2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bu aradaaa sebamedddd çokkk güzelll kokuyoo kızlarrr rahattçaaa alınnn.... miss gibiiii yıkayıpp yağlayıpp uykuyaa yatırıppp sonra daaa koklaya koklaya öperizz pembe yanaklarındannn..ohhhhhh

yaw kötü kokmuyordur ha alemsin..ph 5,5 son derece sağlıklı drlar öneriyor.hem merak etme bebekler zaten güzel kokar süt kokar
ben aldım canım şimdi ama şeffaf çantalı seti almadım onun yerine aynı ürünleri tek tek alıp şampuanını 150 lik değil 250 lik aldım.1 lira farketti sadece.kara geçtim anlıcağın bu sefer kargosuda ucuz.3,65..

ay ne biliyim birden kendi rekorumu aştığımı görünce ağladımyok canım beniim şeker yüklemem cuma günü inş bişey çıkmaz hep dua ediyorum

aa ben senin ablan die aklımda kalmış olsun seninde anacığınla kardeşin geliomuştatlım maşallah nisa çok şanslı bir bebek bir dünya kıyafeti oldu allahım hep daim etsin hepimizin bebeklerini inş.bu arada canım şu sebamedle ilgili sormuştum sana kokulumu die ?

canlarımmm çokk teşekkürlerr geçmiş olsun dileklerinizee geçecek inşallah... bu aradaaa geçen haftaa annemler vardııı haftasonundaa alışverişlerdeydikkk yorgunluktan ölmüşüzz amaaaa biçokk eksiğii bitttiii oğlumun çokkk güzelll yeni cicilerimiz varr amaa eklemeye vakit bulamıyorummm akşama kadar çalışıp eve yorgun gidip yemek yeyip uyuyorumm buraya da çokk giremiyorumm amaaa her girdiğimdee içim kıpırr kıprr oluyoo cicilerinizi görmekkk deee çokkk güzellll süpersinizzzzz süperrrrrr....

kızlarrr ben biraz kaçıyorumm hem cicilerin resmini çekicem ciciler bölümüne eklicem hemde çamaşırları asıcammm

of şekerim sorma bende koku hastalığı var bende tekrar inceleyim şekerim alayım bari hazır indirimdeyken haber ederim seni
bu aradaaa sebamedddd çokkk güzelll kokuyoo kızlarrr rahattçaaa alınnn.... miss gibiiii yıkayıpp yağlayıpp uykuyaa yatırıppp sonra daaa koklaya koklaya öperizz pembe yanaklarındannn..ohhhhhh
off özlem bebeğimi öpesimi getirdin bana :)

sütü yoğurdu az mı tüketiyorsun özlemcim??

hamilelikten öncee hiçç tüketemiyordum sütüü amaa hamilelikten sonraa eşimin dee baskılarıylaa süt yoğurt ve peynir tüketmeye çok özen gösteriyorum.tatlımı bilee sütlü tatlılardan karşıkıyorum amaa hiçç adil değill yaaa :26:

of şekerim sorma bende koku hastalığı var bende tekrar inceleyim şekerim alayım bari hazır indirimdeyken haber ederim seni

off özlem bebeğimi öpesimi getirdin bana :)

öpücezzz tabii kuzummm az kaldıı %66 yüklenmiş bebeğiniz yazıyodu bi hamilelik sitesinde sabah çok güldüm değişik bir tabir bebek yükleniyor falan bu arada set olarak alma diyorum tuğbacım ben de rapu gibi yaptım bulabildiğimin büyük boyunu aldım öyle olduğu halde eve gelince gözümee küçük gözükdüler nasılsa uzuncaa bir süre bunları kullanıcaz o yüzden özellikle şampuan ve yağını büyük boy al derim ben...

bebekler ne olursa olsun kalsiyumsuz kalmıyolarmış..ilk alınan depo yerde diş oluyor.hamilelikte diş kaybı yaşayan çok arkadaşım oldu o yüzden ben çok yüklendim.( hergün 2 bardak süt-1 bardak ayran-1 kase yoğurt ) ama sende alıyormuşsun ya bünye meselesi demekki canım.

ahh be arkadaşım
bunu onun yüzüne neden söylemedinn
ne münasebet nasıl annen alsın dersinn
sonra bebek doğduktan sonrada torunum torunum derler

aaaaaa seninki baya utanmazmış kız cvp veremiyomusun sen benolsa çıldırırım

tam bir mal olduğum için cevap veremiyorum evet...sırf eşimle aram kötü olması diye,o üzülmesin kırılmasın,eşiyle anası arasında kalmasın diye sesimi çıkarmadım...zaten kadın öyle sınırsız ki ben bir söylesem o zeytinyağı gibi çıkar üste,50 tane laf söyler...ben edebi edepsizlerden öğrendim derler ya...biraz da çekiniyorum belki de o yüzden..bilmiyorum kızlar yaa....ben istemiyorum gelsin gitsinler...bebeğime torunum diyecekler bir de.....

ben daha hiç başalamdım kozmetiklere falan...erkekn gibi geliyor bana.daha 3 ay var...:26:

hangi siteymiş o bende bakayım % kaçı yüklenmiş kızımın :) sebamed konusunda öle yapayım büyük boylarını alayım tatlım sitelerden fiyatları bi araştırıyorum gerçekten uyguna gelecekmi bakalım orumları okudumda hep olumlu yorumlar yapılmış özlellikle pişik kremi için % 100 etkili demişler

aynı şehirdemisinz kuzum?

mustela alın arkadaşlar kendiniz ve bebekleriniz için ben aldım çok memnunum missss gibi de kokuyor birde ilk doğduğunda kullanmak daha sağlıklı sonra zaten sebamed dalin filan kullanırsınız eczanelerde satılıyor bir sorun derim çünkü ilk doğduklarında çok hassas oluyorlar
bu arada cicilere bayıldım hele o sepetlere güle güle kullanın hayırlı olsun

Merhaba herkese, diş sorunu olan arkadaşlar, ben de geçen hft gittim diş hekimine, aynı sorun bende de var, diş eti iltihabı, biraz operasyon yaptı, iltihabı akıttı o geti derken şimdi de üst tarafta agrı başladı, dişeti iltihabı agrı yapıo bide... bana oral b'nin alkolsüz ağız gargarasını kullanmamı soyledi, bende kullanıyorum şimdi ama kendi dr. uma sormadım bir etkisi olur mu diye.

Rapunzeel, Ben seni niye face de bulamıyorum ki???unnadodan sebamed aldım sayende gördüm, teşekkürler, daha uyguna geldi dışarıdan, önceden hiç almamıştım. Ayrıca limagoda da lansinoh ürünlerinde indirim vaaaar, bilginize.

herkese mrb arkadaşlar dün doktora gittim oğlum 1100 gr olmuş karın bölgesi gelişmemiş demişti geçen gittiğimizde doktor bu sefer gelişmiş iyi dedi. kızlar kesinlikle sol tarafınıza yatacakmışsınız yada sağ yarım saatten fazla düz yatmak hiç iyi değilmiş. protein kesinlikle alın ben pek yumurta yemiodum. doktor gelişmemiş dediğinden beri yemeye başladım ve hemen fayda etti. bebişim makat kısımdaymış .nşallah 36 haftaya kadar düzelir yoksa sezeryan olucak. 36 haftaya kadar düzelirse düzelirmiş yoksa düzelmezmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…