2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

inş. sonuçların güzel çıkar.... Annen ne güzel süpriz yapmış ... güle güle kullansın bebişin hepsini ...
dün iş görüşmelerine gelecek olan kişiler var diyordun.. ne oldu ? bir sonuç çıktımı ?

evet cnm eskiden anneannemgil karıncanın ymurtasını yeni doğmuş kız bebeklere sürerlermişti. tabi eskiden kremi falan yoktu. hatta banada sürmüşler bende fazla tüy yoktu hatta bacaklarımda hala çok az belli bile olmaz ama pko çıktı çıkalı göbeğimde bile tüy oldu bikaç tane

Son düzenleme:
..tabiki dua ederiz ..
Allah yardımcısı olsun arkadaşının

CAnımm benim bi arkadasım bu yagı agdadan sonra kullanıyordu faydasını görmüş
ama benim bi kızım olsaydı ergenlige girer girmez lazer epilasyona götürürdüm..
Ebedi kurtulsun ne güzel valla

ohhhhh iyi gunlerde kullansın kuzucugun cicileri...
İnşallah tst sonuclarında guzel cıkar...

hoşgeldin cnm
inş.test sonuçların güzel çıkar bendende kan ve idrar istedi sonuçlarım çıkmış birazdan götürüp göstericem.Yaa sorma beni durduk yere strese soktu adam maşallah senin kızınada iyiymiş kilosu.Çok merak ediyorum bakalım şeker çıkmazsa bende ne diyecek bebeğin kilosuyla ilgili.Ohh ne güzel annanesi eksikleri tamamlamış anneanneler hep böyle galiba bizimkiside bir sürü şey almış.Babaanneden hala çıt yok

cnm güle güle kullanın bevişinin cicilerini

ahh canımm valla ben aklıma geldikce tanıdıgım tanımadıgım herkes için dua ediyorum
İnşallah saglıkla kavusur bebegine arkadasın...
Rabbim yardımcısı olsun

şu karınca yumurtasını araştırdım orjinal alındığı sürece bebeklerde hiçbir yan etkisi yokmuş ve kullanan bi kaç kişi yorum yapmış ve sonuç sıfır tüyyy

allah yardımcısı olsun inşallah..allah yüzüne baksın..onun ve hepimizin..

bence de lazer en iyisi ben şimdi çok pişmanım annem bana çok demişti ama ben utandığım için gitmemiştim. şimdi ne utanma kaldı ne bişey. eltim hele sen doğumda gör diyo gelen bakıyo parmaklıyo giden parmaklıyo kaç cm açılma oldu diye bakıyolarmış. ben annemden bile çekinirim

canımm inş arkadaşın bebeğine sağsalim şekilde kavuşurrr
evet bizimde bi akrabamıza sürmüşler hiç tüy yok kadındaaaa

allah yardımcısı olsun inşallah sağlıkla kavuşur bebişine.

canım hoşgeldin..
öncelikle yiğitimize bir maşallah dielim
kilo almasanda olur aslında da sağlıklı olması için dielimm hergün atlamadan pekmez-ceviz-yoğurt-süt yemeyi ihmal etme..
demek istanbulu fethe gidecen ha teyyy

selam kızlar nasılsınız benim öksürüğüm daha kötü oldu gece boyu boğuldum.doktorun verdiği inflacort bir işe yaramadı hatta arttı öksürük.birde klamoks 1000 vermişti ateş olursa başla demişti ama ben 3 gündür başlamdım hem cesaret edemedim hemde ateşim olmadı. eşim hastanede çalıştığı için uzmanla konuşmuş klamoksa sakın başlamasın 2 tane ilaç yazıcam bunlar keser öksürüğü demiş bekliyorum şimdi eşimi.hayatımda böyle öksürüğüm olmamıştı hayret bişey yaa.doktorlarda eşimi korkutmuş her öksürdüğümde sanki onun ciğerleri parçalanıyo ayy bi geçseydi diye dua edip duruyo.

bu arada ZONOX seni merak ettim canım sonucunu paylaş bizimle.

kıssss simge sen resmen nisan annesisin yahu

evet cnm 21 nisan beklenen doğum tarihi ama daha önce de olabilir. doktorum ilk başta nisan sonu mayıs başı diyodu. şimdi 21 nisan diyo tabi değişir belkide daha erken doğururum. eşimle dalga geçiorum bak beni sinirlendirme şimdi şurda doğururum diyorum. biraz panikte kendisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…