kuzum napıyon sen bakem..
Valla yicem bunların hepsinden..Aslında yiyordum ama demek daha cok yemek lazımmıs
gEzdin mi dun bacılarınla beraber...
İnşallah bi aksilik cıkmazda giderim malum bu sene yazın ttail yapamıcaz.
En fazla kaynanamın yazlıga gideriz o da belki
selam hoşgeldin aramıza canım.. hayırlı olsun bebeğin ilk bebeğin galiba? benimde ilk bebeğim bende 25+6 aynıyız:)) benimde kızım olacak kısmetse nasıl geçiyor hamileleiğin bu arada tahmini doğum ne zaman dedi doktorun?[/QUOT
ilk bebeğim olacak inşallah.. 1 tanesini 8 haftalıkken kaybetmiştik kalp atışları durmuştu karnımda
şimdi heyecanla merakla umutla bekliyoruz kavuşmayı.... hamilelik ilk aylar çok zorluydu mide bulantıları falan..şimdide gittikçe ağırlaşan bir bünye ile yaşamaya çalışıyorum:) evde olsam daha kolay olacak ama çalışmak zor gerçekten hamileyken... doktor doğum konusunda mayıs 8-15 arası diyor bebek normalden 2-3 hafta önde gidiyormuş... hayırlısı bakalım..ismini ne düşünüyorsunuz?? biz hala karar veremedik şaka gibi:) anlaşamıyoruz bir türlü:)
selam hoşgeldin aramıza canım.. hayırlı olsun bebeğin ilk bebeğin galiba? benimde ilk bebeğim bende 25+6 aynıyız:)) benimde kızım olacak kısmetse nasıl geçiyor hamileleiğin bu arada tahmini doğum ne zaman dedi doktorun?[/QUOT
ilk bebeğim olacak inşallah.. 1 tanesini 8 haftalıkken kaybetmiştik kalp atışları durmuştu karnımda
şimdi heyecanla merakla umutla bekliyoruz kavuşmayı.... hamilelik ilk aylar çok zorluydu mide bulantıları falan..şimdide gittikçe ağırlaşan bir bünye ile yaşamaya çalışıyorum:) evde olsam daha kolay olacak ama çalışmak zor gerçekten hamileyken... doktor doğum konusunda mayıs 8-15 arası diyor bebek normalden 2-3 hafta önde gidiyormuş... hayırlısı bakalım..ismini ne düşünüyorsunuz?? biz hala karar veremedik şaka gibi:) anlaşamıyoruz bir türlü:)
allah kucağına almayı nasip etsin canım.. bende çalışıyorum ama bu hafta son işten ayrlıyorum gerçekten çok zor ama ii dayandık galiba.. hangi şehirdesin? kaç kiloyla başladın kaç kilo aldın çok meraklıyım demi kusura bakma gördüğümüz her hamileye kaç kilo aldın diye sormak hastalık oldu?? biz isim konusunda kesin karar vermiştik ama evde hala çatışmalar sürüyor deli olucam sabrediyorum bi türlü sonuçlandıramadık.. benimde doğum 8 ile 15 mayıs arasında kısmetse ..
kızlar amma hızlı ilelemişsiniz 1 saat ayrıldım topik uçmuş oku oku anca geldim terardan selam herkese seda bugün laptopu kocasına kaptırdı herhalde görünmedi hiç nevracım seninde değin gibi şeker korktu kaçtı benden bugünki ölçümlerim hep 90 civarı 140 altı olmalı ya maşallah iyi ilerliyorum yani kızlar şekerden korkmayın şeker bizden korksun şekrime bakıldığı zmanlar şahika gibi yiyodum ve sonuç yüksek çıktı şimdi çok dengeli düzenli besleniyorm ve bu şekilde daha hafif daha mutlu hissediyorum kendimi serapcım arkadşın ve tüm burdaki hamiale anneler dua ettim inşallah arkadaşın sağlıkla kavuşur yavrusuna ...cerncim ne güzel cicler almış ananen tekrardan gözünaydın canım inşallah şekerin çıkmaz nevracım dişin içinded çok geçmiş plsun kızın doğana kadar idare edilecek bi şeyler yapar dr un
canım çok güzel ya maşallah diyelim aman nazar değmesin ben şimdi şahika gibi yiyorum valla ... demekki dikkat edilince şeker falan kalmıyor bravo iradene canım.. inş. böyle devam eder..
tüylenme için karınca yumurta yağı değilde
banada bebeğin vücudunda fare gezdir tüysüz olması için demişlerdi
o zaman ohaaaaa demiştim
hatta sonrada acaba canlımı ölümü olacak diye düşünmüştümm :26::26:
allahım yarabbiimm
en mantıklısı lazer yaptırmakk
faremiiiiii
bu arada ben dün şeker testi yaptırdım 59 çıktı düşük yani... yüksekten korkarken düşük çıktı.. doktor bi problem teşkil etmez dedi.. böyle düşük çıkan var mı şekeri???
allah kucağına almayı nasip etsin canım.. bende çalışıyorum ama bu hafta son işten ayrlıyorum gerçekten çok zor ama ii dayandık galiba.. hangi şehirdesin? kaç kiloyla başladın kaç kilo aldın çok meraklıyım demi kusura bakma gördüğümüz her hamileye kaç kilo aldın diye sormak hastalık oldu?? biz isim konusunda kesin karar vermiştik ama evde hala çatışmalar sürüyor deli olucam sabrediyorum bi türlü sonuçlandıramadık.. benimde doğum 8 ile 15 mayıs arasında kısmetse ..
amin canım hepimiz için inşallah..... bu haftasonu nasıl işten ayrılıyorsun 32 hafta dolmadan???? bi aydınlatsana beni bende artık çalışmak istemiyorum...
canım ben çok kilo aldım yaa 16-17 falan şu an doktorum acaip kızıyo...
biz mardindeyiz eş durumundan aslen tekirdağlıyım ama....
sen nerden?? ve kaç kilo aldın??
amin canım hepimiz için inşallah..... bu haftasonu nasıl işten ayrılıyorsun 32 hafta dolmadan???? bi aydınlatsana beni bende artık çalışmak istemiyorum...
canım ben çok kilo aldım yaa 16-17 falan şu an doktorum acaip kızıyo...
biz mardindeyiz eş durumundan aslen tekirdağlıyım ama....
sen nerden?? ve kaç kilo aldın??
hehehe demekki şehir farketmio her yörenin doktoru kiloyla bozmuş
canım çok güzel ya maşallah diyelim aman nazar değmesin ben şimdi şahika gibi yiyorum valla ... demekki dikkat edilince şeker falan kalmıyor bravo iradene canım.. inş. böyle devam eder..
çok sağol canım herşey boğazımı tutumamla ilgigliymiş kuzum iyi olsunda ben boğazımı da midemide terbiye edrim cerencim inanırnmısın yediklerimi kalaem kalem saatleriyle not alıyorum aştım anlıyacağın oğlum için inan normalde olsa ben asla öyle diyet listeleriyle diyet yapacak insan değildim annelik fedakarlık demek miş gerçekten öyle sende çıkmaz gibime geliyor inşallah güzel sonucunu bekliyoruz
hehehe demekki şehir farketmio her yörenin doktoru kiloyla bozmuş
rapunzzz
bu haftalarda 16-17 de kızılmayacak gibi değil ama
gerçi bende 13 aldım ama bende kendime ohaaaaa diyorum yaniii
hehehe demekki şehir farketmio her yörenin doktoru kiloyla bozmuş[/QUOs
sen kaç kilo aldın rapunzeln
rapunzzz
bu haftalarda 16-17 de kızılmayacak gibi değil ama
gerçi bende 13 aldım ama bende kendime ohaaaaa diyorum yaniii
eveett bi siz eksiktiniz sizde kızın:)
aral
dün akşam yemeğimi erken yedim ve sadece salata yedimm
saat 22:00 acıktım 1 bardak süt içtimm
kesmedi beniii
ağlıycam nerdeyse açım yawwwww
öyle kuzu kuzu gittim yattımmmm
annelik hemde fedakarlıkmış
oyy anacığımmmm beniimmm
hehehe demekki şehir farketmio her yörenin doktoru kiloyla bozmuş[/QUOs
sen kaç kilo aldın rapunzeln
12
hoşgeldin canım bebeğini sağlıkla alırsın kucağına inşallah 16 -17 kilo mu aldın kaç kiloyla hamile kaldın bende 10 kilo aldım ve şeker çıktı şimdi idyetteyim senin şeker testin oldumu vve kaç haftalık hamilesin
aman ne kızması
ben senden az almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?