Canım ben 37.haftaya başladım gün ayrıldım izine ..
37.haftanın sonuna kadar olmuyor mu yani...
Canım benim doğru söylüyorsun 37.hafta sonuna kadar ama ben dayanamadım artık iyice şiştim kalan 1 hafta'da evden devam ettim çalışmaya ondan sonrada yasal izin sürecim başladı zaten..
Canım benim doğru söylüyorsun 37.hafta sonuna kadar ama ben dayanamadım artık iyice şiştim kalan 1 hafta'da evden devam ettim çalışmaya ondan sonrada yasal izin sürecim başladı zaten..
aaaaaaaa...sahi mi?çok sevindim..inş öyledir...hayırlısı tabii ...bilgi verdiğin için sağol tomurcuk...
tünaydın hanımlarrrrr
biz bugün raporluyuz malumevde keyif yapıyoruz.
cerencim hakkında hayırlısı olsun tatlım...
blue bende yüksek bel anne donu giyiyorum. benim toto çok küçük değildi zaten normal kilotla bu zamana kadar gelmemin imkanı olmazdıama hamile donu çok pahalı gereksiz..o yüksek bel olanlardan hemen her bedene uygun var. amaaa çorapda kesinlikle hamile çorabı giyilmeli..diğerleri ne kadrada olsa iz yapıor sıkıyor.bebek rahatsız olur yazık..
bu arada burda acaaaip bi kar var..
izinler konuşulmuş.benimde merak ettiğim bişi var tecrübeli çalışan annecikler cevaplarsa çok sevinirim..32 normal izin süresinde izne ayrılmadık devam ettik dielim..37 ye kadar çalışmak mecburimi??yani demek istediğim hep 32 ve 37 geçiyor internet sitelerinde felan...ben dielim 35 e kadar çalıştım sonra baktımki artık çalışamcam. o zaman nası olucak? umarım anlatabilmişimdir derdimi :26:
Geçmiş olsun canım rahatsımısın? Raporluyuz demişsin ya onun için sordum ..
Canım ben senin bahsettiğin şekilde oldum 1 hafta kalan artık iyice şişince gelemedim evden devam ettim çalışmaya bu birazda şirketle sen arasındaki durum diye düşünüyorum sen sonuçta izinini açtırmışsın 1-2 hafta sen devam etmesen bile idare edilebilirse problem olmaz diye düşünüyorum.. ama şöyle bir durumda var Allah korusun erken doğum olur çalışırken suyun gelir falan o durumda
tam emin olmamakla birlikte sonraki günlere aktarılıyor diye biliyorum..
rapunzel cnm bunlarında kenarları uymuyor. park yatağımın üst kademesinde ölçtümde 28 cm. ama kenar koruyucular genelde 40 cm ile başlıyor. havada kalır anlayacağın. ben vazgeçtim kenar korumalılardan. en iyisi nevresim takımı alıp bide yorgan alıp kendim takım yapayım. hem daha karlı oluyor.
cnm benimde 16 mayıs görünüyor ama ben 24+1 oldum. yanlış hesaplıyor olabilirmisin?
cnm maşallah oğlumun adaşınao dediği testte şeker testidir cnm.
tomurcuk cevap için saol tatlım..
hasta değilim dün aşı oldum bugün içinde rapor verdi işyeri hekimimiz..
şimdi; illaki ya 32 ya 37 hafta olacak anladığım kadarıyla. çok saçma ya :S ben bu işin aslını bir öğreneyim..
Selamun Aleykum hatunlar
Cok acıktık biz oğluşumla...
Yemek yiyip gelelim...
Öptük sizi
hatun iyisin vallahi ben aşımı oldum bide paşa paşa geldim işetünaydın hanımlarrrrr
biz bugün raporluyuz malumevde keyif yapıyoruz.
cerencim hakkında hayırlısı olsun tatlım...
blue bende yüksek bel anne donu giyiyorum. benim toto çok küçük değildi zaten normal kilotla bu zamana kadar gelmemin imkanı olmazdıama hamile donu çok pahalı gereksiz..o yüksek bel olanlardan hemen her bedene uygun var. amaaa çorapda kesinlikle hamile çorabı giyilmeli..diğerleri ne kadrada olsa iz yapıor sıkıyor.bebek rahatsız olur yazık..
bu arada burda acaaaip bi kar var..
izinler konuşulmuş.benimde merak ettiğim bişi var tecrübeli çalışan annecikler cevaplarsa çok sevinirim..32 normal izin süresinde izne ayrılmadık devam ettik dielim..37 ye kadar çalışmak mecburimi??yani demek istediğim hep 32 ve 37 geçiyor internet sitelerinde felan...ben dielim 35 e kadar çalıştım sonra baktımki artık çalışamcam. o zaman nası olucak? umarım anlatabilmişimdir derdimi :26:
Selamun Aleykum hatunlar
Yemek yiyip gelelim...
Öptük sizi
Selamun Aleykum hatunlar
Yemek yiyip gelelim...
Öptük sizi
hatun iyisin vallahi ben aşımı oldum bide paşa paşa geldim işesen biz çalışan annelerin yerinede dinlen tatlım nasıl ağrı falan varmı kolunda
veee aleyküm selam canım :) bizde yeni doyurduk karnımızı ayran içtim uykumu getirir şimdi benim
Afiyet olsun :)
hatun iyisin vallahi ben aşımı oldum bide paşa paşa geldim işesen biz çalışan annelerin yerinede dinlen tatlım nasıl ağrı falan varmı kolunda
veee aleyküm selam canım :) bizde yeni doyurduk karnımızı ayran içtim uykumu getirir şimdi benim
aleyküm selam kuşum..afiyet olsun
Merhaba kızlar ...
izinler falan konuşulmuş .. az kaldı izinlere ... ondan sonra evde biraz dinlenir çalışan annelerimiz...
ben dün gece yarısı çığlıkla uyandım uykumdan , karnımda patlıyacak gibi bir acı ...
bir çıkıntı.... uyku hali gayri ihtiyari karnımı tuttum .. birden elime minik ayak çıkıntısı geldi , öyle çıkmıştıkı parmaklarmın arasında durdu 3-4 saniye kadar .. ben ne olduğunu anlayamadım ,
öyle acıdıkı .. kızım gerindi yada döndü karnımda bilmiyorum ...
eşimde çok korktu sancım geldi erkenden sanmış ...
sonra güldük ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?