2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bende gırdım 22+2 de ama erken dogum rıskım yuksek oldugu ıcın dr cıgerlerını ve bobreklerını falan kontrol edecek..

Hmm canım inşallah bebeğin zamanında gelir,gelmesede çok sağlıklı olur inşallah 28 haftadan sonra bebeklerin yaşama şansı yüksek oluyormuş benim bildiğim doğrumu acaba

Hala midenmi bulanıyor canım ya geçmiş olsun inşallah düzelirsin,7 aydan sonra mide bulantıları başlıyormuş diyorlar benim taş gibi şimdilik bi iki hafta sonrayı bekleyelim bakalım

Hala midenmi bulanıyor canım ya geçmiş olsun inşallah düzelirsin,7 aydan sonra mide bulantıları başlıyormuş diyorlar benim taş gibi şimdilik bi iki hafta sonrayı bekleyelim bakalım

normal mide bulantılarım geçti dee.
.. kızartma yaparken ; birde soğan kavururken bulanıyordu en son ... hal böyle olunca her yemeği yapamıyordum .. ne zaman dır denemedim artık 6. aydayız .. geçmişdir heralde .. denicem bakalım

özlemcim inşallah bebeğini sağ salim kucağına alıcaksın. güzel haberlerine çok sevindim

canım bebeğe meme ucunu verdiğinde yara olmuyor sadece sütte zamanla az gelmeye başlıyor ben ilk doğumumda kızımla üniverste hastanesinde yatmıştık yeni doğan ünitesinde hemşireler süürekli bize nasıl emzirmemiz gerektiğini gösteriyorlardı yanımdaki bayan ikinci hamileliği olmasına rağmen bebeğini emzirmesini bilmiyordu çocuğun önüne eğilip sadece meme ucunu veriyordu sonra bebeğin tahlillerinde susuz kaldığı çıktı cildide kurumaya başlamış hemşire hemen uyardı hatta kızdı sen doğru emzirmeyi bilmiyorsun diye gördü çünkü hemşire bizzat kendisi, onun için dikatt etmek gerek benim meme ucum çok hassas olduğu için tabi yine yara olmuştu.bundada şimdiden açımaya başladı dokunamıyorum hiç bugün kızım üzerime kalem fırlattı tamda oraya denk geldi çok acıdı....

kızlar, çatlaklarınız var mı???
bir de şu yatma pozisyonu çok hayati önem taşıyor mu? soluma yata yata kalbim ağrıyor. siz neler yapıyorsunuz

doğru söylüyorsun edoline hava temizleme cihazları yerine şu temizleme robotlarını yani tozu suya çeken elektirik süpürkelrini kullanmak daha iyi hergün süpürürsen evde tozlanmıyor ben çok beğeniyorum ilk fırsatta alıcam diğer süpürkeler tozu dışarı atıyor sağlıksız...

bir de şu yatma pozisyonu çok hayati önem taşıyor mu? soluma yata yata kalbim ağrıyor. siz neler yapıyorsunuz

canım benim henüz çatlağım yok.umarım olmaz...ben de soluma hiç yatamıyorum...bilmiyorum ki problem olur mu:26:

canım bende çatlak yok ikinci bebeğim olmasına rağmen vücutla ilgili birşey galiba...yatma pozisyonuyla ilgili pek bilgim yok bebek sağda olunca sağa solda oluncada sol tarafamı yatmak yada hep sol tarafamı yatmak gerekiyor bende bunu merak ediyorum.:26:

hayırlı olsun güle güle kullan
emzirme önlüğü ben de düşünüyorum ama bu fiyat pahalı gibi geldi bana
aslında tülbent ya da eşarp gibi kumaşların ucuna boyun kısmına asklılık yapılabilir
hem istediğimiz desen den olmuş olur hem de ucuza mal olur..
hem de tülbent ya da yazma hava geçirir..
bebeğin nefes alması engellenmemiş olur...
alacak o kadar çok şey var ki buna bile sıra gelir mi bilmiyorum...

canım benim henüz çatlağım yok.umarım olmaz...ben de soluma hiç yatamıyorum...bilmiyorum ki problem olur mu:26:

kızlar bende de yok doktorum ailede yoksa olmaz demişti ailemde de yok. derimde nemliymiş. ben krem mrem kullanmayı unutuyorum yalan yok. olursa da benim tedbirsizliğim den olur

ysh, valla yatış pozisyonu muhabbetini ben de anlıyorum. doktora gidince ilk işim bunu sormak olucak

evet zonox ailede olmayınca çatlamıyorsun bizde olmaz pek annemin karnında hafif var 3 doğum yapmasına rağmen bende onun için çatlamıyorum. aslında cildimde kuru nemlide değil ya bir arkadaşım var göğüslerim hap çatlak haritaki gibi diyor çok üzücü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…