canım çok sevindim güzel sonuçlar çıkmasına az kalmış bebeğinide göreceksin ne şanslısın canım özletme kendini
arkadaşlar yeni katıldım aranıza,bende mayıs annesi olcam kısmetse:) 23 haftalık karnımda ki mucize..mucize diyorum çünkü;normalde çocuğumun olması uzun bi tedaviye bağlıydı ve kesin değildi. Fakat hiç tedavi olmadan kendiliğinden oldu:)bu arada ben daha yeni hissetmeye başladım kızımı..
hoşgeldin.. negüzel tahlillerin iyi çıkmış .. eveett resmini eklersen bakarız annesi cicilerine
selammm güzel annlere işimiz biraz hafifledi çok şükür artık sizinle doya doya sohbet edebilirim.. inanın bağımlılık yapıyor burası sizleri çok özlüyorum,,
benimde dün gece ilk kez uykuda bacağıma kramp girdi nasıl bağırmışsam eşim korkudan titriyordu sonra ona güldüm bi müddet:))
yarın ablam ve yiğenim geliyor izmirden nasılll mutluyumm anlatamam, 4 gün sonrada annem gelicekk allahın izniyle..bende ayaklarımı uzatıp oturam 15 gün
oh ohh ohh meydan sana kaldı desene cerencim yat uzan dinlen kapris yap her istediğini yaptır ablana ve anneciğine hakkındır özelliklede anacığının yemeklerini özlemişti geçen yazışmıştıkya seninle ne istiyosan onu yaptır tatlım ne güzellselammm güzel annlere işimiz biraz hafifledi çok şükür artık sizinle doya doya sohbet edebilirim.. inanın bağımlılık yapıyor burası sizleri çok özlüyorum,,
benimde dün gece ilk kez uykuda bacağıma kramp girdi nasıl bağırmışsam eşim korkudan titriyordu sonra ona güldüm bi müddet:))
yarın ablam ve yiğenim geliyor izmirden nasılll mutluyumm anlatamam, 4 gün sonrada annem gelicekk allahın izniyle..bende ayaklarımı uzatıp oturam 15 gün
hoşgeldin aramıza allah tamamına erdirsinarkadaşlar yeni katıldım aranıza,bende mayıs annesi olcam kısmetse:) 23 haftalık karnımda ki mucize..mucize diyorum çünkü;normalde çocuğumun olması uzun bi tedaviye bağlıydı ve kesin değildi. Fakat hiç tedavi olmadan kendiliğinden oldu:)bu arada ben daha yeni hissetmeye başladım kızımı..
Ben birazcık çıkayım kızlar ..
. maleseff diyorum çünkü ütüm varrr( yapayımda kurtulayım .. eskisi gibi herşeyi de ütülemiyorum artık ..genede birikiyor
ütümü yemeğimi yaparsam bende mutlusu yok :)))
Ben birazcık çıkayım kızlar ..
. maleseff diyorum çünkü ütüm varrr( yapayımda kurtulayım .. eskisi gibi herşeyi de ütülemiyorum artık ..genede birikiyor
ütümü yemeğimi yaparsam bende mutlusu yok :)))
oy rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.çok sevindim ne guzel buyuk bi hediyeeeee
oh ohh ohh meydan sana kaldı desene cerencim yat uzan dinlen kapris yap her istediğini yaptır ablana ve anneciğine hakkındır özelliklede anacığının yemeklerini özlemişti geçen yazışmıştıkya seninle ne istiyosan onu yaptır tatlım ne güzell
hoşgeldin aramıza allah tamamına erdirsin
ahh be canım nerde benim ev heykelde düşün stada kadar yürümek benim için lüks şuan kesiliyorum birde hava soğuk olunca hiç çıkmıyorum geceleri lodosumuz meşhurdur bilirsin hiç eksik olmaz oda insanı sersemletir çok soğuk hava bursada ama bi kar yağsa rapunzelcim manzara harika hele benim evimden izlemek ayrıca hoş :) beklerim yazın inş.misafir edeyim seni
gülermisin ağlarmısın ama ne güzel ayağını hissetmişsin ben nezaman hissedeceğim acaba
inş.öyle olur cnm.Ben raporluydum daha 5 gün oldu işe başlayalı bel ve sırt ağrısından ölüyorum bende dayanabildiğim yere kadar dayanacağım.Çalışan anneler için doğum sonrası izni daha önemli bebişlerimizle ne kadar fazla vakit geçirsek o kadar iyi.Aklına raporla ilgili bişey takılırsa ben yardımcı olmaya çalışırım cnm.En önemlisi 37 ye kadar çalışacak olsakta olmasakta 32.haftada mutlaka dr.a gitmemiz gerekli.
Aramıza hoşgeldin tatlım gerçekten Rabbimin mucizeleri bebişler...
En yakın zamanda koycam güzelim cicilerimizi ....
Sevindim canım annenlerinlerin gelmesine insan kendini yalnız hissetmiyor benimde arada geceleri kramp girer oldu bacağıma doktoruma sölücem....
Kızzlarrr.....
Bebek yatagı için, yatak koruyucu veya alez almayı dusunuyor musunuz?
Bebekler malum işeyip kusacaklar..Çarsaftan yataga gecmemesi lazım...
Bu konuda fikri olan var mıdır??
Alez ile koruyucu aynı sey midir?
arkadaşlar yeni katıldım aranıza,bende mayıs annesi olcam kısmetse:) 23 haftalık karnımda ki mucize..mucize diyorum çünkü;normalde çocuğumun olması uzun bi tedaviye bağlıydı ve kesin değildi. Fakat hiç tedavi olmadan kendiliğinden oldu:)bu arada ben daha yeni hissetmeye başladım kızımı..
Aramıza hoşgeldin tatlım gerçekten Rabbimin mucizeleri bebişler...
Sevindim canım annenlerinlerin gelmesine insan kendini yalnız hissetmiyor benimde arada geceleri kramp girer oldu bacağıma doktoruma sölücem....
oh ohh ohh meydan sana kaldı desene cerencim yat uzan dinlen kapris yap her istediğini yaptır ablana ve anneciğine hakkındır özelliklede anacığının yemeklerini özlemişti geçen yazışmıştıkya seninle ne istiyosan onu yaptır tatlım ne güzell
slm güzel anneler
genelde rapor hakkında konuşulmuş ben çalışmadığım için bi bilgim yok
cerenliyağmur ne iyi patronun varmış
nevraa bebeğinin ayaklarını tutmuşsunçok güzel duygudur
Selam Kızlar, geçmişi okuyamadım,umarım herkes iyidir.
Ben bugün çok kötüyüm, sırtımın sağ tarafında inanılmaz bir ağrı var nefesimi kesiyor10 gün oldu başlayalı sanki yel girmiş gibi bir ağrı sıcak koyunca biraz iyi ama yinede beni çok zorluyor.Bugün daha da ilerledi sanki.Sizlerde de aynı sorunu yaşayan var mı?
Kızlar hamile pijamaları hakkında bana bir fikir verin hem uygun fiyatlı hemde güzel bişey nasıl bulcam ben bide gecelik-sabahlıkmı alsam pijamamı karar veremiyorum( Markalar falan aklıma gelmiyo piyasada 200 tl nin altında gecelik yok yaaaaa..:95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?