aaaaaaaaa!!!!!!!!herkes nerde ya?
canım yaa bende oluyor ...gün içinde bazen taş gibi oluveriyor .. sabah kalkınca yumuşak ...saol cnm paylaştığın için ..Altın değerinde bir bilgi .. bende 2 gündür çok yordum kendimi .. dikkat ederim ...kızlar, yorulunca karnınız kas katı kesiliyor mu???
bugün dr.olan kuzenimle konuştum ve bana çok kızdı. ben 2 3 gündür ev işi yapıyorum ve arda çok oynamıyor genellikle karnımda sertleşiyor. meğerse bu kasılmaymış ve çok yorulma ile birlikte erken başlarmış.
aynen şunu dedi bana " arda'nın orta düzeyde gitmesi gereken biyolojik saatini, hızlandırıyorsun ve arda içerde o kadar yoruluyor ki dışarı çıkmak için sabırsızlanıyor ve huzursuzlanıyor" (bizim anlayabileceğimiz dilde)
maşallah bebişineSelam ilk defa geçmişi okumadan geliyorum ama fırsat bulursam okumaya çalışıcam
bikaçgündür hastanede idim Maalisef şeker yüklemem yüksek çıktı haftaya 100 lük yükleme yapılcak
TSH için kullandığım ilaç işe yaramamış gibi çünkü değerlerim iyice düşmüş haftaya endokrinologada gidicem şimdiden günlerim doldu yine bugünde bebişimizin günüydü çok şükür iyi. duruşu ters, boyunu bilmiyoruz ama kilosu 935 gr olmuşMaşallah diyin kızlar :)
Sağ kol, bilek, el ve parmak eklemlerimdeki ağrı içinse dr sinir sıkışması dedi, ( Bazı arkadaşlar biliyor sıkıntımı) magnezyumun geçirmeyeceğini çok zorladığında ağrı kesici içebileceğimi ve masajı söyledi.
Diğer ilaçlarımada devam şimdilik.
İnşallah herkes iyidir.
slm nevracım sana face'den istek gönderdim. açtığında bakarsın tatlımt
oyyyy çok yoruldum blucum çokkkk
ben çıkıyorummm görüşürüz kılar..iyi tatiller
Canımcım teşekkürler cevabın için sana doktor şeker tahlilini ne zamana kadar yap dedi merak ettim,annem ve kardeşim geldi o yüzden sık giremiyorum birde sandalyede oturmak belimi ağrıtıyor bende sizi çok özledim ara ara yinede okumaya çalışıyorum sizi ama çok duramıyorum geneldealdıklarınızı güle güle kullanırsın bebişinle inşallah .. eşine hak ver yaneee.. oğluyla bir model giyinmek istiyor .... :)))
oyy oyy maşallah... ondan o ayaklar dışarı fırlıyor yerim onu bennnn .... şekerinde inşallah yoluna girer cnm
şeker değerin güzel çıkmış .. kan değeri hangisi ki .. hct mi? doktora sor istersen
tülincim hoşgeldin ..özledik seni .
osteocare.hamileliğin başından beri kullanıyorum ... calsiyum magnezyum çinko ve Dvitamini içerir bende hiç kramp olmadı .. iyi bir ilaç ..ssk karşılamıyor ama
-aks 50 gr 1 saatlik 50lik şeker yüklemesi 8-10 saat açlıkla gidiliyor ..1 saat sürecek demek
hemogram tam kan sayımı . aç gitmekte fayda var
-tit tam idrar tahlili sabah idrarı ile daha sağlıklı sonuç çıkıyor
-tsh troid tahlili .. kan alınarak bakılır
sanada iyi tatiller canımmm ...ben çıkıyorummm görüşürüz kılar..iyi tatiller
Canımcım teşekkürler cevabın için sana doktor şeker tahlilini ne zamana kadar yap dedi merak ettim,annem ve kardeşim geldi o yüzden sık giremiyorum birde sandalyede oturmak belimi ağrıtıyor bende sizi çok özledim ara ara yinede okumaya çalışıyorum sizi ama çok duramıyorum genelde
Teşekkürler canım cevabın için çok sağol öpüyorum seni görüşürüzsanada iyi tatiller canımmm ...
bana 24. haftada yaptır demişti ... bende o hafta yaptırmıştım ... esneklik payı ne zamana kadar bilmiyorum ..ama bizim topikte 25-26 haftalarda yaptıranlar oldu
selam kızlarrrr ben geldim hem çok mutluyum hemde moralim çok bozukk
bugün şeker yüklemem vardı biliyosunuz 50lilik yaptılar ve sınır 141ken benim şekerim 151 çıktı salı günü tekrar gidicem bu sefer 100lük yapılacakmış
bunun haricinde kızım kocaman olmuş15gün önde gidiyomuş kilosuda 1.260gr olmuş
ee sizlerde neler var neler yok bakalım
merhbalar yeni geldim....şeker değerim aclık 98 tokluk 135 çıktı...doktora ugramadım telefonla öğrendim zaten...gitmeme gerek yok herhalde o kadar yol gidemicem şimdi... ama kan değerim düşük sanırm 10.2
sizin akn değerleriniz ne...kan hapını ikiye çıkarayım bari ben....
merhaba müstakbel anneler
nasılsınız bakalım bu soğuk kış gününde.ayy doktordan geldim dondum valla dışarda.deminden beri geçmişi okuyorum cici sayfaları donanmış gene.
bayıldım harika.benim de 2. doktoruma kontrolum vardı şeker yüklemesini yeniden yaptırdıum.geçen hafta yanlış yapmışlardı
kızlar ya kafama bişey takıldı sizinle paylaşmazsam çatlarım.malum ben doktoruma tam karar veremedim 2 ayrı doktora gidiyorum amaaaa
2 doktorun da ultrasonu farklı birinde 10 gün önde gidiyoruz diğerinde sat ile aynıyız bu nasıl olur ya?
geçen hafta gittiğim doktorumda bebişim 810 gr.dı bugünkü doktorda 813 gr çıktı
yani bir haftada hiç kilo almamış mı bebeğim?ayrıca bugün gittiğim dr.un ultrasonu o kadar eski ki hiçbişey anlaşılmıyor.ben şimdi hangine inanayım,kafam karıştı.
şeker sonuçlarım birazdan çıkacak inş. sorun yoktur.
kilo konusunda artıkın hiiiç takmıyorum 9,5 kilo almışım yesem de alıyoruuum yemesem de.önemli olan bebşlerimizn sağlığı değil mi ya.
Selam ilk defa geçmişi okumadan geliyorum ama fırsat bulursam okumaya çalışıcam
bikaçgündür hastanede idim Maalisef şeker yüklemem yüksek çıktı haftaya 100 lük yükleme yapılcak
TSH için kullandığım ilaç işe yaramamış gibi çünkü değerlerim iyice düşmüş haftaya endokrinologada gidicem şimdiden günlerim doldu yine bugünde bebişimizin günüydü çok şükür iyi. duruşu ters, boyunu bilmiyoruz ama kilosu 935 gr olmuşMaşallah diyin kızlar :)
Sağ kol, bilek, el ve parmak eklemlerimdeki ağrı içinse dr sinir sıkışması dedi, ( Bazı arkadaşlar biliyor sıkıntımı) magnezyumun geçirmeyeceğini çok zorladığında ağrı kesici içebileceğimi ve masajı söyledi.
Diğer ilaçlarımada devam şimdilik.
İnşallah herkes iyidir.
ay sema bendede var fıtık ve ilk üçay kabus olmuştu..bu zamana kadar aralıksız işe gelen ben o zaman bir hafta rapor almıştımçok kötüydü..demiştimki ben herlade bu bebeği yata yata anca taşırımmm.ama benimde hiç bi daha öle ağrım olmadı.sendede olmamış. çok enteresan :26:
şimdi nasılsın? benim hafif hafif yoklamaya başladı biliyomusun
Baharnaz canım bebeğine maşallah.... tsh ilaçla nası düzelmemiş ilginç genelde düzelir endokrin uzmanın yinede en iyisini bilir....
canım bende anlamadım tsh ta t4 te ikiside önceki değerden daha da düşmüş bende anlamadım
25 mcg levotiron kullanıyordum
duncan maşallah kan değerin iyimiş canım bize niye şurup vermiyorlarki daha önce kaçtı ki şimdi iyi bir sonuca ulaştı benimkisi 9,8 idi şimdide ite kalka pekmez, bal, üzüm ve iki tanede ilaçla 10 u gördük
canım benime kan degerim 9,8 bende üzüm pekmez vs. ile takviye yapmaya çalışıyodum şimdi şeker çıkınca onlarıda yiyemiyorum bakalım ne olacak
bu arada hanımlar ben çoçuk doktoruna gitiim...elimde soru listesi vardı cevap aldım hepsine....
siznlede paylaşayım...ttabi bu benim gitiiğim doktorun görüşü.....
1 : bebeğinizi liflemenize gerek yok dedi....saçını yıkadıgınız sappuan dökülerken elinizle yıkamanız yeterli dedi....lif , banyo süngeri , heleki örgü malzeme kulalnamayın..onlar ısalk kalıyor üzerinde bir sürü bakteri ürüyor dedi...hatta mutfakta kualndıgınzı sarı bezleri bile katlayıp banyo önüne koyuyorsunuz ya dedi hiç iyii değil dedi...ıslak kalamsın açın muftak seleseien kur kalsın hep dedi....
2:
pudra sakın kullanma dedi..heleki kız çocugu ise...bir şeyler tıkıyor dedi...bir kanaldan bahsetti ama adını unuttum....
3işik kremi için önleyici olandan sürmene gerk bile yok dedi...altını sık değiştirisen bezi sıkmaz kilosuna göre ise hiç bir şey olmaz dedi...
4: vucut şampuanına gerek yok dedi...şampuan olarakta DALİN dedi...yeterli antialerjik dedi...
5 : ilk bez olarak önce primadan başla bakalım nasıl tepki vercek arkasında o olmaz ise molfix dedi...
6: pişik olursada HEMATAN yeterli olur dedi...
ve ŞEKERLİ SUYU BEN SORMADAN verme dedi....özelikle bal ve yumurta beyazını hatırlattı....
7: odasında kilma, ısıtma cihazı koymayın dedi ufo gibi...çok gerekli olurda yağlı petek alın dedi....
daha var ....yavaş yavaş yazıyım..... tabi nisanda doğacagı için hemen arkasında yaz geleceği için nasıl giydirilmeli onuda anlattı....
kendi kızıda nisanda doğmuş :)
[ B]bebeişlerinize penye yelek ve penye hırka alacakmısn yaz akşamaları için....hani deniz kenarında yaşıyanlar falan akşamları serin oluyor...yada haziran , mayıs akşamları serin olur her
halde...annem örgü yaptı ama ama penye daha mı iyii olur ? [/B]
23. Haftaya kadar kız bilioduk..Adı da dila olacaktı.Ben gürcüyüm. gürcü dilinde dila sabah güneşi demek..sonra erkek olduğunu öğrenince ben ulaş babasıda çınar olsun istedi..öle işteeulaş çınar oğlumun adı
Ececim, sanada gcmis olsun cnm...doktor ne tavsiye etti sana canim diyet disinda? Nasil dengeliceksin seker ve kani?
monazoro merhaba cnm ... inş .tahlillerinde probl çıkmaz ... ,
hangisi sana daha güven veriyorsa ona devam et tatlım .. bugünkü değilde ilk gittiğin daha mantıklı gibi geldi bana
canım yaa bende oluyor ...gün içinde bazen taş gibi oluveriyor .. sabah kalkınca yumuşak ...saol cnm paylaştığın için ..Altın değerinde bir bilgi .. bende 2 gündür çok yordum kendimi .. dikkat ederim ...
maşallah bebişine. bu hafta topikte şeker patlaması yaşanıyor ...gerçi sana daha 100 lük yapılacak ... ama çıkarsa da diyete dikkat ederek iğneye gerek kalmayabiliyor ...
Ağrıların içinde geçmiş olsuncanım
tamam canım ... girince hemen onay veriyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?