2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ttlım emzirme mnderleri çok değişik oluyo.şekilleri farklı..önereceğin bi tane varmı?

Tabi birlikte gidebiliriz iyi olur ama yer daha belli olmadı sanırım...

Dikkat edelim tatlım benimde bu hafta iki kere kasılmam oldu... Kızlar erkenci olcak sanırım...

ızlar ben kçar anneme gidiyorum malum yarın yine şeker yüklemem var allah yardımcım olsunnn şekerli suyu içerken öğğğğ midem bulanıyo

Hadi hayırlı haberlerle dön tatlım...

Evet canım sende istanbuldamısın sende gel istanbul ve istanbul dışından gelmek isteyen arkadaşlar buluşma herkese açık fikir beyan edin yavrularrrr

bu arada muhabbet kuşum hasta oldu moralim bozuk şu anda kafam dağılsın diye girdim ama bilmiyorum kuşlar hasta olunca fazla yaşamıyor 2,5 senedir bizimleydi çok üzülcem ama elden ne gelir bebeğimi düşünmem lazım.. Ne yazıkki o benim en kıymetli varlığım şu anda.annesinin midesini tepikliyo üzülme der gibi

a.s hoşgeldiinnn
hayırdır ne raporu aldın geçmiş olsunn
inş.herşey yoluna girer
evet aral ve blue-sky bir organizasyon yapmaya çalışıyor
am tarih belli değil hafta sonu düşünüyolar
buluşma yeri kadıköy yada üsküdar fethi paşa korusu
herkesten fikir bekliyolar

tesekkurederım...10 haftadır hastanedeyız....

bayaa uzun olmuş, çoğu gitmiş azı kalmış, hastanede emininm iyi bakıyolardır size ve emininm bebişin de annesi gibi güçlü kuvvetli olucak. Allah bebeğini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah

ya kızlarrrr chıccodan araba alan kımdı hatırlayamadım resmını yuklermısınız aldıgınız arabanım bende dusunuyorumda sanırım sı<zzınkıler gelmıs nasıl kullanıslı bısey mı

Özlemcim ben aldım benimki bu rengide aynı.Dün sahilde gezerken baktım baya bi kullanan vardı chicco memnun görünüyolardı Benl çok büyük hantal istemedim işimi görür galiba..Hafif olması tam yatması güzel bide .

buna benzer bi yastık var evde biliyomusun. o yüzden sordum. buna benzer dedğim şekli tamamen böyle..ama emzirme yastığımı dersen yokk değil..nerden geldi onuda bilmiyorum sanırım yolculuk yastığı gibi bişi..
cevabın için çok saol canım benim. emzirme konusu çoook önemlii..rahat edemesse düzgün alamazmış memeyi.sonrasıda sıkıntı..

esra ben burdayımda canım..iş çok

DUNCAN canım merhaba..kasılmardan bahstmişin nasıl bi şey olur ooo..belki bende de oluyordur farkında değilim..kızlar erken geliyor demişin....

oo iyiymiş.bence de emzirme konusu önemli düzgün ememezse hava alır ve gaz sorunu oluşur tabi göğüs yaraları da cabası.göğsün koyu kısmı tamamen ağzına girmeli bebişin.tabi anneye de çok sabır gerekiyor.1.5 -2 saat emzirdiğim günleri biliyorum çook yorucu oluyor çoook.en azından destek minderleri biraz rahatlatır inş.

Son düzenleme:

Demek benim yapamadığımı siz yaptınız helal olsun size bende bikaç ay önce demiştim buluşalım die ama öyle kaldı ortada çok sevindim gelirim tabii..

en çok emzirmekten korkuyorum biliyormusun
allah yardımcımız olsun...

ya kızlarrrr chıccodan araba alan kımdı hatırlayamadım resmını yuklermısınız aldıgınız arabanım bende dusunuyorumda sanırım sı<zzınkıler gelmıs nasıl kullanıslı bısey mı

bende aldım canım....bence gayet güzel hiç araştırma derim...benim fikrim tabi...çok kullnışlı....kendinde gör tabi elle hisset kullan farkı göreceksin....

Chicco Lite Way Baston Puset - Anne ve Bebek - joker.com.tr

arabada bu...dileğin arabası ilee aynı..ben 285 aldım....

Canım 2 hafta önce kasıklarımda ağrı şikayeti ile dr. aradım oda hastaneye gidip NTS çektirmemi söyledi fakat acilde ki dr, 28 haftadan önce çekilmez o dedi ve ultrasonla baktı idrar yolları enfeksiyonu dedi ilaç tedavisi vs çok şükür geçti..2 gün snrada şeker yüklemem vardı bu seferde şekerim yüksek çıktı,amnion sıvım biraz fazla ve bebişde olması gerekenden 100 gr fazla çıktı dr'da diet verdi vs, bakalım çarşamba tekrar bakılcak değerlerime,inş düzelmiştir..Buluşma konusunda da Asya yakısı tercih edilmiş,sanırım çoğunluk o yakada oturuyor..

en çok emzirmekten korkuyorum biliyormusun
allah yardımcımız olsun...

amiin.valla benim 2. tecrübem ama ben bile çok korkuyorum.çünkü oğlumda çok tecrübesizdim ve hata üstüne hata yaptım.benim yaşadıklarımı yaşamayın diye yazıyorum
kızlar kesinlikle gazını çıkartmadan yatırmayın uyusa bile uyanır korkusuyla gazını çıkarmamazlık yapmayın.ben öyle yaptım hiç uyumuyordu emzirip emzirirp uyuduğunu kar bilip yatırdım ve sonuç: kolik bir bebek.
Allah korusun artık hatalarımdan ders çıkardım.

Herkese merabalar....uzun zamandır görüşmüyorduk bakalım herkes neler yapmış.....bu arada benim bebiş erken gelebilir...bugun dr geldim ve bol bol dinlenmemi söyledi magnezyum yazdı ve moralim sıfır...Allahim inş bugunlerde geçer ve bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım....

çok geçmiş olsunnn
hay allah demek şekerde yüksek çıktı
diyet yaptın düzelmiştir inş.
sıvının fazlasıdamı zararlı
bebişin ölçüsü şeker sebebiylemi fazla çıktı
allah güç kuvvet versin
evet şimdilik asya yakası görünüyor kesin değil ama
bçekmecede başakşehirde oturan arkadaşalrımız var onlardan cvp gelmedi

kolikmiiii
oyyy canım ya nası zordur o ağlamalar
gazını çıkarmayı falan beceremem die korkuyorum..emziremem aç kalır die korkuyorum..sütüm yetmez die korkuyorum..çok şeyden korkuyorummm
bu arada kolikten çok çeken arkadaşım oldu bi o albüm varmış onuda buldum indirdim. kolik albümünü. bebekler dinleyince sakinleşiyolarmış..işe yarar dedim belki

merhaba hoşgeldinn
nerelerdesin neler yaptın
hayırdır sorun var galiba çok geçmişler olsunn
kaç haftalık oldu senin bebiş

rapuşşşş
korkma herşeyi çok güzel yapıcaksınn :97:
15-16 yaşlarında annelik yapanlar var
bizmi yapamıycaz
korkma emzireceksinde gazınıda çıkartıcaksın ...geceleri uyanıp bebeğinin kontrolde ediceksinn :97:
allah bize bunları yapma gücünü kuvvetini verecek merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…