çıkıyorum bende..kızçene selam söleoğlumdan bahset babasına benzerse çok yakışıklı olur kıss
eve geldimçok yorulmuşum.battaniyeyi aldım üzerime t vyi açtım,sizi okuyorum kıslar.......heyyooooooooooooo... dıncan sonuçlar süper.
semacım aklını kaçırmadıysan bunları ancak bir ordu ile yapmalısın tatlım..
hanımlar bugünlük bu kadar yeter..öptük siziiii :79:
yıvrııım sen nizaman işten çıktında eve geldin bide uzandın yawww
bye cnmhanımlar bugünlük bu kadar yeter..öptük siziiii :79:
bugünkü gibi olmayacağız ama o zaman..hem ne olursa olsun kendini o kadar yormana karşıyım..yapılacak işte bi şekilde
hepsini yapamam canımmm
ben bugünkü gibi olursam çoğunu yapabilirimm
gibime geliyorrrrr
bugünkü gibi olmayacağız ama o zaman..hem ne olursa olsun kendini o kadar yormana karşıyım..
gel canım yalnızlar rıhtımına .. çoookk kişiyiz yalnız... temizlik ellerimizden öperkızlar, yeniden selam.
kaynanaları mı kaynatıosunuz
valla temizlik konusunda dertliyim şu shaggy hallılardan, eşim bugün aradı "sen yapma temizliğe bayan çağır"dedi ama kıyamadım yine yaptım. benim çok şiddetli alerjim var (çamaşır suyu, deterjanların bazıları,toz,güneş,kıl,yün) gibi.. aslında benim temizlik için bayan almam şart ama açıkcası şuan yapabiliyorum hem parama yazık hem de spor oluyor
benim kayınvalidem bana yardım edemez çünkü ameliyatlı, bir de ben istemem yalan yok. 50 yaşında zaten.
eltimde hayatta elini vurmaz
görümcem yok
kız kardeşimde yok
anlayacağınız ben benle baş başayım.
haftalık temizliğe gelen gelenler o kadar almıyo kaızzzz
aplam bana birini önerdi haftada bir gün gelip temizlik toz alıp silip süpürüyor
ütü yapıp gidiyor 25 TL
benimm vaktim olsa alıcam ama 1 pazarım var onuda temizlikle geçiremem ki:26:
işleerimi hallettim geldim ... evi döktüm herşeyi yıkıyorum ..çamaşırhaneye döndü ev ...bazaların altından çıkarıp çıkarıp yıkadım valla .. şimdide yastıkları attım ..
gel canım yalnızlar rıhtımına .. çoookk kişiyiz yalnız... temizlik ellerimizden öper
çeyrek gün parası bu yaww semacım .cam kapı balkon halı koltuk ellemiyor heralde 3 saatte gidiyordur 25lira alan kadın ... ama o da bişey ,
.... ben yarım gün aldığımda 50 veriyorum ... tam gün 100
ütümüüü korkulu rüya ..benimki hafta içi hep kot giyer işi gereği dershane kitap yayınları ile lojistik sorumlusu .. depolara girip çıktığında kumaş pantolon gömlek herzaman giymez ...ütüden nefret ediyorummm
ben bankacı eşim üniformalı haftalık ütüyü tahmin edin artık....
araştırmak lazım tabi ucuza gelende vardır illaki...
üstten üstten yapıyolar ya sinir oluyorum ya
yap valla .... mutlu yıllar babana uzun yıllar beraber olun inş ...makyaj yapayım azcıkın cıkar ayak kendime bakayım birazzz babişin doğumgünüsü var bu akşam süslü kız olayım pasaklı modumdan cıkıp
anaammmmmmm !!!! bu işler bende de varrrrr semaaa mahfettin hepsi bir arada kafam bulandı ..oy benimde evimde çok iş var
izine çıkınca yaparım dedim inş.gücüm kuvvetim olur yapabilirim
derin temizlik, duvarlarım silinecek ,yatak odam boşaltılıp mobilyalar sıkıştırılacak
bebek sepetim kurulacak ..kızımın kıyafetleri yıkanıp ütülenip dolaba yerleşecek
misafir yorgan nevresimlerim tekrar yıkanıp kaldırılacak
mutfağım komple temizlenecek
yedek yemek takımlarım,bardaklarım kaşıklarım yıkanıp mutfağa hazırlanacak
hazır yemek hazırlanıp buzluğa atılacak dolma börek poğça haşlama türü şeyler
lohusa yatak örtülerim hazırlancak
sonraa kendimi hazırlamaya başlıycamm :26:
pooffffffffffffff
çok işim var çokkkkk
hoşgeldin ...e gözün aydınnnn .... o ağrı alıştırma kasılmasımıydı acep ... amann neyse ne .. önemli değilmiş .. inş ..birdaha olmazYıvrılar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
İdrar tahlilinde bişi yok dumurlardayım noldu bana dün ki anlayamadım.... Sanırsam doktorda anlayamadı benimki içerde tepişiyo sanırsam kızımda anlayamamış ehüüüüüü..........
bu ne ki daha çokkk iş var ... semanın listesine baksanaiyi cesaret valla ben hamileliğimden beri böyle temizliğie teşebbüs edemedimbravo
kızlar, dün defne joy fosterin ölümüne eşimin yorumu.
"Allah rahmet eylesin de, ne işi var elin adamının evinde arkadaş?"
ben de bu yoruma kızmıştım, ne alaka belki akrabası, belki eşi ile geldi ama eşi bir yere kadar gitti vs..
bugün haberlerde okudum. meğerse kadın, o adamla birlikte olmaya gelmiş evine. birlikte olamadan ölmüş.
erkeklerin çakallığa çok güzel kafaları çalışıyor. kutluyorum eşimi
Merhaba canım şu 2 gün hastaydım biraz çok şükür ilaçlarım iyi geliyo..Sennasılsın bebeğin nsaıllArkadaşlar Selam
Genelde geçmişi okuyamıyorum ama fdilek nerde, onu göremedim sanki
Hoşbuldum canımm...Öksürük halsizlik azalarak devam ediyo hamd olsun..İlaçlar etki ediyo galibaa...fdilek hoşgeldin .. nasıl oldun ? daha iyi misin?
hoşgeldin tatlım. hadi bakalım gözüanydın bişi yokmuş..yalancı sancı diolar. onlar yokladı herhal seni..
eve geldimçok yorulmuşum.battaniyeyi aldım üzerime t vyi açtım,sizi okuyorum kıslar.......heyyooooooooooooo... dıncan sonuçlar süper.
semacım aklını kaçırmadıysan bunları ancak bir ordu ile yapmalısın tatlım..
hoşgeldinnn
gözünaydınnn
aman iyi olunda anlamayın
:
hoşgeldin ...e gözün aydınnnn .... o ağrı alıştırma kasılmasımıydı acep ... amann neyse ne .. önemli değilmiş .. inş ..birdaha olmaz
Duncan tahlilin temiz çıkmış çok sevindim canımm[/COLOR][/B]
Kızzzlaaar ben geldim nassınız bakem :) bugün pek yazışamadım sizlerle kocişim almaya geliomuş şimdi beni gidioz biz kızımı görmeye oh ohh
kendi isminin üzerine tıkla profil bilgilerine gir önce..
aşşağı in ..çizelge diye bişey var karşısı boş ...
oraya kopyala yapıştır bu gönderdiğimi
kopyala yapıştır yapmıyorsa birtürlü çizlgenin yanında küçük sarı kalem var onu tıkla oraya yapıştır ..kaydet çık
derin temizlik cam perde halı yapamam
mobilya indir kaldır yapamam
diğerlerini yapabilirim gibime geliyor şimdilik:26::26:
sat tarihini bide cisiyetini söyle yapayım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?