2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ooo sana kuru kuru akıl veren k.valide vericek parayı
sen parayı verdikten sonra bilmiyomusun ne zaman çağırman gerektiğini
eşin yardım ediyosa
o zaman bi camları silmek sorun olur
belki ona birini çağırırsınnn

amin canımm allah razı olsunnn

bizimkiler sanırım nisanda doğacak
benimki belli 25 nisan
tamda nisan yağmurlarının olduğu zamanda
cam sil peşinden yağmur yağsınn artık kime ne denk gelirse

çok teşekkür ederim canlarım.eşimden allah razı olsun.o olmasa yapamam heralde.herzaman bana destek.son aylarda kadın çağırmayı düşünüyorum.şimdide eşim çekiyo koltukları falan ben süpürüyorum. cici kayınvalidem konusundada hiç birzaman bize anne olmak istemedi.tabi eşimde onu hiçbirzman anne yerine koymadı.eşimin ailesi bize uzak allaha yakın olsun...hepsi kendi halinde insanlar allah oldukları yerde mutlu etsin onları....ben çıkıyorum kızlar hepinize ii akşamlarr..:79:

ayyy bu fikir çok hoşuma gitti
ammmaaa
eşimin tarafı benim tarafımı ayıplarr
kendileri senede 1 gün gelirler bana o yüzden onlar misafir olucak
kardeşlerim ev sahibi

melek devam bacımm devaammmmmm

ay ne akşamı daha eslemnaz ya biz 6 ya kadar nöbetteyiz burda..karpuz kesecektik duruver az daha

boşverrrr ... kimseye güvenerek bişey yapmadık .. bebişimize bakarız evimize de ...
bende de cici anne var... ... oturup konuşuruz muhabbet falan ...birbirimize zararımız hiç yok ...
ama bi yönü çok iyi .. babamla boyuna dışarı çıkıp bebişe beraber alışveriş yapıyorlar .o daheyecanlı ... çocuğu yok ...ilk evliliğini babamla yaptı.
.. babam anlamaz zıbından gecelik ten çarşaftan .. o aldırıyor akıl veriyor babama ... banada diyorki sen alma babanla biz alırız.. o yönü iyi ..

ben biraz şanslıyım tatlım ya melek gibi kaynanam var ağzı var dili yok tabi hersey karsılıklı bende ona karsı cok saygılıyım tek isteği bana suratını asma der güler yüzün yeter bana der herzaman bende hep gülerim onun yanında maşallah aramız cok iidir. oğlu bile kıskanıyo aramızdaki bağı bu arada ilk gelinim ve kızları yok kızları cok seviolar benide kızları gibi gördüler hiç gelin demediler ne istediysem yaptılar birde torun kız gelince ahdı var herseyimi yapıo işte her akşam yemeğe onlara gidioz ağzımın içine bakıo kadın benim evin şımarığıyım anlıcağın kocamda cok şımartır saolsun. kötü kaynanaları okuyunca üzülüorum ya neden herkes bizim gibi deilki diyorum ama işte allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi

semaysem : ayy sorma benimde annem üst katımda oturuyo direk onu kınarlar ama napsın kadın elinden geleni yapıyo oda kendi işini yetiştiremiyo ki evi dublex evde 3 tanedeerkek var ama yinede gelir camlarımı falan siler. canım annecim.

olsun bak sağolsun elinden geleni yapıyomuş yine

biraz değil baya bir şanslısın allah nazarlardan saklasınn
benimkide çok iyidir allah biliyoo

ayyyy çocuğu yokmuuu kısss kıyamam ama ya

yaw çok sevdim bu annenin üst kata olma işini ne güzelll
silemesede canı sağolsunnn

ya muhabbet bir yana
bebeğimi görmeye gelen evimin dağınıklığı sebebiyle beni kınarsa kınasın umrumda bilem değill
ben böyleyim isteyen gelir beğenmeyin geride durur
hiiççç umrumda bilemm değilll

maşallah canım yaaa Allah bozmasın
ay yyy çocuğu yokmuuu kısss kıyamam ama ya
yok canım yaaa.. o yönden üzülüyorum ona ..
olsun bak sağolsun elinden geleni yapıyomuş yine

:
ehh gene Allah şükür tabiii ...

kendi isminin üzerine tıkla profil bilgilerine gir önce..
aşşağı in ..çizelge diye bişey var karşısı boş ...
oraya kopyala yapıştır bu gönderdiğimi

kopyala yapıştır yapmıyorsa birtürlü çizlgenin yanında küçük sarı kalem var onu tıkla oraya yapıştır ..kaydet çık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…