sağol canım daha ben yeni başladım alışverişe.ben sizler gibi ilk heyecanı yaşamıyorum 5 sene önce oğlumda her şeyi almıştım.hepsi yeni gibi duruyor pek yıpranmadı o yüzden çok fazla bişey alamayacağım.işte bi takım hijyen ürünleri falan.
emzirme minderi lazım çünkü kollarınız çok ağrıyacak.sağa sola yastık doldurmaktansa bu daha kullanışlı gibi.hem daha sonrasında bebiş oturunca destek görevi görüyor bu.
ben alacağım inş. göğüs pedi de çok gidiyor bunda da tavsiyem göğüs kalkanı ya da yıkanabilen ped. diğerleri çok dayanmıyor çünkü ben 2 günde 1 paket bitiriyordum.
[
bu ne sancıları yawww .... alıştırma sancılarına benziyor ..ayaklarınımı üşütüyosun dikkat et
canım bana 2 yaka da uyar ... ama pazar olsun ... kii beni eşim getirecek ..maltepede kalırım .. senide alırız .. beraber geçeriz ..
dahanet gözle bakamıyoru m ... diğer arkadaşların onayıda gerekli
selam kızlarrr
buluşma planları yapıyorsunuz ne güzel :)
ben üzgünüm biraz bu cuma gecesi lekelenme tarzında kanamam geldi cumartesi sabahı doktora gittik hemen kontroller yapıldı bebekte kesesinde rahimde problem yok ama kasılmalarım başlamış güzel kızım sıkılmış oralarda hemen gelmek istiyormuş daha çok erkenhemen serum taktılar ilaçlara başladım kasılmalarım azaldı yani ben zaten hissetmiyordum ama kontrol ederken anlattı hemşire göbeğime elimi koyduğumda taşş gibi oluyor sonra düzeliyor yine neyse akşama kadar baya geçti kasılmalar yatmama gerek kalmadı şimdi 4 saatte bir ilaç alıyorum 15 gün sonra yine kontrole gel dedi haftaya gidicem ben korkuyorum çünkü çok zormuş Allah kimseye yaşatmasın
ızlar ben kçar anneme gidiyorum malum yarın yine şeker yüklemem var allah yardımcım olsunnn şekerli suyu içerken öğğğğ midem bulanıyo
Kızlar selam ben geldimmmm :) 1 haftadır raporluydum evdeydim fazla vaktim olmadığından giremedim,çarşamba günü 2. şeker yüklemem yapılcak inş düzelmiştir biraz değerlerim yoksa çok korkuyorum insülin yada başka birşey kullanmaktan..Eee sizler nasılsınız bakalım,buluşma fln gibi bişi okudum :) Ne zmn,Nerde,Nasıl :))
Kızlar selam ben geldimmmm :) 1 haftadır raporluydum evdeydim fazla vaktim olmadığından giremedim,çarşamba günü 2. şeker yüklemem yapılcak inş düzelmiştir biraz değerlerim yoksa çok korkuyorum insülin yada başka birşey kullanmaktan..Eee sizler nasılsınız bakalım,buluşma fln gibi bişi okudum :) Ne zmn,Nerde,Nasıl :))
tesekkurederım...10 haftadır hastanedeyız....
ya kızlarrrr chıccodan araba alan kımdı hatırlayamadım resmını yuklermısınız aldıgınız arabanım bende dusunuyorumda sanırım sı<zzınkıler gelmıs nasıl kullanıslı bısey mı
ttlım emzirme mnderleri çok değişik oluyo.şekilleri farklı..önereceğin bi tane varmı?
canım ben de hiç kullanmadım ama bu bana iyi gibi geldi önemli olan belini sarması.yastık şeklinde olanlar pek işe yaramıyor diye biliyorum
MYCey Emzirme ve Destek Minderi Bulutlu - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
zonoxxxx bebegim...
Özledim seni....
Dun dısarı cıkıp gezmekle cok iyi yapmıssın
Guzel havaları degerlendirmek lazım
Cereennn hosgeldin kızzzz
ciciler alınmıs iyi gunlerde kullan inşallah...
Dileekkk sen gezmişsin ha ne de iyi yapmıssın..
Marmaris daha da sıcaktır eminim burdan
Rapunzeln burda mı yoksa ben mi göremedim..
Huuhuhu bacım nassın iyimisin
Özlemmm canım benim..bugun işlerimi bitireyim cok istiyorum yanına gelmeyi kızz
Ben yine ararım seni gelmeden...
buna benzer bi yastık var evde biliyomusun. o yüzden sordum. buna benzer dedğim şekli tamamen böyle..ama emzirme yastığımı dersen yokk değil..nerden geldi onuda bilmiyorumsanırım yolculuk yastığı gibi bişi..
cevabın için çok saol canım benim. emzirme konusu çoook önemlii..rahat edemesse düzgün alamazmış memeyi.sonrasıda sıkıntı..
Tabi birlikte gidebiliriz iyi olur ama yer daha belli olmadı sanırım...
Dikkat edelim tatlım benimde bu hafta iki kere kasılmam oldu... Kızlar erkenci olcak sanırım...
Hadi hayırlı haberlerle dön tatlım...
Evet canım sende istanbuldamısın sende gel istanbul ve istanbul dışından gelmek isteyen arkadaşlar buluşma herkese açık fikir beyan edin yavrularrrr
bu arada muhabbet kuşum hasta oldu moralim bozuk şu anda kafam dağılsın diye girdim ama bilmiyorum kuşlar hasta olunca fazla yaşamıyor 2,5 senedir bizimleydi çok üzülcem ama elden ne gelir bebeğimi düşünmem lazım.. Ne yazıkki o benim en kıymetli varlığım şu anda.annesinin midesini tepikliyo üzülme der gibi
oo iyiymiş.bence de emzirme konusu önemli düzgün ememezse hava alır ve gaz sorunu oluşur tabi göğüs yaraları da cabası.göğsün koyu kısmı tamamen ağzına girmeli bebişin.tabi anneye de çok sabır gerekiyor.1.5 -2 saat emzirdiğim günleri biliyorum çook yorucu oluyor çoook.en azından destek minderleri biraz rahatlatır inş.
ya kızlarrrr chıccodan araba alan kımdı hatırlayamadım resmını yuklermısınız aldıgınız arabanım bende dusunuyorumda sanırım sı<zzınkıler gelmıs nasıl kullanıslı bısey mı
a.s hoşgeldiinnn
hayırdır ne raporu aldın geçmiş olsunn
inş.herşey yoluna girer
evet aral ve blue-sky bir organizasyon yapmaya çalışıyor
am tarih belli değil hafta sonu düşünüyolar
buluşma yeri kadıköy yada üsküdar fethi paşa korusu
herkesten fikir bekliyolar
en çok emzirmekten korkuyorum biliyormusun
allah yardımcımız olsun...
Canım 2 hafta önce kasıklarımda ağrı şikayeti ile dr. aradım oda hastaneye gidip NTS çektirmemi söyledi fakat acilde ki dr, 28 haftadan önce çekilmez o dedi ve ultrasonla baktı idrar yolları enfeksiyonu dedi ilaç tedavisi vs çok şükür geçti..2 gün snrada şeker yüklemem vardı bu seferde şekerim yüksek çıktı,amnion sıvım biraz fazla ve bebişde olması gerekenden 100 gr fazla çıktı dr'da diet verdi vs, bakalım çarşamba tekrar bakılcak değerlerime,inş düzelmiştir..Buluşma konusunda da Asya yakısı tercih edilmiş,sanırım çoğunluk o yakada oturuyor..
amiin.valla benim 2. tecrübem ama ben bile çok korkuyorum.çünkü oğlumda çok tecrübesizdim ve hata üstüne hata yaptım.benim yaşadıklarımı yaşamayın diye yazıyorum
kızlar kesinlikle gazını çıkartmadan yatırmayın uyusa bile uyanır korkusuyla gazını çıkarmamazlık yapmayın.ben öyle yaptım hiç uyumuyordu emzirip emzirirp uyuduğunu kar bilip yatırdım ve sonuç: kolik bir bebek.
Allah korusun artık hatalarımdan ders çıkardım.
Herkese merabalar....uzun zamandır görüşmüyorduk bakalım herkes neler yapmış.....bu arada benim bebiş erken gelebilir...bugun dr geldim ve bol bol dinlenmemi söyledi magnezyum yazdı ve moralim sıfır...Allahim inş bugunlerde geçer ve bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım....
kolikmiiii
oyyy canım ya nası zordur o ağlamalar
gazını çıkarmayı falan beceremem die korkuyorum..emziremem aç kalır die korkuyorum..sütüm yetmez die korkuyorum..çok şeyden korkuyorummm
bu arada kolikten çok çeken arkadaşım oldu bi o albüm varmış onuda buldum indirdim. kolik albümünü. bebekler dinleyince sakinleşiyolarmış..işe yarar dedim belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?