2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

monazoro merhaba cnm ... inş .tahlillerinde probl çıkmaz ... ,
hangisi sana daha güven veriyorsa ona devam et tatlım .. bugünkü değilde ilk gittiğin daha mantıklı gibi geldi bana
canım yaa bende oluyor ...gün içinde bazen taş gibi oluveriyor .. sabah kalkınca yumuşak ...saol cnm paylaştığın için ..Altın değerinde bir bilgi .. bende 2 gündür çok yordum kendimi .. dikkat ederim ...

maşallah bebişine . bu hafta topikte şeker patlaması yaşanıyor ...gerçi sana daha 100 lük yapılacak ... ama çıkarsa da diyete dikkat ederek iğneye gerek kalmayabiliyor ...
Ağrıların içinde geçmiş olsuncanım
slm nevracım sana face'den istek gönderdim. açtığında bakarsın tatlımt

tamam canım ... girince hemen onay veriyorum ...

Son düzenleme:
Canımcım teşekkürler cevabın için sana doktor şeker tahlilini ne zamana kadar yap dedi merak ettim,annem ve kardeşim geldi o yüzden sık giremiyorum birde sandalyede oturmak belimi ağrıtıyor bende sizi çok özledim ara ara yinede okumaya çalışıyorum sizi ama çok duramıyorum genelde

Son düzenleme:
ben çıkıyorummm görüşürüz kılar..iyi tatiller
sanada iyi tatiller canımmm ...

bana 24. haftada yaptır demişti ... bende o hafta yaptırmıştım ... esneklik payı ne zamana kadar bilmiyorum ..ama bizim topikte 25-26 haftalarda yaptıranlar oldu

Son düzenleme:
sanada iyi tatiller canımmm ...

bana 24. haftada yaptır demişti ... bende o hafta yaptırmıştım ... esneklik payı ne zamana kadar bilmiyorum ..ama bizim topikte 25-26 haftalarda yaptıranlar oldu
Teşekkürler canım cevabın için çok sağol öpüyorum seni görüşürüz

Maşallah kızına güzelim şeker olayını takma kafana diyetle halloluyor...

Benim kan değerim 12,60 canım doktor iyi diyor kan ilacını şurup şeklinde alıyorum ben hergün bir tane...

maşallah tatlım bebişine Doktor olayındada en çok hangisi içine siniyorsa ona git derim ben...

Baharnaz canım bebeğine maşallah.... tsh ilaçla nası düzelmemiş ilginç genelde düzelir endokrin uzmanın yinede en iyisini bilir....

ben çıkıyorummm görüşürüz kılar..iyi tatiller

SAnada iyi tatiller canım by by:80:

blue-sky ve NEVRAA saolun kızlar. İnşallah sağlıkla sonunu getiririz.

tulin ben 2 gün önce 26+4 te şeker yüklememi yaptrıdım drum biraz geç yaptıralım dedi zaten yazdığın diğer tahlilleri sürekli yaptırıyorum. TSH a genelde T4 te eklenip bakılıyor troit hormonu sorun olduğunda ilaç takviyesi yapılıyor bunun için şu an ilaç kullanıyorum, idrar tahlili ( enfeksiyon durumunu bakılıyor) ve kan tahlilin var ( genelde demire bakılıyor) sen bunları hiç yaptırmadınmı canım ya. Bebişine maşallah. İnşallah tüm tahlillerin güzel çıkar. Söylediğin ilacı ben kullanmıyorum canım.

Baharnaz canım bebeğine maşallah.... tsh ilaçla nası düzelmemiş ilginç genelde düzelir endokrin uzmanın yinede en iyisini bilir....

canım bende anlamadım tsh ta t4 te ikiside önceki değerden daha da düşmüş bende anlamadım
25 mcg levotiron kullanıyordum

duncan maşallah kan değerin iyimiş canım bize niye şurup vermiyorlarki daha önce kaçtı ki şimdi iyi bir sonuca ulaştı benimkisi 9,8 idi şimdide ite kalka pekmez, bal, üzüm ve iki tanede ilaçla 10 u gördük

Son düzenleme:

Alıntı semaysem kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
evet ama bizim gibi yapsa 1 günde bitiremez işleri

benim bel fıtığım varr
hamileliğimin başında 11 haftalarda ağrıalrım tavan yapmıştı
ben bu ağrıyla 9 ayı çıkaramam derdim
ama hamdolsun koktuğum olmadı

olleyyy çokk şüküürrrrrrrr

benim de ilk başlarda bel ağrım çok kötüydü ağlayacak gibi oluyordum, oturamıyordum ayakta duramıyordum... ama sonra hiç olmadı .. şimdilerde de çok fazla sabit ayakta durursam oluyor.. hamileliğin ilk başında sanırım vücudun ağırlık merkezi değişiyormuş, o çile o yüzdendi :)))

canım benime kan degerim 9,8 bende üzüm pekmez vs. ile takviye yapmaya çalışıyodum şimdi şeker çıkınca onlarıda yiyemiyorum bakalım ne olacak

Herkeze selam guzel annelerr,

Keyifle giresiniz insallah haftasonuna

Umarim hersey yolundadir..
sekeri cikan arkadaslarimiz olmus yine, Baharnaz, Kdilara, kizlar dert etmeyin sakin, insallah diyetle yoluna giricektir. Oyle boyle bu 9 ayi bitiricez, kucaklarimiza alicaz insallah miniklerimizi

canım benime kan degerim 9,8 bende üzüm pekmez vs. ile takviye yapmaya çalışıyodum şimdi şeker çıkınca onlarıda yiyemiyorum bakalım ne olacak

Ececim, sanada gcmis olsun cnm...doktor ne tavsiye etti sana canim diyet disinda? Nasil dengeliceksin seker ve kani?

şimdi geçmişi okuyorum daha güncele gelemedim.. belki devamı gelmiştir yazının ama ben görmedim yaaa şimdiden yazayım...

yazı dizinin devamını sabırsızlıkla bekliyorum....

ben aldım penye yelek ve hırkalar.. hem çok pratik hem de çok uygundu fiyatları..

bizde 23.haftaya kadar erkek biliyorduk... ismi Ege Mert olacaktı... kız olduğunu öğrenince kararsız kaldık.. Ben Masal veya Ege istiyorum.. Güneş Ege olabilir...

Dila'da güzel isimmiş bu arada ben listeye alayım... Dila Ege'de olabilir... ben isminde türkçe karakter olmasın istiyorum.. teknolojiğ çağında zorluk.. bi de bir arkadaşım şu an ummadan da diyorki benim adım burda Pinar :)))) yurt dışındada türkçe karakter sorun..

Ececim, sanada gcmis olsun cnm...doktor ne tavsiye etti sana canim diyet disinda? Nasil dengeliceksin seker ve kani?

canım kan konusunda ne olacak bilmiyorum doktorum demir ilacını 2 ye çıkarmayı uygun bulmadı.şeker için diyete başladım 13 gün diyet yapıcam son 3 gün 6 kere ölçüm yapıp sonuçlarımı götürücem ona göre diyete devammı yoksa insülünmü karar verilecek

sağol Nevracım ben de senin gibi düşünüyorum sanırım ona devam edeceğim.
düncan teşekkürler canım desteğin için.
kızlar tahlil sonuçlarımı az önce eşim getirdi doktora göstermiş. şekerim yok çok şükür 107 çıkmış.
ama ASO Ve CRP değerlerim yüksek çıkmış magnezyum yazmış dr. suda eriyen ilaçları hiç de içemem.

şekeri çıkanlara geçmiş olsun endişelenmeyiz kızlar ilk hamileliğimde benim de yüksekti 10 günlük diyetle halloldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…