2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Aaaa..bak sen keretaya nasıl da korkutmus annesini...
Büyük ihtimal dönmüş olabilir...
Ayy ayagını hissettin demek...
Nasıl da heyecan verici...Eşinede iyi bi tatbikat olmustur bu

aaaaaaaaaa....nevracım..sahi mi yaaaaaaa.... bende hiç bu kadar belirgin şeyler olmadı şimdiye kadar...ne heyecanlı...

hımmm anladım şimdi..saol taltım ya aklım almıyordu öbür türlü :) inşallah iyi oluruzda çalışırız.ne kadar çok hafta ekletebilirsem doğum sonuna o kadar iyi..

Ayy ne kadar güzel demek hissettin parmaklarını çok güzel ya bende yaşamış kadar oldum inan:)))

hımmm anladım şimdi..saol taltım ya aklım almıyordu öbür türlü :) inşallah iyi oluruzda çalışırız.ne kadar çok hafta ekletebilirsem doğum sonuna o kadar iyi..

Bilen arkadaşımız çok daha iyi detaylı açıklamış sağolsun ..Bizim işyerinde ilk ve tek ben olduğum için araştıra araştıra buldum bilgileri..

canımm
o kadar bellimiydi çıkıntı??ay çok ilginçççç..çok acıdımı??bazen benimde karnıma acaip ağrılar giriyor ama hiç öle uykudan uyanacak kadar olmadı..

Aaaa..bak sen keretaya nasıl da korkutmus annesini...
Büyük ihtimal dönmüş olabilir...
Ayy ayagını hissettin demek...
Nasıl da heyecan verici...Eşinede iyi bi tatbikat olmustur bu

aaaaaaaaaa....nevracım..sahi mi yaaaaaaa.... bende hiç bu kadar belirgin şeyler olmadı şimdiye kadar...ne heyecanlı...

Ayy ne kadar güzel demek hissettin parmaklarını çok güzel ya bende yaşamış kadar oldum inan:)))
sormayın .. yaa ..önce korkorktum sonra güldüm .. uykudan acı ile uyandığım için bağırdım sanırım ..
3 sn kadar ayağını tuttum 3 parmağım arasında.. herkese olacak bişey değil .. benim öyle denk geldi heralde ...

ahh be canım nerde benim ev heykelde düşün stada kadar yürümek benim için lüks şuan kesiliyorum birde hava soğuk olunca hiç çıkmıyorum geceleri lodosumuz meşhurdur bilirsin hiç eksik olmaz oda insanı sersemletir çok soğuk hava bursada ama bi kar yağsa rapunzelcim manzara harika hele benim evimden izlemek ayrıca hoş :) beklerim yazın inş.misafir edeyim seni

gülermisin ağlarmısın ama ne güzel ayağını hissetmişsin ben nezaman hissedeceğim acaba

inş.öyle olur cnm.Ben raporluydum daha 5 gün oldu işe başlayalı bel ve sırt ağrısından ölüyorum bende dayanabildiğim yere kadar dayanacağım.Çalışan anneler için doğum sonrası izni daha önemli bebişlerimizle ne kadar fazla vakit geçirsek o kadar iyi.Aklına raporla ilgili bişey takılırsa ben yardımcı olmaya çalışırım cnm.En önemlisi 37 ye kadar çalışacak olsakta olmasakta 32.haftada mutlaka dr.a gitmemiz gerekli.

nevracım kaç haftalıksın canım.benimde kıpırdağını çok net hissediyorum ama daha ayağını tutmak nasip olmadı.eminim çok heyecanlıdır canım...

nevracım kaç haftalıksın canım.benimde kıpırdağını çok net hissediyorum ama daha ayağını tutmak nasip olmadı.eminim çok heyecanlıdır canım...

24 haftalık .... benimki öyle bidaha olmaz heralde ..bebiş dönmeyeçalıştı heralde .. bende sırt üstüyatmışım .. hemen sola döndüm öyle olunca

SELAM KIZZLARRRR:92::92::92::92::92::92:

iki üç gündür düzenli giremiyorum dün doktora gitmiştim troitler için kan verdim gene rutin kontrolüm troit hastasıyım ya. Nese bugün sonuçlarım çıktı kan ve idrarda vermiştim hepsi temiz şükürler olsun ilaçlarımda bir değişiklik yok cumartesi günü bebişimi görcem doktor kontrolümüz var tepişip duruyo bende merak ediyorum tabi nasıl büyüdümü kızım diye... Herşey umarım yolundadır kızlar sizleri özledim valla:)) aaaa Bu arada haftasonu koçtaştan bebişin gardolabını alcaz bide park beşiğini aziz bebeden böle yni kurulduktan sonra resimlerini çeker koyarım....

Kızzlarrr.....

Bebek yatagı için, yatak koruyucu veya alez almayı dusunuyor musunuz?
Bebekler malum işeyip kusacaklar..Çarsaftan yataga gecmemesi lazım...
Bu konuda fikri olan var mıdır??
Alez ile koruyucu aynı sey midir?

nevraaaaa Bebişinin ayağınımı tuttun sen maşallah kocaman oldu seninki desene sağlam tepiklemiş annesini

Canım bana kuzenimin eşi verdi yatak koruyucu alez değil ama o daha değişik böle su geçirmez bişey bunu ört ben çok rahat etmiştim dedi...... Ama o olmasaydı alez alırdım tatlım oda koruyucu neticede....

canım çok sevindim güzel sonuçlar çıkmasına az kalmış bebeğinide göreceksin ne şanslısın canım özletme kendini

arkadaşlar yeni katıldım aranıza,bende mayıs annesi olcam kısmetse:) 23 haftalık karnımda ki mucize..mucize diyorum çünkü;normalde çocuğumun olması uzun bi tedaviye bağlıydı ve kesin değildi. Fakat hiç tedavi olmadan kendiliğinden oldu:)bu arada ben daha yeni hissetmeye başladım kızımı..

hoşgeldin.. negüzel tahlillerin iyi çıkmış .. eveett resmini eklersen bakarız annesi cicilerine
Alez sAdece koruyucu ..... Su geçirmeyen alezler var ben onlardan alıcam
nevraaaaa Bebişinin ayağınımı tuttun sen maşallah kocaman oldu seninki desene sağlam tepiklemiş annesini
ayakları büyük olacak kızımın heralde :))))

hoşgeldin ... Allah tamamına erdirsin ..

selammm güzel annlere işimiz biraz hafifledi çok şükür artık sizinle doya doya sohbet edebilirim.. inanın bağımlılık yapıyor burası sizleri çok özlüyorum,,

benimde dün gece ilk kez uykuda bacağıma kramp girdi nasıl bağırmışsam eşim korkudan titriyordu sonra ona güldüm bi müddet:))

yarın ablam ve yiğenim geliyor izmirden nasılll mutluyumm anlatamam, 4 gün sonrada annem gelicekk allahın izniyle..bende ayaklarımı uzatıp oturam 15 gün

oy rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.çok sevindim ne guzel buyuk bi hediyeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…