selam kızlarrr
buluşma planları yapıyorsunuz ne güzel :)
ben üzgünüm biraz bu cuma gecesi lekelenme tarzında kanamam geldi cumartesi sabahı doktora gittik hemen kontroller yapıldı bebekte kesesinde rahimde problem yok ama kasılmalarım başlamış güzel kızım sıkılmış oralarda hemen gelmek istiyormuş daha çok erkenhemen serum taktılar ilaçlara başladım kasılmalarım azaldı yani ben zaten hissetmiyordum ama kontrol ederken anlattı hemşire göbeğime elimi koyduğumda taşş gibi oluyor sonra düzeliyor yine neyse akşama kadar baya geçti kasılmalar yatmama gerek kalmadı şimdi 4 saatte bir ilaç alıyorum 15 gün sonra yine kontrole gel dedi haftaya gidicem ben korkuyorum çünkü çok zormuş Allah kimseye yaşatmasın
selam kızlarrr
ben üzgünüm biraz bu cuma gecesi lekelenme tarzında kanamam geldi cumartesi sabahı doktora gittik hemen kontroller yapıldı bebekte kesesinde rahimde problem yok ama kasılmalarım başlamış güzel kızım sıkılmış oralarda hemen gelmek istiyormuş daha çok erkenhemen serum taktılar ilaçlara başladım kasılmalarım azaldı yani ben zaten hissetmiyordum ama kontrol ederken anlattı hemşire göbeğime elimi koyduğumda taşş gibi oluyor sonra düzeliyor yine neyse akşama kadar baya geçti kasılmalar yatmama gerek kalmadı şimdi 4 saatte bir ilaç alıyorum 15 gün sonra yine kontrole gel dedi haftaya gidicem ben korkuyorum çünkü çok zormuş Allah kimseye yaşatmasın
gülesram eskayy olarak mı değiştiii haberim yoktu
annesi deyince kulağıma çok yabancı geliyo yaaaben kendim annecim diye seslenirkende tuhaf oluyorum alışamadım galiba sendede öle oluyomu
hoşgeldiinn
yordunmu kendine neden başlamış bu hareketlilik
sen yine yatmaya devam et
amin amin inş...
yok hiç yormadım da
nedeni stresbiraz çok üzdüm kendimibu aralar malesef değmiyor işte bebeğimden kıymetli değil hiçbirşey ama elde de değil ki
diğer nedeni de sıvı eksikliği olabilirmiş ben sıvımı hiç eksik etmem hatta fazla su içerim aman dikkat edin kızlar
stresin nedeni özel bir konumu:78:
ne olursa olsunn
geçmiş gitmiş olsun inş..
ızlar ben kçar anneme gidiyorum malum yarın yine şeker yüklemem var allah yardımcım olsunnn şekerli suyu içerken öğğğğ midem bulanıyo
amiin amiin inş...
yok yarın daha tecrübeli olucaksınnn bulanmazsın artıkk
selam kızlarrr
aaa kızlar buluşuyormusunuzzz, ayy bende gelmek isterim, bende kadıköy de oturuyorum, kadıköy, üsküdar çok uyar banada , ayy inşallah gelebilirim bende
eskayy ( gülesram )
hoşgeldinn
gülesram eskayy olarak mı değiştiii haberim yoktu
aaa gülesram eskay mı olmuş neden değiştirdin hayatım :) nasılsın bu arada özledim senle yazışmayı yiğitefe nasıl
canım benimkide nidilat aynı ilaç ben 1 kutu kullandım oda 1 haftaya tekabül etti sonra gittim doktora nts cihazında dinlediler düzene girmiş dedi doktorum bende hiç ihmal etmeden içmiştim sende faydasını görürüsün inş
çok geçmiş olsun incidestan.
benimde arada bir karnım taş gibi oluyor. ama günde 3 4 kez fln. senin çok sıkmıydı?? ben de bol su içiyorum ama yine de kasılmalarım oluyor. sanırım biraz erken başladı. ben de ev işleri ile kendimi epey yordum
çok geçmiş olsun, inşallah bişeyiniz kalmaz tedaviler iyi gelicektir...
Özlem sana ve bebegine de acil şifalar dilerim, hastanedesin sende sanırım, çok geçmiş olsun ...
canım çok geçmiş olsun nolur dikkat et kendine dinlen ilaçlarını kullan.evet erken daha kzıımız çok sabırsız olacak annesi
inşallah canım inşallah
sen hangi hastaneye gidiyorsun doktorun kim?
Çok geçmiş olsun arkadaşım..Geçen haftada geceleri benim karnım taş gibi oluyodu çok korktum..İlaçlar etki eder dinlen sen bu aralar...Artık erken doğum tehlikesi sardı hepimizi..Bebeklerimiz zamanında gelsin inşallah..Ben karnımı severken zamanında sağlıklı gel bitanem diyorum...selam kızlarrr
Hoşbuldum canımm çok şükür bi sorunumuz yokk..Sende yoğunsun yeni eleman gelmiş ..Eve pc alma işini hallediyomusunn bizi habersiz bırakmaa .....
FDİLEK sende hoşgeldin canım nasılsın?
incidestan canımm çok geçmiş olsun. umarım tekrar yaşamazsın..
benimde karnım taş gibi oluyor acaba kasılma bumu anlayamadım..
tesekkurederım...10 haftadır hastanedeyız....çok geçmiş olsun, inşallah bişeyiniz kalmaz tedaviler iyi gelicektir...
Özlem sana ve bebegine de acil şifalar dilerim, hastanedesin sende sanırım, çok geçmiş olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?