2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Valla doğru dedin bak şimdi öyle kışın yapcak bişi yok... ne komik dimi adamlara kurşun işlemiyo işleyenlerde öldürücü deel hiç 9 değil 19 canlılar

geçmişi yavaş yavaş okuyımda bir şey sorcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bugun şeker yüklemesi yapıldı...1.5 bardak şekerli su içtim sadce...sizdemi bu kadar az içtiniz...ayrıca iki kere kan alındı..doğrumudur yapılan işlem...sonuçta yarına kaldı...

Doğrudur canım bendede öle oldu:92:

kesin karar verdiniz mi?way beeee...ben de kesin karar vermek istiyorum artık ....

hayır vermedik aslında..başka isim olmadıgından seçenekte BADE KALDI...ama bade dieyde sevemiyorum. alışmasın diye.......soy ismi ile seviyorum..ama bu gidişle öle kalacak her halde...

Valla doğru dedin bak şimdi öyle kışın yapcak bişi yok... ne komik dimi adamlara kurşun işlemiyo işleyenlerde öldürücü deel hiç 9 değil 19 canlılar

aynen öyle..erkekler bir de bizim mis gibi aşk-ı memnumuzu beğenmezlerdi...hiç değilse mantıklıydı o...bu tamamen saçmalıklarla dolu...ama bakıyorum işyerimde tüm erkekler cuma günü bu diziyi konuşuyorlar..hayır sen dizi konuşunca kadın aklı anca bu kadar çalışır diyorlar ama kendileri ağızları açık izleyip tüm gün konuşunca bir şey yok...çifte standart arkadaşım....

Geçmiş olsun canım topik hastalarla doldu taştı valla dikkat et dicem bazen böyle yapışıyor hastalık gitmiyor.... Oğluna maşallah ismi çok güzel:))

allaha şükür geçti hastalığım akut bronşit olmuştum en kötüsü şiddetli öksürük ...
canım sağolasın c.tesi de randevum var inş. hayırlı haberler veririm..

Slm kızlar...neler konuşuyorsunuz bakalım?yasemin adıyla yaşasın oğulcuğun....ediz nerden esti?

oğluma isim dahayeni buldum başta enis istedim ama enes derler diye vazgeçtim..
sonra ediz e içim birden ısınıverdi.lütfen fikrini söyle beğendinmi?

hayır vermedik aslında..başka isim olmadıgından seçenekte BADE KALDI...ama bade dieyde sevemiyorum. alışmasın diye.......soy ismi ile seviyorum..ama bu gidişle öle kalacak her halde...

başka seçenek yok mu hiç?tek isim mi düşündünüz?ama dilin varmıyorsa henüz söylemeye gerçekten karar vermemişsiniz demektir...

oğluma isim dahayeni buldum başta enis istedim ama enes derler diye vazgeçtim..
sonra ediz e içim birden ısınıverdi.lütfen fikrini söyle beğendinmi?

canım walla çok yakışmış bence birbirine..ahmet ediz...fonetiği de hoş...ediz ne demek bilmiyorum ama ediz hun gibi yakışıklı olsun inşallah...

slm kızlar ben geldim :80:

uzun süredir giremiyorum. arada bakıyorum ama azcık okuyabiliyorum. çok hızlı ilerliyor
benim misafirlerim var. ablamla yeğenim bende. 3 yaşında bir yeğenim var ve felaket cadııı bana izin vermiyor hiç. hep benimle oynamak istiyor. bu halimlede zor yetişiyorum ona ama napalım. yeğen çok seviliyor hayır da diyemiyorum.

sizlerde ne var ne yok. umarım herkes iyidir. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…