cerencim hakkında hayırlısı olsun en başta patronuna teşekkür etmelisin bence ılımlı yaklaşmış doğumdan 6 ay sonrsı çağırmış yine ben bizim patronun bana böyle bir teklifle geleceğini hiç düşünemiyorum :) en azından iş garantisi vermiş sana daha benim patronum sormadı bile ne yapacaksın çalışacakmısın gibilerinden benden gidebildiğim yere kadar gideyim sonra yasal izin süremi kullanayım eğer alabilirsem 1-2 ay ücretsiz izin alayım ve bebeğim en azından 5 aylık olana kadar evimde olayım istiyorum ama bena ücretsiz izin vereceklerini zannetmiyorum 16 hafta bittimi gel der eminim bebek doğmadan bende kararımı veremiyorum belki onun kokusunu duyunca çalışmaktan vazgeçerim :) hakkında hayırlısı seninde canım en azından işsizlik parası alacaksın benim öyle bir şansımda yok
bir şey sorucam burd abir arkadaş vardı benim gibi adını BADE koyacaktı kimdi ki?????? hala kızıma isim bulmadım ....
bir şey sorucam burd abir arkadaş vardı benim gibi adını BADE koyacaktı kimdi ki?????? hala kızıma isim bulmadım ....
canım işsizlik parası için ssk lı olarak 600 iş günü çalışıo gözükmüş olmak gerekiyo oysa ben 1,5 yıl işe ara vermiştim geçen sene mart ayında başladım işe tam 1 sene olacak çıktığım zamanlarda o yüzden işsizliğe hak kazanamıyorum malesef ama yinede net bilen arkadaşlar varsa bilgilendirsin beniteşekkür ederim canım,evet sağolsun ılımlı yaklaştı hatta 1 yaşına getir yine gel dedi tabi kısmet tazminatımı alacak olmama güzel canım hiçbir özel şirket ücretsiz izin vermez çoook zor bi ihtimal onun için zaten ayrılacaktım şimdi bana bi güzellik olarak rapor bitimi çıkışımı verirlerse herşey süper olacak başka yerde sigorta başlatmama gerek kalmayacak..sende işsizlik parası alırsın tabi eğer işten çıkartılırsan çalışmıcaksan tazminatnıda vermezse bile çıkışımı yapın bari işsizlik maaşı alayım de.. hakkımıza hayırlısı olsun inş. öyle zor bir zamanki herşey çok pahallı bu parayla bari bebeğimin ihtiyaçlarını karşılarım..
ben düşünüyodum canım ama eşim istemiyo zaten hala karar veremiyoruz azade ada olucaktı şimdi yine vazgeçtik bizimki ne olacak bilmiyorum..bu ara net kararımı vericemm çünkü bebek şekerleri bekliyor..
teşekkür ederim canım,evet sağolsun ılımlı yaklaştı hatta 1 yaşına getir yine gel dedi tabi kısmet tazminatımı alacak olmama güzel canım hiçbir özel şirket ücretsiz izin vermez çoook zor bi ihtimal onun için zaten ayrılacaktım şimdi bana bi güzellik olarak rapor bitimi çıkışımı verirlerse herşey süper olacak başka yerde sigorta başlatmama gerek kalmayacak..sende işsizlik parası alırsın tabi eğer işten çıkartılırsan çalışmıcaksan tazminatnıda vermezse bile çıkışımı yapın bari işsizlik maaşı alayım de.. hakkımıza hayırlısı olsun inş. öyle zor bir zamanki herşey çok pahallı bu parayla bari bebeğimin ihtiyaçlarını karşılarım..
ben düşünüyodum canım ama eşim istemiyo zaten hala karar veremiyoruz azade ada olucaktı şimdi yine vazgeçtik bizimki ne olacak bilmiyorum..bu ara net kararımı vericemm çünkü bebek şekerleri bekliyor..
canım işsizlik parası için ssk lı olarak 600 iş günü çalışıo gözükmüş olmak gerekiyo oysa ben 1,5 yıl işe ara vermiştim geçen sene mart ayında başladım işe tam 1 sene olacak çıktığım zamanlarda o yüzden işsizliğe hak kazanamıyorum malesef ama yinede net bilen arkadaşlar varsa bilgilendirsin beni
tatlım evet bursadayım sende öleydin değilmi ben makina imalatı yapan bi firmanın muhasebesindeyim 2 bayanız muhasebede ben izne çıksamda idare edecek biri var ama o kadar uzun süre tek bırakırlarmı bilemiyorum ve en kötüsü özel sektör hakkını sonuna kadar kullanamıosun örneğin yıllık izin hakkım 14 gün iken bize 7 gün verilio c.tesi pazar dahil gelde bu adamlarda ücretsiz izin iste :)
canım bende bade koyacaktım bahsetmiştim başka biri varmı bilmiyorum ama biz vazgeçtik çok araştırdık bade ismini şarap içki anlamına geldiğini öğrendik çok hoş bi isim ama anlam itibariyle olmaz die düşündük bizde Nisa ya karar verdik hala BadeNisa diyesim geliyor kızıma :)
offfff varya ne zor eşim bir isimde önermiyor ..şimdi BEREN ismi de hoş geliyor kulağıma anlamıda güzel..güçlü kuvetli akıllı demek..ama bade koymazsamda içimde kalıcak..ama ilk okula giden çoçuklara sordum kızımın adı bade olsa dalge geçilirmi diye evet dedi hepsi..bebek şekeri kolay onalrı sonradan isimleri takarım üzerine ama kızımı adı ile sevmek istiyorum. :)
kızlar birşey sorcam...hamile iç çamaşırlarına,çoraplarına falan başladınız mı?hani şu kocaman olanlara?
AYNI BENNNNNNNNN içime okuyorsun ..vazgeçemiyorum badeden nisa da nisanda doğcak diye bende öle..yok bade naz bade nisa offff....o kadar mutluluk duydum ki şuan aynı şeyi düşündüğümüz için....
gerçi daah öncede paylaşıldı ordaki şarap içki değil ama edebiyayyan anlıyan kaç kişi olucak ki :)
ilahi serap,çocuklara direk öyle sorarsan tabiki öyle cevap alırsın..bence bade ismi çok hoş..bade su,bade nur,bade naz falan yaparsan hele hiç kimse dalga geçemez...bu arada sende benim gibiymişsin,bu kilo alma hızı niye durakladı bizde acep?
valla ne bileyim serapçım bizde nisanda evlendik kızım mayısta bekleniyor ama bi anlamı olsun istedik dediğim gibi eşimi kandırırsam badenisa olabilir :) ne güzel sende benim gibi düşünmüşsün ama nisa güzel düşün derim :)
:) olsun çalışmazken onada ihtiyaç olur nazooo :)
doğru söylüyorsun canım,bende senin durumundayım,ara verdiğim için işsizliğe hak kazanamıyorum..haksızlık buuuuuu..napalım bizde süt parasına talim ederiz.70 tl kadarmış..devlet inekler bile 90 tl veriyo..
bende öyle düşünüyorum canım çok zorrr eşime kalsa çalışma 1-2 yıl kızımıza bak senden alsın eğitimini diyor ama ben para kazanmaya çok alıştım eşim ihtiyaçlarımı kısmaz ama çalışana evde otumak zor 1,5 yıl evdeydim belli zamandan sonra bunalıyosun gerçi bebek olunca sıkılmaya zaman kalırmı bilmemevet tatlım özel sektörseee zorr izinn konusuuu... benim özel sektör sayılmazz amaaa bende bile bi yusuf yusuf durumu mevcuttt bakalım zaman ne göstercekkk...
ben basenlerden genişleyince çorapı hemen aldım çünkü normal çoraplar göbeğimi çok sıkıyodu çok memnunum hem sıcacık tutuyo hemde çok rahat hamile donu almadım sadece beli yukarda olan iç çamaşırlarından aldım 10 tane kadar onları tüketeyim nasıl olsa geçici bi süreç çünkü hamiledonları pahalı :) gerek yokkızlar birşey sorcam...hamile iç çamaşırlarına,çoraplarına falan başladınız mı?hani şu kocaman olanlara?
kızlar birşey sorcam...hamile iç çamaşırlarına,çoraplarına falan başladınız mı?hani şu kocaman olanlara?
ben aldım çorapalrdan çok rahat....genelde elbise etek giyorum çok iyii oluyor çoraplar...pentiden aldım..her rengi var...hamile için özel don almadım..yüsek bel ve büyük beden aldım giyorum uygun fiyatlıalrdan..günde bir kaç kere çamaşır değişriyorum yıkamansını bekle ooooo uzun iş..çok çamaşıra ihtiyacım oluyor diye almadım hamile donu çok pahalı ayrıca...
:) olsun çalışmazken onada ihtiyaç olur nazooo :)
bende öyle düşünüyorum canım çok zorrr eşime kalsa çalışma 1-2 yıl kızımıza bak senden alsın eğitimini diyor ama ben para kazanmaya çok alıştım eşim ihtiyaçlarımı kısmaz ama çalışana evde otumak zor 1,5 yıl evdeydim belli zamandan sonra bunalıyosun gerçi bebek olunca sıkılmaya zaman kalırmı bilmem
ben basenlerden genişleyince çorapı hemen aldım çünkü normal çoraplar göbeğimi çok sıkıyodu çok memnunum hem sıcacık tutuyo hemde çok rahat hamile donu almadım sadece beli yukarda olan iç çamaşırlarından aldım 10 tane kadar onları tüketeyim nasıl olsa geçici bi süreç çünkü hamiledonları pahalı :) gerek yok
Ben başladım canım alt çamaşır olarak yaklaşık 1 aydan beri kullanıyorum .
Kızlar ben de enerji doluyum. Yaparken bir şey yok ama yaptıktan sonra yerime oturduktan sonra kötü oluyorum. Belimde bacağımda sorun oluyor, yürümekte ayağa kalkmakta çok zorlanıyorum. Topallıyorum. Eşime kızıp her şeyi kendim yapmaya çalışıyorum. Beklediğim kadar nazımı çekmediğini düşünüyorum. Ona kızıp banyoyu yıkadım geçen gün. Kimyasalları soluyunca da pişman oldum, kızıma yazık dedim... Alınganlık mı yapıyorum bilmiyorum ama insan söylemeden atak olmasını bekliyor eşinden.. Kaç kez yaşayacağız ki bu duyguyu daha...
Kızlar ben de enerji doluyum. Yaparken bir şey yok ama yaptıktan sonra yerime oturduktan sonra kötü oluyorum. Belimde bacağımda sorun oluyor, yürümekte ayağa kalkmakta çok zorlanıyorum. Topallıyorum. Eşime kızıp her şeyi kendim yapmaya çalışıyorum. Beklediğim kadar nazımı çekmediğini düşünüyorum. Ona kızıp banyoyu yıkadım geçen gün. Kimyasalları soluyunca da pişman oldum, kızıma yazık dedim... Alınganlık mı yapıyorum bilmiyorum ama insan söylemeden atak olmasını bekliyor eşinden.. Kaç kez yaşayacağız ki bu duyguyu daha...
anladım tşk ederim cvplarınız için...
TOMURCUK 37. haftanın bitimine kadar mı doktor raporuyla çalışabiliyorsun,37. haftaya kadar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?