2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ben birazcık çıkayım kızlar ..
. maleseff diyorum çünkü ütüm varrr ( yapayımda kurtulayım .. eskisi gibi herşeyi de ütülemiyorum artık ..genede birikiyor

ütümü yemeğimi yaparsam bende mutlusu yok :)))

Aramıza hoşgeldin tatlım gerçekten Rabbimin mucizeleri bebişler...

hoşgeldin.. negüzel tahlillerin iyi çıkmış .. eveett resmini eklersen bakarız annesi cicilerine

En yakın zamanda koycam güzelim cicilerimizi ....

Sevindim canım annenlerinlerin gelmesine insan kendini yalnız hissetmiyor benimde arada geceleri kramp girer oldu bacağıma doktoruma sölücem....

oh ohh ohh meydan sana kaldı desene cerencim yat uzan dinlen kapris yap her istediğini yaptır ablana ve anneciğine hakkındır özelliklede anacığının yemeklerini özlemişti geçen yazışmıştıkya seninle ne istiyosan onu yaptır tatlım ne güzell
hoşgeldin aramıza allah tamamına erdirsin

kolay gelsin arkadaşımmmmm:92::92: Fazla yorma kendiniiiii

ah ah benimde ütüm çok nevracım bu h.sonu yapamadım şimdi gözümde büyüyor yormadan kendini yap arada soluklanmak için buraya gel özletme

tşkr ederim,çok güzel bir site burası,inşallah faydalanırız birbirimizden..Allah razı olsun

heykelde mi??maksemde falanmı evin nerde tatlım??baaak beni davet ederken iki kere düşün bence çünkü bursa davetlerini hiç sektirmem
ayyy bebişlerimiz sağlıkla doğsa şöle biraz ele gelecek kadar büyünce gelirizde gezerizde valla..ne süper oluır

saol canım sorarım valla..ben çok istiyorum oğlum 6. ayını doldurana kadar evde olmak..o yüzden benim için de çok önemli doğum sonu. nasip tabi..

kesinlikle hepsi birer mucize..bende de kramplar başladı.geceleri özellikle,o şekilde uyanmak çok kötü

slm güzel anneler
genelde rapor hakkında konuşulmuş ben çalışmadığım için bi bilgim yok
cerenliyağmur ne iyi patronun varmış
nevraa bebeğinin ayaklarını tutmuşsunçok güzel duygudur

evet canım aynı şey.en azından ben öle biliorum ama sen diyene kadar hiç aklıma gelmedi öle bişi almak :44: haklısın. koruyucu bişi şart..
kısss esra senin uyku seti park yatağa tam geldimi? yan koruyucuları felan??biz düngece superisiyle baya baktık uyku setlerine o ölçüleirn yan korumaları park yatağa büyük gelio sen nası yaptın?resmede baktım seninki tam denk gelmiş gibi..

hoşgeldinnn..allah tamamına erdirsin. sendemi pkolusun??

Kızlar hamile pijamaları hakkında bana bir fikir verin hem uygun fiyatlı hemde güzel bişey nasıl bulcam ben bide gecelik-sabahlıkmı alsam pijamamı karar veremiyorum( Markalar falan aklıma gelmiyo piyasada 200 tl nin altında gecelik yok yaaaaa..:95:

hoşgeldin canım
benimkide tam bir mucize Rabbimin hiç ummadığım anda karşıma çıkardığı en güzel hediye
bende bikaç gündür çok azda olsa hissediyorum net olmasa bile bende 23haftalığım

Aramıza hoşgeldin tatlım gerçekten Rabbimin mucizeleri bebişler...

Sevindim canım annenlerinlerin gelmesine insan kendini yalnız hissetmiyor benimde arada geceleri kramp girer oldu bacağıma doktoruma sölücem....

teşekkür ederim canım.. magnezyuma ara vermeyelim artık en azından yatmadan önce içeyim diyorum..

evet canım ya şimdiden söylüyorum isteklerimi gelince hepsini yapacaklar

slm güzel anneler
genelde rapor hakkında konuşulmuş ben çalışmadığım için bi bilgim yok
cerenliyağmur ne iyi patronun varmış
nevraa bebeğinin ayaklarını tutmuşsunçok güzel duygudur

valla canım ben hiç beklemiyordum ama çok şaşırdım kızımın şansı diyelim..

Selam Kızlar, geçmişi okuyamadım,umarım herkes iyidir.
Ben bugün çok kötüyüm, sırtımın sağ tarafında inanılmaz bir ağrı var nefesimi kesiyor 10 gün oldu başlayalı sanki yel girmiş gibi bir ağrı sıcak koyunca biraz iyi ama yinede beni çok zorluyor.Bugün daha da ilerledi sanki.Sizlerde de aynı sorunu yaşayan var mı?

Geçmiş olsun tito bebekle ilgili bişey değildir bence o Kasların soğuk almıştır gerçektende... ılık duş alıp eşine masaj yaptır tatlım sonrada yatmadan ılık havlu koy biraz rahatlatır...

canım ben haluk bayramın sabahlıklı pijama takımını aldım eminönünden 65 liraya kumaşı ve kalitesi harika
onun haricinde istanbulda oturuyosan mutlaka eminönünden al derim en pahalısını 120 liraya alırsın
tavsiye edeceğim markalar tuğba,artış,pierre cardin,haluk bayram
buda benim pijama takımım
[URL=http://img153.imageshack.us/i/cats221.jpg/]
[/URL]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…