2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

çok mersi canım..........

al bi tane daha benden
dimi yaa zaman birden geçiversede bitse şu hamilelik
evetttt .. hele 9. ay hemen geçse çok zormuş ...

bi arkadaş var başka topikte 38 hafta ... diyorki işinizi gücünüzü şimdiden yapın ... 34.haftadan sonraya iş bırakmayın ... 9. ay hiçbirşeye benzemiyor 8.aya bile
benzemiyor dedi geçen gün ...

al bi tane daha benden
dimi yaa zaman birden geçiversede bitse şu hamilelik

çak bi beşlik ozaman. aslında seviyorum hamileliği ama bazen çok ağırlaşıyorum hiç bişey gelmiyo içimdn böyle bi kasvetleniyorm bi an önce bebeğimi kucağıma almak istiyoum. ama nazımızda bi başka tabi

benim doktorumda hamileliğin en zor haftası 32. haftadır dedi. ne demek istedi 32 de ekstra ne oluo bilmiom ama öyle dedi :44:

napcakmışız 9. ayda sadece yiyip içip yatcakmıymışız ii olur valla kaynanam ve annem badanamı ve temizliğimi yapıcak banada sen sadece bize yemek yaparsın dedi benim de işime gelir yaniii

valla hiç temizli falan yapamam hamileyiz biz yaa boşverin yapan olur elbet. ben kaynanamı eltimi görümcemi falan çağırıcam yani erkek tarafına atıyorum temizlik işimi. çok istemişleri çocuk yap çocuk yap diye al yaptım işte sizde temizlik yapın

napcakmışız 9. ayda sadece yiyip içip yatcakmıymışız ii olur valla kaynanam ve annem badanamı ve temizliğimi yapıcak banada sen sadece bize yemek yaparsın dedi benim de işime gelir yaniii

denizcimmm senin çizelgen yok sen kaç haftalıksın yavv

benim doktorumda hamileliğin en zor haftası 32. haftadır dedi. ne demek istedi 32 de ekstra ne oluo bilmiom ama öyle dedi :44:
özellikle 32 . haftada bebek çokmu ağırlaşıyor acaba .. kaan kocatepeyi dinlemek lazım ..ne oluyormuş o hafta
yemek yapmaktan ne olacak :)) tek iş o olsun

valla gelip yapacaklarsa eltin görümcen ne güzel.. benimkiler 7. ayıma giriyorum 1 kere evime adım atmadılar .. en son 1.5 sene evvel miydi .. hatırlamıyorum bize gelmişlerdi galiba

ben bügün baza nın altında misafir yatak yastık pijamalarını çıkarttım yıkıyorum . yorganları havalandırıyorum.. tertemiz bazanın altına geri koyucam ..doğumdan sonra belkiiiii gelen kalan olacak diye ...
sonra yapamam bunları ...

doğuma 10 gün kala da kadın çağırıcam .. evi temizlesin ..halılarıda yıkamaya vericem .. ben yapamam.. kimsede gelip bana yapmaz ...kayınvalide bana kadın çağır her hafta diyor... daha ben bişey demeden ağzımı tıkıyor kendince

ilk haftalarda kadın çağırmıştım tüp bebek elbebek diye :))
bide son zamanlarda çağırırım .. bitti gittiiiiii ...

Son düzenleme:
benim temizlik işini yapacak kimsem yokannem rahatsız kız kardeşim çalışıyo.kayınvalidem vefat etti.cici kayınvalidemide eşim kabullenemedi.zaten bişeyde yapmaz okadın..görümcemde başımı yedi çocuk yap çocuk yap şimdi olcak ama tabi başıma vuracak bişey kalmadı.herşey bana kaldı yani anlıycanız.:85:Allahım bana güç kuvvet versin.

Son düzenleme:

benimkilerde öyle pek gelmlar ama arayıp sorarlar. nasılsın diye sadece bi ihtiyacın varmı demezler. ama çağırıcam yapsınlar. sevmeye gelince beğin ağzının içinden çkmazlar. gelsinler yapsınlar. napıyım o halimle ben bişey yapamam ki şimdi bile evi b... götürüyo desem yeridir. yine yapıyorum Allaha ükür herşeyimi ama eşyaları çekip itemedikten sonra ben o temzliğe temizlik demiyorum.
off off çok iş var çok perdeler yıkanık ütülenicek halılar yıkanacak, bebek odası byanıcak. ..... gibi bir sürü şey bekliyoru bakalım. yumura kapıya dayanınca yapıcaz heralde.

aynen canım ...bende de aynı işler ... Allah yardımcımız olsun

Allah hepimiz yardım etsin. kolalık versin ne diyim.

işteyim tatlım ne evi evde olsam hep uyurum

ayy ayyyhhh
bende uyurdumm
birde yemekte ayran içtimm mırıl mırılım şuanda

deme yawww
bende allah nasip ederse 8.ayda izine çıkınca tüm işlerimi bitirmeyi planlıyorum

ya bacımm imkanın varsa haftada 1 gün çağırrr
temizler siler süpürür sende kalan detayları yaparsın yavaş yavaş

allah yardımcın olsuunn
sende bir kadın bulucaksın başka çaren yok kardeşimm
sakın kendin yapmaya kalkma

annene çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin ..kayınvalide iç,n başınız sağolsun ... olsun ne yapalım ... eşlerimiz var ...Az da olsa bişey ler ufak ufak yavaş yavaş yaparız
yapıcaz bir şekilde

cici kayınvalide he millet normaliyle uğraşamıyo sana cicisi denk gelmiş
amaaan tek derdin bu olsun kocacınla yaparsınız yavaş yavaş..son aya bırakma olr biter..

semacım bende işten çıktım ..her zaman çağıramam kadın ..ama baktımki çok kötü ..mecburum sonlara doğru tabikii çağırıcaz..bide ilk aylar yaptırmıştım öyle .. şimdi yapabildiğim kadar yapıyorum .. eşimde yardım ediyor sağolsun ...
Allah sizin gibi çalışan annelere de yard. etsin ..siz bunların üzerine birde vakitsizlik yaşıyorsunuz ...

Son düzenleme:

al bendende o kadar :26::26:

kızla boşverin doğumdan sonra yaparız bizde temizliklerimizi. haaa ki ziyaretegelenler ayy ne pis ev deselerde bizi kınayamazlar biz hamile hamile nasl yapabiliriz ki etrafımızdaki yakınlarımızı kınarlar hiçmi düşünmediiz diye.
ayy ne dolmuşum bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…