günaydın dilara nerdesin 2 gündür nasılsın cnm
rapuuu tatlım sabah geldiğimde baktım bende tatlım sebamede seti vardı 51 tl mi neydi galiba o mantıklı geldi bana ama tatlım bişey dicem bu sebamedlerin kokuları nasılki hani böle kremlediğimizde hoş koku olsun istiyorum ben sence ?
aral tatlımm nasılsın cnm ablanlar gelecek he ne güzel bu hafta herkezde misafir telaşı var :) benimde almanyadan kaynım geldi bebeğime çok cici şeyler getirmiş sevindirik oldum :) yavrucum sen sebamed almışsın nasıl kokusu bi koklada haber et bana
bilmemm kii vallaaa bu bebeişler bizim kalsiyumumuzu neyim alıncaa biz de böyle güçsüz kalıyormuşuzz o yüzden oluyormuşş napıcaz bilmem vallaa hiçç huzurumm yokk :s
günaydın canım güle güle kullansın kızın ciclerini ay niye ağlıyon kız allah ağlanacak üzülecek dert vermesin doğumdan sonra verirsin güzelim bundan sonra biraz dikkat et yediklerinde ne kaldı şunun şurasında sen şeker testini yaptırdınmı doğumdan sonra inşallh bebişleri emzirerek vericez kiloları her emzirmede 1000 kalori harcıyormuşuz bende 10 kilo aldım çok şükür günlerdir tartılıyorum almıyorum çünkü dengeli beslniyorum şeker yüzünden
aa ben senin ablan die aklımda kalmış olsun seninde anacığınla kardeşin geliomuşhoşgeldin tatlım semanın ablaları gelcek canım nerde ben tek kızım çok isterdim birkız kardeşimin olmasını benim annemle erkek kardeşim gelecek haftaya inşallah nasıl oldun canım ay bu nisa çok şanslı olacak ne çok hediyler geldi kuzuya maşallah prensese rabbim şansını daim etsin
iyi diyelim iyi olsun be cnm üzmüşsün kendini kilo aldım die bende geçenlerde oturup ağlamıştım bir haftada 1 kilo nasıl alırım die 55 kilo üzerine yıllarca hiç çıkmayan ben ilk tartıda 60 mışı gördüğümde öle bi tepki vermiştim ama şimdi alıştım eğer tartıldığım hafta almazsam şaşırıyorum neden almadım bebeği besleyemedimmi acaba die :) görenler sadece kalçaların genişlemiş bacağında yüzünde bişey yok dior yemeğin salçalısı kadının kalçalısı ne yapayım üzemem canımıgünaydın dilara nerdesin 2 gündür nasılsın cnm
annemdeydim canımmm iyiyim saolllsen nasılsınnn
tünaydınn hoşgeldiinnn
maşallahhh oğluna
ya sen dr.bakma sadece moral bozuyolar hemen nasılda şekerle bağlantı kurmuş
hiç moralini bozma bebeğin iyi beslenmiştir
ne biliyim baba iri yapılıdır
genlerle alakalı olamazmı
evet valla bugün gerçekten moralimi bozdu yaa aslında bende doğduğumda iri bir bebekmişim hayırlısıyla bir doğursaydım en rahat olmam gereken dönemde hayatımın en stresli zamanını geçiriyorum
ÇOK GEÇMİŞ OLSUUNNN
oyy oyy oyyy annesi onu havalandırır ohh mis gibii
tik ederim cnm.valla moda oldu dr.lar bizden daha evhamlı yaaaaçok geçmiş olsun özlemcim diş ağrısı kötüdür eminim bol bol gargara yapsan nasıl olur ki doktorun hiç mi bişey önermedi tatlım tez zamanda iyileşirsin umarım ben geçen sene bakımdan geçirmiştim dişlerimi gebe kalmadan önce tedbirimi aldırdım ama yinede aradabi kök dişimde sızlama var derler ya her gebelik bir diş götürürmüş die kalsiyumu yeterli almak lazım işte
maşallah bebeğine sıkma canını atlatırsın inş.iltihabını cnm en azından sevin bebeğin sağlıklı şekerde moda gibi oldu zaten herkezde çıkar oldu bakalım bende h.sonu yaptırıcam ne çıkacak
kızlar topik çok hızlı ilerliyor yazılanları takip etmekte zorlandım özlem zehra geçmiş olsun kızlar rabbim şifa versin ...zehra bende de şeker çıktı diyetle düzeliyor sorun etme kendine inşallah çıkmaz yinede
tşk ederim.zaten daha test yapılmadan önyargılı olmasınada bozuldum dr.un
aa ben senin ablan die aklımda kalmış olsun seninde anacığınla kardeşin geliomuştatlım maşallah nisa çok şanslı bir bebek bir dünya kıyafeti oldu allahım hep daim etsin hepimizin bebeklerini inş.bu arada canım şu sebamedle ilgili sormuştum sana kokulumu die ?
iyi diyelim iyi olsun be cnm üzmüşsün kendini kilo aldım die bende geçenlerde oturup ağlamıştım bir haftada 1 kilo nasıl alırım die 55 kilo üzerine yıllarca hiç çıkmayan ben ilk tartıda 60 mışı gördüğümde öle bi tepki vermiştim ama şimdi alıştım eğer tartıldığım hafta almazsam şaşırıyorum neden almadım bebeği besleyemedimmi acaba die :) görenler sadece kalçaların genişlemiş bacağında yüzünde bişey yok dior yemeğin salçalısı kadının kalçalısı ne yapayım üzemem canımı
üzme valla ne en iyisini yapıyosunn hıh kilo neki doğumdan sonra çatır çatır veririzzz
of şekerim sorma bende koku hastalığı varyaw kötü kokmuyordur haalemsin..ph 5,5 son derece sağlıklı drlar öneriyor.hem merak etme bebekler zaten güzel kokar süt kokar
ben aldım canım şimdi ama şeffaf çantalı seti almadım onun yerine aynı ürünleri tek tek alıp şampuanını 150 lik değil 250 lik aldım.1 lira farketti sadece.kara geçtim anlıcağınbu sefer kargosuda ucuz.3,65..
off özlem bebeğimi öpesimi getirdin bana :)bu aradaaa sebamedddd çokkk güzelll kokuyoo kızlarrr rahattçaaa alınnn.... miss gibiiii yıkayıpp yağlayıpp uykuyaa yatırıppp sonra daaa koklaya koklaya öperizz pembe yanaklarındannn..ohhhhhh
sütü yoğurdu az mı tüketiyorsun özlemcim??
of şekerim sorma bende koku hastalığı varbende tekrar inceleyim şekerim alayım bari hazır indirimdeyken haber ederim seni
off özlem bebeğimi öpesimi getirdin bana :)
hamilelikten öncee hiçç tüketemiyordum sütüü amaa hamilelikten sonraa eşimin dee baskılarıylaa süt yoğurt ve peynir tüketmeye çok özen gösteriyorum.tatlımı bilee sütlü tatlılardan karşıkıyorum amaa hiçç adil değill yaaa :26:
ahh be arkadaşım
bunu onun yüzüne neden söylemedinn
ne münasebet nasıl annen alsın dersinn
sonra bebek doğduktan sonrada torunum torunum derler
aaaaaa seninki baya utanmazmış kız cvp veremiyomusun sen benolsa çıldırırım
öpücezzz tabii kuzummm az kaldıı %66 yüklenmiş bebeğiniz yazıyodu bi hamilelik sitesinde sabah çok güldüm değişik bir tabir bebek yükleniyor falanbu arada set olarak alma diyorum tuğbacım ben de rapu gibi yaptım bulabildiğimin büyük boyunu aldım öyle olduğu halde eve gelince gözümee küçük gözükdüler nasılsa uzuncaa bir süre bunları kullanıcaz o yüzden özellikle şampuan ve yağını büyük boy al derim ben...
öpücezzz tabii kuzummm az kaldıı %66 yüklenmiş bebeğiniz yazıyodu bi hamilelik sitesinde sabah çok güldüm değişik bir tabir bebek yükleniyor falanbu arada set olarak alma diyorum tuğbacım ben de rapu gibi yaptım bulabildiğimin büyük boyunu aldım öyle olduğu halde eve gelince gözümee küçük gözükdüler nasılsa uzuncaa bir süre bunları kullanıcaz o yüzden özellikle şampuan ve yağını büyük boy al derim ben...
tam bir mal olduğum için cevap veremiyorum evet...sırf eşimle aram kötü olması diye,o üzülmesin kırılmasın,eşiyle anası arasında kalmasın diye sesimi çıkarmadım...zaten kadın öyle sınırsız ki ben bir söylesem o zeytinyağı gibi çıkar üste,50 tane laf söyler...ben edebi edepsizlerden öğrendim derler ya...biraz da çekiniyorum belki de o yüzden..bilmiyorum kızlar yaa....ben istemiyorum gelsin gitsinler...bebeğime torunum diyecekler bir de.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?