şu karınca yumurtasını araştırdım orjinal alındığı sürece bebeklerde hiçbir yan etkisi yokmuş ve kullanan bi kaç kişi yorum yapmış ve sonuç sıfır tüyyy
teşekkür ederiz canım... inş. sorun çıkmaz şekerde sen yinede cumaya kadar yediklerine dikkat et..
rabbim darda olan herkesin yardımcısı olsun, ona bian önce şifa versin,allahım kimseye kaldıramayacağı yükü vermesin..dualarım onunla canım..
teşekkür ederim blue cann inş.. iyi çıkar ...
inşallah canım,teşekkür ederim.. dün bi bayan işe alındı buğün evraklarını hazırlıcak yarın getirir pzt. başlar kısmetse bende inan artık bian önce evimde oturmak istiyorum..
cerencim anacığına kavuşmuşsun gözün aydın. cicileride almış.oooh mis..şekerde çıkmas inşallah..
canımmm onu ben kendimde kullanıodum ağdadan sona..lakin çok dikkat et alırken çakması çok var. orjinalini bul mutlaka..
selam kızlar nasılsınız benim öksürüğüm daha kötü oldu gece boyu boğuldum.doktorun verdiği inflacort bir işe yaramadı hatta arttı öksürük.birde klamoks 1000 vermişti ateş olursa başla demişti ama ben 3 gündür başlamdım hem cesaret edemedim hemde ateşim olmadı. eşim hastanede çalıştığı için uzmanla konuşmuş klamoksa sakın başlamasın 2 tane ilaç yazıcam bunlar keser öksürüğü demiş bekliyorum şimdi eşimi.hayatımda böyle öksürüğüm olmamıştı hayret bişey yaa.doktorlarda eşimi korkutmuş her öksürdüğümde sanki onun ciğerleri parçalanıyo ayy bi geçseydi diye dua edip duruyo.
bu arada ZONOX seni merak ettim canım sonucunu paylaş bizimle.
CAnımm benim bi arkadasım bu yagı agdadan sonra kullanıyordu faydasını görmüş
ama benim bi kızım olsaydı ergenlige girer girmez lazer epilasyona götürürdüm..
Ebedi kurtulsun ne güzel valla
ohhhhh iyi gunlerde kullansın kuzucugun cicileri...
İnşallah tst sonuclarında guzel cıkar...
hoşgeldin cnm
inş.test sonuçların güzel çıkar bendende kan ve idrar istedi sonuçlarım çıkmış birazdan götürüp göstericem.Yaa sorma beni durduk yere strese soktu adam maşallah senin kızınadaiyiymiş kilosu.Çok merak ediyorum bakalım şeker çıkmazsa bende ne diyecek bebeğin kilosuyla ilgili.Ohh ne güzel annanesi eksikleri tamamlamış anneanneler hep böyle galiba bizimkiside bir sürü şey almış.Babaanneden hala çıt yok
cnm güle güle kullanın bevişinin cicilerini
blucum gelir bebeği görür giderler merak etme en fazla 1 hafta..bak o da en fazla...sen sıkma canını bakem.
evet orjinalini almak lazım bakalım iyice araştırıcaz artıkk
şimdi ben gidip cicilerine bi bakimm gelecem gene buraya
cerencim anacığına kavuşmuşsun gözün aydın. cicileride almış.oooh mis..şekerde çıkmas inşallah..
teşekkür ederim canım sonunda kavuştum. çok güzel bi duygu valla .. şeker beni çok korkutuyo bakalım ne çıkacak..
nevraaaaaaaaaaaaaaaaa
tatlım hoşgeldin sende alıntı yapacaktım nerden alınıtlasam bilemedim
nasılsınız bakam kızçenle
canım saol.. iyiyiz nasıl olsun ..sende iyisin inş.. . aç tok farketmiyor ..dürtüp duruyor artık annesini :))
off yaaa ...
hamileliğimin 10. haftasında dişimin yarısı kırılmıştı çürüyüp ..
kanal tedavi bide yarısının çekimini yaptırmışım hemde narkozsuz fısfısla canım çıkmıştı ... o dişin yarısı sağlam kalmıştı..o yarım köküde doldurdu beni yolladı .
.
şimdi ağzıma bişey geldi ... bir baktım o dolgu düşmüş ..kocaman bir boşluk
Akşama gideyim bari... inşallah çekim demez .. zaten artık çekilmez heralde bu haftalarda bilmiyorum ...
kuzum napıyon sen bakem..canım hoşgeldin..
öncelikle yiğitimize bir maşallah dielim
kilo almasanda olur aslında da sağlıklı olması için dielimm hergün atlamadan pekmez-ceviz-yoğurt-süt yemeyi ihmal etme..
demek istanbulu fethe gidecen hateyyy
Ahh canımm yaaa..Sayende Zonox ta doktora gittiselam kızlar nasılsınız benim öksürüğüm daha kötü oldu gece boyu boğuldum.doktorun verdiği inflacort bir işe yaramadı hatta arttı öksürük.birde klamoks 1000 vermişti ateş olursa başla demişti ama ben 3 gündür başlamdım hem cesaret edemedim hemde ateşim olmadı. eşim hastanede çalıştığı için uzmanla konuşmuş klamoksa sakın başlamasın 2 tane ilaç yazıcam bunlar keser öksürüğü demiş bekliyorum şimdi eşimi.hayatımda böyle öksürüğüm olmamıştı hayret bişey yaa.doktorlarda eşimi korkutmuş her öksürdüğümde sanki onun ciğerleri parçalanıyo ayy bi geçseydi diye dua edip duruyo.
bu arada ZONOX seni merak ettim canım sonucunu paylaş bizimle.
merhaba bende mayıs annesiyim....
iyi bizdeeee..bende sürekli dürtükleniyorum içerden
kuzum napıyon sen bakem..
Valla yicem bunların hepsinden..Aslında yiyordum ama demek daha cok yemek lazımmıs
gEzdin mi dun bacılarınla beraber...
İnşallah bi aksilik cıkmazda giderim malum bu sene yazın ttail yapamıcaz.
En fazla kaynanamın yazlıga gideriz o da belki...
Ahh canımm yaaa..Sayende Zonox ta doktora gitti
İnşallah sende tez zamanda duzelirsin..Ben cok öksürügüm oldumu gece yatmadan önce bir cay kasıgı toz zencefilin içine bal koyup yiyorum..Bi daha üstüne hiç bişey yiyip içmeden uyuyorum..
2 gune kalmadan kesiliyor öksürük..Doktoruna danısıp bunuda deneyebilirsin tatlım..
Allah sifa versin sana
Hosgeldin aramıza..Anlat bekiimmm
Bebişin kız mı erkek mi kac haftalıksın
25+6 dayım... bi yandan çalışıyorum... uzun zamandır takip ediyordum ama yeni üye oldum.. erkek olucak inşallah gözüken o.... sizinkiler ne kız mı erkek mi????
geçmiş olsun canım diş ağrısı çok zor gerçekten nevra bol bol kalsiyum al canım kalsiyum eksiliği direk dişelerde kendini gösteriyormuş.. artık çektirme sabret az kaldı doğumdan sonra gider istediğin gibi yaptırırsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?