2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim doğru söylüyorsun 37.hafta sonuna kadar ama ben dayanamadım artık iyice şiştim kalan 1 hafta'da evden devam ettim çalışmaya ondan sonrada yasal izin sürecim başladı zaten..

Bu arada çalışan annelere ne olur izin günleri hesaplamalarını doğru yapın doktorunuzla bunlar çok önemli alacak olduğunuz evraklar çok önemli ben ilkinde tecrübesiz olarak doktordan çalışılabilir kağıdını alıp hiç bir yere vermeden direk şirkete getirdim ki aslında sigortaya gidip izin dosyası açtırmak gerekiyormuş ( gerçi özel hastanelerde kendileri bu işlemi yapıyormuş artık.) Neyse doğum izinim bitti paramı almak için ssk gittim ama ben izin açtırmadığım için sadece doğumdan sonraki günlerin parasını alabildim( Şirkette benden önce kimsenin böyle bir durumu olmadığından onlarda bu konuda bilgisizlerdi..

Canım benim doğru söylüyorsun 37.hafta sonuna kadar ama ben dayanamadım artık iyice şiştim kalan 1 hafta'da evden devam ettim çalışmaya ondan sonrada yasal izin sürecim başladı zaten..

aaaaaaaa...sahi mi?çok sevindim..inş öyledir...hayırlısı tabii ...bilgi verdiğin için sağol tomurcuk...

slm kızlar ben geldim. :80: ne var ne yok. herkes iyidir umarım. geçmişe biraz göz attım da izinlerden raporlardan bahsetmişsiniz. Allah hepinizin gönlüne göre versin inş.

cerencim
hakkında hayırlısı ne ise o olsun cnm.

blu_sky tatlım ben çorap almadım ama çamaşır aldım. çok rahat oluyor. gerçi hamile çamaşırı fazla almadım çünkü pahalı oluyorlar. koca koca çamaşırlar aldım rahat rahat giyiyorum. hayatta aklıma gelmezdi böyle çamaşır giyeceğim. düşük bel giyen ben şimdi göğsüme kadar çekiyorum :82:

tünaydın hanımlarrrrr

biz bugün raporluyuz malum evde keyif yapıyoruz.
cerencim hakkında hayırlısı olsun tatlım...
blue bende yüksek bel anne donu giyiyorum. benim toto çok küçük değildi zaten normal kilotla bu zamana kadar gelmemin imkanı olmazdı ama hamile donu çok pahalı gereksiz..o yüksek bel olanlardan hemen her bedene uygun var. amaaa çorapda kesinlikle hamile çorabı giyilmeli..diğerleri ne kadrada olsa iz yapıor sıkıyor.bebek rahatsız olur yazık..
bu arada burda acaaaip bi kar var..
izinler konuşulmuş.benimde merak ettiğim bişi var tecrübeli çalışan annecikler cevaplarsa çok sevinirim..32 normal izin süresinde izne ayrılmadık devam ettik dielim..37 ye kadar çalışmak mecburimi??yani demek istediğim hep 32 ve 37 geçiyor internet sitelerinde felan...ben dielim 35 e kadar çalıştım sonra baktımki artık çalışamcam. o zaman nası olucak? umarım anlatabilmişimdir derdimi :26:

Geçmiş olsun canım rahatsımısın? Raporluyuz demişsin ya onun için sordum ..

Canım ben senin bahsettiğin şekilde oldum 1 hafta kalan artık iyice şişince gelemedim evden devam ettim çalışmaya bu birazda şirketle sen arasındaki durum diye düşünüyorum sen sonuçta izinini açtırmışsın 1-2 hafta sen devam etmesen bile idare edilebilirse problem olmaz diye düşünüyorum.. ama şöyle bir durumda var Allah korusun erken doğum olur çalışırken suyun gelir falan o durumda
tam emin olmamakla birlikte sonraki günlere aktarılıyor diye biliyorum..

tomurcuk cevap için saol tatlım..
hasta değilim dün aşı oldum bugün içinde rapor verdi işyeri hekimimiz..
şimdi; illaki ya 32 ya 37 hafta olacak anladığım kadarıyla. çok saçma ya :S ben bu işin aslını bir öğreneyim..

Vallahi dr.um hesabına göre böyle.

Selamun Aleykum hatunlar
Cok acıktık biz oğluşumla...
Yemek yiyip gelelim...
Öptük sizi

Anladım canım bende 7 şubatta olacağım 2.dozu :))

Canım tabiki bu konuları daha bilgili olan biri ile paylaş öğrenmen daha iyi canım dediğim gibi şirkette tek bayan olmamdan ötürü ilkinde baya zorlandım ama şimdi int.baya araştırma yapıyorum bu seferki doktorumda tecrübeli bu konuda sağolsun.

hatun iyisin vallahi ben aşımı oldum bide paşa paşa geldim işe sen biz çalışan annelerin yerinede dinlen tatlım nasıl ağrı falan varmı kolunda
Selamun Aleykum hatunlar
Cok acıktık biz oğluşumla...
Yemek yiyip gelelim...
Öptük sizi

veee aleyküm selam canım :) bizde yeni doyurduk karnımızı ayran içtim uykumu getirir şimdi benim

oyyy kıyamam ben arkadaşıma
valla tatlım henüz bişi yok..inşallahda olmaz..
bursada hava nasıl ya?varmı lodos??dikkat et bak üşümeyesin bu zamanlarda çok dengesiz oluyordu oralar..oyy çok özledim memleketimi ya bir sene oldu gelmedim..şöleee stadın ordan başlayıp yürümeye yeşilin orda bitirsem hahah gerçi şu halimle imkansız ama olsunnnn

Merhaba kızlar ...
izinler falan konuşulmuş .. az kaldı izinlere ... ondan sonra evde biraz dinlenir çalışan annelerimiz...

ben dün gece yarısı çığlıkla uyandım uykumdan , karnımda patlıyacak gibi bir acı ...
bir çıkıntı.... uyku hali gayri ihtiyari karnımı tuttum .. birden elime minik ayak çıkıntısı geldi , öyle çıkmıştıkı parmaklarmın arasında durdu 3-4 saniye kadar .. ben ne olduğunu anlayamadım ,
öyle acıdıkı .. kızım gerindi yada döndü karnımda bilmiyorum ...
eşimde çok korktu sancım geldi erkenden sanmış ...
sonra güldük ...

rapunzeln raporu sormuşsun cnm şöyle oluyor eğer 37.haftaya kadar çalışmak istiyorsan 32.haftada çalışabilir raporu alıyorsun baktın dayanamadın 35.haftada izne ayrılmak istedin tekrar hastaneye gidip istirahat raporunu açtırıyorsun doğum yaptıktan sonrada doğum tarihine göre hesaplanıyor rapor kapatılıyor.35 haftaya kadar çalıştığın içinde çalıştığın 3 hafta doğum sonrası iznine ekleniyor cnm.Biz SGK ile anlaşmamız varken hastalarımıza bu şekilde rapor veriyorduk.

canımm
o kadar bellimiydi çıkıntı??ay çok ilginçççç..çok acıdımı??bazen benimde karnıma acaip ağrılar giriyor ama hiç öle uykudan uyanacak kadar olmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…