Kızlar bu arada Semaysem den haberi olan var mı?Sabah burdaydı...nereye gitti?:26:
doktor hanım ben doğurmak istiyorum
-farketmez istediğin zaman doğur
-ee ben ayda 30 kio aldım bu normalmi?
-normal al nolcakki banane...:))
superi kusura bakma ya sen söyleyince gözümde böyle bir tip canlandı
Blue-can burdayım
birazdan toplantı yapılcak sanırım şirketin akıbeti belli olacak
gelişmeleri haberdar ederimm
Blue-can burdayım
birazdan toplantı yapılcak sanırım şirketin akıbeti belli olacak
gelişmeleri haberdar ederimm
hakkınızda hayırlısı olsun canım.hangisi en hayırlı olacaksa sizin için o karar çıksın inşallah.
tamam canım...merakla bekliyorummm...
semaysem, rapunzeln. sizin de adet gününüz 1 ağustos muydu
semaysem, rapunzeln. sizin de adet gününüz 1 ağustos muydu
kızlar arkadaşımın bebeği 33 haftalıktı. erkek bebişti. geçen hafta doktora gitmişler kız demiş doktor. detaylıda bakılmış kızzzzzzzzzzzzzzz. ve arkadaş tüm odasını elbiselerini almış
Kuzumm hosgeldin...Gözünaydın kavusmussun kocana...Selam Kızlar,nasılsınız bakalım? Bir Kaç gündür yoktum işten izin aldım sınavlarım vardı hafta sonu ders fln çalıştım ondan dolayı giremedim, Gülesracım yokluğumu fark edip mail atmış :) pek bi sevindim :) Eşim İngiltereden geldi fakat Mothercare Londraya uzakbiryerde olduğundan gidememişbişi almadan dönmüş yani anlıyıcağınız,naapalım dedim sen kaşındın burda kazık yiycez acık :) Ben daha hiiiçç bişi almadım oğluma bikaç pantolon ve zıbın haricinde sizlerinkileri görünce okuyunca özeniyorum :) Daha çoooookk işim olduğu için ilk önce (Ev bulmak) gibi daha o kısımlara gelemedik biz..Kısmet artık naapalım karnım burnumda alış-verişe çıkıcakmışım gibi gözüküyor,herşeyin hayırlısı..Cuma günü Şeker yüklemesi yapılıcak banada dr.aç gelmem gerektiğini söyledi şu 32. haftaya gelsemde çıksam izine biran önce başka birşey istemiyorum..
gülesram geçmiş olsun bende kasislerden çok korkuyorum acayip sarsıyo
bu arada nevresim takımı çok ciciymiş hayırlı olsun
superi zeyland beylikdüzü migros arkasında acıbadem hastanesinin yanında stars uyum var orda zeyland fabrika satış mağazası var
sevibebede migrosun ordaki saatli iş merkezi varya iş bankasının olduğu yer TGAR var ordan görünüyo hamile bebe diye sevi bebe askıdaki ürünleri pahalı ama çok kaliteli bazen sepette 2.5 liraya çok uygun şeyler oluyo arada kontrol etmekte fayda var
zonox ayakkıbaları 1,2ve 3 numara olarak aldım pandif tarzı bu arada arkadaşın büyük şok yaşamıştır
hiçmi farkedilmemiş onca zaman
nevra ördüğün ciciler çok güzel eteğe bayıldım
lover bende bakayım ayyıldızın sitesine
bluesky yatağını almışsın hayırlı olsun
bgn kontroldn geldim oğlum 600 gr olmuş 23 haftalığız
dünden beri feci halde gribe yakalandım gece zor uyudum
gülesrammmm npıosun bakim??temizliğemi daldın gene hııı??özlemden haber varmı?görüşürsen çok selam sölee
ahahahahah
Yokk kızzz gezdim bugun..
Mothercare e gittim..Fdilek kuvet fiyatlarını merak etmiş..
Cok ta güzel hava aldım iyi geldi valla..
Ogluma avent emzik aldım.
Yenidogan ıslak mendil aldım
Sonra da evime geldim yorulmusum valla..
Sen neler yapıyon asını da olmussun hadi gecmiş olsun canımm..
Benim 2.doz 17 subatta olacak
Ohh uyu valla..Hava da soguk ve yagmurlu olacak tam uyku zamanı...bugün gene oturduğum yerden bisürü cicik aldım oğlumaonlarda gelsin topluca yüklücem aşıyı olduk valla 24 şubatta 2. si dedi dr..yarın evdeyim ona kadar uyucam ohhh mis gibi
Esracımm hoşgeldinn canım ohh hava güzelken gez burası yağmurlu gezemedim benn...
Kızlar e bebekten hamile günlüğü geldi bebeğe ilk 3 ay emzik vermeyin yazıyo...Okadar çok yazı okudumkii bilgi deposu doldu taştı bugün:))
Bide göğüs yarasının sebebi yanlış emzirmektenmiş.Şu ayna dediğimiz kısım varya bebek oranın tamamını ağzına almalıymış sadece ucunu değil .ozaman hem yara olmaz hemde sütümüz daha çok gelirmişş
kızlar bibeonu sormuştum alanlar 0+ mı aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?