aynı şehirdemisinz kuzum?
Merhaba herkese, diş sorunu olan arkadaşlar, ben de geçen hft gittim diş hekimine, aynı sorun bende de var, diş eti iltihabı, biraz operasyon yaptı, iltihabı akıttı o geti derken şimdi de üst tarafta agrı başladı, dişeti iltihabı agrı yapıo bide... bana oral b'nin alkolsüz ağız gargarasını kullanmamı soyledi, bende kullanıyorum şimdi ama kendi dr. uma sormadım bir etkisi olur mu diye.
Rapunzeel, Ben seni niye face de bulamıyorum ki???unnadodan sebamed aldım sayende gördüm, teşekkürler, daha uyguna geldi dışarıdan, önceden hiç almamıştım. Ayrıca limagoda da lansinoh ürünlerinde indirim vaaaar, bilginize.
tam bir mal olduğum için cevap veremiyorum evet...sırf eşimle aram kötü olması diye,o üzülmesin kırılmasın,eşiyle anası arasında kalmasın diye sesimi çıkarmadım...zaten kadın öyle sınırsız ki ben bir söylesem o zeytinyağı gibi çıkar üste,50 tane laf söyler...ben edebi edepsizlerden öğrendim derler ya...biraz da çekiniyorum belki de o yüzden..bilmiyorum kızlar yaa....ben istemiyorum gelsin gitsinler...bebeğime torunum diyecekler bir de.....
tuğbacım yeni fark ettim tatlım sebamedin kokusunu sormuşsun canım kokusu soft bebeksi bir koku ben beğendim
estağfurullah
şimdiden ufak ufak söylemeye başla
eşinlede aran bozulmaz korkma
kaç yıllık evlisiniz artık bu saatten sonra eşin seni çok iyi tanıyor olmalı
senin sınırlarını ve hassasiyetlerini eşin çok iyi bilir o yüzden çekinmeden söyle
doğumdan sonra geldiklerinde mutlaka bişeyler söyleyip seni kızdıracaklardır
en güzel günlerimizi zehir etmelerine izin vermeyelimmm
şimdiden ufak ufak cvp vermeye başla sen suskun kaldıkça o konuşmaya devam eder
ona bu cesareti verme
ne yaparsak yapalım biz onlarla birlikte bir aileyiz kaçacak saklanacak yerimiz yok
hepimiz sınırlarımızı çizelimm
herkese mrb arkadaşlar dün doktora gittim oğlum 1100 gr olmuş karın bölgesi gelişmemiş demişti geçen gittiğimizde doktor bu sefer gelişmiş iyi dedi. kızlar kesinlikle sol tarafınıza yatacakmışsınız yada sağ yarım saatten fazla düz yatmak hiç iyi değilmiş. protein kesinlikle alın ben pek yumurta yemiodum. doktor gelişmemiş dediğinden beri yemeye başladım ve hemen fayda etti. bebişim makat kısımdaymış .nşallah 36 haftaya kadar düzelir yoksa sezeryan olucak. 36 haftaya kadar düzelirse düzelirmiş yoksa düzelmezmiş.
değiliz kuzucum allah'a şükür değiliz...ama farketmez bu sefer de gelip gitmeyi bilmezlerse ben napıcam...
tatlım problem değil kararsız kaldım bebe yağımı alsam losyonumu alsam diye kızlar sizede sorayım bebe yağımı losyonmu dersiniz
iyi akşamlar canım ve diğer arkadaşlar
bugün 100 lük şeker yüklemem vardı.
birincisi çok zor geçti 3 saat.
sonra sonuçlar için gittiğimde 200 210 şekerim çıktı ve gebelik şekerinin olduğu anlaşıldı.
idrar testide yaptırmıştım bol lokösit çıktı (hiç şikayetim yoktu halbuki)antibiyotik verdi.
demir eksikliği çıktı 1 tane içiyorsdum onu 2 ye çıkardı.
şeker takibi yapılacak şimdi ev için alet verdiler.günde aralıklarla 7 defa 3 gün takipte tutacağım şekerimi.not alacağım yarın başlıcam.
sonra gidicem ve duruma göre ya insülin takviyesi yapılacak yada diyetle devam edicem.
diyet listem yapıldı.çok zorlamıcak beni sadece tatlı ve unlu şeler yok yine azar azar yenilebilecek şeyler.aç kalmıcaz yani.
işte böyle kızlar
biraz üzüldüm ama şimdi daha iyiym.
hayırlısıyla az kaldı.sağ sağlim kucağımıza alalım inşallah.
Günaydın Arkadaşlar Hamilelikte bazı bitkisel otlarıda içmek zararlı diyorlar(Nane-Tarçın-Kekik...) Siz Hamilelikte hangi bitkisel otları kaynatıp içtiniz zararı oldumu öksürüğüm için ne içeceğimi bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.
tünaydın kızlar
sabahtan dr.randevum vardı.bebeğim 876 gr.olmuş ve 33 cm ultrasona göre 26 haftalık görünüyor dr.um şeker çıkabilir sende dedi bebek biraz iri ve önde gidiyor dedi.bende bir ayda 3 kilo almışım çok almışssın dedi tatlıyı yasakladı haftada 1 gün yiyebilirmişim.Pazartesi şeker testi yaptıracağım.Birde benim böbreğimin bir tanesi iltihaplanmış idrar ve kan tahlilleri istedi öğleden sonra sonuçlarımı göstereceğim.Sabah nasıl heyecanlı kalkmıştım oğlumu göreceğim diye ama heyecan falan kalmadı moralim bozuldu.:84::84:
herkese mrb arkadaşlar dün doktora gittim oğlum 1100 gr olmuş karın bölgesi gelişmemiş demişti geçen gittiğimizde doktor bu sefer gelişmiş iyi dedi. kızlar kesinlikle sol tarafınıza yatacakmışsınız yada sağ yarım saatten fazla düz yatmak hiç iyi değilmiş. protein kesinlikle alın ben pek yumurta yemiodum. doktor gelişmemiş dediğinden beri yemeye başladım ve hemen fayda etti. bebişim makat kısımdaymış .nşallah 36 haftaya kadar düzelir yoksa sezeryan olucak. 36 haftaya kadar düzelirse düzelirmiş yoksa düzelmezmiş.
Selamun aleykum hatunlar....
Hasta olanlara acil sifalar diliyorum..
Cici alanlar da iyi gunlerde kullansın inşallah...
Dun akşam doktor randevumuz cok iyi gecti..
Oglum büyümüş masallah cok ta saglıklıymıs...
Kilo almam konusunda uyardı beni doktorum..
Biraz daha yemeye gayret et dedi...
1 ay sonra seker testi yapılacagını söyledi..
Sekerim daha önceki kan testlerinde cok iyi oldugu için sorun olmaz ama yinede bakalım dedi..
Ayagıma giren kıramplar ve kollarımdaki uyusma için magnezyum yazdı..Gebelikte bu durumun dogal oldugunu söyledi.Eklemlere giren agrı ise vucutta artan sıvı miktarından kaynaklanıyormus..
Bebegin hareketli olması amniosıvısının iyi olduguna isaretmiş..
Sol tarafına yatma konusunda ise kesinlikle kendini kısıtlama dedi..32.haftadan sonra sol tarafına yatman daha önemli dedi..Simdi rahat ettigin sekilde yatabilirsin dedi..Gerci bende öyle yapıyordum..Hiçbir konuda kendimi kasmadım ve pimpirikli olmadım..
Subat sonuna dogru İstanbul a gidecegim..26 haftalık olacagım için bana seyahat edebilir raporu yazdı..Cunku bazı ucak firmaları bu rapor olmadan almıyormus..Aklınızda bulunsun
Bebegimin kalbini ve diger bütün organlarını uzun uzun inceledi..
Kalp sesini dinletti bana...
Oglum doktorun yanına girince oynamayı bıraktı ve hiç poz vermedi..Habire totosunu döndü doktora
Şimdi nasıl saglıklı kilo alabilirim onun derdindeyim...:26::26:
oy semacanım...o kadar doğru söylüyorsun ki...akıllı kızsın vesselam.bu cümleyi sarfettiği o son konuşmamızdan bu yana konuşmadık...zaten konuşmak gelmiyor içimden..konuşursam mutlaka ağzımdan birşeyler çıkacak biliyorum...salsam mı acaba?biraz da ben mi edepsiz olsam...??? o gün uzatmamak için konuyu,eşime sadece annen böyle böyle diyor,sanki sadece bizimkilerin torunu...dedim...başka da birşey demedim...uzatmadım yani...uzatmalı mıydım?çok kararsızım..helpppppppppppppppppppp
kızlar merhabalar güneşli bir İstanbul gününden herkese....
Biraz geçmişe baktım şimdide kalkıp ütü yapıp biraz ev toplucam.... arada giricem gene anlıcanız... öpüyorum kızlar hepinizi...
Defne joy vefat etmiş bu arada üzüldüm kızlar, Sizlerde üzülmüşsünüz ama unutmayın Allahın takdiri ecel gelmiş tabi ki çok genç bebişide var küçük ama kendi bebeklerinizi düşünün üzmeyin fazla kendinizi oldumu.....
Öpüyorum kocaman sizleri
OYY OYY OYYY
maşallahh oğluşuna
bizde senin haftanda bu kadar büyüycezmi acaba
öncelikle gözünaydın atlatmışsın sıkıntını maşallah
bebeğin ters duruyomuş sıkma canını döner inş.
dönmezsede hayırlısı olsunn
Selamun aleykum hatunlar....
Hasta olanlara acil sifalar diliyorum..
Cici alanlar da iyi gunlerde kullansın inşallah...
Dun akşam doktor randevumuz cok iyi gecti..
Oglum büyümüş masallah cok ta saglıklıymıs...
Kilo almam konusunda uyardı beni doktorum..
Biraz daha yemeye gayret et dedi...
1 ay sonra seker testi yapılacagını söyledi..
Sekerim daha önceki kan testlerinde cok iyi oldugu için sorun olmaz ama yinede bakalım dedi..
Ayagıma giren kıramplar ve kollarımdaki uyusma için magnezyum yazdı..Gebelikte bu durumun dogal oldugunu söyledi.Eklemlere giren agrı ise vucutta artan sıvı miktarından kaynaklanıyormus..
Bebegin hareketli olması amniosıvısının iyi olduguna isaretmiş..
Sol tarafına yatma konusunda ise kesinlikle kendini kısıtlama dedi..32.haftadan sonra sol tarafına yatman daha önemli dedi..Simdi rahat ettigin sekilde yatabilirsin dedi..Gerci bende öyle yapıyordum..Hiçbir konuda kendimi kasmadım ve pimpirikli olmadım..
Subat sonuna dogru İstanbul a gidecegim..26 haftalık olacagım için bana seyahat edebilir raporu yazdı..Cunku bazı ucak firmaları bu rapor olmadan almıyormus..Aklınızda bulunsun
Bebegimin kalbini ve diger bütün organlarını uzun uzun inceledi..
Kalp sesini dinletti bana...
Oglum doktorun yanına girince oynamayı bıraktı ve hiç poz vermedi..Habire totosunu döndü doktora
Şimdi nasıl saglıklı kilo alabilirim onun derdindeyim...:26::26:
Canım benim az kaldı sık dişini artık Geçmiş olsun tatlım ... Rabbimin izniyle hepimiz alıcaz inşallah bebişlerle sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza...
Geçmiş olsun canım... Fazla içmemek gerek bitkisel şeyleri diye biliyorum ama ben ıhlamur içtim mesela bi zararı olmadı...
Bebeğine maşallah tatlım ama daha şeker falan çıkmamış sende bebeğinin büyük olması sende şeker olacağı anlamına gelmez bence .. şimdiden bozma moralini...
maşallah canım topiğin en şişko bebeği senin....
Özlemayd alıntı yapmayı unuttum tatlım ama sana da geçmiş olsun çok ağrırsa karanfil çiğne iyi gelir....
aleyküm selam hoşgeldin canım maşallah yiğit efe ye ....esracım ben kilo almama deridndeyin sen kilo alam herkesin derdi başaka canım ben nasıl dobiş oldum yazyım belki yardımı olur sana sabahları kesinlikle 1 yumurta ya ben bazen fırında peynirli yumurtalı ekemk yapıyordum bol peynir ye günde 3 bardak süt iç her gün 1 muz ye pekmez ye ceviz ye ben bunları her gün düzenli tükettim belki faydası olur canım yadıklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?