canlarım selammmmm
bugün saat 1 de uyandım ve kendime bir yuh! çektim3 gündür yorgun argın geziyordum en sonunda vucut iflas etti anlaşılan.
bu arada enfeksiyon için kullandığım vajina fitilleri iç çamaşırımı ıslatıyordu ben de bebeğin suyu sızıyo sandım çok korktum, doktorumu aradım ve kullandığım ilaçlardan olduğunu söyledi çok şükür dedim
kızlar bebeklere yorgan olarak neler aldınız?
emzik
göğüs pompası
biberon
olarak aldığınız markaları yazar mısınız bir de özellikleri ne oluyor biberonda bpa'sız olması için cam almak gerekiyor sanırım. emzik olarakta 0+3 ya da 0+6 öneriyorlar ve kauçuk deniyor???
çok teşekkür ederim canımvallahi çok iy geldi uyumak bayağı dinlenmişim canım sen özelden mail adresinş yollarsn davetiyen hemen gelir
aybur çok güzel oğlunun cicleri güzel günlerde sağlıkla kullansın hepsini
aybur cnm bende eminönüne gitmeyi düşünüyorum. gidersem uğrarım bahsettiğin yere. birde kumaşı kışlık değildir inş. sonuçta havalar ısınmış olacak doğum zamanında. acaba orda bu markanın gecelikleride varmıdır?
kızlar birşey sorcam...hamile iç çamaşırlarına,çoraplarına falan başladınız mı?hani şu kocaman olanlara?
kızlarrrrr bişi sorucammm yaaaaa turkodannn haberi olann var mııı.... çokk aktiftyi burdaaa ooo şimdi hiççç görmüyorumm
ben uzun zamandır hamile külodu giyiyorum.. çok rahat :))) ben atlet giymeyi sevmediğimden (helek ki şimdi hepten yanıyorum hiç giyemem) bu hamile külotları belimin falan açılmasına engel oluyorç...
hal allahım yawww
burdayım işyeri malum ortam karışık yazamadım
toplatımız oldu
ben 15-20 gün daha burdayım sonra yasal sürem dolana kadar burda kalıp kalamıycağımızı tekrar konuşucaz
çok emin değilim ama bu konuda kafama takılan bişey var bunu araştırabilirsen sanırım iyi olur.. senin tazminatını ve işsizlik maaşını alabilmen için işverinin seni "haksız fesih" ile işten çıkarmalı.. bildiğim kadarıyla işveren seni hamileyken işten çıkaramaz bu durumda senin onu mahkemeye verme hakkın doğduğundan işverenler bunu yapmaz :)) bu yüzden acaba seni nasıl bir şekilde işten çıkaracak.. işveren bu konularda kendini güvenceye almak zorundaki bu durumda umarım senin haklarında bir sorun olmaz...
canım evet hamileyken kesinlikle işten çıkaramazlar ama ben zaten doğumdan sonra yani raporum bittikten sonra işten çıkacaktım o zaman tazminat alma şansım olmayacaktı çünkü kendi isteğimle ayrılacaktım.. işsizlik parasından yararlanmak içinde zaten kendileri fesih edip gerekli nedeni yazıp işçi bulmaya gönderecekler yani alabilmem için yardımcı olacaklar,,bende şimdi çıkışımı vermeyin doğumdan sonra raporum bitince verin dedim bakalım kabul edeceklermi o zaman başlarım işsizlik parası almaya 8 ay falan 330 tl alınıyor .. o zaman hem tazminatımı hem rapor paramı hemde işsizlikten yararlanabilcem tabi kısmetse ..
amaaaaaaaannn...iyi iyi...hayırlısı olsun o zaman...
hoşbuldum kuşummm.slm hoşgeldin canım....
kızlarrrrr bişi sorucammm yaaaaa turkodannn haberi olann var mııı.... çokk aktiftyi burdaaa ooo şimdi hiççç görmüyorumm
hoşbuldum canım çok sağol ay gelsede görsek meraktayım tomucuk davetiyeni yolladım canımaral hoşgeldin canım..geçmiş olsun.tahlil sonuçlarıda iyi çıkar inş. koltukların gelişi bu hafta sonunu bulur. kampanyalarda öle oluor..
hoşbuldum kuşummm.
ben de epidural olucam eğer n.doğum ile gelmezse oğlum. epidural oldu eltim ve inanılmaz memnun kaldı bundan 5 yıl önce ilk çıktığında. öyle korkulucak bişey olmuyormuş. önüne perde çekiyorlar sen sesleri duyuyorsun ama anlamsız bir boşlukta oluyormuşsun. en sonunda işleri bitim yaranı kapatık üstüne önlüğünü geçirip perdeyi indiriyorlar herşey bitmiş oluyo ve bebeğini kucağına alıyorsun hepsi bu.
ama genel sezeryanda rahatmış. 2 arkadaşım daha yeni oldular. aynı gün kalktılar. gaz çıkarana kadar ağrısı olmuş gazın çıkıncada ağrı uçu veriyormuş. tabi doktorunda çok önemli
canım turko iyi çok şükür. hastaydı kızı ve kendisi bu nedenle giremiyor. kızı ilgi bekliyormuş
cerenlim öyle oldu valla. ütülerden mevlüt temizliğinden epey yorulmuştum çok iyi geldi oğluşumla bana bu uyku
bu arada işten çıkıyormuşsun ben de evlenirken işten çıkartılmıştım şirket daralmaya gitti sonundada iflas etti zaten. 10 ay işsizlik maaşı aldım. süper oluyor valla650 milyon gibi birşey aldım her ay. ama tabi işten çıkartılman gerek alabilmen için. istifa durumunda olmuyor. ve hemen SSK ya bildirmen gerekiyor bildirmediğin her ayın maaşı yanıyor bilgin olsun hayatım.
ya geçen kağan kocatepenin açıklmasını izledim.batıda hep epidural anestezi olunuyor sezaryende dedi.daha iyi olduğunu söyledi ama ben de senin gibi cesaretsizim...genel anestezide uyandıktan sonra çok ağrın oluyor mu?bir de ben şu sonda olayına takığım...en çok ondan tırsıyorum yaaa...takılırken çok canın yanıyor mu?:18:
aybur aldıklarını güle güle kullansın bebişin çook güzel canımm..
aral ne iyi yapmışsın uyumakla, nasıl acıktım ve nasıl uykum geldi anlatamam canım.. sonuçlarında temiz çıkar inş.
zonox ne güzel sende uykuyu dopinglemişsin benimde çok ihtiyacım var ama az kaldı 2 hafta sonra doya doya uyucam..
hakkımıza hayırlısı canım...
çok emin değilim ama bu konuda kafama takılan bişey var bunu araştırabilirsen sanırım iyi olur.. senin tazminatını ve işsizlik maaşını alabilmen için işverinin seni "haksız fesih" ile işten çıkarmalı.. bildiğim kadarıyla işveren seni hamileyken işten çıkaramaz bu durumda senin onu mahkemeye verme hakkın doğduğundan işverenler bunu yapmaz :)) bu yüzden acaba seni nasıl bir şekilde işten çıkaracak.. işveren bu konularda kendini güvenceye almak zorundaki bu durumda umarım senin haklarında bir sorun olmaz...
canım evet hamileyken kesinlikle işten çıkaramazlar ama ben zaten doğumdan sonra yani raporum bittikten sonra işten çıkacaktım o zaman tazminat alma şansım olmayacaktı çünkü kendi isteğimle ayrılacaktım.. işsizlik parasından yararlanmak içinde zaten kendileri fesih edip gerekli nedeni yazıp işçi bulmaya gönderecekler yani alabilmem için yardımcı olacaklar,,bende şimdi çıkışımı vermeyin doğumdan sonra raporum bitince verin dedim bakalım kabul edeceklermi o zaman başlarım işsizlik parası almaya 8 ay falan 330 tl alınıyor .. o zaman hem tazminatımı hem rapor paramı hemde işsizlikten yararlanabilcem tabi kısmetse ..
iyi oldu gerçekten ay kıyamam canım yorulmuşsundur allah güç kuvvet versin blue cum yatağını aldın galba güle güle kullansın kuzun ZONOX hoşgeldin canım ben madelanın süt sağmasını alıcam emzik aventin damaksızını almıştım biberon dr brawons ve nuk cam bieron ve suluk aldım
geçmişi okuyup geldim bu gün sabah erkenden kalkıp kan idrar tiroit ve şeker testlerimi yaptırdım gecede fazla uyuyamayınca sabah resmsn aykta uyuyordum ve eve gelince topiğe bir bakayım dedim uyuymuşum okurken vallahi yiyce uyduk oğlumla sizler nasılsınız okuduğum kadarıyla herkes iyi rapun tuğba kızlar unnado siparişleiniz geldimi benim ki gelmedi ondan sonra başak bir siteden verdiğim sipariş geldi onlar daha gelmedi kızlar unnado da kız bebekler için cibinlikler indirimdeydi ve çok güzeldi prenses cibinliği gibi kızım olsa kesin alırdım bir bakın isterseniz davetiye isteyen loursa özelden mail adresini atsın yolluyayım davetiyesini tito geçmiş olsun canım
kızlar kampamia.com da penti hamile çorabı ve lohusa pijaması indirime girmiş bakmak isterseniz yalnız aybur eklediklerin çok hoş zaten ondan şart bi tane.ama doğumdan önce hemşireler uzun gecelik giymemizi istiycek alttan açması rahat olması açısından.
canım madela çok pahalı geldi bana 350 tl. chicco da 100 tl ye var. çok kararsızım. bir arkadaşımda "doğumdan sonra al sütün az olursa gerek kalmaz, eğer çok olursa gider alırsın." dedi. aslında mantıklı geldi doğumsan sonra almak.aybur aldıklarını güle güle kullansın bebişin çook güzel canımm..
aral ne iyi yapmışsın uyumakla, nasıl acıktım ve nasıl uykum geldi anlatamam canım.. sonuçlarında temiz çıkar inş.
zonox ne güzel sende uykuyu dopinglemişsin benimde çok ihtiyacım var ama az kaldı 2 hafta sonra doya doya uyucam..
hakkımıza hayırlısı canım...
iyi oldu gerçekten ay kıyamam canım yorulmuşsundur allah güç kuvvet versin blue cum yatağını aldın galba güle güle kullansın kuzun ZONOX hoşgeldin canım ben madelanın süt sağmasını alıcam emzik aventin damaksızını almıştım biberon dr brawons ve nuk cam bieron ve suluk aldım
biberon ve suluk olarak ben de dr browns düşünüyorum kesinlikle
emzik olarak daha kararsızım. çok önemli çünkü. ama arkadaşım dedi ki çok kaliteli marka alıyossun ağzına zürmüyo 5 milyonluk emzik alıyosun ona alışıo sıpalar
cerenlim, seninde hakkında hayırlısı kuzum
tatlım hoşgeldin ne güzel uyumuşsun ben dün gece yemeği yediğim gibi yatmıştım eşimle hiç konuşamadık bu gece oturayım azcukda adam yüzümü görsün :) benimde bu saatlerde uykum çok gelio şimdi kafayı masaya koysam eminim uyurum unnado siparişim henüz gelmedi canım daha 1-2 gün bulur zannedersem bi önceki siparişim 8 günde gelmişti hemen hemen buda öle olur büyük ihtimal bugün cibinliklere baktım canım ama görmeden almak istemedim çok büyüktür yada uyum sağlamaz onu en iyisi beşiğim gelince alayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?