2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

slm hoşgeldin canım....

vallahi çok iy geldi uyumak bayağı dinlenmişim canım sen özelden mail adresinş yollarsn davetiyen hemen gelir
aybur çok güzel oğlunun cicleri güzel günlerde sağlıkla kullansın hepsini
çok teşekkür ederim canım
eminönüne mutlaka haftaiçi gitmeni tavsiye ederim hem sakin oluyo hemde iyi pazarlık yapıyosun
pijamanın kumaşı likralı penye ve incecik modal kumaştan gecelikte bulursun ama bu takımı alıcaksan
geceliği sabahlıklı alma tek gecelik al üstüne sabahlığı giyersin

kızlarrrrr bişi sorucammm yaaaaa turkodannn haberi olann var mııı.... çokk aktiftyi burdaaa ooo şimdi hiççç görmüyorumm

kızlar birşey sorcam...hamile iç çamaşırlarına,çoraplarına falan başladınız mı?hani şu kocaman olanlara?

ben uzun zamandır hamile külodu giyiyorum.. çok rahat :))) ben atlet giymeyi sevmediğimden (helek ki şimdi hepten yanıyorum hiç giyemem) bu hamile külotları belimin falan açılmasına engel oluyorç...

ben uzun zamandır hamile külodu giyiyorum.. çok rahat :))) ben atlet giymeyi sevmediğimden (helek ki şimdi hepten yanıyorum hiç giyemem) bu hamile külotları belimin falan açılmasına engel oluyorç...

evet sanırım zamanı gelmiş artık..ben bu haftaya kadar çok rahat giyiyordum öncekileri ama bu hafta artık alayım mı demeye başladım...o yüzden sordum..sağol cnm

aybur aldıklarını güle güle kullansın bebişin çook güzel canımm..

aral ne iyi yapmışsın uyumakla, nasıl acıktım ve nasıl uykum geldi anlatamam canım.. sonuçlarında temiz çıkar inş.

zonox ne güzel sende uykuyu dopinglemişsin benimde çok ihtiyacım var ama az kaldı 2 hafta sonra doya doya uyucam..

hal allahım yawww
burdayım işyeri malum ortam karışık yazamadım
toplatımız oldu
ben 15-20 gün daha burdayım sonra yasal sürem dolana kadar burda kalıp kalamıycağımızı tekrar konuşucaz

hakkımıza hayırlısı canım...

slm hoşgeldin canım....
hoşbuldum kuşummm.

ben de epidural olucam eğer n.doğum ile gelmezse oğlum. epidural oldu eltim ve inanılmaz memnun kaldı bundan 5 yıl önce ilk çıktığında. öyle korkulucak bişey olmuyormuş. önüne perde çekiyorlar sen sesleri duyuyorsun ama anlamsız bir boşlukta oluyormuşsun. en sonunda işleri bitim yaranı kapatık üstüne önlüğünü geçirip perdeyi indiriyorlar herşey bitmiş oluyo ve bebeğini kucağına alıyorsun hepsi bu.

ama genel sezeryanda rahatmış. 2 arkadaşım daha yeni oldular. aynı gün kalktılar. gaz çıkarana kadar ağrısı olmuş gazın çıkıncada ağrı uçu veriyormuş. tabi doktorunda çok önemli
kızlarrrrr bişi sorucammm yaaaaa turkodannn haberi olann var mııı.... çokk aktiftyi burdaaa ooo şimdi hiççç görmüyorumm

canım turko iyi çok şükür. hastaydı kızı ve kendisi bu nedenle giremiyor. kızı ilgi bekliyormuş

cerenlim öyle oldu valla. ütülerden mevlüt temizliğinden epey yorulmuştum çok iyi geldi oğluşumla bana bu uyku

bu arada işten çıkıyormuşsun ben de evlenirken işten çıkartılmıştım şirket daralmaya gitti sonundada iflas etti zaten. 10 ay işsizlik maaşı aldım. süper oluyor valla 650 milyon gibi birşey aldım her ay. ama tabi işten çıkartılman gerek alabilmen için. istifa durumunda olmuyor. ve hemen SSK ya bildirmen gerekiyor bildirmediğin her ayın maaşı yanıyor bilgin olsun hayatım.

aral hoşgeldin canım..geçmiş olsun.tahlil sonuçlarıda iyi çıkar inş. koltukların gelişi bu hafta sonunu bulur. kampanyalarda öle oluor..
hoşbuldum canım çok sağol ay gelsede görsek meraktayım tomucuk davetiyeni yolladım canım

sağoll canımmm vallaaa senii gördümm direk sana sorucaktımm ben dee senin kulağın deliktir diyee amaa iyi olduğuna sevindimmm tatlımmmm....

evet canım işten çıkarıyorlar aslında tazminatımı vericekler ayrıca şuan tek derdim dğum sonrası rapor bitimi çıkarılmak istiyorum çünkü şuan işsizlik maaşına başvurursam doğum parası alamam .. eğer kabul etmezlerse eşimin orda sigortalı görünücem doğum parasını alıcam rapor bitimi çıkış yapılacak ve tekrar işsizlik maaşına başvuracam kısmetse bakalım hakkıma hayırlısı ...

hemen başvurmak gerekiyormuş yoksa o günler yanıyormuş araştırdım bende ..

Canım seni korkutmak istemem ama benim ağrım fazla oldu ( Sonda olayıda doğumdan önce takılıyor biraz canın yanıyor ama kısa sürede unutuyorsun acısını merak etme..Benim kızkardeşim oldu epidural ısrarla tavsiye ediyor sanırım bende günler yaklaştıkça epiduralle daha meyilli olmaya başladım..

tatlım hoşgeldin ne güzel uyumuşsun ben dün gece yemeği yediğim gibi yatmıştım eşimle hiç konuşamadık bu gece oturayım azcukda adam yüzümü görsün :) benimde bu saatlerde uykum çok gelio şimdi kafayı masaya koysam eminim uyurum unnado siparişim henüz gelmedi canım daha 1-2 gün bulur zannedersem bi önceki siparişim 8 günde gelmişti hemen hemen buda öle olur büyük ihtimal bugün cibinliklere baktım canım ama görmeden almak istemedim çok büyüktür yada uyum sağlamaz onu en iyisi beşiğim gelince alayım dedim

hamile çorabı varlığıdan bugün habedar oldum :)) hazır kampanya haberi de almışken hemen alayım bari :))

selamlarrr daha yeni atabildik kendimizi eve biraz üşüdük biraz yoruldukkk siz neler yapıyosunuz bakalımm

tuğbacımmm şu siteyee beni de davett etseneee yaff... nasılll merak ettim anlatamamm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…