2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım hiçbir fikrim yok inanki bak burdaki kızların listesinde hep ekliyim..aralda-dafnetuğbada-dilarada-blueskyda....

estağfurullah
şimdiden ufak ufak söylemeye başla
eşinlede aran bozulmaz korkma
kaç yıllık evlisiniz artık bu saatten sonra eşin seni çok iyi tanıyor olmalı
senin sınırlarını ve hassasiyetlerini eşin çok iyi bilir o yüzden çekinmeden söyle
doğumdan sonra geldiklerinde mutlaka bişeyler söyleyip seni kızdıracaklardır
en güzel günlerimizi zehir etmelerine izin vermeyelimmm
şimdiden ufak ufak cvp vermeye başla sen suskun kaldıkça o konuşmaya devam eder
ona bu cesareti verme

ne yaparsak yapalım biz onlarla birlikte bir aileyiz kaçacak saklanacak yerimiz yok
hepimiz sınırlarımızı çizelimm

tuğbacım yeni fark ettim tatlım sebamedin kokusunu sormuşsun canım kokusu soft bebeksi bir koku ben beğendim

tuğbacım yeni fark ettim tatlım sebamedin kokusunu sormuşsun canım kokusu soft bebeksi bir koku ben beğendim

tatlım problem değil kararsız kaldım bebe yağımı alsam losyonumu alsam diye kızlar sizede sorayım bebe yağımı losyonmu dersiniz

Selamun aleykum hatunlar....
Hasta olanlara acil sifalar diliyorum..
Cici alanlar da iyi gunlerde kullansın inşallah...

Dun akşam doktor randevumuz cok iyi gecti..
Oglum büyümüş masallah cok ta saglıklıymıs...
Kilo almam konusunda uyardı beni doktorum..
Biraz daha yemeye gayret et dedi...
1 ay sonra seker testi yapılacagını söyledi..
Sekerim daha önceki kan testlerinde cok iyi oldugu için sorun olmaz ama yinede bakalım dedi..
Ayagıma giren kıramplar ve kollarımdaki uyusma için magnezyum yazdı..Gebelikte bu durumun dogal oldugunu söyledi.Eklemlere giren agrı ise vucutta artan sıvı miktarından kaynaklanıyormus..
Bebegin hareketli olması amniosıvısının iyi olduguna isaretmiş..
Sol tarafına yatma konusunda ise kesinlikle kendini kısıtlama dedi..32.haftadan sonra sol tarafına yatman daha önemli dedi..Simdi rahat ettigin sekilde yatabilirsin dedi..Gerci bende öyle yapıyordum..Hiçbir konuda kendimi kasmadım ve pimpirikli olmadım..
Subat sonuna dogru İstanbul a gidecegim..26 haftalık olacagım için bana seyahat edebilir raporu yazdı..Cunku bazı ucak firmaları bu rapor olmadan almıyormus..Aklınızda bulunsun
Bebegimin kalbini ve diger bütün organlarını uzun uzun inceledi..
Kalp sesini dinletti bana...
Oglum doktorun yanına girince oynamayı bıraktı ve hiç poz vermedi..Habire totosunu döndü doktora
Şimdi nasıl saglıklı kilo alabilirim onun derdindeyim...:26::26:

Son düzenleme:

oy semacanım...o kadar doğru söylüyorsun ki...akıllı kızsın vesselam. bu cümleyi sarfettiği o son konuşmamızdan bu yana konuşmadık...zaten konuşmak gelmiyor içimden..konuşursam mutlaka ağzımdan birşeyler çıkacak biliyorum...salsam mı acaba?biraz da ben mi edepsiz olsam...??? o gün uzatmamak için konuyu,eşime sadece annen böyle böyle diyor,sanki sadece bizimkilerin torunu...dedim...başka da birşey demedim...uzatmadım yani...uzatmalı mıydım?çok kararsızım..helpppppppppppppppppppp

OYY OYY OYYY
maşallahh oğluşuna
bizde senin haftanda bu kadar büyüycezmi acaba
öncelikle gözünaydın atlatmışsın sıkıntını maşallah
bebeğin ters duruyomuş sıkma canını döner inş.
dönmezsede hayırlısı olsunn

değiliz kuzucum allah'a şükür değiliz...ama farketmez bu sefer de gelip gitmeyi bilmezlerse ben napıcam...

nasıl bilmiycekler
evde yoksunn
nereye kime geliyolarrr
sen o ayarı bilirsin merak etme

tatlım problem değil kararsız kaldım bebe yağımı alsam losyonumu alsam diye kızlar sizede sorayım bebe yağımı losyonmu dersiniz

ben ikisinide almadım benim arkadaşım ilk doğduğunda bebe yağı alma gerek yok sadece pişik kremi kullanılıyor dedi ben de alamdım ama alsam bebe yağını alırdım losyon almazdım

Canım benim az kaldı sık dişini artık Geçmiş olsun tatlım ... Rabbimin izniyle hepimiz alıcaz inşallah bebişlerle sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza...

Geçmiş olsun canım... Fazla içmemek gerek bitkisel şeyleri diye biliyorum ama ben ıhlamur içtim mesela bi zararı olmadı...

Bebeğine maşallah tatlım ama daha şeker falan çıkmamış sende bebeğinin büyük olması sende şeker olacağı anlamına gelmez bence .. şimdiden bozma moralini...

maşallah canım topiğin en şişko bebeği senin....

Özlemayd alıntı yapmayı unuttum tatlım ama sana da geçmiş olsun çok ağrırsa karanfil çiğne iyi gelir....

kızlar merhabalar güneşli bir İstanbul gününden herkese....

Biraz geçmişe baktım şimdide kalkıp ütü yapıp biraz ev toplucam.... arada giricem gene anlıcanız... öpüyorum kızlar hepinizi...

Defne joy vefat etmiş bu arada üzüldüm kızlar, Sizlerde üzülmüşsünüz ama unutmayın Allahın takdiri ecel gelmiş tabi ki çok genç bebişide var küçük ama kendi bebeklerinizi düşünün üzmeyin fazla kendinizi oldumu.....

Öpüyorum kocaman sizleri

aleyküm selaammm
hoşgeldiinn
dr.kontrolün çok güzel geçmiş gözünaydınn
maşallah oğluşuna
kilo alman içinmi uyardı
nasıl kilomu alıcam dedin
alemde dert var yauuwwwwwwww

içinden gelmez tabii
benimde zaman zaman böyle dönemlerim oldu
seni çok iyi anlıyorumm
ama ben hiç eşime söylemedim aramızdaki konuşmaları söylerse o söylesin boşver
blue-cann

bırak çıksın ağzından sen 1 kere söylersin iyi yada kötü o anlarsa anlar
anlamazsada sürekli laf yerler
çekinme valla 1 kere söyleyince gerisi rahat geliyor

bu arada hazır hamileyken bu durumdanda şöyle istifade edebilirsinn
hamiş hormonları bizi fena etkiliyo ya hanii
ağzımızdan çıkanları kontrol edemeyebiliriz
bizim suçumuz yok hormonlarımız coşmuş naaapalımmmm

kız annneleri limango kids de çok güzel kız bebiş elbiseleri var bir bakın isterseniz...

merhaba hoşgeldiiinnnn
haydi kolay gelsin sana
arada gel beklerizzz

ayy cnm hepimiz sağlıkla sihhatle kucağımıza alırız inşallah. merak etme bu haftalardan sonra hamile olduğunu iyice anlarsın kocaman bi karnın oluyo zaten. 2 kilo almama rağmen kocaman karnım var

Semaaa inan cok kilo almak gibi kilo almamakta bi sıkıntı...
Hiçbişey canım cekmiyo inan bazı zamanlar acıkmıyorum bile..
Herseyime bakıldı acaba tiroitlerde mi bi sorun var diyee..
Ama yok genetik işte..annem ablamlar cöp gibi ben içlerinde en kilolu olanım..
Hatta kaynanamlar beni istemeye geldiklerinde annemi en büyük ablam sanmıstı..
En cok korktugum bebegimi iyi besleyememek..
Doktor ısrarla bebegin cok iyi ve haftasına göre kilosu normal dese de benim içim hiç rahat diil..
Halbuki bebegin kilosu ile saglıklı olması dogru orantılıd emek diil..
Amann ne bileyim işte...
Bu arada benim oglanın ayakları asagıda kafası göbegimdeymiş..
Ne ara dönmüş kereta hiç farkında diilim:26:

aleyküm selam hoşgeldin canım maşallah yiğit efe ye ....esracım ben kilo almama deridndeyin sen kilo alam herkesin derdi başaka canım ben nasıl dobiş oldum yazyım belki yardımı olur sana sabahları kesinlikle 1 yumurta ya ben bazen fırında peynirli yumurtalı ekemk yapıyordum bol peynir ye günde 3 bardak süt iç her gün 1 muz ye pekmez ye ceviz ye ben bunları her gün düzenli tükettim belki faydası olur canım yadıklarım

ben tosuncuk doğuracam heralde bilemiorum
GÜLESRAM maşallah oğluşun iyiymiş.

Cok saaoll canım yaa..
kilodan sikayet eden annelerin içnde bunu yazmam belki antipatik olabilir ama inanın niyetim sadece bilgi almak..Bu aysıma kadar kan hapları vitaminlerle yasadım ben..Yemekle aram hiç iyi olmadı...
2 yıl boyunca antidepresan içtigim için tam 20 kilo aldım..Ondan önce 50-55 kg arasında gidip geliyordum..şimdi 75 kiloyum..allahtan boyum 175 ordan kurtarıyorum..
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah..

tekrardan merhabalar biz geldikk cicilerimizde ekledik ciciler bölümüne bakmak isterseniz ciciler bölümüne buyrun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…