semacım bende işten çıktım ..her zaman çağıramam kadın ..ama baktımki çok kötü ..mecburum sonlara doğru tabikii çağırıcaz.. yappabildiğim kadar yapıyorum .. eşimde yardım ediyor sağolsun ...
Allah sizin gibi çalışan annelere de yard. etsin ..siz bunların üzerine birde vakitsizlik yaşıyorsunuz ...
kızla boşverin doğumdan sonra yaparız bizde temizliklerimizi. haaa ki ziyaretegelenler ayy ne pis ev deselerde bizi kınayamazlar biz hamile hamile nasl yapabiliriz ki etrafımızdaki yakınlarımızı kınarlar hiçmi düşünmediiz diye.
ayy ne dolmuşum bu konuda
sat tarihini bide cisiyetini söyle yapayım sana
çok teşekkür ederim canlarım.eşimden allah razı olsun.o olmasa yapamam heralde.herzaman bana destek.son aylarda kadın çağırmayı düşünüyorum.şimdide eşim çekiyo koltukları falan ben süpürüyorum. cici kayınvalidem konusundada hiç birzaman bize anne olmak istemedi.tabi eşimde onu hiçbirzman anne yerine koymadı.eşimin ailesi bize uzak allaha yakın olsun...hepsi kendi halinde insanlar allah oldukları yerde mutlu etsin onları....ben çıkıyorum kızlar hepinize ii akşamlarr..:79:
çok teşekkür ederim canlarım.eşimden allah razı olsun.o olmasa yapamam heralde.herzaman bana destek.son aylarda kadın çağırmayı düşünüyorum.şimdide eşim çekiyo koltukları falan ben süpürüyorum. cici kayınvalidem konusundada hiç birzaman bize anne olmak istemedi.tabi eşimde onu hiçbirzman anne yerine koymadı.eşimin ailesi bize uzak allaha yakın olsun...hepsi kendi halinde insanlar allah oldukları yerde mutlu etsin onları....ben çıkıyorum kızlar hepinize ii akşamlarr..:79:
semacım bende işten çıktım ..her zaman çağıramam kadın ..ama baktımki çok kötü ..mecburum sonlara doğru tabikii çağırıcaz..bide ilk aylar yaptırmıştım öyle .. şimdi yapabildiğim kadar yapıyorum .. eşimde yardım ediyor sağolsun ...
Allah sizin gibi çalışan annelere de yard. etsin ..siz bunların üzerine birde vakitsizlik yaşıyorsunuz ...
sat tarihini bide cisiyetini söyle yapayım sana
boşverrrr ... kimseye güvenerek bişey yapmadık .. bebişimize bakarız evimize de ...
bende de cici anne var... ... oturup konuşuruz muhabbet falan ...birbirimize zararımız hiç yok ...
ama bi yönü çok iyi .. babamla boyuna dışarı çıkıp bebişe beraber alışveriş yapıyorlar .o daheyecanlı ... çocuğu yok ...ilk evliliğini babamla yaptı.
.. babam anlamaz zıbından gecelik ten çarşaftan .. o aldırıyor akıl veriyor babama ... banada diyorki sen alma babanla biz alırız.. o yönü iyi ..
ben biraz şanslıyım tatlım ya melek gibi kaynanam var ağzı var dili yok tabi hersey karsılıklı bende ona karsı cok saygılıyım tek isteği bana suratını asma der güler yüzün yeter bana der herzaman bende hep gülerim onun yanında maşallah aramız cok iidir. oğlu bile kıskanıyo aramızdaki bağı bu arada ilk gelinim ve kızları yok kızları cok seviolar benide kızları gibi gördüler hiç gelin demediler ne istediysem yaptılar birde torun kız gelince ahdı var herseyimi yapıo işte her akşam yemeğe onlara gidioz ağzımın içine bakıo kadın benim evin şımarığıyım anlıcağın kocamda cok şımartır saolsun. kötü kaynanaları okuyunca üzülüorum ya neden herkes bizim gibi deilki diyorum ama işte allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi
nevraa bana da yaparmıısn:)
sat 12 ağustos
cinsiyet erkek:)
teşekkürler
boşverrrr ... kimseye güvenerek bişey yapmadık .. bebişimize bakarız evimize de ...
bende de cici anne var... ... oturup konuşuruz muhabbet falan ...birbirimize zararımız hiç yok ...
ama bi yönü çok iyi .. babamla boyuna dışarı çıkıp bebişe beraber alışveriş yapıyorlar .o daheyecanlı ... çocuğu yok ...ilk evliliğini babamla yaptı.
.. babam anlamaz zıbından gecelik ten çarşaftan .. o aldırıyor akıl veriyor babama ... banada diyorki sen alma babanla biz alırız.. o yönü iyi ..
semaysem : ayy sorma benimde annem üst katımda oturuyo direk onu kınarlar ama napsın kadın elinden geleni yapıyo oda kendi işini yetiştiremiyo ki evi dublex evde 3 tanedeerkek var ama yinede gelir camlarımı falan siler. canım annecim.
http://lbdf.lilypie.com/A92wp2.pngcinsiyetimiz kız tatlım Sat da 27/07/2010 saolasın tatlım ya
maşallah canım yaaaben biraz şanslıyım tatlım ya melek gibi kaynanam var ağzı var dili yok tabi hersey karsılıklı bende ona karsı cok saygılıyım tek isteği bana suratını asma der güler yüzün yeter bana der herzaman bende hep gülerim onun yanında maşallah aramız cok iidir. oğlu bile kıskanıyo aramızdaki bağı bu arada ilk gelinim ve kızları yok kızları cok seviolar benide kızları gibi gördüler hiç gelin demediler ne istediysem yaptılar birde torun kız gelince ahdı var herseyimi yapıo işte her akşam yemeğe onlara gidioz ağzımın içine bakıo kadın benim evin şımarığıyım anlıcağın kocamda cok şımartır saolsun. kötü kaynanaları okuyunca üzülüorum ya neden herkes bizim gibi deilki diyorum ama işte allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi
yok canım yaaa.. o yönden üzülüyorum ona ..ay yyy çocuğu yokmuuukısss kıyamam ama ya
ehh gene Allah şükür tabiii ...olsun bak sağolsun elinden geleni yapıyomuş yine
:
çok teşekkür ederim ama bilmiyorum tatlım onuda söyleyebilrmisin??
kendi isminin üzerine tıkla profil bilgilerine gir önce..
aşşağı in ..çizelge diye bişey var karşısı boş ...
oraya kopyala yapıştır bu gönderdiğimi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?