2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

KIZLAR BEBEK ARABASI ALMAYANLAR BU LİNKİ İNCELESİN.
CHİCCO BEBEK ARABASI 199 TL YE DÜŞMÜŞ ÜSTELİK KARGO BEDAVA

http://www.bebeksepeti.com.tr/Chicco-Lite-Way-Top-Puset-Pembe,PR-16537.html

bütün arkadaşlara merhaba gırmeyelı çok uzun zaman oldu baya bi sıkıntı atlattık malum işler yogun anca yazabılıyorum böle selamsız sabahsız gırmek ıstemedım
aybur canım bu pijamayı netten satın alıcam ama şey sorucaktım bedenlerı nasıl kımının kalıbı falan küçük oluyor sitede sadece s ve l bedenı vardıda o yüzden sorayım dedım?sen almışsın galıba bu pijama takımını burada çok pahalı da

ne kadar güzel rabbim eşinin yüreğinin güzelliğinin mükafatını vermiş çok şanslısınız Allah mutluluğunuzu daim etsin canım

Alah razı olsun canım benim..Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayıda nasip etsin,eşim benden çok hakediyor kızımızı,zaten kız istiyodu..biz nişanlıyken evlatlık çocuk hayali kuruyorduk,kendi çocuğumuz nasip olcan inşallah..

kıslar ben de yatak örtüsü alacak mıyız diye sormuştum....

canım annem bana pike takımı yaptırıyor fransız dantelli onu kullanacağım bana kalsa yaptırmazdım ama annem ilk torunum benim deyip sen karışma diyor valla parayı veren o benimde canıma comcom

kıslar ben de yatak örtüsü alacak mıyız diye sormuştum....

bluee canımm ben almıcam çünkü çeyizime aldığım hiç kullanmadığım ve tam lohusalık nevresimim var saten krem kenarları güllü çok şık değişik bişey onu sericem ilk bir hafta sonrada kaldırırım zaten ..birde yine saten mor var bakalım belkide normal bişeyle geçiştiririm,zaten yatacağımız inş. 1 haftayı geçmez..

canım annem bana pike takımı yaptırıyor fransız dantelli onu kullanacağım bana kalsa yaptırmazdım ama annem ilk torunum benim deyip sen karışma diyor valla parayı veren o benimde canıma comcom

ay tuğbacım ne yaptırılıyor bilmiyorum da ondan soruyorum ben de.cevap verdiğin için sağol canım..pike takımı mı yaptırılırmış normalde de peki?yoksa mesela yatak örtüsü mü alınırmış?nevresim takımı mı?of çok zormuş bu işler yaaaaaaa

anladım cerencim..nevresim takımı da oluyor o zaman....

anladım cerencim..nevresim takımı da oluyor o zaman....

tabi canım sen içine ince bi yorgan geçirirsin olur biter pikede olur ama yinede evler serin olucak bence mayısın ilk haftları sonuçta lohusa olucağız.. yatak örtüsü zaten vardır yatak odana açarsın ama ben oturma odasını kullanırım gibime geliyo bakalım annem ne dicek..

tatlım illa şu veya bu diye bişey yoktur bütçen neye el veriyor ise onu al bence ama genelde bizlerde pike takımı kullanılır lohusada mevlüt günü genelde ya yatak örtüsü yada yine pike takımı olur ama bana kalırsa şöle şık bir pike takımı işimizi görür benim 1 aya kalmaz elime ulaşır ozaman resmi yüklerim

blue ben alamadım :26: neörtüsü??

yatak örütüsü,nevresim veya pike takımı gibi birşey de lazım mı diye sormuştum rapucum...

hımmm...yok ben yatak odasında olurum sanırım..oturma odam müsait değil...ona göre birşey düşünmem gerek...

ahh bu bursalı kokoş hatunlar

üfff hiç bana göre değil böle şeyler ya..benim annemde kesin kapar getirir en kokoşundan dantelli mantelli örtüler..

sayfanın altında ismi yazıp da burda değilmiş gibi davranan arkadaşlara sesleniyorum...napıyorsunuz orda uzaktan uzağa öyle...semacan?zoni? gördüm sizi...

Benim annemde bişeyler döktürecek,bana kalsa ben birşey istemiyorum.kullanmadığım pikelerim var,sevmem ben dantel falan,hiç kullanmadım,bir servet değerinde dantel vardı çeyizimde,hiç birini kullanmadım,yazık oldu yani.beni bildiğinden şimdi çaktırmıyor

mrb canım
ben m beden aldım ve 70 kiloyla hamile kaldım kalıpları geniş özellikle alt pijama ve sabahlığı fazlasıyla geniş
üst pijamada şuan iyi oluyo 75 kilo halime
satıcı L bedenini 100 kilo üstüne verdiğini söyledi
yengemde hamile onada Sbeden aldık ben ona nazaran daha kalıplıyım
evet ben 65 liraya aldım keşke eminönü bana yakın olsada gidip isteyen herkese alabilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…