Ohh uyu valla..Hava da soguk ve yagmurlu olacak tam uyku zamanı...
İyi yapmıssın tatlım gelsin cicilerin yukle hepsini bizde kuduralım...
EŞim dolandırıcılıga karsı kredi kartımı net ortamında kullanıma kapattı..
Bişey alacagımız zaman o bankadan bu işlemleri yapıyo sonra kartı yeniden kapatıyo online alısverişe..
Bende cok azamıyorum bu sebeple...Allahtan kapıda ödeme kolaylıgı cıkartttı firmalar..Bizimki kara kara dusunuyo...ayy beni kimse tutamaz ayolll
Aaaa emziksiz olur mu beeee..
Bagırıp kudurunca onlar mı gelcekmiş susturmaya acep..
Bak arkadasın kızı daha yeni 40 ı cıktı emzik almıyo anasını emzik niyetine kullanıyo...
arkadasım kafayı yemek uzere..Wc ye gitse hemen abslıyo bebek mıkırdanmaya..
Ayy ben aldım bugun iki ane emzik inşallah emer..Tıpasız olmaz valla
selam kızlar hepınıze ıyı aksamlar dılıyorum hepınızde coooooooook ıyısınızdır.....
benim dr um mu çok relax anlamadımki. ne doğumdan bahsediyor ne başka bişey. çok rahat kadın ya. diyorumki ben balık yiyemiyorum. yeme nolcak diyo. peki normal doğum için yürümek gerekirmiş diyorum. farketmez istersen yürüyebilirsin diyoanlamadım gitti.
kızlar bibeonu sormuştum alanlar 0+ mı aldınız?
hosbuldum canım...ıyıyız cok sukur gun sayıyoruz...yarından sonra seker yuklememı9z var 28 haftaya gırıncede doplerımız....hoşgeldin özlemcim. nasılsın prensesin nasıl?
benimki 2+ - damakksız aldım ucu minnacık ..0+ ile bi fark yok aralarındakızlar bibeonu sormuştum alanlar 0+ mı aldınız?
kardeşim emziğe alıştırmak istemedi . şimdi pişman..şimdide atıyor emziği bide damaklı almış hiç alışamadı ...Ohh uyu valla..Hava da soguk ve yagmurlu olacak tam uyku zamanı...
İyi yapmıssın tatlım gelsin cicilerin yukle hepsini bizde kuduralım...
EŞim dolandırıcılıga karsı kredi kartımı net ortamında kullanıma kapattı..
Bişey alacagımız zaman o bankadan bu işlemleri yapıyo sonra kartı yeniden kapatıyo online alısverişe..
Bende cok azamıyorum bu sebeple...Allahtan kapıda ödeme kolaylıgı cıkartttı firmalar..Bizimki kara kara dusunuyo...ayy beni kimse tutamaz ayolll
Aaaa emziksiz olur mu beeee..
Bagırıp kudurunca onlar mı gelcekmiş susturmaya acep..
Bak arkadasın kızı daha yeni 40 ı cıktı emzik almıyo anasını emzik niyetine kullanıyo...
arkadasım kafayı yemek uzere..Wc ye gitse hemen abslıyo bebek mıkırdanmaya..
Ayy ben aldım bugun iki ane emzik inşallah emer..Tıpasız olmaz valla
selam kızlar hepınıze ıyı aksamlar dılıyorum hepınızde coooooooook ıyısınızdır.....
sagol canım hosbuldum ıyıyıc coooook sukur rabbıme ama cok sıkıldım bol bol sabır dılıyorum rabbımden....özlem hoşgeeldin canım. kızımız nasıl sen nasılsın
hosbuldum canım detaylı usg canım ben buyuk ıhtımal 28 de dogum yapacagım ıcın ıc organlarının gelısımını kontrol edecekler...benimki 2+ - damakksız aldım ucu minnacık ..0+ ile bi fark yok aralarında
kardeşim emziğe alıştırmak istemedi . şimdi pişman..şimdide atıyor emziği bide damaklı almış hiç alışamadı ...
ağladımı kucağında hoplatıyorlar çok zorrr ... yada annesinin memesinden çıkmıor doysada ağzında tutatcak tada annesinin parmağını emecek ... kız tuvalete gidemiyor ...
bende senin gibi hemen emziği vericem ağzına .. biz emzikle büüdük hemde o eski eşşek kadar emzikleri emdik... hiçbirimizin de ağzı yamulmadı ...
hoşgeldinnnn özlemcim ..bebişinde sende iyisindir inşallah .. . 28. haftadaki doppler de ki? ... detaylı ultasonmu
hosbuldum canım detaylı usg canım ben buyuk ıhtımal 28 de dogum yapacagım ıcın ıc organlarının gelısımını kontrol edecekler...
hayırlısı ıns nevracıgım...keske dursa bende cok ıstıyorum....sımdılık ıyı gıdıyoruz ıns sonuna kadar gıderız...annelık falan ıcım bı hos oldu ınan rabbım ısteyen dıleyen herkese nasıp etsın n buyuk lutuffff...anladım canım hayırlı olsun .. inşallah biraz daha kalır bebişin anne karnında ... çok sıkıldın sende ama .... hayırlısı ne ise öyle olsun ...
aramızda en erken sen anne olacaksın ..
hosbuldum canım...ıyıyız cok sukur gun sayıyoruz...yarından sonra seker yuklememı9z var 28 haftaya gırıncede doplerımız....
slm canım...allah razı olsun amın ıns hep beraber...slm özlem..iyi haberlerin sevnidiryor bizi..sağlıkla doğar inş bebeğin canım...
bende gırdım 22+2 de ama erken dogum rıskım yuksek oldugu ıcın dr cıgerlerını ve bobreklerını falan kontrol edecek..ozlem 28. haftada ne doppleri bu benim bildiğim 24 haftaya kadar doppler yapıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?