2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar şaka maka çizelgeler bile sona yaklaştı. yarıyı çoktan geçtik. Allahım beni bi korku basıyo ki sormayın.

kızlar, yeniden selam.

kaynanaları mı kaynatıosunuz

valla temizlik konusunda dertliyim şu shaggy hallılardan, eşim bugün aradı "sen yapma temizliğe bayan çağır"dedi ama kıyamadım yine yaptım. benim çok şiddetli alerjim var (çamaşır suyu, deterjanların bazıları,toz,güneş,kıl,yün) gibi.. aslında benim temizlik için bayan almam şart ama açıkcası şuan yapabiliyorum hem parama yazık hem de spor oluyor

benim kayınvalidem bana yardım edemez çünkü ameliyatlı, bir de ben istemem yalan yok. 50 yaşında zaten.

eltimde hayatta elini vurmaz
görümcem yok
kız kardeşimde yok
anlayacağınız ben benle baş başayım.

Senle ben kader arkadasıyız canımm yaa
ana yok yapacak kaynana yok kardes yok elti yoookk
Ama cok sukur ki eşimiz var
saglıgımız var..
elbet üstesinden geliriz herseyin...
Tek basına basarmakta büyük bi gurur bence insan için..
tadını cıkaralım bizde

hoşgeldin canım
evet kızlar bayaa bi kaynana çekiştirdi bende dinleidm benim yok malum..freeyim ben o konuda..
spor falan iyi hoşda o kokular tozlar dokunursa sana nolucak daha dikkatli olmalısın

allah yardımcın olsun tatlım calışmasam bende kendim yapardım ama çalışınca cok zor oluyor

hoşgeldin zonox. aman koyver gitsin.
biliyomusun bebeişimi gördüm bugün tam 980 gr olmuş teyzsi. ayyy birileriyle paylaşasım var sürekli

merci....

kızlar ben çıkıyorum ..çamaşırımı asayım ... bıcı bıcı yapalım kızımla banyoda tekmelesin gene annesini :))

gene görüşürüz

GÜLE GÜLEEEEE

kızlar şaka maka çizelgeler bile sona yaklaştı. yarıyı çoktan geçtik. Allahım beni bi korku basıyo ki sormayın.

KORKMA BEbEEMM KORKMAAA

ya zoniş
kadını çağır senden kıymetlimi yawww
benim elimde olsa her hafta günlük temizliğe çağırırdımm

ayy hoşgeldiniz yiğit efe vede güsel anacığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…