hoşgeldin cnmm,
sende park yatak almıştın. uyku seti aldınmı cnm ya. ben yan korumalı arıyorum ama bulamıyorum.
evet bende park yatak aldımda neden yan korumalı bulmıosun??taçınkilerde yokmu?funnababy?tomuycuk? kızlar hep aldı ya onalrdan hepsininde resimlerinde yan koruma vardıı
onlar karyolalar için değilmiki. park yatağa büyük gelmezmi?
yoook hemen hepsinin ölçüsü aynı başlangıçta sanırım. uyku setinde ölçü yazar yatağın kaça kaç?
canım haklıymışsın her korumalı uyku sti ymuyormuş. şu linki incele bi istersen..
Özelcan Petal Bebe Oyun Parkı Uyku Seti ICE BEAR | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
bunu görmüştüm cnm, ben daha farklı bişey olsun istiyorum. karyolalar için çok güzel uyku setleri ve nevresimler var. olmadı biraz büyük gelecek artık napalım. ya da yan korumadan vazgeçicez. sende almadın dimi daha?
gülesram almıştı sanırım yan korumalı. o nerden aldı acaba?
bende almadım canım bu haftasonu halledicem.
esranınki tomuycuk biliyorum. ben şimdi biraz araştırıyım bulurum inş ya..bu linkteki hiç güzel değil ya.
Ta Bebek Nevresim Takm - ocukmarket.com
cnm şu linke bi baksana. ben bu nevresimi çok beğendim. stokta yok ama bulurum başka yerden. olmadı buna yorgan alırım. kenarlardan vazmıgeçsem ya. nede olsa park yatak yumuşak oluyor. kafasını çarpsada bişeycik olmas.
iyi akşamlar arkadaşlarım;Ta Bebek Nevresim Takm - ocukmarket.com
cnm şu linke bi baksana. ben bu nevresimi çok beğendim. stokta yok ama bulurum başka yerden. olmadı buna yorgan alırım. kenarlardan vazmıgeçsem ya. nede olsa park yatak yumuşak oluyor. kafasını çarpsada bişeycik olmas.
iyi akşamlar arkadaşlarım;
bende park yatak alacağım çok kullanışlı.ama daha erken diolar.su cum senin o nevresim takımın evet çok guzel fiyatta cazip geldi bana.umarım bende bulurum burda..
hoşbulduk canım;
bende almak istiyorum canım sen ne renk aldın.acaba lila renk alsam tuhaf olurmu?balıkesirdeyim
iyi akşamlar arkadaşlarım;
bende park yatak alacağım çok kullanışlı.ama daha erken diolar.su cum senin o nevresim takımın evet çok guzel fiyatta cazip geldi bana.umarım bende bulurum burda..
benim park yatağım kırmızı gri cnm. senin bebiş kız sanırım. lila olabilir tabi neden olmasın ama unisex bi renk olsa ikinci bebeğinde kullanır.
gerçi öyle diyorum ama bizimde bebek arabamız maviartık ikincisi kız olursa mecburen kullanıcaz napalım eğerki lilayı çok seviyosan olabilir tabi.
çok çabuk unutmuşsun benicanım
bende eymen ismini çok beğeniyodum.benimkide erkek oyuzden dedim lila erkeğe gidermi?oooo siz arabaya kadar almışsınız canımyaaa...bizim çok bilmiş kişiler yok erken almak ii değilmiş deyip aldrmıyolar daha bişey tabi ben kafama göre takılcam kimseyi dinlemicem evlat benim evladım dimi?:2:
kaçıncı haftandasın?erken olurmu güzelim ya o kadar çok eksik varkiiianca tamamlarsın..
yok cnm unuturmuyum hiç. hani eymen ismi kızdada kullanılıyor demiştin ya şüpheye düştüm bi an dedim lila olurmu deyince heralde kızına eymen ismini koyacak o yüzden sordu
bence lila olmasbaşka renk bul cnm. benim fikrim tabi bu. yinede sen bilirsin.
Selam bende mayıs annesiyim, aranıza yeni katıldım çok geç oldu ama yeni fark ettim desem yalan olmaz.Hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum,inşaalah sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız
odam lila ne renk alayım hadi yardımcı olun bakim:44:
Selam bende mayıs annesiyim, aranıza yeni katıldım çok geç oldu ama yeni fark ettim desem yalan olmaz.Hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum,inşaalah sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?