iyiim canım sağol...izmirde hava soğuktu malum..bütün gün dışarda alış veriş peşinde koştum..ufak tefek şeyer vardı eksik onları aldım...
agız mendil
ter havlusu gibi...
aaaa çok ilginç blue buraya direk büşrayı yazdım ama arkadaşlarımla badeyi konuşmuştuk yazdım mıki ben eskiden yoksa buraya şaşırdım şimdi kesin büşra ama canım zeynep büşra..
bende varım BADEEEEEEEEE....
kışın da yapacak bişey yok ki duncanım ya...biz yerli yabancı tvden bilgdan her diziyi izliyoruz...keyif alıyoruz ...film dizi...amaaaaaannn...napcan zaten başka...o kurtlar da çok saçma sapan ya..çizgi film gibi...ölmüyorlar hiç. 9 canlı hepsi de...
aaaa çok ilginç blue buraya direk büşrayı yazdım ama arkadaşlarımla badeyi konuşmuştuk yazdım mıki ben eskiden yoksa buraya şaşırdım şimdi kesin büşra ama canım zeynep büşra..
ZEYNEP BÜŞRA güzel seçim....
zeynep büşra çok güzel olmuş canım..adıyla yaşasın...
geçmişi yavaş yavaş okuyımda bir şey sorcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bugun şeker yüklemesi yapıldı...1.5 bardak şekerli su içtim sadce...sizdemi bu kadar az içtiniz...ayrıca iki kere kan alındı..doğrumudur yapılan işlem...sonuçta yarına kaldı...
kesin karar verdiniz mi?way beeee...ben de kesin karar vermek istiyorum artık ....
Valla doğru dedin bak şimdi öyle kışın yapcak bişi yok... ne komik dimi adamlara kurşun işlemiyo işleyenlerde öldürücü deel hiç 9 değil 19 canlılar
Doğrudur canım bendede öle oldu:92:
rapucum sen akşam da mı burda oluyordun?hşg kıs
yessssss
Geçmiş olsun canım topik hastalarla doldu taştı valla dikkat et dicem bazen böyle yapışıyor hastalık gitmiyor.... Oğluna maşallah ismi çok güzel:))
Slm kızlar...neler konuşuyorsunuz bakalım?yasemin adıyla yaşasın oğulcuğun....ediz nerden esti?
hayır vermedik aslında..başka isim olmadıgından seçenekte BADE KALDI...ama bade dieyde sevemiyorum. alışmasın diye.......soy ismi ile seviyorum..ama bu gidişle öle kalacak her halde...
oğluma isim dahayeni buldum başta enis istedim ama enes derler diye vazgeçtim..
sonra ediz e içim birden ısınıverdi.lütfen fikrini söyle beğendinmi?
her vakit burdayım ben blucumuzattım ayaklarımı kanepede aldım loptopu bakınıom ölee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?