sonunda bizde tüm cicilerimizi ekledik
diğer topiği bilmeyen arkadaşlar için link veriyorumhttp://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/400278-2011-mayis-bebeklerinin-cicileri-10.html
mrb canım
ben m beden aldım ve 70 kiloyla hamile kaldım kalıpları geniş özellikle alt pijama ve sabahlığı fazlasıyla geniş
üst pijamada şuan iyi oluyo 75 kilo halime
satıcı L bedenini 100 kilo üstüne verdiğini söyledi
yengemde hamile onada Sbeden aldık ben ona nazaran daha kalıplıyım
evet ben 65 liraya aldım keşke eminönü bana yakın olsada gidip isteyen herkese alabilsem
sayfanın altında ismi yazıp da burda değilmiş gibi davranan arkadaşlara sesleniyorum...napıyorsunuz orda uzaktan uzağa öyle...semacan?zoni?gördüm sizi...
Kızlar bende nevresim takımı almayı düşünüyorum zaten ihtiyacım olacak bende bu tarz alışverişi eminönünden yapmayı düşünüyorum pijama ,bebek şekerleri havlu vs.. gibi..
Bu arada pijamalardan söz açılmışken ben 1 adet gecelik 2 adette pijama götürdüm birde çorap ve mutlaka hırka veya şal tarzı birşey alın ben sezeryan olmuştum ve çıkınca acayip üşüdüğümü biliyorum ..
hal allahım yawww
burdayım işyeri malum ortam karışık yazamadım
toplatımız oldu
ben 15-20 gün daha burdayım sonra yasal sürem dolana kadar burda kalıp kalamıycağımızı tekrar konuşucaz
sonunda bizde tüm cicilerimizi ekledik
diğer topiği bilmeyen arkadaşlar için link veriyorumhttp://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/400278-2011-mayis-bebeklerinin-cicileri-10.html
hmmm...epidural mı genel mi oldun tomurcuk?
geçmişi okuyup geldim bu gün sabah erkenden kalkıp kan idrar tiroit ve şeker testlerimi yaptırdım gecede fazla uyuyamayınca sabah resmsn aykta uyuyordum ve eve gelince topiğe bir bakayım dedim uyuymuşum okurken vallahi yiyce uyduk oğlumla sizler nasılsınız okuduğum kadarıyla herkes iyi rapun tuğba kızlar unnado siparişleiniz geldimi benim ki gelmedi ondan sonra başak bir siteden verdiğim sipariş geldi onlar daha gelmedi kızlar unnado da kız bebekler için cibinlikler indirimdeydi ve çok güzeldi prenses cibinliği gibi kızım olsa kesin alırdım bir bakın isterseniz davetiye isteyen loursa özelden mail adresini atsın yolluyayım davetiyesini tito geçmiş olsun canım
teşekkür ederim canımaybur cicilerinin hepsi çok güzel. güzel günlerde kullanın inş.
evet 5 kilo aldım zaten zayıf değildim o yüzden fazla almak istemiyorumsen sadece 5 kilomu aldın:44: ben 11 kilo aldım yaap sanırım sonlara doğru 100 ü bulurum ben :97:
bende duymuştum doğum sonrası üşümeyiKızlar bende nevresim takımı almayı düşünüyorum zaten ihtiyacım olacak bende bu tarz alışverişi eminönünden yapmayı düşünüyorum pijama ,bebek şekerleri havlu vs.. gibi..
Bu arada pijamalardan söz açılmışken ben 1 adet gecelik 2 adette pijama götürdüm birde çorap ve mutlaka hırka veya şal tarzı birşey alın ben sezeryan olmuştum ve çıkınca acayip üşüdüğümü biliyorum ..
hal allahım yawww
toplatımız oldu
ben 15-20 gün daha burdayım sonra yasal sürem dolana kadar burda kalıp kalamıycağımızı tekrar konuşucaz
vallahi çok iy geldi uyumak bayağı dinlenmişim canım sen özelden mail adresinş yollarsn davetiyen hemen gelirOhhh ne güzel yapmışsın arkadaşım bizim yerimizede uyu biraz daha:)) bende bugün iyi sayılmam gece mide yanmasından yatamadım şimdi acayip uykum var:)) canım bana gönderirmisiniz davetiye geçen burda konusu geçince üye oldum ama gelen giden email yok ??
hal allahım yawww
toplatımız oldu
günaydın canım, teşekkür ederiz..
günaydınn aminnn canımmm..
günaydınn blue can..
kızlar bu aralar sizlerden uzak kaldım buğünde yoğunum ama bi haberim var,işten ayrılıyorum doğumdan sonra ayrılacaktım sırf doğum parasını alabilmek adına sabrediyordum ama patronum benim inanılmaz derecede yorgun gözüktüğümü ve dayanamadığımı düşünmüş bekleme saba tazminatınıda verelim doğum parası yerine işsizlik sigortandan yararlan her ay düzenli para al dedi doğumdan 6 ay sonra gel sana kapımız açık başka bi bölüm olur yine çalış dedi.. düşündüm taşındım araştırdım muhasebeciye sordum doğumdan sonra çıkışım verilirse yani rapor bittikten sonra hem rapor paramı hem işsizlik paramı alabilecem ayrıca tazminatımı benim için daha ii olcağını düşündüm.. ama buraya tamam dedim benim rapora kadar idare edin dicektim eşimde zaten 25 haftalıksın 1 ay ben yatırırım kendi işyerimden sonrada raporun bitince 1 ay daha çalışıyo gösterip çıkışını veririz en azından bebek 8-9 aylık olana kadar işsizlik parası alıcam ve bebeğimi büyütmüş olucam.. nasıl iyi düşünmüşmüyüm..burası çıkarmasa ben çıksam tazminatımdan olucam doğum sonrası zaten bebeğimi 1 yaşına kadar büyütmek istiyordum sonrasıda nasip kısmet demi ama eğer kısmetimde varsa çalışırım.. çook konuşmuşum özür dilerimm iştee böyle canlar..
bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn varımmm 1,5 kilo aldım yada almadım koca ay zaten 400 gramı bebek 900 gram almışımdır..ama normal olabilir 16 ile 20 arası hızlı geçti şimdi yavaşladı umarım normaldir
ya kızlar bu arada bişey soracağım..ben son iki haftama kadar aşırı şekilde ve büyük bir hızla kilo aldım..ama son iki haftadır tartıya kal geldi sanki,1 gr bile almadım,halbuki asıl kilo alınacak döneme girdim..benim gibi hızlı gidip sonra yavaşlayan var mı,bendemi bi anormallik var,eller mersine ,ben tersine..
geçmişi okuyup geldim bu gün sabah erkenden kalkıp kan idrar tiroit ve şeker testlerimi yaptırdım gecede fazla uyuyamayınca sabah resmsn aykta uyuyordum ve eve gelince topiğe bir bakayım dedim uyuymuşum okurken vallahi yiyce uyduk oğlumla sizler nasılsınız okuduğum kadarıyla herkes iyi rapun tuğba kızlar unnado siparişleiniz geldimi benim ki gelmedi ondan sonra başak bir siteden verdiğim sipariş geldi onlar daha gelmedi kızlar unnado da kız bebekler için cibinlikler indirimdeydi ve çok güzeldi prenses cibinliği gibi kızım olsa kesin alırdım bir bakın isterseniz davetiye isteyen loursa özelden mail adresini atsın yolluyayım davetiyesini tito geçmiş olsun canım
Canım genel oldum ama kısmetse bundan epidural olmak istiyorum ama cesaretimde pek yok bakalım ne yapacağım
bir şey sorucam burd abir arkadaş vardı benim gibi adını BADE koyacaktı kimdi ki?????? hala kızıma isim bulmadım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?