Owwww!Çok kötü olmuş.
Doğuma kadar yanlış bilenleri de duydum ben.Umarım öyle birşey yaşamayız.
bende gırdım 22+2 de ama erken dogum rıskım yuksek oldugu ıcın dr cıgerlerını ve bobreklerını falan kontrol edecek..
babamız yoldadır ...
ben yemek yapmaya gidiyorum .. kızartılacak şeyler var onları son dakikaya bırakmıştım ...inşallah bu sefer midem bulanmadan hallederim ... ne zamandır hep tencere yemeği yapıyordum ... kendimi bir deneyeyim düzelmişimdir inşallah :))))
Hala midenmi bulanıyor canım ya geçmiş olsun inşallah düzelirsin,7 aydan sonra mide bulantıları başlıyormuş diyorlar benim taş gibi şimdilik bi iki hafta sonrayı bekleyelim bakalım
Esracımm hoşgeldinn canım ohh hava güzelken gez burası yağmurlu gezemedim benn...
Kızlar e bebekten hamile günlüğü geldi bebeğe ilk 3 ay emzik vermeyin yazıyo...Okadar çok yazı okudumkii bilgi deposu doldu taştı bugün:))
Bide göğüs yarasının sebebi yanlış emzirmektenmiş.Şu ayna dediğimiz kısım varya bebek oranın tamamını ağzına almalıymış sadece ucunu değil .ozaman hem yara olmaz hemde sütümüz daha çok gelirmişş
Evdeki tozu tamamen yok edersek büyük ihtimalle o evde yaşayan bebeğin toza alerjisi olur.
Benim bir arkadaşım vardı.Aşırı titizdi.Heryeri kloraklıyordu.Neden bu kadar abarttığını sordum ki zaten sonradan kendim gördüm.Kızın herşeye alerjisi var.Annesi onu aşırı titiz yetiştirmiş.Bunun sonucu olarak her tür toz ve mikrop ona alerji yapıyor.
Mesela denize girip çıktığı zaman bütün vücudu kırmızı çiziklerle doluyor.Başka bir arkadaşa misafirliğe gittiğimizde bir iki saat oturup kalkmıştık ve çıktığında bana kollarını ve sırtını gösterdi.Yine kırmızı kabarık çiziklerle dolmuştu vücudu.Sebebi de klimanın filitresinin temizlenmemiş olmasıymış.Daha önce de yaşadığı için biliyordu.
Bu şekilde yaşamak çok zor olsa gerek.Çocuklarımın böyle bir duruma düşmelerine sebep olmak istemem.O yüzden suyu arıtan makineler ve bu şekilde tozları tamamen yok eden makinaları almayı hiç düşünmedim.Tabii bu sadece benim fikrim
kızlar, çatlaklarınız var mı???
bir de şu yatma pozisyonu çok hayati önem taşıyor mu? soluma yata yata kalbim ağrıyor. siz neler yapıyorsunuz
kızlar, çatlaklarınız var mı???
bir de şu yatma pozisyonu çok hayati önem taşıyor mu? soluma yata yata kalbim ağrıyor. siz neler yapıyorsunuz
hayırlısı ıns nevracıgım...keske dursa bende cok ıstıyorum....sımdılık ıyı gıdıyoruz ıns sonuna kadar gıderız...annelık falan ıcım bı hos oldu ınan rabbım ısteyen dıleyen herkese nasıp etsın n buyuk lutuffff...
kızlar e bebekten aldığım ürünler geldi..Günlüğü çok güzel 5 liraya battaniye almıştım normal bişeydir dedim ama yumuşacık çok kullanışlı tatlı bişey çıktı..
Bebeğimin ayak izini alacağım ürün geldi onada bayıldım göğüs kremlerim falan hepsi çok güzel..Ama emzirme önlüğü almıştım hiç beklediğim gibi çıkmadıı vasat bişey verdiğim 22 liraya acıdım ama kullanılır yinede...resimlerini atarım aldıklarımın bi ara
canım benim henüz çatlağım yok.umarım olmaz...ben de soluma hiç yatamıyorum...bilmiyorum ki problem olur mu:26:
canım bende çatlak yok ikinci bebeğim olmasına rağmen vücutla ilgili birşey galiba...yatma pozisyonuyla ilgili pek bilgim yok bebek sağda olunca sağa solda oluncada sol tarafamı yatmak yada hep sol tarafamı yatmak gerekiyor bende bunu merak ediyorum.:26:
kızlar bende de yok doktorum ailede yoksa olmaz demişti ailemde de yok. derimde nemliymiş. ben krem mrem kullanmayı unutuyorum yalan yok. olursa da benim tedbirsizliğim den olur
ysh, valla yatış pozisyonu muhabbetini ben de anlıyorum. doktora gidince ilk işim bunu sormak olucak
huuuhuuu ben geldimmmmm su perisi burdayım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?