2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın kızlar;
çok üzüldüm çok keyifli bir insandı.hayat çok kısa gercekten değerini bilmek lazım çok kötü oldum.Allah rahmet eylesin..

günaydın kızlar haberi sizden duydum çok üzüldüm allah rahmet eylesin onada geride kalan bebeğinede ço0k üzüldüm
kızlar bu cicilerinizi çok merak ediyorum da bulamadım nerden gircem ciciler demek yeterlimi
zonox sanada geçmiş olsun cnm

herkeslere günaydınlarrrr nasılsınız bakalım valla defne joyu duyydum şok oldum allah ailesine sabır versinnn sizler nasılsınız bebişler nasıl bakalım

ya aral bende aldım chicco ama sebamed al dioalr??

canım o zman kesin al derim çünkü yenidoğan bebeğe tüm dr lar sebe med diyor ben zaten sebemed almıştım tüm aldıklarımı bebek biraz büyüyünca chicho yu kullanırsın ama ilk aylar kesinlikle sebamed kullanmak gerekir

evet canım benimde içime sinmedi chiccolar..fiyatada batım uygun gibi.kargoda 3,5 lira bu sefer.aliyorum o zaman ben:44:

sabununu bebe yağını pişik kremini bide şampuanını alıcam yeterlimi

aslında sebamedde değilmiş kızlar bübchen diye bir marka var bitkiselmiş ve bebeklerde kullanılmasını öneriyolarmış ben onlardanda aldımchicconun dışında ilk bunları kullanın dedilerrr

aslında sebamedde değilmiş kızlar bübchen diye bir marka var bitkiselmiş ve bebeklerde kullanılmasını öneriyolarmış ben onlardanda aldımchicconun dışında ilk bunları kullanın dedilerrr

doktorlar sebamed yada mustella diolar dilaracım.satıcılar yanlış yönlendiriyo insanı..bunu banada söylemişlerdi ama doğru değil diğer tüm ürünler büyüdükten sonra..

doktorlar sebamed yada mustella diolar dilaracım.satıcılar yanlış yönlendiriyo insanı..bunu banada söylemişlerdi ama doğru değil diğer tüm ürünler büyüdükten sonra..
ne biliyim sebamedde vardı aldığım yerde ben ona yöneldim ablacım benimde çocuğum var bunları kullanıyoruz dedi bitkisel falan dedi bende aldım sebamedmi alsaydım acaba

tünaydın kızlar

sabahtan dr.randevum vardı.bebeğim 876 gr.olmuş ve 33 cm ultrasona göre 26 haftalık görünüyor dr.um şeker çıkabilir sende dedi bebek biraz iri ve önde gidiyor dedi.bende bir ayda 3 kilo almışım çok almışssın dedi tatlıyı yasakladı haftada 1 gün yiyebilirmişim.Pazartesi şeker testi yaptıracağım.Birde benim böbreğimin bir tanesi iltihaplanmış idrar ve kan tahlilleri istedi öğleden sonra sonuçlarımı göstereceğim.Sabah nasıl heyecanlı kalkmıştım oğlumu göreceğim diye ama heyecan falan kalmadı moralim bozuldu.:84::84:

evet ya...şu kız annelerine yüklenip duruyorlar.benim k.validem de bunlardan biri...sanki bana bugüne kadar bir hayrı dokunmuş da ,utanmadan söyle annene alsın diyor...be kadın ,ben evlenirken senden birşey istemedim,şimdi biricik bebeğime mi isteyeceğim... bak ya..yine aklıma geldi sinirlendim.tepemin tası attı..hadsiz şey....

rapunzell
ben3 paket johnson bebek yağı şampuan vücut şampuanı almıştım
pişik kremi olarak ne alırım bilmiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…