evet gelicekelr inş.
ay benim k.validede tam tersi
kimseden bişey almamı istemiyor..kendi kızkardeşim dahil..
eşim evin en küçüğü
k.validenin ise 11.torunu benim kızım
ama nasıl hevesli anlatamam
biraz tuhaf bir durum ama çok hevesli sağolsunn
ayy ne münasebet canımm bana senin ailen alsın deselerdi kıyameti kopartırdımm
günaydıınnnn
biz iyiyizz sen nasılsın ?
ne güzel vallahi teyzem görmüş geçirmiş kadın demek ki benim kayınvalidem kayınvalidem geçen sene vefat ettiler eşimin kardeşlerinden zaten birşey bekliymeem zaten o incelikte yok onlar da biizmkiler yaDİLpıyorlar falasıyla allah razı olsun onlardan
DİLARA goşgeldin sanada günaydın dün alışveriş yapmışsın güle güle kullansın kızın ciclerini
ne güzel vallahi teyzem görmüş geçirmiş kadın demek ki benim kayınvalidem kayınvalidem geçen sene vefat ettiler eşimin kardeşlerinden zaten birşey bekliymeem zaten o incelikte yok onlar da biizmkiler yaDİLpıyorlar falasıyla allah razı olsun onlardan
DİLARA goşgeldin sanada günaydın dün alışveriş yapmışsın güle güle kullansın kızın ciclerini
sağol canım ya hepimizin bebekleri sağlıkla kullansın inş aldıklarımızı
tünaydın kızlar
sabahtan dr.randevum vardı.bebeğim 876 gr.olmuş ve 33 cm ultrasona göre 26 haftalık görünüyor dr.um şeker çıkabilir sende dedi bebek biraz iri ve önde gidiyor dedi.bende bir ayda 3 kilo almışım çok almışssın dedi tatlıyı yasakladı haftada 1 gün yiyebilirmişim.Pazartesi şeker testi yaptıracağım.Birde benim böbreğimin bir tanesi iltihaplanmış idrar ve kan tahlilleri istedi öğleden sonra sonuçlarımı göstereceğim.Sabah nasıl heyecanlı kalkmıştım oğlumu göreceğim diye ama heyecan falan kalmadı moralim bozuldu.:84::84:
evet ya...şu kız annelerine yüklenip duruyorlar.benim k.validem de bunlardan biri...sanki bana bugüne kadar bir hayrı dokunmuş da ,utanmadan söyle annene alsın diyor...be kadın ,ben evlenirken senden birşey istemedim,şimdi biricik bebeğime mi isteyeceğim...bak ya..yine aklıma geldi sinirlendim.tepemin tası attı..hadsiz şey....
evet ya...şu kız annelerine yüklenip duruyorlar.benim k.validem de bunlardan biri...sanki bana bugüne kadar bir hayrı dokunmuş da ,utanmadan söyle annene alsın diyor...be kadın ,ben evlenirken senden birşey istemedim,şimdi biricik bebeğime mi isteyeceğim...bak ya..yine aklıma geldi sinirlendim.tepemin tası attı..hadsiz şey....
Canım benim oğlumda 1 hafta 10 gün kadar önden gidiyor. taaa en başındna beri..kiloda çok aldım. benim doktorda şeker çıkabilir demişti..ama öyle olmadı.allah şükür çıkmadı bişey. hemen moralini bozma.önce bi test yapılsın, sonuçlansın ondan sonra ..doktorlar kiloyla bozmuş kafayıbak ne güzel bebeğin sağlıklıymış maşşallah...
günaydın dilara nerdesin 2 gündür nasılsın cnmherkeslere günaydınlarrrr nasılsınız bakalım valla defne joyu duyydum şok oldum allah ailesine sabır versinnn sizler nasılsınız bebişler nasıl bakalım
aral, tuğba kızlarrrr sebamed diorum..
rapunzell
ben3 paket johnson bebek yağı şampuan vücut şampuanı almıştım
pişik kremi olarak ne alırım bilmiyorumm
günaydın dilara nerdesin 2 gündür nasılsın cnm
annemdeydim canımmm iyiyim saolllsen nasılsınnn
kızlarrrrr nasılsınızz bakalımmm sebamed demişsiniz hemenn dikkatimii çektii bend e sebamed set yaptım amaa piyasade çokkk pahalı benn int.den aldımm daha uyguna geldi. veee kesinlikleee sebamed tavsiye ediyorlarrr sakınn başkaa bişey bakmayınn... bu aradaa bikaç gündür canım sıkkın yaa diş sorunları yaşıyorum iltihap oldu diş etimde dün doktordaydım müdahale için geç kalınmış dedi gebelik ilerlemiş dedi vee antibiyotik d ekullanma dedii çaresiz geçmes,n, bekliyorum elim kolum bağlı canım sıkkınn
hoşgeldin tatlım semanın ablaları gelcek canım nerde ben tek kızım çok isterdim birkız kardeşimin olmasını benim annemle erkek kardeşim gelecek haftaya inşallah nasıl oldun canım ay bu nisa çok şanslı olacak ne çok hediyler geldi kuzuya maşallah prensese rabbim şansını daim etsingünaydın dilara nerdesin 2 gündür nasılsın cnm
rapuuu tatlım sabah geldiğimde baktım bende tatlım sebamede seti vardı 51 tl mi neydi galiba o mantıklı geldi bana ama tatlım bişey dicem bu sebamedlerin kokuları nasılki hani böle kremlediğimizde hoş koku olsun istiyorum ben sence ?
aral tatlımm nasılsın cnm ablanlar gelecek he ne güzel bu hafta herkezde misafir telaşı var :) benimde almanyadan kaynım geldi bebeğime çok cici şeyler getirmiş sevindirik oldum :) yavrucum sen sebamed almışsın nasıl kokusu bi koklada haber et bana
Canım benim oğlumda 1 hafta 10 gün kadar önden gidiyor. taaa en başındna beri..kiloda çok aldım. benim doktorda şeker çıkabilir demişti..ama öyle olmadı.allah şükür çıkmadı bişey. hemen moralini bozma.önce bi test yapılsın, sonuçlansın ondan sonra ..doktorlar kiloyla bozmuş kafayıbak ne güzel bebeğin sağlıklıymış maşşallah...
tünaydın kızlar
sabahtan dr.randevum vardı.bebeğim 876 gr.olmuş ve 33 cm ultrasona göre 26 haftalık görünüyor dr.um şeker çıkabilir sende dedi bebek biraz iri ve önde gidiyor dedi.bende bir ayda 3 kilo almışım çok almışssın dedi tatlıyı yasakladı haftada 1 gün yiyebilirmişim.Pazartesi şeker testi yaptıracağım.Birde benim böbreğimin bir tanesi iltihaplanmış idrar ve kan tahlilleri istedi öğleden sonra sonuçlarımı göstereceğim.Sabah nasıl heyecanlı kalkmıştım oğlumu göreceğim diye ama heyecan falan kalmadı moralim bozuldu.:84::84:
evet kesinlikle görmüş geçirmişş
annem babam olmadığı için k.validem bana fazlasıyla torpil geçiyor
allah razı olsunnn..
ayrıca
allah rahmet eylesinn allah sizlere uzun ömürler versinn
yapanda yapmayanda sağolsun
bence kimseden bişey beklemeyelimm
kızlarrrrr nasılsınızz bakalımmm sebamed demişsiniz hemenn dikkatimii çektii bend e sebamed set yaptım amaa piyasade çokkk pahalı benn int.den aldımm daha uyguna geldi. veee kesinlikleee sebamed tavsiye ediyorlarrr sakınn başkaa bişey bakmayınn... bu aradaa bikaç gündür canım sıkkın yaa diş sorunları yaşıyorum iltihap oldu diş etimde dün doktordaydım müdahale için geç kalınmış dedi gebelik ilerlemiş dedi vee antibiyotik d ekullanma dedii çaresiz geçmes,n, bekliyorum elim kolum bağlı canım sıkkınn
ÇOK GEÇMİŞ OLSUUNNN
pişik kremi önemli tatlım ya..kızlarda daha çok pişik oluyor bacak yapışarı gereği..ona göre iyice araştırıp alırsın..oyyy o pembe totoları geldi gözümün önüne
oyy oyy oyyy annesi onu havalandırır ohh mis gibii
bende 10 kilo almışımmmm dün annemde tartıldım şok olup ağladımm
çok geçmiş olsun özlemcim diş ağrısı kötüdür eminim bol bol gargara yapsan nasıl olur ki doktorun hiç mi bişey önermedi tatlım tez zamanda iyileşirsin umarım ben geçen sene bakımdan geçirmiştim dişlerimi gebe kalmadan önce tedbirimi aldırdım ama yinede aradabi kök dişimde sızlama var derler ya her gebelik bir diş götürürmüş die kalsiyumu yeterli almak lazım iştekızlarrrrr nasılsınızz bakalımmm sebamed demişsiniz hemenn dikkatimii çektii bend e sebamed set yaptım amaa piyasade çokkk pahalı benn int.den aldımm daha uyguna geldi. veee kesinlikleee sebamed tavsiye ediyorlarrr sakınn başkaa bişey bakmayınn... bu aradaa bikaç gündür canım sıkkın yaa diş sorunları yaşıyorum iltihap oldu diş etimde dün doktordaydım müdahale için geç kalınmış dedi gebelik ilerlemiş dedi vee antibiyotik d ekullanma dedii çaresiz geçmes,n, bekliyorum elim kolum bağlı canım sıkkınn
tünaydın kızlar
canım aynı dertten müzdaripiz.iltaplı dişim benimde doktor hiç birşey yapamam dedi.gönderdiya.ee nolacak böyle dişim şiştii resmen yaaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?