2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim oğlumda 1 hafta 10 gün kadar önden gidiyor. taaa en başındna beri..kiloda çok aldım. benim doktorda şeker çıkabilir demişti..ama öyle olmadı.allah şükür çıkmadı bişey. hemen moralini bozma.önce bi test yapılsın, sonuçlansın ondan sonra ..doktorlar kiloyla bozmuş kafayı bak ne güzel bebeğin sağlıklıymış maşşallah...

kızlarrrrr nasılsınızz bakalımmm sebamed demişsiniz hemenn dikkatimii çektii bend e sebamed set yaptım amaa piyasade çokkk pahalı benn int.den aldımm daha uyguna geldi. veee kesinlikleee sebamed tavsiye ediyorlarrr sakınn başkaa bişey bakmayınn... bu aradaa bikaç gündür canım sıkkın yaa diş sorunları yaşıyorum iltihap oldu diş etimde dün doktordaydım müdahale için geç kalınmış dedi gebelik ilerlemiş dedi vee antibiyotik d ekullanma dedii çaresiz geçmes,n, bekliyorum elim kolum bağlı canım sıkkınn

ahh be arkadaşım
bunu onun yüzüne neden söylemedinn
ne münasebet nasıl annen alsın dersinn
sonra bebek doğduktan sonrada torunum torunum derler

aaaaaa seninki baya utanmazmış kız cvp veremiyomusun sen benolsa çıldırırım

sen kaç kilo aldın canım

herkeslere günaydınlarrrr nasılsınız bakalım valla defne joyu duyydum şok oldum allah ailesine sabır versinnn sizler nasılsınız bebişler nasıl bakalım
günaydın dilara nerdesin 2 gündür nasılsın cnm
aral, tuğba kızlarrrr sebamed diorum..

rapuuu tatlım sabah geldiğimde baktım bende tatlım sebamede seti vardı 51 tl mi neydi galiba o mantıklı geldi bana ama tatlım bişey dicem bu sebamedlerin kokuları nasılki hani böle kremlediğimizde hoş koku olsun istiyorum ben sence ?
aral tatlımm nasılsın cnm ablanlar gelecek he ne güzel bu hafta herkezde misafir telaşı var :) benimde almanyadan kaynım geldi bebeğime çok cici şeyler getirmiş sevindirik oldum :) yavrucum sen sebamed almışsın nasıl kokusu bi koklada haber et bana

rapunzell
ben3 paket johnson bebek yağı şampuan vücut şampuanı almıştım
pişik kremi olarak ne alırım bilmiyorumm

pişik kremi önemli tatlım ya..kızlarda daha çok pişik oluyor bacak yapışarı gereği..ona göre iyice araştırıp alırsın..oyyy o pembe totoları geldi gözümün önüne

canım aynı dertten müzdaripiz.iltaplı dişim benimde doktor hiç birşey yapamam dedi.gönderdiya.ee nolacak böyle dişim şiştii resmen yaaaa..

hoşgeldin tatlım semanın ablaları gelcek canım nerde ben tek kızım çok isterdim birkız kardeşimin olmasını benim annemle erkek kardeşim gelecek haftaya inşallah nasıl oldun canım ay bu nisa çok şanslı olacak ne çok hediyler geldi kuzuya maşallah prensese rabbim şansını daim etsin

doğru diyorsun aslında daha şeker testi bile yaptırmadım.uff ne bilim içim karardı valla ya böbrekteki sorun da halolur inş.

tünaydınn hoşgeldiinnn
maşallahhh oğluna
ya sen dr.bakma sadece moral bozuyolar hemen nasılda şekerle bağlantı kurmuş
hiç moralini bozma bebeğin iyi beslenmiştir
ne biliyim baba iri yapılıdır
genlerle alakalı olamazmı

bende 10 kilo almışımmmm dün annemde tartıldım şok olup ağladımm

günaydın canım güle güle kullansın kızın ciclerini ay niye ağlıyon kız allah ağlanacak üzülecek dert vermesin doğumdan sonra verirsin güzelim bundan sonra biraz dikkat et yediklerinde ne kaldı şunun şurasında sen şeker testini yaptırdınmı doğumdan sonra inşallh bebişleri emzirerek vericez kiloları her emzirmede 1000 kalori harcıyormuşuz bende 10 kilo aldım çok şükür günlerdir tartılıyorum almıyorum çünkü dengeli beslniyorum şeker yüzünden

çok geçmiş olsun özlemcim diş ağrısı kötüdür eminim bol bol gargara yapsan nasıl olur ki doktorun hiç mi bişey önermedi tatlım tez zamanda iyileşirsin umarım ben geçen sene bakımdan geçirmiştim dişlerimi gebe kalmadan önce tedbirimi aldırdım ama yinede aradabi kök dişimde sızlama var derler ya her gebelik bir diş götürürmüş die kalsiyumu yeterli almak lazım işte

maşallah bebeğine sıkma canını atlatırsın inş.iltihabını cnm en azından sevin bebeğin sağlıklı şekerde moda gibi oldu zaten herkezde çıkar oldu bakalım bende h.sonu yaptırıcam ne çıkacak

canım aynı dertten müzdaripiz.iltaplı dişim benimde doktor hiç birşey yapamam dedi.gönderdiya.ee nolacak böyle dişim şiştii resmen yaaaa..

bilmemm kii vallaaa bu bebeişler bizim kalsiyumumuzu neyim alıncaa biz de böyle güçsüz kalıyormuşuzz o yüzden oluyormuşş napıcaz bilmem vallaa hiçç huzurumm yokk :s

kızlar topik çok hızlı ilerliyor yazılanları takip etmekte zorlandım özlem zehra geçmiş olsun kızlar rabbim şifa versin ...zehra bende de şeker çıktı diyetle düzeliyor sorun etme kendine inşallah çıkmaz yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…