valla çalışırken haberim olsaydı kesinlikle alırdım... ütü silmek süpürmek bei bitiyor zaten diğerlerini çok nadir yapıyorummm :))) bunlar için de ayda 100 verirdim yani.. ama şimdi çalışmazken mümkün değil
makyaj yapayım azcıkın cıkar ayak kendime bakayım birazzz babişin doğumgünüsü var bu akşam süslü kız olayım pasaklı modumdan cıkıp
tabi yap süslen püslen
iyi eğlencelerr
makyaj yapayım azcıkın cıkar ayak kendime bakayım birazzz babişin doğumgünüsü var bu akşam süslü kız olayım pasaklı modumdan cıkıp
evet ama bizim gibi yapsa 1 günde bitiremez işleri
benim bel fıtığım varr
hamileliğimin başında 11 haftalarda ağrıalrım tavan yapmıştı
ben bu ağrıyla 9 ayı çıkaramam derdim
ama hamdolsun koktuğum olmadı
olleyyy çokk şüküürrrrrrrr
oy benimde evimde çok iş var
izine çıkınca yaparım dedim inş.gücüm kuvvetim olur yapabilirim
derin temizlik, duvarlarım silinecek ,yatak odam boşaltılıp mobilyalar sıkıştırılacak
bebek sepetim kurulacak ..kızımın kıyafetleri yıkanıp ütülenip dolaba yerleşecek
misafir yorgan nevresimlerim tekrar yıkanıp kaldırılacak
mutfağım komple temizlenecek
yedek yemek takımlarım,bardaklarım kaşıklarım yıkanıp mutfağa hazırlanacak
hazır yemek hazırlanıp buzluğa atılacak dolma börek poğça haşlama türü şeyler
lohusa yatak örtülerim hazırlancak
sonraa kendimi hazırlamaya başlıycamm :26:
pooffffffffffffff
çok işim var çokkkkk
ay sema bendede var fıtık ve ilk üçay kabus olmuştu..bu zamana kadar aralıksız işe gelen ben o zaman bir hafta rapor almıştımçok kötüydü..demiştimki ben herlade bu bebeği yata yata anca taşırımmm.ama benimde hiç bi daha öle ağrım olmadı.sendede olmamış. çok enteresan :26:
şimdi nasılsın? benim hafif hafif yoklamaya başladı biliyomusun
oy benimde evimde çok iş var
izine çıkınca yaparım dedim inş.gücüm kuvvetim olur yapabilirim
derin temizlik, duvarlarım silinecek ,yatak odam boşaltılıp mobilyalar sıkıştırılacak
bebek sepetim kurulacak ..kızımın kıyafetleri yıkanıp ütülenip dolaba yerleşecek
misafir yorgan nevresimlerim tekrar yıkanıp kaldırılacak
mutfağım komple temizlenecek
yedek yemek takımlarım,bardaklarım kaşıklarım yıkanıp mutfağa hazırlanacak
hazır yemek hazırlanıp buzluğa atılacak dolma börek poğça haşlama türü şeyler
lohusa yatak örtülerim hazırlancak
sonraa kendimi hazırlamaya başlıycamm :26:
pooffffffffffffff
çok işim var çokkkkk
aynı benim gibi ben işe geldim mecburen bulantılarım çok fazla vardı evde duramıyodum yoksa dayanılacak gibi değildi...
yaww maşallah diyelim nazar değmesiinn
ya aldığımız 1 kilo 10 kilo olarak bele yük veriyor
1 saat mutfakta yemek hazırlayımm bitiyor tüm enerjim anında popoma bacağıma ağrı vuruyor
işte bu yüzden kilo almak istemiyodummm:26::26:
Yıvrılar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
İdrar tahlilinde bişi yok dumurlardayım noldu bana dün ki anlayamadım.... Sanırsam doktorda anlayamadı benimki içerde tepişiyo sanırsam kızımda anlayamamış ehüüüüüü..........
tüm bunları tek başına yapmıcaksın dimi
Kızzzlaaar ben geldim nassınız bakem :) bugün pek yazışamadım sizlerle kocişim almaya geliomuş şimdi beni gidioz biz kızımı görmeye oh ohh
Yıvrılar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
İdrar tahlilinde bişi yok dumurlardayım noldu bana dün ki anlayamadım.... Sanırsam doktorda anlayamadı benimki içerde tepişiyo sanırsam kızımda anlayamamış ehüüüüüü..........
başım döndü:):)
aynen..bi saat mutfakta bütün pilimi bitiriyor benimde. 12 kilo aldımallahım buna şükür..bu günlere geldik valla inanılır gibi değil..
hşg tubiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?