2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

şu karınca yumurtasını araştırdım orjinal alındığı sürece bebeklerde hiçbir yan etkisi yokmuş ve kullanan bi kaç kişi yorum yapmış ve sonuç sıfır tüyyy

canımmm onu ben kendimde kullanıodum ağdadan sona..lakin çok dikkat et alırken çakması çok var. orjinalini bul mutlaka..

nevraaaaaaaaaaaaaaaaa
tatlım hoşgeldin sende alıntı yapacaktım nerden alınıtlasam bilemedim
nasılsınız bakam kızçenle

cnm geçmiş olsun doğal yöntemleri dene cnm çok ilaç içmek iyi değil. sıcak suyun içine limon sık birazda bal koy onu iç iyi geliyomuş o öksüreğe. allah acil şifalar versin. hamileyken hastalık çok zor gerçekten. allah yardımcın olsun

esraa canım benim doktora gitmişsin herşey yolundaymış gözün aydın kilo konusuna gelince bence sen son 3 ayında alıcaksın ve 12 kilo ile tamamlıcaksın ne güzel işte hergün ceviz muz ve pekmez tüket ve tam yağlı sütlerden iç bebeğin sağlıklıysa sorun yok bence ..biz tosuncuk olduk da neoluyo... evet cicileri almış annem sağolsun ,, test sonucumu korku ve heycanla bekliyorum valla..

şeker testi yaptırdınmı zehra sonuç yazıyordur orda kaç çıkmış?? işte sen öyle yazınca nasıl korktum şimdi ya belki çok ii beslendik bebeğe yaradı dimi ama... annem sağolsun almış babaanne olsada yok die ağlıyor zaten aman yapmasın bişey istemiyorum,iyi olsun evinde olsun diyorum..

cnm güle güle kullanın bevişinin cicilerini

çook teşekkür ederiz simge teyzesii ..

off yaaa ...
hamileliğimin 10. haftasında dişimin yarısı kırılmıştı çürüyüp ..
kanal tedavi bide yarısının çekimini yaptırmışım hemde narkozsuz fısfısla canım çıkmıştı ... o dişin yarısı sağlam kalmıştı..o yarım köküde doldurdu beni yolladı .
.
şimdi ağzıma bişey geldi ... bir baktım o dolgu düşmüş .. kocaman bir boşluk
Akşama gideyim bari... inşallah çekim demez .. zaten artık çekilmez heralde bu haftalarda bilmiyorum ...

geçmiş olsun canım diş ağrısı çok zor gerçekten nevra bol bol kalsiyum al canım kalsiyum eksiliği direk dişelerde kendini gösteriyormuş.. artık çektirme sabret az kaldı doğumdan sonra gider istediğin gibi yaptırırsın..

kuzum napıyon sen bakem..
Valla yicem bunların hepsinden..Aslında yiyordum ama demek daha cok yemek lazımmıs
gEzdin mi dun bacılarınla beraber...
İnşallah bi aksilik cıkmazda giderim malum bu sene yazın ttail yapamıcaz.
En fazla kaynanamın yazlıga gideriz o da belki...

Ahh canımm yaaa..Sayende Zonox ta doktora gitti
İnşallah sende tez zamanda duzelirsin..Ben cok öksürügüm oldumu gece yatmadan önce bir cay kasıgı toz zencefilin içine bal koyup yiyorum..Bi daha üstüne hiç bişey yiyip içmeden uyuyorum..
2 gune kalmadan kesiliyor öksürük..Doktoruna danısıp bunuda deneyebilirsin tatlım..
Allah sifa versin sana

merhaba bende mayıs annesiyim....

Hosgeldin aramıza..Anlat bekiimmm
Bebişin kız mı erkek mi kac haftalıksın

25+6 dayım... bi yandan çalışıyorum... uzun zamandır takip ediyordum ama yeni üye oldum.. erkek olucak inşallah gözüken o.... sizinkiler ne kız mı erkek mi????

25+6 dayım... bi yandan çalışıyorum... uzun zamandır takip ediyordum ama yeni üye oldum.. erkek olucak inşallah gözüken o.... sizinkiler ne kız mı erkek mi????

selam hoşgeldin aramıza canım.. hayırlı olsun bebeğin ilk bebeğin galiba? benimde ilk bebeğim bende 25+6 aynıyız:)) benimde kızım olacak kısmetse nasıl geçiyor hamileleiğin bu arada tahmini doğum ne zaman dedi doktorun?

saolasın ... kalsiyum hep içiyorum ilk günden beri de .. kısmet işte ... akşama bi gidicem daha ağrı başlamadı ... belki hemen geçici 2-3 ay idare edecek bi dolgu yapar bana ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…