2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sen sadece 5 kilomu aldın:44: ben 11 kilo aldım yaap sanırım sonlara doğru 100 ü bulurum ben :97:

Kızlar bende nevresim takımı almayı düşünüyorum zaten ihtiyacım olacak bende bu tarz alışverişi eminönünden yapmayı düşünüyorum pijama ,bebek şekerleri havlu vs.. gibi..

Bu arada pijamalardan söz açılmışken ben 1 adet gecelik 2 adette pijama götürdüm birde çorap ve mutlaka hırka veya şal tarzı birşey alın ben sezeryan olmuştum ve çıkınca acayip üşüdüğümü biliyorum ..

sayfanın altında ismi yazıp da burda değilmiş gibi davranan arkadaşlara sesleniyorum...napıyorsunuz orda uzaktan uzağa öyle...semacan?zoni? gördüm sizi...

hal allahım yawww
burdayım işyeri malum ortam karışık yazamadım
toplatımız oldu
ben 15-20 gün daha burdayım sonra yasal sürem dolana kadar burda kalıp kalamıycağımızı tekrar konuşucaz

hmmm...epidural mı genel mi oldun tomurcuk?

geçmişi okuyup geldim bu gün sabah erkenden kalkıp kan idrar tiroit ve şeker testlerimi yaptırdım gecede fazla uyuyamayınca sabah resmsn aykta uyuyordum ve eve gelince topiğe bir bakayım dedim uyuymuşum okurken vallahi yiyce uyduk oğlumla sizler nasılsınız okuduğum kadarıyla herkes iyi rapun tuğba kızlar unnado siparişleiniz geldimi benim ki gelmedi ondan sonra başak bir siteden verdiğim sipariş geldi onlar daha gelmedi kızlar unnado da kız bebekler için cibinlikler indirimdeydi ve çok güzeldi prenses cibinliği gibi kızım olsa kesin alırdım bir bakın isterseniz davetiye isteyen loursa özelden mail adresini atsın yolluyayım davetiyesini tito geçmiş olsun canım

Ohhh ne güzel yapmışsın arkadaşım bizim yerimizede uyu biraz daha:)) bende bugün iyi sayılmam gece mide yanmasından yatamadım şimdi acayip uykum var:)) canım bana gönderirmisiniz davetiye geçen burda konusu geçince üye oldum ama gelen giden email yok ??

aybur cicilerinin hepsi çok güzel. güzel günlerde kullanın inş.
teşekkür ederim canım
sen sadece 5 kilomu aldın:44: ben 11 kilo aldım yaap sanırım sonlara doğru 100 ü bulurum ben :97:
evet 5 kilo aldım zaten zayıf değildim o yüzden fazla almak istemiyorum

bende duymuştum doğum sonrası üşümeyi
ben lizöz ve hırkada koyucam valize
hal allahım yawww
toplatımız oldu
ben 15-20 gün daha burdayım sonra yasal sürem dolana kadar burda kalıp kalamıycağımızı tekrar konuşucaz

hayırlısı olsun sıkma canını
tomurcuk teşekkür ederim

Son düzenleme:
vallahi çok iy geldi uyumak bayağı dinlenmişim canım sen özelden mail adresinş yollarsn davetiyen hemen gelir
aybur çok güzel oğlunun cicleri güzel günlerde sağlıkla kullansın hepsini

aybur cnm bende eminönüne gitmeyi düşünüyorum. gidersem uğrarım bahsettiğin yere. birde kumaşı kışlık değildir inş. sonuçta havalar ısınmış olacak doğum zamanında. acaba orda bu markanın gecelikleride varmıdır?

hal allahım yawww
toplatımız oldu

Hakkında hayırlısı canım inşallah yasal sürene kadar devam edersinde haklarını almış olursun sonrası içinde..

çok emin değilim ama bu konuda kafama takılan bişey var bunu araştırabilirsen sanırım iyi olur.. senin tazminatını ve işsizlik maaşını alabilmen için işverinin seni "haksız fesih" ile işten çıkarmalı.. bildiğim kadarıyla işveren seni hamileyken işten çıkaramaz bu durumda senin onu mahkemeye verme hakkın doğduğundan işverenler bunu yapmaz :)) bu yüzden acaba seni nasıl bir şekilde işten çıkaracak.. işveren bu konularda kendini güvenceye almak zorundaki bu durumda umarım senin haklarında bir sorun olmaz...

GÜNAYDIINN
öncelikle hayırlısı olsun diyelim
patronuna teşk.mü etsek ne yapsak bilmem
benimde sanırım bugün son günüm olabilir
32.haftamzıa yasal süremize 6 hafta var ay sonuna 1 hafta kaldı
toplamda 5 haftamız kalıyor30 gün üzeinden düşünsek
başka bir yere gir çık yapılıcaksın bu sgk tarafından kabul edilecekmi
bunu araştır öyle çıkışını al
ben patronumdan rica edicem benim yasal süreme kadar sgk lı göstersin primi ben kendim onlara ödiyeyim
çok az zaman kaldı gir çık sorun olur 1 ay yüzünden bu hakkımız yanmasın yazık[/QUOTE]

sgk kanunu sürekli değişiyor ama sanırım son olarak sigortalılık süren bitse bile 90 veya 120 gün boyunca yine sigortadan faydlanabiliyorsun..

senin adına sevindim.. umarım beninmde bundan sonraki sürecim çok az veya hiç kilo almamak olur.. yoksa doğuma beni vinç yardımı ile götüreecekler :84::84:

aral hoşgeldin canım..geçmiş olsun.tahlil sonuçlarıda iyi çıkar inş. koltukların gelişi bu hafta sonunu bulur. kampanyalarda öle oluor..

canlarım selammmmm

bugün saat 1 de uyandım ve kendime bir yuh! çektim 3 gündür yorgun argın geziyordum en sonunda vucut iflas etti anlaşılan.

bu arada enfeksiyon için kullandığım vajina fitilleri iç çamaşırımı ıslatıyordu ben de bebeğin suyu sızıyo sandım çok korktum, doktorumu aradım ve kullandığım ilaçlardan olduğunu söyledi çok şükür dedim

kızlar bebeklere yorgan olarak neler aldınız?

emzik
göğüs pompası
biberon

olarak aldığınız markaları yazar mısınız bir de özellikleri ne oluyor biberonda bpa'sız olması için cam almak gerekiyor sanırım. emzik olarakta 0+3 ya da 0+6 öneriyorlar ve kauçuk deniyor???

Canım genel oldum ama kısmetse bundan epidural olmak istiyorum ama cesaretimde pek yok bakalım ne yapacağım

ya geçen kağan kocatepenin açıklmasını izledim.batıda hep epidural anestezi olunuyor sezaryende dedi.daha iyi olduğunu söyledi ama ben de senin gibi cesaretsizim... genel anestezide uyandıktan sonra çok ağrın oluyor mu?bir de ben şu sonda olayına takığım...en çok ondan tırsıyorum yaaa...takılırken çok canın yanıyor mu?:18:

bir şey sorucam burd abir arkadaş vardı benim gibi adını BADE koyacaktı kimdi ki?????? hala kızıma isim bulmadım ....

bizim kızımızında henüz ismi yok... biz 2 hafta öncesine kadar erkek biliyorduk ve ismi falan hazırdı.. ama şimdi kaldık.. benim istediğimi eşim beğenmiyor, onun önerdiğini ben beğenmiyorum.. bebek diypi duruyoruz bakalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…