2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

aaa kızlar buluşuyormusunuzzz, ayy bende gelmek isterim, bende kadıköy de oturuyorum, kadıköy, üsküdar çok uyar banada , ayy inşallah gelebilirim bende

çok geçmiş olsun incidestan.
benimde arada bir karnım taş gibi oluyor. ama günde 3 4 kez fln. senin çok sıkmıydı?? ben de bol su içiyorum ama yine de kasılmalarım oluyor. sanırım biraz erken başladı. ben de ev işleri ile kendimi epey yordum

çok geçmiş olsun, inşallah bişeyiniz kalmaz tedaviler iyi gelicektir...

Özlem sana ve bebegine de acil şifalar dilerim, hastanedesin sende sanırım, çok geçmiş olsun ...

gülesram eskayy olarak mı değiştiii haberim yoktu

EVET
haberiniz yokmu
ayy bende 2.sayfa gibiyim yaww

annesi deyince kulağıma çok yabancı geliyo yaaaben kendim annecim diye seslenirkende tuhaf oluyorum alışamadım galiba sendede öle oluyomu

haha
bende annem falan diye seslenemiyorum
içim eziliyo hemen
sadece kızım diyebiliyorumm

canım çok geçmiş olsun nolur dikkat et kendine dinlen ilaçlarını kullan.evet erken daha kzıımız çok sabırsız olacak annesi

ÖZLEM483 canım hoşgeldin maşallah iyimişsiniz allah sabrınızı arttırsın az kaldı hayırlısıyla çoğu bitti azı kaldı iyi olmana çok sevindim..

FDİLEK
sende hoşgeldin canım nasılsın?

KDİLARA hoşgeldin dicektim güle güle diyorum kaçıyomusun hemen git gezmelere bakalım

NEVRA
ayarlamışsınız buluşmaları çook kıskandım sizi hiç bizlere sizde gelirmisiniz demek yokmu?? valla 2 hafta sonra falan olsa gelirdim ama sizde bian öce olsun istiyosunuz haklısınız ağırlaşıyoruz çünkü.. şanslısınız çoğunuz istanbuldasınız bende yanınızda olmayı çok isterdim.. inş. biğün bizde kısmet olur..

aklıma gelmeyen canım hamişler kızmayınn çok yoğunum... öyle koştur koştur bakıyorum

incidestan canımm çok geçmiş olsun. umarım tekrar yaşamazsın..

benimde karnım taş gibi oluyor acaba kasılma bumu anlayamadım..

eskayy ( gülesram )
hoşgeldinn

gülesram eskayy olarak mı değiştiii haberim yoktu

aaa gülesram eskay mı olmuş neden değiştirdin hayatım :) nasılsın bu arada özledim senle yazışmayı yiğitefe nasıl

canlarımmmm.....Gecen hafta parcalı bulutluydum ama cok sukur artık iyiyim..
Daha da iyi olucam inşallah....Diger adım bariz belli oluyordu kızlar..o yuzden böyle yaptım..ctesi bi arar girip yazmıstım haberiniz olsun duyanlar duymayanlara söylesin diye..

Öncelikle Semacım nete giremedim ama seninle konustugumuz herseyi yapmaya basladım rabbim yardımcım olsun inşallah...Bol bol yiyorum ctesi gunu pazara cıktık ve hiç olmadıgı kadar cok sebze ve meyve aldım..Her gun pekmez içmeye de devam..Bu arada eşime sunu getir yiyeyim dedikçe nasıl mutlu oluyor anlatamam..Sen aklınla bin yasa emi....Öpüyoz biz seni...oglumda ayse yi öpüyomus haberin olsun....

Bu arada oglum her gecen gun daha cok kuduruyor maasallah pasama
Ctesi pazar İzmir de harika ötesi bi hava vardı...İçimiz acıldı valla..Elekçi,ler gibi hep sokaktaydım ama cok yoruldum...Bebek odası için halı baktık bi türlü içime sinen olmadı..Begendiklerimde tuzlu geldi biraz...Ayrıca oglumun odasına tek kişilik baza ve yatak aldık.oradaki cekyatımı üniversite ögrencilerine verdik...Kaplatcaktık aslında ama baktık ki astarı ruzunden pahalı.İleride de Yigit kullanır o yatagı dedik..Bugun o geldi.Evim bomba dusmus gibi...Bense kamyon carpmıs gibiyim..Artık egzme beni yoruyor..Valla gucum el verdikce gezicem...

Tugbacım cok sukur iyiyiz tatlım..Bende seni özledim...Bugun işlerimi bi halledeyim rahat rahat yazısırız bundan sonra...
Kdilara sana da merhaba tatlım...kızcen ve sen iyisinizdir inşallah

Bu arada herkese cumleten bir merhaba...
Hepiniz tek tek aklımdasınız vaktim oldugunda hepinize yazıcam kızlar...
Yemek tarifi alayım diye oturdum pc basına kalkamıyom
Hadi kalın saglıcakla

inşallah canım inşallah
sen hangi hastaneye gidiyorsun doktorun kim?

çok sağol canım
benimilk gittiğimde 15 dk da 5 kereydi sonra 3 e sonra 1 e düştü ve geçti sonra ama düzenli kullanıyorum ilacı.. aman suyunu eksik etme boşver işleri de sonra üzüntüsü bişeye benzemiyor

zonoxxxx bebegim...
Özledim seni....
Dun dısarı cıkıp gezmekle cok iyi yapmıssın
Guzel havaları degerlendirmek lazım

Cereennn hosgeldin kızzzz
ciciler alınmıs iyi gunlerde kullan inşallah...

Dileekkk sen gezmişsin ha ne de iyi yapmıssın..
Marmaris daha da sıcaktır eminim burdan

Rapunzeln burda mı yoksa ben mi göremedim..
Huuhuhu bacım nassın iyimisin

Özlemmm canım benim..bugun işlerimi bitireyim cok istiyorum yanına gelmeyi kızz
Ben yine ararım seni gelmeden...

Son düzenleme:
stresin nedeni özel bir konumu:78:
ne olursa olsunn
geçmiş gitmiş olsun inş..

evet maalesef canım
inşallah kimseye yaşatmasın Allahım

eskayyyy canımmmm hoşgeldinn.. şimdi öğrendim adını esracım ya nasılsın neler yapıyosun?

hafta sonu ne güzel gezmişsiniz buralar çok soğuktu biz bişey yapamadık gezdik gezdikde donduk valla araban inmek istemedik.. bizde eksikleri tamamladık çok şükür..

Çok geçmiş olsun arkadaşım..Geçen haftada geceleri benim karnım taş gibi oluyodu çok korktum..İlaçlar etki eder dinlen sen bu aralar...Artık erken doğum tehlikesi sardı hepimizi..Bebeklerimiz zamanında gelsin inşallah..Ben karnımı severken zamanında sağlıklı gel bitanem diyorum...

.

FDİLEK
sende hoşgeldin canım nasılsın?
Hoşbuldum canımm çok şükür bi sorunumuz yokk..Sende yoğunsun yeni eleman gelmiş ..Eve pc alma işini hallediyomusunn bizi habersiz bırakmaa ....

Esracım güle güle kullan bazanı mantıklı düşünmüşsünüz hem kanepede hayra geçmiş...Kendine dikkat et artık çok yormamalıyız kendimizii..marmaris süperdi bahar havası vardı iyi gezdimm ama artık gezmelerde yoruyo evde oturalım azcık :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…