GÜNAYDIINNNN
allah rahmet eylesinn
bende çok üzüldümm
allah hepimize herşeyin hayırlısını versin inş.
hımm demek ondan oluyor
inş. ağrıların kısa zamanda geçer
amin semacım acısı üstünde kalsın kızlar hamişeler neyse şu kasvetli havayı dağıtalım üzmeyelim kendimizi ve kuzularımızı eee bebeğinize alıcaklarınız bittimi biz bitirdik gbi bir süt sağma makinamiz kaldı kardeşim le annem inşallah allah izin verirse hartaya gelicek kardeşime tüm bebişimin cilerinin fotolarını attıtcam inşallah bizim cicleride görün
amin inş..
benim eksiklerim daha çok var
izine ayrıldığımda alıcam
birde bu hafta sonu ablamlar gelicek ablamların aldıkalrı hediyeleride geliyor
ablam aldıklarımı ve gelenleride bir görelim ona göre eksik olanalrı alırız dedi
bakalım hayırlısı
büyük eksikleri kayınvalidem alıcak oda benim izine ayrılmamı bekliyor
gunaydın kızlar;
çok üzüldüm çok keyifli bir insandı.hayat çok kısa gercekten değerini bilmek lazım çok kötü oldum.Allah rahmet eylesin..
günaydııınnnnn
amin amin inş..
ay ne güzel canım seninde ablanlar geliyor demek tabi en güzeli onların aldıklarınada bakıp kalan eksikleri zevkle alırsınız artık kayınvalidene helal olsun şimdi erkek aileleri bu bebek alışverişi konusunda kız aileleirine atıyor topu karyoları eksikleri kızın ailesi aalmalı modundalar teyze ne güzel hevesli demekkkiamin inş..
benim eksiklerim daha çok var
izine ayrıldığımda alıcam
birde bu hafta sonu ablamlar gelicek ablamların aldıkalrı hediyeleride geliyor
ablam aldıklarımı ve gelenleride bir görelim ona göre eksik olanalrı alırız dedi
bakalım hayırlısı
büyük eksikleri kayınvalidem alıcak oda benim izine ayrılmamı bekliyor
günaydııınnnnn
amin amin inş..
bende baktım rapuncum ama almıştım şampuan sabun pişik kremini almıştım artık almam ama fiyatlrı uygununnadoya baktınızmı kızlar.sebamed alıcakmısınız
ya aral bende aldım chicco ama sebamed al dioalr??
canım o zman kesin al derim çünkü yenidoğan bebeğe tüm dr lar sebe med diyor ben zaten sebemed almıştım tüm aldıklarımı bebek biraz büyüyünca chicho yu kullanırsın ama ilk aylar kesinlikle sebamed kullanmak gerekir
canım o zman kesin al derim çünkü yenidoğan bebeğe tüm dr lar sebe med diyor ben zaten sebemed almıştım tüm aldıklarımı bebek biraz büyüyünca chicho yu kullanırsın ama ilk aylar kesinlikle sebamed kullanmak gerekir
aslında sebamedde değilmiş kızlar bübchen diye bir marka var bitkiselmiş ve bebeklerde kullanılmasını öneriyolarmış ben onlardanda aldımchicconun dışında ilk bunları kullanın dedilerrr
ay ne güzel canım seninde ablanlar geliyor demek tabi en güzeli onların aldıklarınada bakıp kalan eksikleri zevkle alırsınız artık kayınvalidene helal olsun şimdi erkek aileleri bu bebek alışverişi konusunda kız aileleirine atıyor topu karyoları eksikleri kızın ailesi aalmalı modundalar teyze ne güzel hevesli demekkki
evet gelicekelr inş.
ay benim k.validede tam tersi
kimseden bişey almamı istemiyor..kendi kızkardeşim dahil..
eşim evin en küçüğü
k.validenin ise 11.torunu benim kızım
ama nasıl hevesli anlatamam
biraz tuhaf bir durum ama çok hevesli sağolsunn
ayy ne münasebet canımm bana senin ailen alsın deselerdi kıyameti kopartırdımm
herkeslere günaydınlarrrr nasılsınız bakalım valla defne joyu duyydum şok oldum allah ailesine sabır versinnn sizler nasılsınız bebişler nasıl bakalım
günaydıınnnn
biz iyiyizz sen nasılsın ?
sabununu bebe yağını pişik kremini bide şampuanını alıcam yeterlimi
ne biliyim sebamedde vardı aldığım yerde ben ona yöneldim ablacım benimde çocuğum var bunları kullanıyoruz dedi bitkisel falan dedi bende aldım sebamedmi alsaydım acabadoktorlar sebamed yada mustella diolar dilaracım.satıcılar yanlış yönlendiriyo insanı..bunu banada söylemişlerdi ama doğru değildiğer tüm ürünler büyüdükten sonra..
evet gelicekelr inş.
ay benim k.validede tam tersi
kimseden bişey almamı istemiyor..kendi kızkardeşim dahil..
eşim evin en küçüğü
k.validenin ise 11.torunu benim kızım
ama nasıl hevesli anlatamam
biraz tuhaf bir durum ama çok hevesli sağolsunn
ayy ne münasebet canımm bana senin ailen alsın deselerdi kıyameti kopartırdımm
günaydıınnnn
biz iyiyizz sen nasılsın ?
sağoll canım bende iyiyim dünkü yorgunluktan sonra hala kendime gelemdim desem yeridir
doktorlar sebamed yada mustella diolar dilaracım.satıcılar yanlış yönlendiriyo insanı..bunu banada söylemişlerdi ama doğru değildiğer tüm ürünler büyüdükten sonra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?