2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

eşin haklı..bende ne biçim bankacı karısıyım demi ama bende havale yapıom ya..çok tehlikeli sayılmaz

efetttt bir mesai gününün daha sonuna gelmenin neşesi ve kıvancı içindeyim
hepinisi koskocamnnn öpüyoruz oğlumla birlikte..oğlum ayrıyetten kızçeleri olanların kızçelerini öpüyormuş
:79::79::79:

selam kızlar hepınıze ıyı aksamlar dılıyorum hepınızde coooooooook ıyısınızdır.....

emziğe ilk 3 aydan sonra alıştırmak çok zor bence.benim kızımda ilk başta almak istemedi hep fırlattı ağzından azimle uğraştım almıyo diye bırakmadım başta babasıda karşıydı ama sonra kızımız alışınca rahatlığın keyfini sürdük.3 yaşındada kendisi bıraktı.mesela bebek uyurken aniden sese sıçrayıp uyanıyo çil çil bakıyo etrafa tık ağzına emziği uykuya kaldığı yerden devam ediyo hele gecenin o sessizliğinde emzik tam bir susturucu..

evet benim doktorumda seninki gibi :))) sadce kilo konusuda bana demediğini bırakmıyor ama onun dışında çok rahat...

kızlar bibeonu sormuştum alanlar 0+ mı aldınız?
benimki 2+ - damakksız aldım ucu minnacık ..0+ ile bi fark yok aralarında
kardeşim emziğe alıştırmak istemedi . şimdi pişman..şimdide atıyor emziği bide damaklı almış hiç alışamadı ...
ağladımı kucağında hoplatıyorlar çok zorrr ... yada annesinin memesinden çıkmıor doysada ağzında tutatcak tada annesinin parmağını emecek ... kız tuvalete gidemiyor ...
bende senin gibi hemen emziği vericem ağzına .. biz emzikle büüdük hemde o eski eşşek kadar emzikleri emdik... hiçbirimizin de ağzı yamulmadı ...

selam kızlar hepınıze ıyı aksamlar dılıyorum hepınızde coooooooook ıyısınızdır.....

hoşgeldinnnn özlemcim ..bebişinde sende iyisindir inşallah .. . 28. haftadaki doppler de ki? ... detaylı ultasonmu

Son düzenleme:
hosbuldum canım detaylı usg canım ben buyuk ıhtımal 28 de dogum yapacagım ıcın ıc organlarının gelısımını kontrol edecekler...

Son düzenleme:
hosbuldum canım detaylı usg canım ben buyuk ıhtımal 28 de dogum yapacagım ıcın ıc organlarının gelısımını kontrol edecekler...

anladım canım hayırlı olsun .. inşallah biraz daha kalır bebişin anne karnında ... çok sıkıldın sende ama .... hayırlısı ne ise öyle olsun ...
aramızda en erken sen anne olacaksın ..

anladım canım hayırlı olsun .. inşallah biraz daha kalır bebişin anne karnında ... çok sıkıldın sende ama .... hayırlısı ne ise öyle olsun ...
aramızda en erken sen anne olacaksın ..
hayırlısı ıns nevracıgım...keske dursa bende cok ıstıyorum....sımdılık ıyı gıdıyoruz ıns sonuna kadar gıderız...annelık falan ıcım bı hos oldu ınan rabbım ısteyen dıleyen herkese nasıp etsın n buyuk lutuffff...

Bu arada tetanoz aşısı olmadıgıma feci pişmanım birşey olmaz dedim bugün ayağıma raptiye battı, sizce çok mu geç ne zamana kadar vuruluyor bu aşı

babamız yoldadır ...
ben yemek yapmaya gidiyorum .. kızartılacak şeyler var onları son dakikaya bırakmıştım ...inşallah bu sefer midem bulanmadan hallederim ... ne zamandır hep tencere yemeği yapıyordum ... kendimi bir deneyeyim düzelmişimdir inşallah :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…