selammm kızlar ben geldim nasılsınız?
geçmişi okuyamadım çünkü bir türlü vakit bulamadım,umarım herşey yolundadır ... bilenler bilmeyenlere anlatsın:))))
benn sabah şeker testi için gittim yanlız benimki çok değişikti açlık kan şekeri alınmadı sadece aç karnına 50 gr lık glikozu içirdiler 10 dakika içinde tam 1 saat sonra kan aldılar .. sonuç saat 6,30 çıkacak eşim alıp dr. götürecek bunun yanı sıra tam kan sayımı ve yine kanla ilgili birçok değere sonra tam idrar tahlili verdim idrarımda yanma yok am sanki kasık ağrılarım var çoook korkuyorum:18::18::18::18:
kızlar annem geldi biliyosunuz birlikte bebek alışverişi yapıcaktık eve bi gittim süprizzz neler almış neler kızıma okadar mutlu oldumki anlatamam 2 tane hast. çıkışı zıbın 10 tane çıtçıtlı body çoraplı pjimalar polar battaniye normal battaniye penye bat.. pjima takımları daha neler neler pek bi eksiğimiz kalmad hepsi çok güzeldi.. öyle işte canlarım..
iyi de güzelim bebeğe uygun olup olmadığını nasıl bilip de kullanacaksın?ben cesaret edemem şahsen...
kızlarrrr ben bişey duydummm özellikle kız bebeği olanlar iyi okusun karınca yumurtası kremi varmış ve bebeklerde sürdüğünüz yerde tüy çıkmıyomuşş ben almayı düşünüyorummm kıllı olmasın kızım hoş bende babada sarışınız çok tüylü değiliz ama belli olmazzz
..tabiki dua ederiz ..herkese merhaba..herkes iiiyiidir umarım..
SİZLERDEN BİRŞEY RİCA EDİCEM......
arkadaşım hamile durumu iii değil detay verip aklınızda soru işareti yaratıp ve sizi üzmek istemiyorum....hempimiz evlatlarımı bekliyoruz dualarımız belki daha çabuk kabul olur tek bir yürek olursak....arkadaşımın adı başak bebeğine sağsağlim hayırlısı ile kavuşması için dua ederseniz sevinirmmmm....
teşekürler....
kızlarrrr ben bişey duydummm özellikle kız bebeği olanlar iyi okusun karınca yumurtası kremi varmış ve bebeklerde sürdüğünüz yerde tüy çıkmıyomuşş ben almayı düşünüyorummm kıllı olmasın kızım hoş bende babada sarışınız çok tüylü değiliz ama belli olmazzz
geçmişi okuyamadım çünkü bir türlü vakit bulamadım,umarım herşey yolundadır ... bilenler bilmeyenlere anlatsın:))))
benn sabah şeker testi için gittim yanlız benimki çok değişikti açlık kan şekeri alınmadı sadece aç karnına 50 gr lık glikozu içirdiler 10 dakika içinde tam 1 saat sonra kan aldılar .. sonuç saat 6,30 çıkacak eşim alıp dr. götürecek bunun yanı sıra tam kan sayımı ve yine kanla ilgili birçok değere sonra tam idrar tahlili verdim idrarımda yanma yok am sanki kasık ağrılarım var çoook korkuyorum:18::18::18::18:
zehra doktora gitmişsin canım az önce gözüme takıldı bebek için iri demiş benimki 25. haftada 900 gr dı ozaman obez benim kzım ve ben kesin şeker hastasımıyım yaaa çok korktum bak ama doktorum korkulacak bişey yok dedi.. tabi bugünkü tahlilden sonra:26::26::26:
kızlar annem geldi biliyosunuz birlikte bebek alışverişi yapıcaktık eve bi gittim süprizzz neler almış neler kızıma okadar mutlu oldumki anlatamam 2 tane hast. çıkışı zıbın 10 tane çıtçıtlı body çoraplı pjimalar polar battaniye normal battaniye penye bat.. pjima takımları daha neler neler pek bi eksiğimiz kalmad hepsi çok güzeldi.. öyle işte canlarım..
zehra doktora gitmişsin canım az önce gözüme takıldı bebek için iri demiş benimki 25. haftada 900 gr dı ozaman obez benim kzım ve ben kesin şeker hastasımıyım yaaa çok korktum bak ama doktorum korkulacak bişey yok dedi.. tabi bugünkü tahlilden sonra:26::26::26:
herkese merhaba..herkes iiiyiidir umarım..
arkadaşım hamile durumu iii değil detay verip aklınızda soru işareti yaratıp ve sizi üzmek istemiyorum....hempimiz evlatlarımı bekliyoruz dualarımız belki daha çabuk kabul olur tek bir yürek olursak....arkadaşımın adı başak bebeğine sağsağlim hayırlısı ile kavuşması için dua ederseniz sevinirmmmm....
teşekürler....
teşekürler....
[/B]
yuppiiiii
hoşgeldinnnn ah ah o şişkinlik herkesde var ama bence o şişkinlik değil aldığımız kilolar
selammm ohhh ne güzellll ne güle güle giysin meleğin inşşşş ayy bende cuma gidicem şeker yüklemesi için bakalım ne çıkıcakkk:18:
teşekkür ederiz canım... inş. sorun çıkmaz şekerde sen yinede cumaya kadar yediklerine dikkat et..
teşekürler....
rabbim darda olan herkesin yardımcısı olsun, ona bian önce şifa versin,allahım kimseye kaldıramayacağı yükü vermesin..dualarım onunla canım..
hayırlı olsun cerencim...inş test sonuçların da iyi çıkar merak etme sen...
teşekkür ederim blue cann inş.. iyi çıkar ...
inş. sonuçların güzel çıkar.... Annen ne güzel süpriz yapmış ... güle güle kullansın bebişin hepsini ...
dün iş görüşmelerine gelecek olan kişiler var diyordun.. ne oldu ? bir sonuç çıktımı ?
inşallah canım,teşekkür ederim.. dün bi bayan işe alındı buğün evraklarını hazırlıcak yarın getirir pzt. başlar kısmetse bende inan artık bian önce evimde oturmak istiyorum..
CAnımm benim bi arkadasım bu yagı agdadan sonra kullanıyordu faydasını görmüş
ama benim bi kızım olsaydı ergenlige girer girmez lazer epilasyona götürürdüm..
Ebedi kurtulsun ne güzel valla
ohhhhh iyi gunlerde kullansın kuzucugun cicileri...
İnşallah tst sonuclarında guzel cıkar...
canım allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin en önemlisi bu.
evet özlemden sonra da ilk ben doğururum heralde o 28 haftayı tamamlayınca doğurcak heralde
canımm inş arkadaşın bebeğine sağsalim şekilde kavuşurrrherkese merhaba..herkes iiiyiidir umarım..
teşekürler....
evet bizimde bi akrabamıza sürmüşler hiç tüy yok kadındaaaaevet cnm eskiden anneannemgil karıncanın ymurtasını yeni doğmuş kız bebeklere sürerlermişti. tabi eskiden kremi falan yoktu. hatta banada sürmüşler bende fazla tüy yoktu hatta bacaklarımda hala çok az belli bile olmaz ama pko çıktı çıkalı göbeğimde bile tüy oldu bikaç tane
CAnımm benim bi arkadasım bu yagı agdadan sonra kullanıyordu faydasını görmüş
ama benim bi kızım olsaydı ergenlige girer girmez lazer epilasyona götürürdüm..
Ebedi kurtulsun ne güzel valla
ayyy o acıya dayanamz yaaaa
ohhhhh iyi gunlerde kullansın kuzucugun cicileri...
İnşallah tst sonuclarında guzel cıkar...
teşekürler....
Selamun aleykum hatunlar....
Hasta olanlara acil sifalar diliyorum..
Cici alanlar da iyi gunlerde kullansın inşallah...
Dun akşam doktor randevumuz cok iyi gecti..
Oglum büyümüş masallah cok ta saglıklıymıs...
Kilo almam konusunda uyardı beni doktorum..
Biraz daha yemeye gayret et dedi...
1 ay sonra seker testi yapılacagını söyledi..
Sekerim daha önceki kan testlerinde cok iyi oldugu için sorun olmaz ama yinede bakalım dedi..
Ayagıma giren kıramplar ve kollarımdaki uyusma için magnezyum yazdı..Gebelikte bu durumun dogal oldugunu söyledi.Eklemlere giren agrı ise vucutta artan sıvı miktarından kaynaklanıyormus..
Bebegin hareketli olması amniosıvısının iyi olduguna isaretmiş..
Sol tarafına yatma konusunda ise kesinlikle kendini kısıtlama dedi..32.haftadan sonra sol tarafına yatman daha önemli dedi..Simdi rahat ettigin sekilde yatabilirsin dedi..Gerci bende öyle yapıyordum..Hiçbir konuda kendimi kasmadım ve pimpirikli olmadım..
Subat sonuna dogru İstanbul a gidecegim..26 haftalık olacagım için bana seyahat edebilir raporu yazdı..Cunku bazı ucak firmaları bu rapor olmadan almıyormus..Aklınızda bulunsun
Bebegimin kalbini ve diger bütün organlarını uzun uzun inceledi..
Kalp sesini dinletti bana...
Oglum doktorun yanına girince oynamayı bıraktı ve hiç poz vermedi..Habire totosunu döndü doktora
Şimdi nasıl saglıklı kilo alabilirim onun derdindeyim...:26::26:
tatlım problem değil kararsız kaldım bebe yağımı alsam losyonumu alsam diye kızlar sizede sorayım bebe yağımı losyonmu dersiniz
değiliz kuzucum allah'a şükür değiliz...ama farketmez bu sefer de gelip gitmeyi bilmezlerse ben napıcam...
kıssss simge sen resmen nisan annesisin yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?