Evet canım ben marmaristeyim. size iyi eğlencelerr:Aslında 3-4 saat yoldan bahseden varistanbul içinde , burdan okadar yol gitsem izmirde esra özlem serap buluşabiliriz :)))))
Fdilek48
Zonnetje+
daphne06
eylem59
zonox
meltem_butterfly
Yavrular geleniniz var mı bakim buluşmaya. F dilek istanbul dışındasın dimi sen canım.. Diğerlerini bilmiyorum ama zonox istanbulda başka yazın kızlar...........
Zonnetje f dilek bende bir fincan kahve içiyorum günde hemide türk kahvesi bişi olmaz bencede. Ben pek takmıyorum kafama bide.. Hiç bir zararını görmedim ne yalan söyliyim...acaba bünyeye göre zararıda değişiyomudur ki bilemedim şimdi....:44::44::44:
Duncancım içindeki kafeinden dolayı önermiyolar galiba..Bende türkkahvesi içiyorum 1 tane arkadaşlarla oturunca..Ama olmasada aramıyorum ..ölçüsünde içince bi zararı olurmukii??Buarada nescafenin kafeinsizi var aslında onuda deneyebilir içmek isteyenler..
merhaba kızlarr tekraarrr ara ara girip bakıyorum:))
Zonnetjecim bende günde 1 kahve içenlerdenim dr. özellikle sormadım ama hep 2 fincana kadar içilebilir yazıyodu nette..Afiyet olsunnn keyfinize diyecek yok maşallahhhh
Duncancım içindeki kafeinden dolayı önermiyolar galiba..Bende türkkahvesi içiyorum 1 tane arkadaşlarla oturunca..Ama olmasada aramıyorum ..ölçüsünde içince bi zararı olurmukii??Buarada nescafenin kafeinsizi var aslında onuda deneyebilir içmek isteyenler..
Bende burdaki herkesi merak ediyorumm...Benim bekarken üye olduğum bi forum vardı ordan bi arkadaşım oldu tesadüf memleketimde memur oldu arkadaşlığımız hala devam eder..Hatta bi tesadüf daha nişanlısıda eşimin iş arkadaşı ama biz tanıştırmadık onları ..Hayat işte bindebir ihtimaller olabiliyo..Afiyet olsun duncann
Günaydın
semaysem, zhr, deniz14
İnşallah güzel bir gün geçirirsiniz
Sedasem aklıma sıvı ölçümüyle ilgli sen gelmiştin canım neyseki sıvı ölçümün çok şükür iyiyimiş 5 üstüne dr iyi dedi.
Haftaya şeker yüklememden sonra eceye ve sana sorucam neler yiyorsunuz bence değerleriniz çokta yüksek değil maşallah düşürmüşsünüz
Özlem483 Bebeğinin iyi olmasına sevindim kilosunada maşallah canım.
Gulesram söyledimi bilmiyorum geçen seni sormuştum sende beni sormuşsun canım bazen aklıma geliyorsun bende çok fazla topiğe uğrayamıyorum. Sağlıkla kal.
canım, aslında aktivya yiyorum kayısılı ama nafile. bir de kuru kayısı yiyeyim inciri hiç sevmemZonox kayısı ve erik kurusu öğün arasında tüketebilirsin yada sabah bir bardak ılık su ile 3 kurukayısı, 1 incir yada 2 erik kurusu yiyebilirsin, ben hiç yaşamadım canım.
canım ne buluşması ve ne zaman.Fdilek48
Zonnetje+
daphne06
eylem59
zonox
meltem_butterfly
Yavrular geleniniz var mı bakim buluşmaya. F dilek istanbul dışındasın dimi sen canım.. Diğerlerini bilmiyorum ama zonox istanbulda başka yazın kızlar...........
zonnetje hoşgeldin dünürkahven miss gibidir şimdi. ben de birazdan yapıp içeyim. afiyet bal şeker olsun
selam kıssslaaar,
geçmişe bakmadan hemen daldım inş. herkes iyidir.
dr. da randevum vardı..oğluşum maşallahı var çok hareketli ve sağlıklı 960 gr olmuş bugün 27. haftamıza girdik teyzelerii...
sizin kuzularda iyidir inş.
selam kıssslaaar,
geçmişe bakmadan hemen daldım inş. herkes iyidir.
dr. da randevum vardı..oğluşum maşallahı var çok hareketli ve sağlıklı 960 gr olmuş bugün 27. haftamıza girdik teyzelerii...
sizin kuzularda iyidir inş.
duncan cım bende tekirdağ çorludayım aslında istanbula 1 saat uça uça gelirim ama wc dışında hiçbiryere izin yok bana,siz şimdi buluşun bebişler doğunca aynı yerde bidaha toplanırız ozaman bende gelrim inşallah..
nevra sağol arkadaşım beni es geçmemişsin yine.erken doğum tehditinden dolayı yapacak ciğer geliştiriciyi rahim ağzımda kısalma var şimdilik sadece yatıyorum fayda gördüm ama bebek büyüdükçe açılmamda olabilir riske atmayalım dedi dr um.
Selammm,ben geldimmm....
Elhamd.sonunda düzgün bir doktor bulup gittim perşembe günü,yogunluktan girip yazamadım size sonucu..
Eşim ve annemle girdik ultrasyona,öyle heyecanlandılar ki,onların mutluluguyla benim sevincim ikiye katlandı çok şükür...
Bebişim elhamd çok iyiydi,bize poz vermeyi ihmal etmedi
Ağzını açıp kapatmasını yakaladık öyle duygulandım ki...
Herşeyi tam çıktı elhamd,kilosu boyu vs...
Suyumuzada çok iyi dedi doktorumuz...
Veee asıl konu,sonunda yüzde yüz cevap aldım,bebişimin KIZ oldugu artık kesinleşti elhamdulillah...
Ve muhtemel dogum tarihimiz 1 MAYIS inşallah...
Ultrasyon 4 gün ileride gösterdi..
Şimdilik aklıma gelenler bunlar kızlar...
iki gündür içimdeki huzuru anlatamam elhamd...
Bu arada dün dolaşmaya çıktık eşimle eminönü,sultanahmet vs...
Hem bebeğe birşey alalım hemde son bir gezelim dedik.. Ama mahfoldum ben yaa:26:
Öyle üşüdüm ki,anlatamam..Ve fena yoruldum..Kaç zamandır öyle yürümemiştim...
Dünden beri bütün kaslarım agrıyor,hamlamışım meğer...
Evime döneyim yürüyüşe başlıyacam inşallah bir an önce,yoksa her defasında bu agrıları çekicem...:26:
Şimdilik böyle,aklıma gelirse bişiyler paylaşırım gene...
maşallahoğluşuna canım nerdeyse 1kg olmuş artık..benim kız daha 600gr cık..allah kucaklarımızda görmeyide nasip etsin
Evet canım sivasa memur oldu bana güvenip geldi sivasa bide sivasa gelin geliyo şimdi çok mutluu ...Eşimle benim ayrı ayrı bekarlık arkadaşlarımız ve şimdi nişanlılar ....Dilekcim, hayat bazen gercekten tesauflerle dolu....kocaman dunya diyorsun ama bazen okadar kucuk olabiliyorki...
Sevindim arkadasliginizin devam etmesine, memleketimde amemur oldu arkadasim diyorsun, sivasi kasdettin sanirim dimi?
Hosgeldin gezginnn,
gozun aydin hadi icine sine sine gittin nihayetinde bir doktora, kizinda tescillenmis:)) masallah bebisine.
Son 3 gun kaldi demissin, tadini cikar canim, hersey gonlunce olsun insallah.
Sali gunude hayirli yolculuklar esinle sana, Allaha emanetsiniz cnm
gezgin, arda'm iyi canım çok şükür. ama beni 3 gündür üzüyor çok oynamadığı için
Gezgin Maşallah süslüne sağlıkla gelsin inşallah. Kontrolün güzel geçmesine sevindim Maşallah.
Otura otura gezseydin canım ya. Ben bir kez çıktım uzun süreli onda da otura otura gezdim hep molalıydı :)
.
gezgincim senin ve bebişin sağlıklı maşallah prensesin geliyomuş analı babalı büyüsün bahtı güzel olsun canım...
kendini iyi hissediyorsan gez ben çok severim istanbul içinde gezmeyi o havayı koklamayı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?