2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım ben marmaristeyim. size iyi eğlencelerr:Aslında 3-4 saat yoldan bahseden varistanbul içinde , burdan okadar yol gitsem izmirde esra özlem serap buluşabiliriz :)))))

Aslında varya hepinizi görmeyi ne kadar çok isterim valla hepimiz buluşsak şöle 40-50 hamile....

Bu arada yemek yiyip gelcem ben canlarım öptüm

Duncancım içindeki kafeinden dolayı önermiyolar galiba..Bende türkkahvesi içiyorum 1 tane arkadaşlarla oturunca..Ama olmasada aramıyorum ..ölçüsünde içince bi zararı olurmukii??Buarada nescafenin kafeinsizi var aslında onuda deneyebilir içmek isteyenler..

Bende burdaki herkesi merak ediyorumm...Benim bekarken üye olduğum bi forum vardı ordan bi arkadaşım oldu tesadüf memleketimde memur oldu arkadaşlığımız hala devam eder..Hatta bi tesadüf daha nişanlısıda eşimin iş arkadaşı ama biz tanıştırmadık onları ..Hayat işte bindebir ihtimaller olabiliyo..Afiyet olsun duncann

Son düzenleme:

Fistigimmm..siz orda birsekilde 2 yakanizi bir araya getirip bulusabilirsiniz bebegim.ama ben hollandadan nasil kalkipta geleyim
Ama ileride derseniz, Eylul ekim gibi bi bulusma daha yapariz, kalkar gelirim walla hemde bebegimle
Esimle o aylarda 1 haftaliginada olsa gelmeyi dusunuyoruz babannesine dedesine gostermeye[/B]

Tatliskolarrr..bende kafeinsiz kahve iciyorum zaten ona guvenerektende icim daha rahat ve hergunde tuketiyorum

merhaba kızlarr tekraarrr ara ara girip bakıyorum:))
Zonnetjecim bende günde 1 kahve içenlerdenim dr. özellikle sormadım ama hep 2 fincana kadar içilebilir yazıyodu nette..Afiyet olsunnn keyfinize diyecek yok maşallahhhh

Sagol guzelimm, gel beraber olsun

Dilekcim, hayat bazen gercekten tesauflerle dolu....kocaman dunya diyorsun ama bazen okadar kucuk olabiliyorki...
Sevindim arkadasliginizin devam etmesine, memleketimde amemur oldu arkadasim diyorsun, sivasi kasdettin sanirim dimi?

sağol canım çok şüküür sıvımız şuan normal gidiyor.diyetim iyi gidiyor alışıyrum sayılır
umarım seninde değerlerin fazla çıkmaz.sen yinede şimdiden dikkat et tatlı çikolata hamur işi fazla yeme

Zonox kayısı ve erik kurusu öğün arasında tüketebilirsin yada sabah bir bardak ılık su ile 3 kurukayısı, 1 incir yada 2 erik kurusu yiyebilirsin, ben hiç yaşamadım canım.
canım, aslında aktivya yiyorum kayısılı ama nafile. bir de kuru kayısı yiyeyim inciri hiç sevmem
canım ne buluşması ve ne zaman.

zonnetje hoşgeldin dünür kahven miss gibidir şimdi. ben de birazdan yapıp içeyim. afiyet bal şeker olsun

zonnetje hoşgeldin dünür kahven miss gibidir şimdi. ben de birazdan yapıp içeyim. afiyet bal şeker olsun

Hosbuldum dünürcüm,
Sanada afiyet seker olsun cnm...Ardamiz 3 gundur uzuyormus annesini,
Uzulme annesi, biraz dinleniyordur Ardamiz, cok surmez baslar yine seni durtuklemeye minik oglusun

Bu arada, kabizliktan sikayetcisin, surekli varmi bu sorun sende yoksa ara ara mi?
Bende ilk baslarda biraz olmustu, bende cok korktum hep sorun olur diye ama cok sukurki olmadi, cok rahatim bu konuda, ozel olarakta hicbisiy yiyip icmiyorum...Ama kuru kayisiyi bende sana tavsiye edebilirim, birde sabahlari duzenli olarak kalkinca 1 barda ilik su icmen...oda cok faydali.

selam kıssslaaar,

geçmişe bakmadan hemen daldım inş. herkes iyidir.
dr. da randevum vardı..oğluşum maşallahı var çok hareketli ve sağlıklı 960 gr olmuş bugün 27. haftamıza girdik teyzelerii...

sizin kuzularda iyidir inş.

duncan cım bende tekirdağ çorludayım aslında istanbula 1 saat uça uça gelirim ama wc dışında hiçbiryere izin yok bana,siz şimdi buluşun bebişler doğunca aynı yerde bidaha toplanırız ozaman bende gelrim inşallah..

nevra sağol arkadaşım beni es geçmemişsin yine.erken doğum tehditinden dolayı yapacak ciğer geliştiriciyi rahim ağzımda kısalma var şimdilik sadece yatıyorum fayda gördüm ama bebek büyüdükçe açılmamda olabilir riske atmayalım dedi dr um.

maşallah oğluşuna canım nerdeyse 1kg olmuş artık..benim kız daha 600gr cık..allah kucaklarımızda görmeyide nasip etsin

Masallah oglusuna canim teyzesi sevsin nun hareketlerini

Eylem cnm, duzelme olmus rahim agzi kisaliginda, 2,2 oldu demistin sanirim gecen gun..insallah boyle boyle haftalar ilerlerde bebegin kalabildigi kadar kalir seninle. Doktor tabikide her ihtimale karsi yapar ciger gelistirici igneyi. Hayirlisi olsun canim Ozlemin ve senin hakkinizda, saglicakla alin bebeklerinizi kucaklariniza. Sen elinden geleni yapip dinlende, taktir Allaha kalsin cnm...kolay degil ama cogu gitti azi kaldi.

gezgincim senin ve bebişin sağlıklı maşallah prensesin geliyomuş analı babalı büyüsün bahtı güzel olsun canım...
kendini iyi hissediyorsan gez ben çok severim istanbul içinde gezmeyi o havayı koklamayı....

maşallah oğluşuna canım nerdeyse 1kg olmuş artık..benim kız daha 600gr cık..allah kucaklarımızda görmeyide nasip etsin

eylem herşey yolundadır ve hep öyle olur canım bebiş sağlıklı sonuçta bundan daha güzel ne varki..
kocaman olacak kuzular annesi biz bile şaşıracağız....çok arkadaşım anlamadım nasıl büyüdü diyor.
geçen haftalarda oğlum az oynardı karnımda şimdi ise durmuyor akşam olup yatıyorum oğlum yeter artık uyuda annede uyusun diye konuşuyorum.
birde bana tepki veriyo konuşmalarıma şaşırıyorum sizdede oluyomu benmi abartıyorum?

zonnetje sağol canım sen nasılsın nasıl gidiyor?
bizim kızlar buluşuyolar çok iyi ediyorlar....
haberleri bekliyoruz neskafe içiyomuusnuz bazen canım çok istiyor ama şu makinede yapılandan ...
dışarı çıkınca bazen çok fena kokusu geliyor.. işk dr. um yasaklamıştı tırsıyorum...

Yasemin, canim madem canim arada cok cekiyor kahveyi bence okadarda kiyma kendine. Doktorum kisitladi diyorsun, arada nadiren bir fincan icmen emin ol hicbisiy yapmayacaktir. Her doktorun gorusu farkli bu kahve konusundada ama, bence cok fazla kisitliyorlar biz amileleri
Tabiki karar senin ama, arada icebilirsin bence gonul rahatligiyla

Benim kizcemde cok hareetli teyzesi, bu iki gundur hele hic durmuyor...geceleri benimle birlikte uyuyor ama sabah olmadan uyanuyo zillim:)) resmen onun hareketlerine uyaniyorum...sanirim simdiden bizi dogum sonrasina haziliyorlar, kalkin uyumak yok sizlere der gibi

Sabahtan buyana hanfendi henuz uyumadi daha..kipir kipir kemiriyo sanki icerde bisiyleri:)))dusunebiliyormusun

Dilekcim, hayat bazen gercekten tesauflerle dolu....kocaman dunya diyorsun ama bazen okadar kucuk olabiliyorki...
Sevindim arkadasliginizin devam etmesine, memleketimde amemur oldu arkadasim diyorsun, sivasi kasdettin sanirim dimi?
Evet canım sivasa memur oldu bana güvenip geldi sivasa bide sivasa gelin geliyo şimdi çok mutluu ...Eşimle benim ayrı ayrı bekarlık arkadaşlarımız ve şimdi nişanlılar ....

Yasemincimmaşallah bebeğine artık çoğu bebek 1 kiloya yaklaştıı şimdi hızla yağ depolama zamanlarıı...

selam tatlı anneler nasılsınız ben ancak bugün ayağa kalkabildim ilaçlarımı değiştirince öksürüğüm azaldı çok şükürama hala beynim zonkluyo.kızlar iyice ağğırlaşmadan buluşunda görelim şişkolar buluşması nasıl oluyomuş:)
bu arada benim bebişim biraz küçük geldi bana geçen hafta 675 grmış dr normal dedi kimi 3,5 kimi 2,5 doğar dedi yediğim bana yaramış demekki.neyse artık sağlıklı olsunda kilosu önemli değil hepinizi öpüyorum

gezgin, arda'm iyi canım çok şükür. ama beni 3 gündür üzüyor çok oynamadığı için

Amin,Teşekkür ederim canlar hepinize tek tek..
Rabbim hep böyle güzel haberler alarak sonuna ulaştırsın...

Zonox,canım sık oynamaması normal diyorlar,arada üşeniyor bizim minikler tekmelemeye
Banada oluyor bazen.Bizi deniyorlar sanırım...

sağol zonnetje ve yasemin umarım sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi...allah beterinden korusun ne diyim..özlemede sürekli dua ediyorum inşallah azcık sabreder bebişlerimiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…