nevra:84: gunlerdir uğraşıyorum bende banada yaparsan çok mutlu olcam canım yaaaaaaaa...:84::84::84::84:
boşverrrr ... kimseye güvenerek bişey yapmadık .. bebişimize bakarız evimize de ...
bende de cici anne var... ... oturup konuşuruz muhabbet falan ...birbirimize zararımız hiç yok ...
ama bi yönü çok iyi .. babamla boyuna dışarı çıkıp bebişe beraber alışveriş yapıyorlar .o daheyecanlı ... çocuğu yok ...ilk evliliğini babamla yaptı.
.. babam anlamaz zıbından gecelik ten çarşaftan .. o aldırıyor akıl veriyor babama ... banada diyorki sen alma babanla biz alırız.. o yönü iyi ..
istersen bende yapabilirim canım....
ben geldim yeni :)
duncan sağol canımm..nevradan rica ettim eğer işi varsa sende yapabilirsinn..canlarımya.ne guzel insanlar var burda
selam hatunlar...
2-3 gündür giremiyodum .dün akşam üstten bakıverdim hepsini okuyamadım...
hepimizi kırdı geçirdi galiba bu hastalıklar inş. herkes iyileşmiştir herkese acil şifalar diliyorum.
ben daha yeni iyileştim 2 kutu antibiyotik ve 15 gün öksürmekten kasıklarım ağrıdı..
malesef hiçbişey fayda etmiyor...
oğluşuma battaniye örüyorum
bu arada oğlumun adına kara verdim inş. ahmet ediz olacak...
herkesler ya gitmiş ya geçmiş okuyor gibin bir hissim var benim şu anda... kızlarrrrrrr........
selam hatunlar...
2-3 gündür giremiyodum .dün akşam üstten bakıverdim hepsini okuyamadım...
hepimizi kırdı geçirdi galiba bu hastalıklar inş. herkes iyileşmiştir herkese acil şifalar diliyorum.
ben daha yeni iyileştim 2 kutu antibiyotik ve 15 gün öksürmekten kasıklarım ağrıdı..
malesef hiçbişey fayda etmiyor...
oğluşuma battaniye örüyorum
bu arada oğlumun adına kara verdim inş. ahmet ediz olacak...
Selam yıvrımmmmm... Benimki içerde gene kurtlu izliyo bende burda sizinle takılıyım dedim işte:)
Selam yıvrımmmmm... Benimki içerde gene kurtlu izliyo bende burda sizinle takılıyım dedim işte:)
hııııııııııııımmmmmmmmmm...iyi ettin şeker..ben de fatmagüle bakcam ama özette daha..tourduğum yerden yazıyorum işte size...
hoşgeldin serapcımm.nasılsın bakalım nasıl izmirde hayat?
yaw sen kızın ismine bade mi karar vermiştin dıncan?
yaw sen kızın ismine bade mi karar vermiştin dıncan?
anam anladım ben pek dizi izlemez moddayım arada ezel o kadar .... Ama eşimle bazen kurtluya bakıyorumda sarmıyo beni pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?