2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bende buna benzer pijama takımı sipariş ettim internetten pijama dünyasından aldım dün geldi gayet kaliteli haluk bayram markası pijama dünyası sitesine bak istersen

SAğol canm bakıcam...

pwki tatlım sağolasın sende... Olmadı bi kez daha eminönüne gitcem artık...

CAnım benim iyilik senden naber her ne kadar sitede gibin görünsemde içerdeydim şimdi gördüm selamını.... GEcelik alcam büyük ihtimal bende...

bence bi pijama bi gecelik bi sabahlık üçlü takımlardan almak en mantıklı..200 çok be canım 100 e bulursun..istdan bi arkadaş vardı adını unuttum o diordu ucuz ve kaliteli bir yer.eminönümü acep :44:

Aslında bende öle düşünmüştüm ama öle bi takım bulamadım...(

blue-can
şimdi gördüm
sen sezeryan doğum olucam büyük ihtimalle demişsin
birde annende gecelik tarzı pijama önermiş

blue-cann
evine yada hastaneye ne kadar misafirin ziyaretçin gelir bilemem ama
hayat tarzımız aynı (anladın sen onu )
gecelik bize hastanede uymaz rahat edemeyiz
ben pijama ve sabahlık düşünüyorum
sende bu konuda bir düşün istersen :97::97:

sema canım geceliği kolay olsun diye hastane istiyormuş. sanırım ben o an giyerim doğumdan sonra tekrar pjima giyerim hiç rahat edemem artı sabahlık ama bende olması gerektiği için aldım bi tane..

şimdi günlük giymek için indirimden pjama takımı bakıcam bu hafta evin içinde ilk 15-20 gün rahat etmek için giyerim diyorum.

İyi akşamlar

semaysem buralardayım canım okuyorum sizleri arada da yazmaya çalışıyorum

seni hala iştesin sanırım bugün belli olcak diye yazmışsın hayırlısı

Blue-sky doğum şekline karar verir gibi olmuşsun hayırlısı

hoşbulduk canım çalışınca daha çok yorulur insan hamilelikte zor canım vücut dinlenmek istiyor çok güzel cibinllikler fiyatlarıda uygun geldi bana ama tabi en güzeli yatağa uygun ve görerek alamktır

Aral şeker yüklemen yüksek çıktığın için muhtemelen diyete girmek zorunda kalacaksın canım . Moralini bozma bolca sebze tüketmeye çalıuş. Bir arakadaşında öyle çıkmıştı ve diyetle düşürmüştü bu arada şeker cihazı filan almıştı benim sürekli tansiyon takibim gibi oda şeker kontrolü yapıyordu haftayada benim şeker testm var bakalım nolcak

sağol baharcım nasılsın senin nasıl gidiyor bir sıkıntın yoktur inşallah evet diyet kaçınılmaz görünüyorda ben bebeğimin bir zarar görmesinden korktum allah korusun gerçi dr 100 lükten sonra karar verecek herhalde duruma bu da 10 kiloyu çabuk almamı açıklıyor zaten hayırlısı ne yapalım allah daha büyük sıkıntı vermsin

Aral çok şükür canım tansiyonda ve diğer sıkıntılarda zikzaklar çizerek gidiyoruz artık olur böyle şeyler diyorum :) henüz tansiyon hapım 6 ya çıkmadı bunada şükür diyorum Bende kiloyu bir anda almıştım sen gibi 10 kiloyu çoktaaaan geçtim 5 gündür filan tartılmıyorum ama bolbol sebze çözüyor bu işi geçmişten deneyimliyim şimdiilik bir önlem almadım ama haftaya görcez.

Kızlar bişey sorucam; benim kalçamdan bacağıma inen bir ağrı oluyo özellikle geceleri topallayarak kalkıyorum yataktan sizde de oluyo mu?Dr bana kalsiyum takviyesi verdi ama hala ağrıyo sizlerde oluyo ne kullanıyosunuz?

canım naber nasılsın? ciciler almaya başladın mı

magnezyum eksikliği olabilir. yatış pozisyonuda çok önemli. kesinlikle sırt üstü yatma

canım işte yaradan dolayı dyor o da...ikisini de alırım olmazsa....bilmiyorum şeker....:26:

evet canım...geleneksel olan neyse öyle olsun diye düşündüm..sen verdin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…