2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım nekadar guzel işte sonuçta bişeyler bari bakıp alıyorlar.bizimkinin çöpü bile yok sadece kıskançlık.insan evladının yada üveyde olsa evladının lokmalarını sayarmı?çok üzülüyorum ama sadece hayatımdan çıkarmaktan başka yapacak bişeyim yok canım.onlar kendi yerlerinde mutlu olsunlar bu yuzdennnn.bize uzak olsunlar .sat tarihim 21 ağustos erkek bebişimde..çok uğraştım ama beceremedim yaparsan çok mutlu olucam..

selam hatunlar...

2-3 gündür giremiyodum .dün akşam üstten bakıverdim hepsini okuyamadım...
hepimizi kırdı geçirdi galiba bu hastalıklar inş. herkes iyileşmiştir herkese acil şifalar diliyorum.
ben daha yeni iyileştim 2 kutu antibiyotik ve 15 gün öksürmekten kasıklarım ağrıdı..
malesef hiçbişey fayda etmiyor...
oğluşuma battaniye örüyorum
bu arada oğlumun adına kara verdim inş. ahmet ediz olacak...

duncan sağol canımm..nevradan rica ettim eğer işi varsa sende yapabilirsinn..canlarımya.ne guzel insanlar var burda

nevra bana kızmaz anam elinden işini aldım hehe kızmazsın dimi tatlım:)) benim gibin şirin hamileye

Söle bakalım tatlım kızınmı oğlun mu oluyo sat tarihin bide beklenen doğum tarihin bide yazı istermisin üst tarafına ve son olarak sticker rengini sölersen tamam bu iş:))

Geçmiş olsun canım topik hastalarla doldu taştı valla dikkat et dicem bazen böyle yapışıyor hastalık gitmiyor.... Oğluna maşallah ismi çok güzel:))

herkesler ya gitmiş ya geçmiş okuyor gibin bir hissim var benim şu anda... kızlarrrrrrr........

Slm kızlar...neler konuşuyorsunuz bakalım?yasemin adıyla yaşasın oğulcuğun....ediz nerden esti?

Selam yıvrımmmmm... Benimki içerde gene kurtlu izliyo bende burda sizinle takılıyım dedim işte:)

hııııııııııııımmmmmmmmmm...iyi ettin şeker..ben de fatmagüle bakcam ama özette daha..tourduğum yerden yazıyorum işte size...

anam anladım ben pek dizi izlemez moddayım arada ezel o kadar .... Ama eşimle bazen kurtluya bakıyorumda sarmıyo beni pek

anam anladım ben pek dizi izlemez moddayım arada ezel o kadar .... Ama eşimle bazen kurtluya bakıyorumda sarmıyo beni pek

kışın da yapacak bişey yok ki duncanım ya...biz yerli yabancı tvden bilgdan her diziyi izliyoruz...keyif alıyoruz ...film dizi...amaaaaaannn...napcan zaten başka...o kurtlar da çok saçma sapan ya..çizgi film gibi...ölmüyorlar hiç. 9 canlı hepsi de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…