cnm bende buna benzer pijama takımı sipariş ettim internetten pijama dünyasından aldım dün geldi gayet kaliteli haluk bayram markası pijama dünyası sitesine bak istersen
internetten sipariş etsen pahalı olur
en ucuzunu ben 85 liraya bulmuştum bi yerde
etiket fiyatı zaten 102 lira
eminönünde havuzluhana giden yoldaki çoğu pijamacılarda bu ürün var fiyatları 65 ile 75 arası değişiyo
ben bunu havuzluhanın giriş katındaki sağ taraftaki ilk dükkandan aldım ayrıca alt pijaması puantiyeli fotoda belli olmuyo kumaşı harika
eskiden içgiyimde çalıştığım için önerebilirim
ANNE - Lohusa Pijama - Domino Online Satış Sitesi; bay bayan çocuk iç giyim, bebek gereçleri, çocuk giyim satış sitesi
duncannbr tatlım? pijama almayacağım ben...benim büyük ihtimalle sezaryen olacağından, annem gecelikle rahat edersin,karnında yara olacak dedi...o yüzden gecelik-sabahlık bakıyorum ama söylendiği üzere faiyatlar ciddi yani...
Kızlar bu arada yatak örtüsü de alnıyor mu doğum için?:26:
bence bi pijama bi gecelik bi sabahlık üçlü takımlardan almak en mantıklı..200 çok be canım 100 e bulursun..istdan bi arkadaş vardı adını unuttum o diordu ucuz ve kaliteli bir yer.eminönümü acep :44:
Medela Mini Elektrikli ve Pilli St Pompas ben bunu almayı düşünüyorum kullanıcı yorumları çok güzel bir incele istersen kızlar bu arada canım çok sıkıldı bugün 50 lik şeker yüklemem vardı şekerim 194 çıktı üst sınır 140 dr um tekrar gel 100 lük yüklüyelim dedi ona göre netleşek ama canım fena sıkıldı onda da yüksek çıkarsa ne olacak bilgili deneyimli anneler cevaplarınızı bekliyorumcanım madela çok pahalı geldi bana 350 tl. chicco da 100 tl ye var. çok kararsızım. bir arkadaşımda "doğumdan sonra al sütün az olursa gerek kalmaz, eğer çok olursa gider alırsın." dedi. aslında mantıklı geldi doğumsan sonra almak.
biberon ve suluk olarak ben de dr browns düşünüyorum kesinlikle
emzik olarak daha kararsızım. çok önemli çünkü. ama arkadaşım dedi ki çok kaliteli marka alıyossun ağzına zürmüyo 5 milyonluk emzik alıyosun ona alışıo sıpalar
cerenlim, seninde hakkında hayırlısı kuzum
tuğbacımmm şu siteyee beni de davett etseneee yaff... nasılll merak ettim anlatamamm...
hoşbulduk canım çalışınca daha çok yorulur insan hamilelikte zor canım vücut dinlenmek istiyor çok güzel cibinllikler fiyatlarıda uygun geldi bana ama tabi en güzeli yatağa uygun ve görerek alamktırtatlım hoşgeldin ne güzel uyumuşsun ben dün gece yemeği yediğim gibi yatmıştım eşimle hiç konuşamadık bu gece oturayım azcukda adam yüzümü görsün :) benimde bu saatlerde uykum çok gelio şimdi kafayı masaya koysam eminim uyurum unnado siparişim henüz gelmedi canım daha 1-2 gün bulur zannedersem bi önceki siparişim 8 günde gelmişti hemen hemen buda öle olur büyük ihtimal bugün cibinliklere baktım canım ama görmeden almak istemedim çok büyüktür yada uyum sağlamaz onu en iyisi beşiğim gelince alayım dedim
Medela Mini Elektrikli ve Pilli St Pompas ben bunu almayı düşünüyorum kullanıcı yorumları çok güzel bir incele istersen kızlar bu arada canım çok sıkıldı bugün 50 lik şeker yüklemem vardı şekerim 194 çıktı üst sınır 140 dr um tekrar gel 100 lük yüklüyelim dedi ona göre netleşek ama canım fena sıkıldı onda da yüksek çıkarsa ne olacak bilgili deneyimli anneler cevaplarınızı bekliyorum
aa bu süper ben de bundan alabilirim saol canım paylaştığın için. bu arada arkadaşıma sordum şimdi oda bunu kullanıyormuş biraz sesli çalışması var ama iyi dedi.
diğer konudada şekerin yüksek çıkınca diyetisyene yolluyorlar hamur işleri şekerli yiyecekler yasak oluyor doğuma kadar. eğer çok ilerlerse günlük ensülin varmış ondan kullanıyorsun kesinlikle bebeğine hiç bir zararı yok
Aral şeker yüklemen yüksek çıktığın için muhtemelen diyete girmek zorunda kalacaksın canım . Moralini bozma bolca sebze tüketmeye çalıuş. Bir arakadaşında öyle çıkmıştı ve diyetle düşürmüştübu arada şeker cihazı filan almıştı benim sürekli tansiyon takibim gibi oda şeker kontrolü yapıyordu haftayada benim şeker testm var bakalım nolcak
sağol canım inşallah 100 lükte normal çıkar değerler artık diyet yapam vakti geldi demekki ihtiyacımda yok değil hani bu şeker doğum sonrasında kalmıyordur değilmi zonoxcum o makineyi çok araştırdım en uygun fiyata ve en çok memnun kalınan makine diyebilirim tek dezavantajı ses çıkarmasıymış o da olucak artıkaa bu süper ben de bundan alabilirim saol canım paylaştığın için. bu arada arkadaşıma sordum şimdi oda bunu kullanıyormuş biraz sesli çalışması var ama iyi dedi.
diğer konudada şekerin yüksek çıkınca diyetisyene yolluyorlar hamur işleri şekerli yiyecekler yasak oluyor doğuma kadar. eğer çok ilerlerse günlük ensülin varmış ondan kullanıyorsun kesinlikle bebeğine hiç bir zararı yok
kızlarrr tchibodan çok güzel saten pamuk karışımı bir pijama takımı aldımm tavsi.ye ederim 27 tl
güzel günlerde kullan inş cnm, lohusa pijaması falan mı?
bize sen en iyisi link ver tatlım
canım naber nasılsın? ciciler almaya başladın mıAral çok şükür canım tansiyonda ve diğer sıkıntılarda zikzaklar çizerek gidiyoruz artık olur böyle şeyler diyorum :) henüz tansiyon hapım 6 ya çıkmadı bunada şükür diyorum Bende kiloyu bir anda almıştım sen gibi 10 kiloyu çoktaaaan geçtim 5 gündür filan tartılmıyorum ama bolbol sebze çözüyor bu işi geçmişten deneyimliyim şimdiilik bir önlem almadım ama haftaya görcez.
Kızlar bişey sorucam; benim kalçamdan bacağıma inen bir ağrı oluyo özellikle geceleri topallayarak kalkıyorum yataktan sizde de oluyo mu?Dr bana kalsiyum takviyesi verdi ama hala ağrıyo sizlerde oluyo ne kullanıyosunuz?
blue-can
şimdi gördüm
sen sezeryan doğum olucam büyük ihtimalle demişsin
birde annende gecelik tarzı pijama önermiş
blue-cann
evine yada hastaneye ne kadar misafirin ziyaretçin gelir bilemem ama
hayat tarzımız aynı (anladın sen onu )
gecelik bize hastanede uymaz rahat edemeyiz
ben pijama ve sabahlık düşünüyorum
sende bu konuda bir düşün istersen :97::97:
İyi akşamlar
semaysem buralardayım canım okuyorum sizleri arada da yazmaya çalışıyorum
seni hala iştesin sanırım bugün belli olcak diye yazmışsın hayırlısı
Blue-sky doğum şekline karar verir gibi olmuşsun hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?