileyim diye bi ciyakladım..Ama nasıl aglıyorumm...
Sonra utandım ama napayım işte analık içgüdüsü dua etsin arkadan gırtlagına sarılmadım o can havliyle...Bir saat yattım bekledik oglum hareket etcek mi diyee...Onda da tık yok ben iyice costum mu bögüre bögüre aglıyorum..Cok sukur babamız bizi sakinleştirdi de ikimizinde keyfi yerine geldi...
Sonra hopladı durdu oglusum cok sukurr..Allahım sen tüm bebişleri koru aklım gitti dun akşam yaa
güle güle kullan .. çok güzelmişEki Görüntüle 131541
Bu nevresim takımını aşagıdaki linkten satın aldım..
Kdv dahil 33 TL Kargo dahil toplam fiyat 38 TL
Ceyizimde Kristal marka nevresim vardı yıllardır hala kullanırım.
İçiniz bu konuda rahat olsun kalitesi cook iyi
Zaten Taç ın bi markası bu kristal...
http://www.cocukmarket.com/Bebek-ve-cocuk-Ev-Tekstili/Bebek-Nevresim-Takimlari/43
geçmiş olsun nevracım .... civil bebebde park yatak uyku seti var zten içinde nevresim takımı da oluyor .. 40 tl civarı ..ben ona bakıcam ...sana fikir olsun diye yazdımiyi haftalar kızlar,
sizler ve bebişler iyidir umarım. ben nezle oldum.haftasonu üşüttüm biraz galiba..
onun dışında iyiyim..
biraz bebek nevresim takımı filan biz de baktık ben tamamen kafası karışmış olarak çıkıyorum mağazalardan alınması yapılması gereken ne çok şey var..
gülesram senin aldığın da güzelmiş güle güle kullanın..
bu aralar hava soğudu anca internetten araştırmaları sürdürüyorum..
marka model vs netleştirmeye çalışıyorum..
bende haberler bööle kızlar ha kilo konusu vahim ben zaten kiloloyum eklenip duruyo Allah yardımcımız olsun...
biraz geçmişe bakınayım
aralcım sağlıkla güzel habelerle gel .....kızlar ben çıkıyorum dra gidececeğim için hazırlanıcam öptüm sizi görüşmek üzere
herkeze merhabaaaa:)
geçmişi okumadan direk slm vereyim dedim yoğun bi gün geçiriyorum birazdan okurum geçmişi hemen kendimden özet geçeyim c.tesi şeker ölçümüm vardı fakat işim ters gitti ölçümü benim gittiğim hastanede aç karnına alıyolarmış oysaki doktorum farketmez demişti ama oda hastaneye yeni geçiş yaptığından bilmiyormuş çalıştığım için h.içi izin alamam bu ara çok izin aldım :) artık pazar günü yaptırıcam nasipse doktorum vajinal muayene yaptı ve akıntın artmış normal bişey ama enfeksiyon başlangıcın var dedi ve fitil yazdı çok üzüldüm okadarda dikkat ederim hijyenime ama doktorum bu dönemlerde gebe kadınlar daha hassas olur normaldir dedi . kızım kendini hiç göstermedi bize elleriyle yüzünü kapatmıştı düzgün bir pozisyonda değildi doktorumuz bakamadı h.içi ne zaman istersen gel bakalım tekrar kızına dedi ama ben biraz arayı uzatayım diyorum bu ara çok sık girdik ultrasona acuk rahat etsin nisa'm :)benden haberler bunlar şimdilik kızlar
he bu arada birde sölemeyi unuttum 15 günde 600 gr.almışım doktorum kızmadı ama dikkat et biraz hızlı almışsın dedi şuana kadar ulaştığım kilom 61.6 :) tuzu azaltmalısın mutlaka dedi bebeğim ayrıntılıya girdiğimizde kordonu dolanöıştı bu sefer çözmüş zillim normal dedi doktorumuz :)
herkeze merhabaaaa:)
geçmişi okumadan direk slm vereyim dedim yoğun bi gün geçiriyorum birazdan okurum geçmişi hemen kendimden özet geçeyim c.tesi şeker ölçümüm vardı fakat işim ters gitti ölçümü benim gittiğim hastanede aç karnına alıyolarmış oysaki doktorum farketmez demişti ama oda hastaneye yeni geçiş yaptığından bilmiyormuş çalıştığım için h.içi izin alamam bu ara çok izin aldım :) artık pazar günü yaptırıcam nasipse doktorum vajinal muayene yaptı ve akıntın artmış normal bişey ama enfeksiyon başlangıcın var dedi ve fitil yazdı çok üzüldüm okadarda dikkat ederim hijyenime ama doktorum bu dönemlerde gebe kadınlar daha hassas olur normaldir dedi . kızım kendini hiç göstermedi bize elleriyle yüzünü kapatmıştı düzgün bir pozisyonda değildi doktorumuz bakamadı h.içi ne zaman istersen gel bakalım tekrar kızına dedi ama ben biraz arayı uzatayım diyorum bu ara çok sık girdik ultrasona acuk rahat etsin nisa'm :)benden haberler bunlar şimdilik kızlar
İyi gunlerde kullan tatlım aldıklarını...Emzirme önlügüne benim kafam yattı cunku bi arkadas keske alsaymısım bunca ay cok zorluk cektim dedi..Ama sende böyle diyince bilemedim bak simdi...kızlar e bebekten aldığım ürünler geldi..Günlüğü çok güzel 5 liraya battaniye almıştım normal bişeydir dedim ama yumuşacık çok kullanışlı tatlı bişey çıktı..
Bebeğimin ayak izini alacağım ürün geldi onada bayıldım göğüs kremlerim falan hepsi çok güzel..Ama emzirme önlüğü almıştım hiç beklediğim gibi çıkmadıı vasat bişey verdiğim 22 liraya acıdım ama kullanılır yinede...resimlerini atarım aldıklarımın bi ara
slm kızlar ben geldim. :80:
aybur34 cnm beylikdüzünde zeyland ve sevi bebe nerede. ben avcılardaki taffy baby, nar bebe bide aziz bebeyi biliyorum. avcılardaki aziz bebeye bakmadım hiç ama bi ara uğrayacağım.
beylikdüzü bana çok yakın zeyland ve sevi bebeye de bakmak isterim.
incidestan öncelikle geçmiş olsun cnm, şekerin güzel çıkmış gözün aydın.
srp_kmy82 cnm sanada geçmiş olsun.
aralcım doktordan güzel haberlerle gel inş.
medusa02 güzel duaların için saol cnm, yusuf tunayada maşallah
gülesram geçmiş olsun cnm ya. nasıl korktuğunu tahmin edebiliyorum. ben olsam bende aynı tepkiyi verirdim heralde. insanın aklına hemen bebeği geliyor. Allah daha kötülerini yaşatmasın inş.
bu nevresim takımları park yatağın yorganına uyacakmı ki cnm. o kristal marka normal karyolalar için değilmi ölçüleri acaba. park yatağın yorganına büyük gelmesin?
blue_sky hayırlı olsun park yatağınız. inş memnun kalırsınız. hangisine karar verdiniz peki?
nevra73 sanada geçmiş olsun tatlım. artık dışarıya çıkmaya korkar oldum. grip e bi yakalandınmı kurtulamasıda zor oluyor. ki hamileyken hiç çekilmiyor valla.
5-6-7 10 kilolaardan çok gibi bahsediyorsunuz yaaa benim ağlayasım geliyor :))) ben16 kilo aldım, 1 haftadırda tartılmıyorum :))) ama sanırım benim en büyük hatam mandalinayı çok masum görmek oldu... kalorisinin çok düşük olduğunu sandım ama öyle değilmiş.. günde 1 kilo falan yiyordum, eee bi de hamur işi tabi.. şimdi artık çılgınlar gibi mandalina yem,iyorumm :)) eee hamur işinden de birazcık uzak durmaya çalışıyorumm :)) ama anne tarafım tatar biz hamur işi olmadan duramayız ki :))
5-6-7 10 kilolaardan çok gibi bahsediyorsunuz yaaa benim ağlayasım geliyor :))) ben16 kilo aldım, 1 haftadırda tartılmıyorum :))) ama sanırım benim en büyük hatam mandalinayı çok masum görmek oldu... kalorisinin çok düşük olduğunu sandım ama öyle değilmiş.. günde 1 kilo falan yiyordum, eee bi de hamur işi tabi.. şimdi artık çılgınlar gibi mandalina yem,iyorumm :)) eee hamur işinden de birazcık uzak durmaya çalışıyorumm :)) ama anne tarafım tatar biz hamur işi olmadan duramayız ki :))
Superii...aldgım uyku setinin yorganı 95*145...
bu ersmini koydgum nevresim ise 100*150..Yani oluyor tatlım..Ben bi tane uyku seti aldım onun yorganı işimi görür..Şimdidlik bi de degiştirmek için bi tane nevresim takımı aldım...
Acaba ikisi yeter mi diyorum..:26:
canım ne güzel iyi haberle gelmişsin sende bebeğinin yüzünü göremeyenlerdensin benim gibi çok nazlı olacak bun veletler yaff:)haftasonu doktora gittim teyzeleri..
oğlum 900 gr olmuştuama yüzünü göremedimmmm totosunu döndü oturdu :26: ayrıca ters duruyodu ona canım sıkıldı
bunun haricinde şeker ve idrar testide yaptrıdık..bugün çıkıcak sonuçlarımız. haa bide dr dan çok fena fırça yedim12 kilo aldım die
çok geçmiş olsun canımgünaydın güzel anneler ve tatlı bebişleriii..
çok kötü bir hafta geçirdim malum grip salgını eşimden bana da bulaştı soluğu acilde aldık 2 tane serum yedim iğneler flndoktor antibiotik ilaç yazdı kendi doktoruma da danıştıktan sonra 2 gün kullandım sonra korktum bıraktım ne olur ne olmaz
perşembe günü de şeker yüklemem yapıldı Allaha şükür normal çıktı problem yokmuş yani
bu sıralarda tetenoz aşımın 2.dozunu da yaptırmam gerekiyor..
bizde gelişmeler böyleeee
kötü başladı güzel bitti haftamız umarım herkes iyidir
öpüyoruuumm kocamannn
çok geçmiş olsun bu hastalığı geçirmeyen kalmadı aramızda sanırımHERKESE GÜNAYDIN.....sohbetinizi çok özledim :) çok hasta oldum..malum meşhur olan grup salgını bana da uğradı...ama çok şükür kaynar denilen lohusa çayı ile kendimi toparladım...şimdi iyiim çok şükür..birazdan temziliğe başlıcam her şeyi yıkamak istiyorum evde mikrop kalmasın....
geçmişi okumadım ama umarım herkes iyidir,sonuçlar iyidir,güzel ciciler alınmıştır....
kaldığımız yerden devam edelim..bir haftalık kaybım var ...
ah canım benim şimdiden geçmiş olsun sanada 2.doz olmak zorundamıyız ya gerçi benim martta ama 1.cisi çok kolumu acıtmıştı 2.tekrar kabus :)Günaydın Arkadaşlarrr hepinize hayırlı haftalar...
Hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun havalar bu hafta çok soğuyacak dikkat etmek gerek...
Dr. kontrolü güzel geçenlerede sevindim..Bugün 2. doz tetanoz aşımı yaptırıcamm ..
şekerim yaaa şok diyorsun bide biz kiloyu fazla alanlar ne yapalım benim 7 kiloya yakın aldım ama dert edemeyeceğim sonuçta boğazımdan kesemeyeceğim için yemeliyim hem belkide benim bünyem müsait kilo almaya :) boşver sende takma hemki senin hiç bişey değilcanlarım günaydınnnnnnn
bugün bir şok ile uyandım veeeeeeeeeeeeeeeeeeee 58 kilo olmuşum maşallah bana değmesin koca popişime nazar5 kilo aldım. anneme mevlüt verdik orda pilav fln yedim ve bugün tartıya çıktım 58 yuh diyorum bu kadar kısa sürede nasıl 1 kilo aldım ben
tatlım benim çok geçmiş olsun arkadaşım oluyo işte görünmez kazalar hayatımızda bununla atlatmışsın iyiki . yiğidimize bişeycik olmamıştır inşallah allahın izniyleoyy Yigidim cok sukur iyi teyzesi..
Dun akşam minik bi kaza atlatık o da bende cok korktum:18:
Koctastan eve taksi ile dönerken söför kasisti görmedi ve bodoslama daldı
eşim önde oturuyor ben de arkada
un cuvalı gibi oldum basımı tavana carptım..
Bos bulundugum için karnımı tutamadım karnım acıdı
Eve geldim elim ayagım buz gibi...Söförde cok korktu..Ben de bi cemkirdim:95:
Kendim için degil bebegim için korkuyorum ben hamileyim diye bi ciyakladım..Ama nasıl aglıyorumm...
Sonra utandım ama napayım işte analık içgüdüsü dua etsin arkadan gırtlagına sarılmadım o can havliyle...Bir saat yattım bekledik oglum hareket etcek mi diyee...Onda da tık yok ben iyice costum mu bögüre bögüre aglıyorum..Cok sukur babamız bizi sakinleştirdi de ikimizinde keyfi yerine geldi...
Sonra hopladı durdu oglusum cok sukurr..Allahım sen tüm bebişleri koru aklım gitti dun akşam yaa
canım sanada geçmiş olsun herkez şifayı kapmışiyi haftalar kızlar,
sizler ve bebişler iyidir umarım. ben nezle oldum.haftasonu üşüttüm biraz galiba..
onun dışında iyiyim..
biraz bebek nevresim takımı filan biz de baktık ben tamamen kafası karışmış olarak çıkıyorum mağazalardan alınması yapılması gereken ne çok şey var..
gülesram senin aldığın da güzelmiş güle güle kullanın..
bu aralar hava soğudu anca internetten araştırmaları sürdürüyorum..
marka model vs netleştirmeye çalışıyorum..
bende haberler bööle kızlar ha kilo konusu vahim ben zaten kiloloyum eklenip duruyo Allah yardımcımız olsun...
biraz geçmişe bakınayım
hehe sağol tatlım kendisi doladı kendisi çözmüş napsın canı sıkılıodur kız içerde yalnız başına :)Canım yaa 15 günde 600 normal değilmii :S:S banada tuzu azalt demişti dr. dikkat ediyorum..Kordonu çözmesinede sevindimm gözün aydın canımmm
tatlım daha almadım fitili bugün eşim alıcak ama korkuyorum da kullanmaya . Maşallah benim kızıma üzmedi annesini dolamayı bildiği gibi çözmeyide bilmiş :)Allah kabul etsin cnm ... 5 kiloyu dert etme .. doğumda idecek zaten
ucuz atlatmışsın ..ama korkusu yetmiştir ... yiğit bebekte annesin karnında sarsılmıştır canım benim yaaa
güle güle kullan .. çok güzelmiş
geçmiş olsun nevracım .... civil bebebde park yatak uyku seti var zten içinde nevresim takımı da oluyor .. 40 tl civarı ..ben ona bakıcam ...sana fikir olsun diye yazdım
aralcım sağlıkla güzel habelerle gel .....
geçmiş olsun ..2li fitil sanırımverdiği ... bana da öyle bişi vermişti...
bebişler artık saklanıyorlar :)))))bimkide yapıyor bazennn ...
kordonun düzelmesine çook sevindim ... becerikliymiş valla kendi kendine işini halletmiş
slm kızlar ben geldim. :80:
blue_sky hayırlı olsun park yatağınız. inş memnun kalırsınız. hangisine karar verdiniz peki?
hoşgeldin cnm...nasılsınız bakalım?
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.senden başka merak eden de olmadı,hayırlı olsun diyen de...arada kaynadık gittik kızımla...aaa....bir de rapucum dedi...onun hakkını yemeyeyim şimdi...slmlar rapucum...
Yuppy | Yuppy Lx Oyun Park | 149,00 TL | Eczanemiz Burada, Dermokozmetik ve Salk iin Ne Varsa bu linkteki turuncu olanı sipariş ettim şeker...bak bakalım.beğenecek misin?
Allah razı olsun canımm..Dun akşam dedim eşime valla her yerime yazacam dikkat hamileyim diyee..
Azcık ta rahat olmak lazım ama ne bileyim sorumluluk cok agır aklım gidiyo elimde diil yaniii
Öncelikle gecmiş olsun tatlım..İnşallah en yakın zamanda iyileşirsin..
Bende alısveriş yapmadan önce nette arastırıyorum öyle cıkıyorum dısarıya..Cunku bazı seyler nette gercekten ucuz olabiliyor
Cook saol Aslı TEyzesi...Valla cok masraf yaptık daha da alıncak yapılcaklar var..O yuzden uygun olanlara bakıyorum..Bir de dun cocuk odası için avize aldık..Böyle cicli bicili güzel avizeler 150 TL den baslıyo..Cok güzeller ama içim el vermedi yanii o kadar para vermeye...
İçi turkuaz dısı beyaz bi avize aldım..Işık yanınca cok guze oluyor..
Koctas : 25 TL...Amma pintiyim ben yaaa
kızlar e bebekten aldığım ürünler geldi..Günlüğü çok güzel 5 liraya battaniye almıştım normal bişeydir dedim ama yumuşacık çok kullanışlı tatlı bişey çıktı..
Bebeğimin ayak izini alacağım ürün geldi onada bayıldım göğüs kremlerim falan hepsi çok güzel..Ama emzirme önlüğü almıştım hiç beklediğim gibi çıkmadıı vasat bişey verdiğim 22 liraya acıdım ama kullanılır yinede...resimlerini atarım aldıklarımın bi ara
nevra73 sanada geçmiş olsun tatlım. artık dışarıya çıkmaya korkar oldum. grip e bi yakalandınmı kurtulamasıda zor oluyor. ki hamileyken hiç çekilmiyor valla.
geçmiş olsun nevracım .... civil bebebde park yatak uyku seti var zten içinde nevresim takımı da oluyor .. 40 tl civarı ..ben ona bakıcam ...sana fikir olsun diye yazdım
ben örgüden çok sıkılırdım eskiden yarım bırakırdım başlayıp ...
ama kızım sayesinde azmettim birkaç birşey çıkardım ortaya ...sizlerlede paylaşayım dedim
cicilerede ekleyeceğim
Uploaded with ImageShack.us
kızıma ördüğüm etek ...
bunlarda ; mini patikler ... bebek şekeri yapıyorum ....
canım kızıma ördüğüm atkı
canım ne güzel iyi haberle gelmişsin sende bebeğinin yüzünü göremeyenlerdensin benim gibi çok nazlı olacak bun veletler yaff:)
çok geçmiş olsun canım
çok geçmiş olsun bu hastalığı geçirmeyen kalmadı aramızda sanırım
ah canım benim şimdiden geçmiş olsun sanada 2.doz olmak zorundamıyız ya gerçi benim martta ama 1.cisi çok kolumu acıtmıştı 2.tekrar kabus :)
şekerim yaaa şok diyorsun bide biz kiloyu fazla alanlar ne yapalım benim 7 kiloya yakın aldım ama dert edemeyeceğim sonuçta boğazımdan kesemeyeceğim için yemeliyim hem belkide benim bünyem müsait kilo almaya :) boşver sende takma hemki senin hiç bişey değil
tatlım benim çok geçmiş olsun arkadaşım oluyo işte görünmez kazalar hayatımızda bununla atlatmışsın iyiki . yiğidimize bişeycik olmamıştır inşallah allahın izniyle
canım sanada geçmiş olsun herkez şifayı kapmış
hehe sağol tatlım kendisi doladı kendisi çözmüş napsın canı sıkılıodur kız içerde yalnız başına :)
tatlım daha almadım fitili bugün eşim alıcak ama korkuyorum da kullanmaya . Maşallah benim kızıma üzmedi annesini dolamayı bildiği gibi çözmeyide bilmiş :)
canım iyi günlerde kullan vallahi yoğunum bugün alelecele okudum geçmişi kusura bakma tatlım
hoşgeldin cnm...nasılsınız bakalım?
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.senden başka merak eden de olmadı,hayırlı olsun diyen de...arada kaynadık gittik kızımla...aaa....bir de rapucum dedi...onun hakkını yemeyeyim şimdi...slmlar rapucum...
Yuppy | Yuppy Lx Oyun Park | 149,00 TL | Eczanemiz Burada, Dermokozmetik ve Salk iin Ne Varsa bu linkteki turuncu olanı sipariş ettim şeker...bak bakalım.beğenecek misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?