Merhaba kızlar ...
izinler falan konuşulmuş .. az kaldı izinlere ... ondan sonra evde biraz dinlenir çalışan annelerimiz...
ben dün gece yarısı çığlıkla uyandım uykumdan , karnımda patlıyacak gibi bir acı ...
bir çıkıntı.... uyku hali gayri ihtiyari karnımı tuttum .. birden elime minik ayak çıkıntısı geldi , öyle çıkmıştıkı parmaklarmın arasında durdu 3-4 saniye kadar .. ben ne olduğunu anlayamadım ,
öyle acıdıkı .. kızım gerindi yada döndü karnımda bilmiyorum ...
eşimde çok korktu sancım geldi erkenden sanmış ...
sonra güldük ...
Merhaba kızlar ...
izinler falan konuşulmuş .. az kaldı izinlere ... ondan sonra evde biraz dinlenir çalışan annelerimiz...
ben dün gece yarısı çığlıkla uyandım uykumdan , karnımda patlıyacak gibi bir acı ...
bir çıkıntı.... uyku hali gayri ihtiyari karnımı tuttum .. birden elime minik ayak çıkıntısı geldi , öyle çıkmıştıkı parmaklarmın arasında durdu 3-4 saniye kadar .. ben ne olduğunu anlayamadım ,
sonra güldük ...
rapunzeln raporu sormuşsun cnm şöyle oluyor eğer 37.haftaya kadar çalışmak istiyorsan 32.haftada çalışabilir raporu alıyorsun baktın dayanamadın 35.haftada izne ayrılmak istedin tekrar hastaneye gidip istirahat raporunu açtırıyorsun doğum yaptıktan sonrada doğum tarihine göre hesaplanıyor rapor kapatılıyor.35 haftaya kadar çalıştığın içinde çalıştığın 3 hafta doğum sonrası iznine ekleniyor cnm.Biz SGK ile anlaşmamız varken hastalarımıza bu şekilde rapor veriyorduk.
Merhaba kızlar ...
sonra güldük ...
hımmm anladım şimdi..saol taltım ya aklım almıyordu öbür türlü :) inşallah iyi oluruzda çalışırız.ne kadar çok hafta ekletebilirsem doğum sonuna o kadar iyi..
canımm
o kadar bellimiydi çıkıntı??ay çok ilginçççç..çok acıdımı??bazen benimde karnıma acaip ağrılar giriyor ama hiç öle uykudan uyanacak kadar olmadı..
Aaaa..bak sen keretaya nasıl da korkutmus annesini...
Büyük ihtimal dönmüş olabilir...
Ayy ayagını hissettin demek...
Nasıl da heyecan verici...Eşinede iyi bi tatbikat olmustur bu
aaaaaaaaaa....nevracım..sahi mi yaaaaaaa....bende hiç bu kadar belirgin şeyler olmadı şimdiye kadar...ne heyecanlı...
sormayın .. yaa ..önce korkorktum sonra güldüm .. uykudan acı ile uyandığım için bağırdım sanırım ..Ayy ne kadar güzel demek hissettin parmaklarını çok güzel ya bende yaşamış kadar oldum inan:)))
ahh be canım nerde benim ev heykelde düşün stada kadar yürümek benim için lüks şuan kesiliyorum birde hava soğuk olunca hiç çıkmıyorum geceleri lodosumuz meşhurdur bilirsin hiç eksik olmaz oda insanı sersemletir çok soğuk hava bursada ama bi kar yağsa rapunzelcim manzara harika hele benim evimden izlemek ayrıca hoş :) beklerim yazın inş.misafir edeyim senioyyy kıyamam ben arkadaşıma
valla tatlım henüz bişi yok..inşallahda olmaz..
bursada hava nasıl ya?varmı lodos??dikkat et bak üşümeyesin bu zamanlarda çok dengesiz oluyordu oralar..oyy çok özledim memleketimi yabir sene oldu gelmedim..şöleee stadın ordan başlayıp yürümeye yeşilin orda bitirsem hahah gerçi şu halimle imkansız ama olsunnnn
Merhaba kızlar ...
sonra güldük ...
hımmm anladım şimdi..saol taltım ya aklım almıyordu öbür türlü :) inşallah iyi oluruzda çalışırız.ne kadar çok hafta ekletebilirsem doğum sonuna o kadar iyi..
nevracım kaç haftalıksın canım.benimde kıpırdağını çok net hissediyorum ama daha ayağını tutmak nasip olmadı.eminim çok heyecanlıdır canım...
Kızzlarrr.....
Bebek yatagı için, yatak koruyucu veya alez almayı dusunuyor musunuz?
Bebekler malum işeyip kusacaklar..Çarsaftan yataga gecmemesi lazım...
Bu konuda fikri olan var mıdır??
Alez ile koruyucu aynı sey midir?
SELAM KIZZLARRRR:92::92::92::92::92::92:
iki üç gündür düzenli giremiyorum dün doktora gitmiştim troitler için kan verdim gene rutin kontrolüm troit hastasıyım ya. Nese bugün sonuçlarım çıktı kan ve idrarda vermiştim hepsi temiz şükürler olsun ilaçlarımda bir değişiklik yok cumartesi günü bebişimi görcem doktor kontrolümüz var tepişip duruyo bende merak ediyorum tabi nasıl büyüdümü kızım diye... Herşey umarım yolundadır kızlar sizleri özledim valla:)) aaaa Bu arada haftasonu koçtaştan bebişin gardolabını alcaz bide park beşiğini aziz bebeden böle yni kurulduktan sonra resimlerini çeker koyarım....
hoşgeldin.. negüzel tahlillerin iyi çıkmış .. eveett resmini eklersen bakarız annesi cicilerine
SELAM KIZZLARRRR:92::92::92::92::92::92:
iki üç gündür düzenli giremiyorum dün doktora gitmiştim troitler için kan verdim gene rutin kontrolüm troit hastasıyım ya. Nese bugün sonuçlarım çıktı kan ve idrarda vermiştim hepsi temiz şükürler olsun ilaçlarımda bir değişiklik yok cumartesi günü bebişimi görcem doktor kontrolümüz var tepişip duruyo bende merak ediyorum tabi nasıl büyüdümü kızım diye... Herşey umarım yolundadır kızlar sizleri özledim valla:)) aaaa Bu arada haftasonu koçtaştan bebişin gardolabını alcaz bide park beşiğini aziz bebeden böle yni kurulduktan sonra resimlerini çeker koyarım....
Alez sAdece koruyucu ..... Su geçirmeyen alezler var ben onlardan alıcamKızzlarrr.....
Bebek yatagı için, yatak koruyucu veya alez almayı dusunuyor musunuz?
Bebekler malum işeyip kusacaklar..Çarsaftan yataga gecmemesi lazım...
Bu konuda fikri olan var mıdır??
Alez ile koruyucu aynı sey midir?
ayakları büyük olacak kızımın heralde :))))nevraaaaa Bebişinin ayağınımı tuttun sen maşallah kocaman oldu seninki desene sağlam tepiklemiş annesini
arkadaşlar yeni katıldım aranıza,bende mayıs annesi olcam kısmetse:) 23 haftalık karnımda ki mucize..mucize diyorum çünkü;normalde çocuğumun olması uzun bi tedaviye bağlıydı ve kesin değildi. Fakat hiç tedavi olmadan kendiliğinden oldu:)bu arada ben daha yeni hissetmeye başladım kızımı..
arkadaşlar yeni katıldım aranıza,bende mayıs annesi olcam kısmetse:) 23 haftalık karnımda ki mucize..mucize diyorum çünkü;normalde çocuğumun olması uzun bi tedaviye bağlıydı ve kesin değildi. Fakat hiç tedavi olmadan kendiliğinden oldu:)bu arada ben daha yeni hissetmeye başladım kızımı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?