:80::80:
Ben olabilirim
Benim geceliğim var ayriyeten takım halinde almayacağım geçen yıl arkadaşım sezeryan oldu ama geceliğini giyemedi bile hastanenin örtüsünde yattı ertesi günse pijama giydi
bu arada ben nevresim takımı almıycam
ne kadar güzel rabbim eşinin yüreğinin güzelliğinin mükafatını vermiş çok şanslısınız Allah mutluluğunuzu daim etsin canım
kıslar ben de yatak örtüsü alacak mıyız diye sormuştum....
canım annem bana pike takımı yaptırıyor fransız dantelli onu kullanacağım bana kalsa yaptırmazdım ama annem ilk torunum benim deyip sen karışma diyor valla parayı veren o benimde canıma comcom
bluee canımm ben almıcam çünkü çeyizime aldığım hiç kullanmadığım ve tam lohusalık nevresimim var saten krem kenarları güllü çok şık değişik bişey onu sericem ilk bir hafta sonrada kaldırırım zaten ..birde yine saten mor var bakalım belkide normal bişeyle geçiştiririm,zaten yatacağımız inş. 1 haftayı geçmez..
anladım cerencim..nevresim takımı da oluyor o zaman....
ay tuğbacım ne yaptırılıyor bilmiyorum da ondan soruyorum ben de.cevap verdiğin için sağol canım..pike takımı mı yaptırılırmış normalde de peki?yoksa mesela yatak örtüsü mü alınırmış?nevresim takımı mı?of çok zormuş bu işler yaaaaaaa
blue ben alamadım :26: neörtüsü??
tabi canım sen içine ince bi yorgan geçirirsin olur biter pikede olur ama yinede evler serin olucak bence mayısın ilk haftları sonuçta lohusa olucağız.. yatak örtüsü zaten vardır yatak odana açarsın ama ben oturma odasını kullanırım gibime geliyo bakalım annem ne dicek..
tatlım illa şu veya bu diye bişey yoktur bütçen neye el veriyor ise onu al bence ama genelde bizlerde pike takımı kullanılır lohusada mevlüt günü genelde ya yatak örtüsü yada yine pike takımı olur ama bana kalırsa şöle şık bir pike takımı işimizi görür benim 1 aya kalmaz elime ulaşır ozaman resmi yüklerim
yatak örütüsü,nevresim veya pike takımı gibi birşey de lazım mı diye sormuştum rapucum...
hımmm...yok ben yatak odasında olurum sanırım..oturma odam müsait değil...ona göre birşey düşünmem gerek...
ahh bu bursalı kokoş hatunlar
bursa da tekstilin alası var be yavrucum biz olmayalımda kim olsun
tatlım illa şu veya bu diye bişey yoktur bütçen neye el veriyor ise onu al bence ama genelde bizlerde pike takımı kullanılır lohusada mevlüt günü genelde ya yatak örtüsü yada yine pike takımı olur ama bana kalırsa şöle şık bir pike takımı işimizi görür benim 1 aya kalmaz elime ulaşır ozaman resmi yüklerim
bütün arkadaşlara merhaba gırmeyelı çok uzun zaman oldu baya bi sıkıntı atlattık malum işler yogun anca yazabılıyorum böle selamsız sabahsız gırmek ıstemedım
aybur canım bu pijamayı netten satın alıcam ama şey sorucaktım bedenlerı nasıl kımının kalıbı falan küçük oluyor sitede sadece s ve l bedenı vardıda o yüzden sorayım dedım?sen almışsın galıba bu pijama takımını burada çok pahalı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?