2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ayy evet canım dün deliler gibi gezdim biri ablam biri erkek kardeşimdi..3 saat falan belki dahada fazla ayaktaydım bu arada iyiki hatırlattın sabah beri aklımda ..kızlarrr yaşadığı yerde c&a kids olan varsa mutlaka ama mutlaka uğrasın...inanılmaz indirim var..ayy ben gene güç bela durdurdum kendimi..bi ayakkabı bi gömlek bi pantolın bi süveter aldım kocama söz verdiğim için alamadım daha fazla..valla heryer indirimdeydi boyner, lcw...ama en güzel ve uygun ürünler c&a kids de..avmlerde oluo mağazaları bakın..

kızlar amma hızlı ilelemişsiniz 1 saat ayrıldım topik uçmuş oku oku anca geldim terardan selam herkese seda bugün laptopu kocasına kaptırdı herhalde görünmedi hiç nevracım seninde değin gibi şeker korktu kaçtı benden bugünki ölçümlerim hep 90 civarı 140 altı olmalı ya maşallah iyi ilerliyorum yani kızlar şekerden korkmayın şeker bizden korksun şekrime bakıldığı zmanlar şahika gibi yiyodum ve sonuç yüksek çıktı şimdi çok dengeli düzenli besleniyorm ve bu şekilde daha hafif daha mutlu hissediyorum kendimi serapcım arkadşın ve tüm burdaki hamiale anneler dua ettim inşallah arkadaşın sağlıkla kavuşur yavrusuna ...cerncim ne güzel cicler almış ananen tekrardan gözünaydın canım inşallah şekerin çıkmaz nevracım dişin içinded çok geçmiş plsun kızın doğana kadar idare edilecek bi şeyler yapar dr un

Son düzenleme:
oooyyyyğğğğğğğ
internetim gitti geldi o arada yemeğe çıktım geldimm
sayfalarda ne çok ilerlemiş
nerden başlasam kime ne yazsam alıntıda yapamadımm pöööfffff

en son kaldığım yerden devam ediyim bari
gülesram
kilo almak bana çok kolay gibi geliyor ama sanırım bünyeyle alakalı
bence bol bol ye iştahın açılır
kendinle yarış kendi rekorlarını kırmaya çalış

tek derdin bu olsun amaannn boşver gerekli olanları ye yiyemediğinde kalsınnn

kdilara
cicilerin hayırlı olsunn
birazdan bakıcam
tüylenme için karınca yumurta yağı değilde
banada bebeğin vücudunda fare gezdir tüysüz olması için demişlerdi
o zaman ohaaaaa demiştim
hatta sonrada acaba canlımı ölümü olacak diye düşünmüştümm :26::26:
allahım yarabbiimm
en mantıklısı lazer yaptırmakk

cerenli

annen gelmiş haydi tekrar gözünaydınn
cicilerinde gelmiş
anne işte anne gibisi varmıı sağolsun varolsunn
allah ona daha çok istediğindende çok hayırlısını versin inş.
kayınvalidenide allah bildiği gibi etsin ne diyeyimm şimdi yine sinir oldumm
test sonuçalrın güzel çıkar inş..

birde dua bekleyen bir arkadaşımız kardeşimiz varmışşş
allah onada bebeğinede sağlık sıhhat versinn
arkadaşımızada sabır güç kuvvet versinn
inş.sorunu neyse en kısa zamanda düzelicek allahın izniyle

atladığım bişey varsa kusura bakmayınn
tek tek sekerek bade süzerek geldim de

faremiiiiii

bu arada ben dün şeker testi yaptırdım 59 çıktı düşük yani... yüksekten korkarken düşük çıktı.. doktor bi problem teşkil etmez dedi.. böyle düşük çıkan var mı şekeri???

bu arada ben dün şeker testi yaptırdım 59 çıktı düşük yani... yüksekten korkarken düşük çıktı.. doktor bi problem teşkil etmez dedi.. böyle düşük çıkan var mı şekeri???

hande
dr.sorun olmaz dediyse olmaz merak etme
cıkss çok düşük çıktı diyen olmadı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…