2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yapılacak işte bi şekilde
hepsini yapamam canımmm
ben bugünkü gibi olursam çoğunu yapabilirimm
gibime geliyorrrrr

yıvrııım sen nizaman işten çıktında eve geldin bide uzandın yawww

5 te çıkıyorum ben canım çok şükür..eve gelmem 45 dk sürüyor işte.gelir gelmez attım kendimi kanepeye...

hanımlar bugünlük bu kadar yeter..öptük siziiii :79:
bye cnm

yapılacak işte bi şekilde
hepsini yapamam canımmm
ben bugünkü gibi olursam çoğunu yapabilirimm
gibime geliyorrrrr
bugünkü gibi olmayacağız ama o zaman..hem ne olursa olsun kendini o kadar yormana karşıyım..

bugünkü gibi olmayacağız ama o zaman..hem ne olursa olsun kendini o kadar yormana karşıyım..[/QUOTE]

yawww şimdilik öyle diyorum bakalım ayda 4 dört kilo alarak zor bir durum ama hayırlısı bakalım
bende çıkıyorum haydi görüşürüzzz
fdilek nasıl oldunn

bugünkü gibi olmayacağız ama o zaman..hem ne olursa olsun kendini o kadar yormana karşıyım..

yawww şimdilik öyle diyorum bakalım ayda 4 dört kilo alarak zor bir durum ama hayırlısı bakalım
bende çıkıyorum haydi görüşürüzzz
fdilek nasıl oldunn[/QUOTE]

peki...güle güle...

dün binadaki komşularımla karşılaştım
3 hamileyiz
tabiiki tek çalışan benim
akşam saat 8 ben yemek hazırlığındayım
hanımlar 6 da akşam yemeklerini yemişler şekerleme yapmışlar uyanmışlar
bana gelmişler sen uyuyomusun diyolar
kız ne uykusu eve yeni geldim yemek yapıyorum dedimm

oyyy çok uykumuz geliyo yemekten sonra sen ne yapıyosun işyerinde dediler
ne yapcemm çalışıyorum dedimm[/QUOTE]

hamileliğini evinde geçiren bayanlara imreniyorum ne kadar şanslılar..bazen insan yarım saat kestirmek için neler vermez duruma geliyor...

işleerimi hallettim geldim ... evi döktüm herşeyi yıkıyorum ..çamaşırhaneye döndü ev ...bazaların altından çıkarıp çıkarıp yıkadım valla .. şimdide yastıkları attım ..

gel canım yalnızlar rıhtımına .. çoookk kişiyiz yalnız... temizlik ellerimizden öper

çeyrek gün parası bu yaww semacım .cam kapı balkon halı koltuk ellemiyor heralde 3 saatte gidiyordur 25lira alan kadın ... ama o da bişey ,

.... ben yarım gün aldığımda 50 veriyorum ... tam gün 100

iyi cesaret valla ben hamileliğimden beri böyle temizliğie teşebbüs edemedimbravo

:
ütüden nefret ediyorummm
ben bankacı eşim üniformalı haftalık ütüyü tahmin edin artık....
araştırmak lazım tabi ucuza gelende vardır illaki...
üstten üstten yapıyolar ya sinir oluyorum ya
ütümüüü korkulu rüya ..benimki hafta içi hep kot giyer işi gereği dershane kitap yayınları ile lojistik sorumlusu .. depolara girip çıktığında kumaş pantolon gömlek herzaman giymez ...
bende bütün gün evdeyim diye eşofman giyiyorum hep .. ...ütülerim acaip azaldı ...
3-4 makine yıkıyorum 1 sepet ütü çıkıyor..
burda ütüye giden kadınlar var bir ara saati 10 tl ye geliyorlardı ... birkaç kez almıştım
makyaj yapayım azcıkın cıkar ayak kendime bakayım birazzz babişin doğumgünüsü var bu akşam süslü kız olayım pasaklı modumdan cıkıp
yap valla .... mutlu yıllar babana uzun yıllar beraber olun inş ...
şimdi benimde canım makyaj yapmak aşerdi ama yawwwww ......
yapamam şimdi .. ben dişçiye gidicem:((( istemediğim bir yere ühü ühüüüü....
anaammmmmmm !!!! bu işler bende de varrrrr semaaa mahfettin hepsi bir arada kafam bulandı ..
sadec bugün 1 tanesin,i hallettim misafir yorgan yastık nevresimler yıkadım.. okadar
hoşgeldin ...e gözün aydınnnn .... o ağrı alıştırma kasılmasımıydı acep ... amann neyse ne .. önemli değilmiş .. inş ..birdaha olmaz
iyi cesaret valla ben hamileliğimden beri böyle temizliğie teşebbüs edemedimbravo
bu ne ki daha çokkk iş var ... semanın listesine baksana

Son düzenleme:
Kızlarr hepinize merhabaa..Bugün evde değildim bizim evler klimalı komşuya gittim sobanın başında ısındım terledimm kendime geldim bierazz...

Ben ilk haberi duydum aklıma geldi, sonra ölmüş insan ayıp sana dedim arkadaşıdır gece geçtir evinde gitmiştir dedimm..Ama sonra nette o gece tanıştığını okudum ..Şimdi haberlerde adam ifadesinde diyoki kola votka yaptık yatak odasına geçtik duygusallık orda oldu diyo ( Allah affetsin ne diyelim...

Arkadaşlar Selam
Genelde geçmişi okuyamıyorum ama fdilek nerde, onu göremedim sanki
Merhaba canım şu 2 gün hastaydım biraz çok şükür ilaçlarım iyi geliyo..Sennasılsın bebeğin nsaıll

fdilek hoşgeldin .. nasıl oldun ? daha iyi misin?
Hoşbuldum canımm...Öksürük halsizlik azalarak devam ediyo hamd olsun..İlaçlar etki ediyo galibaa...

Semaysem okurmusun yarın sabaha bilmiyorum ama senin o saydığın işleri sakın tek başına yapmaa yaa..Doğuma yakın bazı hamilelerde işgüzarlık olurmuşş sende onlardan olma...

Duncan tahlilin temiz çıkmış çok sevindim canımm

hoşgeldin tatlım. hadi bakalım gözüanydın bişi yokmuş..yalancı sancı diolar. onlar yokladı herhal seni..

hoşgeldinnn
gözünaydınnn
aman iyi olunda anlamayın

:

hoşgeldin ...e gözün aydınnnn .... o ağrı alıştırma kasılmasımıydı acep ... amann neyse ne .. önemli değilmiş .. inş ..birdaha olmaz

Duncan tahlilin temiz çıkmış çok sevindim canımm[/COLOR][/B]

teşekkürler teyzeleri öptük kızımla sizi

Kızzzlaaar ben geldim nassınız bakem :) bugün pek yazışamadım sizlerle kocişim almaya geliomuş şimdi beni gidioz biz kızımı görmeye oh ohh

haydi hayırlı haberlerle dön bakim...

Nevraa, sayende bende ogrendim ticker eklemeyi, teşekkürleer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…