benim koca arçelikte çalıştığından herseyden var biraz evde güzel ama o bahsettiğiniz ürün kızlar
yani nevranın gösterdiği, arçeliğinki mi güsel
slmmm kızlarr;
benim evdeki süpürgemde sulu süpürge güya tozu dışarı vermiyo.o süpürgeyi temizlemekten nefret ediyorum.unutup kalsan Allah muhafaza kokudan eve giremezsin..her defasında yıkıyorum.bende elimin altında olabilecek çekim gucu yuksek bi süpürge istiyorum.burda en çok oylar hangi ürüneyse gidip ondan alacağım.siz hangi markayı düşünüyorsunuz..:26:
meraba kızlar un zamandır yazamıyodum size.
bugün doktora gttik bebeğimizi gördük babamızla beraber. şeker yüklememizyapıldı 138 çıktı doktor bi problem yok dedi. oğlşum usgde gördük başaşşa dönmüş doğum pozisyonundaydı ayaklarını kaburgalarıma dayamış ama hala c şeklinde duruyo hatta doktor nerdeyse ayaklarını ağzına sokcak dedi. yani herşey yolndaymış bebişim 980 gr olmuş 1 kilo sayılır ben daha fazla çıkar sanıyodum ama anca 1 kilo olmuş bizim sıpa.
ve bende tetenoz aşısı olmamıştım doktorum olmamı syledi. elim mahkum sağlık ocağına gidicem.
bizden bukadar.
sizleri çok özlemişim sohbetlerinizi....
aynı dertten bende muzdaribim benimde sulu süpürgem var çok zor oluyo temizlemesi falan ağır bide youyo bende boshun süpürgesi var 2000w yedek olarak kullanıyorum 2 3 güne bir onu açıyorum 15 günde 1de suluyu kullanıyorum.
hoşgeldin.. maşallah .. kilosu haftasına göre iyi bence.. şekrinde çıkmamış .. tetznoznu ol dr. doğru demiş . sonradan pişman olmaktansa olmak en iiyisimeraba kızlar un zamandır yazamıyodum size.
bugün doktora gttik bebeğimizi gördük babamızla beraber. şeker yüklememizyapıldı 138 çıktı doktor bi problem yok dedi. oğlşum usgde gördük başaşşa dönmüş doğum pozisyonundaydı ayaklarını kaburgalarıma dayamış ama hala c şeklinde duruyo hatta doktor nerdeyse ayaklarını ağzına sokcak dedi. yani herşey yolndaymış bebişim 980 gr olmuş 1 kilo sayılır ben daha fazla çıkar sanıyodum ama anca 1 kilo olmuş bizim sıpa.
ve bende tetenoz aşısı olmamıştım doktorum olmamı syledi. elim mahkum sağlık ocağına gidicem.
bizden bukadar.
slmmm kızlarr;
benim evdeki süpürgemde sulu süpürge güya tozu dışarı vermiyo.o süpürgeyi temizlemekten nefret ediyorum.unutup kalsan Allah muhafaza kokudan eve giremezsin..her defasında yıkıyorum.bende elimin altında olabilecek çekim gucu yuksek bi süpürge istiyorum.burda en çok oylar hangi ürüneyse gidip ondan alacağım.siz hangi markayı düşünüyorsunuz..:26:
merhabaaaa
hoşgeldinizzzz
oğluşuna maşallah annesiiniye fazla bekliyodun kilosu gayet iyi ne güzelll
çok şükür şeker testinde güzel çıkkmışş
ohh şimdi sende yüklerini attın üstünden
hoşgeldin.. maşallah .. kilosu haftasına göre iyi bence.. şekrinde çıkmamış .. tetznoznu ol dr. doğru demiş . sonradan pişman olmaktansa olmak en iiyisi
süpürgem bozulunca bende sulu almıştım 3 kere kullandım ..eşimin iş yerine yolladım .... ayyy iğrenççç .... böcek bile çeksen suyun içinden elinle temizliyor sonra suyu tuvalete döküyorsun sonra kabını küvette yıkıyorsun .. hemen eski süpürgemin aynısından aldım ... bosh ...hafif küçük... ..... kullanışlı .....
bide o şarjlı arçelik varr .. ikiside süper
sorma büyük yük kalktı üstümden bide şu aşıyı yaptırsam tahlil mahlil herşeybitiyo başka bişey kalmamış bide artık en son ay kan tahlili yapılacakmış okadar. sonra ver elini doğum :)
bazen çok sıkılıyorum hamilelikten bi an önce doğsu istiyorum.
kızlar çok uykum geldi ya kafayı koysam uyuyup kalcam napsamki yemekten sonra ağırlık çöktüüüüüüüüüüü
meraba kızlar un zamandır yazamıyodum size.
bizden bukadar.
kızlar çok uykum geldi ya kafayı koysam uyuyup kalcam napsamki yemekten sonra ağırlık çöktüüüüüüüüüüü
sorma büyük yük kalktı üstümden bide şu aşıyı yaptırsam tahlil mahlil herşeybitiyo başka bişey kalmamış bide artık en son ay kan tahlili yapılacakmış okadar. sonra ver elini doğum :)
canım aynı şeyleri yaşamışız için kalka kalka temizlemeye çalış.evimi temizliyeceksin yoksa süpürgeyimi?toz suya çekilince çamur oluyo resmen.aman almayı düşünenler varsa sakın almasın diorum.canım şarjlının çekimi nasıl?
evdeysen hemmen git yat
benim yerimede uyuuu
gözün aydın canım bende olmamıştım tetanoz aşısı doktorum olma demişti ama diğer proff ol mutlaka dedi sonradan gidip oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?