canlarımmmm.....Gecen hafta parcalı bulutluydum ama cok sukur artık iyiyim..
Daha da iyi olucam inşallah....Diger adım bariz belli oluyordu kızlar..o yuzden böyle yaptım..ctesi bi arar girip yazmıstım haberiniz olsun duyanlar duymayanlara söylesin diye..
Öncelikle Semacım nete giremedim ama seninle konustugumuz herseyi yapmaya basladım rabbim yardımcım olsun inşallah...Bol bol yiyorum ctesi gunu pazara cıktık ve hiç olmadıgı kadar cok sebze ve meyve aldım..Her gun pekmez içmeye de devam..Bu arada eşime sunu getir yiyeyim dedikçe nasıl mutlu oluyor anlatamam..Sen aklınla bin yasa emi....Öpüyoz biz seni...oglumda ayse yi öpüyomus haberin olsun....
Yemek tarifi alayım diye oturdum pc basına kalkamıyom
Hadi kalın saglıcakla
canım benim bursa acıbadem sendemi bursadasın yoksa
eskayyyy canımmmm hoşgeldinn.. şimdi öğrendim adını esracım ya nasılsın neler yapıyosun?
hafta sonu ne güzel gezmişsiniz buralar çok soğuktu biz bişey yapamadık gezdik gezdikde donduk valla araban inmek istemedik.. bizde eksikleri tamamladık çok şükür..
Çok geçmiş olsun arkadaşım..Geçen haftada geceleri benim karnım taş gibi oluyodu çok korktum..İlaçlar etki eder dinlen sen bu aralar...Artık erken doğum tehlikesi sardı hepimizi..Bebeklerimiz zamanında gelsin inşallah..Ben karnımı severken zamanında sağlıklı gel bitanem diyorum...
bende hep bir an önce gel diyordum bi dahaaa dememmmm
zamanında gel bebeğimmm :)
hosbulduk cerencıgım ıyıyız rabbıme bın sukur...az kaldı ıns DENIZIME kavusmama...ÖZLEM483 canım hoşgeldin maşallah iyimişsiniz allah sabrınızı arttırsın az kaldı hayırlısıyla çoğu bitti azı kaldı iyi olmana çok sevindim..
FDİLEK sende hoşgeldin canım nasılsın?
KDİLARA hoşgeldin dicektim güle güle diyorum kaçıyomusun hemen git gezmelere bakalım
NEVRA ayarlamışsınız buluşmaları çook kıskandım sizi hiç bizlere sizde gelirmisiniz demek yokmu?? valla 2 hafta sonra falan olsa gelirdim ama sizde bian öce olsun istiyosunuz haklısınız ağırlaşıyoruz çünkü.. şanslısınız çoğunuz istanbuldasınız bende yanınızda olmayı çok isterdim.. inş. biğün bizde kısmet olur..
aklıma gelmeyen canım hamişler kızmayınn çok yoğunum... öyle koştur koştur bakıyorum
stresin nedeni özel bir konumu:78:
ne olursa olsunn
geçmiş gitmiş olsun inş..
evet maalesef canım
inşallah kimseye yaşatmasın Allahım
merhaba
tekrar hoşgeldin
aklım sendeydi
çok sevindim bak şimdi kırk bir kere
allah daim etsin inş..
afiyet bal şeker olsun yarasın sanada oğluşada
sen kendini nasıl hissediyosun
varmı gelişme iştahında açılma falan
terazide değişiklik ....
2 günde fark eder mi dersen evet çok farkediyo canım
eşin adınada çok sevindim aynı modda devam etmeye gayret allah kolaylık versin inş...
bende seni öpüyorum kızımda öpüyomuş
heh işte bak yeni tadlar araştır
pasta kek börek kurabiye derken günler gelip geçicek
amafazla yorma kendini
öpüyorum senii
bu arada bende bu hafta hiç kilo almamışım nasıl mutluyum anlatamam
gerekli temel besinlerin hepsini almama rağmen almamışım ya baya mutlu oldumm
inş.böyle devam ederimm
oğlunun cicileri hayırlı olsunnn
esra hosgeldın canııııııııım..... n habersın gezentı senı yıne ızmır kazan sen kepce dolastın mı? az kaldı arkadasım gelecegım ıns......
ıletırım canım as sonunda karar verdık ısme ayyy n zormus ınsanın kendı bebegıne ısım bulması...bızde yıgıdı cok sevıyoruz....ayy valla gezdim kuzumm ama inan akşam yattıgım yerden zor kalkıyordum...
Senlen gezecegimiz zamanları iple cekiyorum kızz...
İnşallah o gunlerde gelecek..Bu arada Deniz imi kocaman öp teyzesi onu cook seviyooo..
Ananeye de selamlar tabiii onu unutmak olmaz...
oyy ben onu öpen dudişlerini yirim kızz...
Canım cok sukur tartı artık sabit olarak 75 i gösteriyo..
Demek gram gramda olsa almaya baslamısım..İştahım daha iyi sanki...
Aslında zorluyorum kendimi...Böyle böyle acılcak inşallah...
Seninde kilo almamana sevindim kızz..
Acaba nasıl oldu..Bişeyi falan mı kestin yemeyi...
ciciler için cok tesekkyr ederim tatlım allah sana daha iyilerini nasip etsin inşallah
yi teyzesi yi onu
74,6 idi değilmi
75 iyiiiiiyavaş yavaş gram gram artıcak
sen almıyosun ama oğliş belki alıyodur
biraz daha zorla kendini biraz daha sabır gerisi gelicek allahın izniyle
ben hafta içi akşam yemeklerimi öne aldım
eşimi bekliyodum 21,00 den sonra yemek yiyodum şimdi eve gider gitmez yiyorum
19,30 gibi...
yemekten sonra 22,00 gibi acıkıyorum yine
ya 1 bardak süt ya taze meyve suyu yada meyve yiyorum
başka ekstra bişeyim yok
hımm birde wc problemim olmuştu onuda magnezyumla düzene soktuk
hafta sonu evde kendime ziyafet verdim canım ne isterse yiycem dedim
bütün abur cuburu gündüzden yedimmm
sanırım ben geç saatte yiyip yattığıjm için böyle oldumm
zonoxxxx bebegim...
Özledim seni....
Dun dısarı cıkıp gezmekle cok iyi yapmıssın
Guzel havaları degerlendirmek lazım
yi teyzesi yi onu
74,6 idi değilmi
75 iyiiiiiyavaş yavaş gram gram artıcak
sen almıyosun ama oğliş belki alıyodur
biraz daha zorla kendini biraz daha sabır gerisi gelicek allahın izniyle
ben hafta içi akşam yemeklerimi öne aldım
eşimi bekliyodum 21,00 den sonra yemek yiyodum şimdi eve gider gitmez yiyorum
19,30 gibi...
yemekten sonra 22,00 gibi acıkıyorum yine
ya 1 bardak süt ya taze meyve suyu yada meyve yiyorum
başka ekstra bişeyim yok
hımm birde wc problemim olmuştu onuda magnezyumla düzene soktuk
hafta sonu evde kendime ziyafet verdim canım ne isterse yiycem dedim
bütün abur cuburu gündüzden yedimmm
sanırım ben geç saatte yiyip yattığıjm için böyle oldumm
hoşgeldin bacımmm.çıktık dışarıya bol bol gezdik yürüyüş yaptık. öğlenleyinde platese gittim. ohh miss gibiydi. yiğit beye yeni ciciler almışsın, o meşhur kırmızı koltuğuda vermişsin valla ben onu çok beğeniyodum ama sağlık olsun. güle güle diz oğluşumuzun odasını. ben de bu hafta içi İKEA ya gidip oğluşuma perdesini alıcam. dün bi akrabaya gittik. oğlunun oda perdesi ikea dan, yahu bayıldımmmmmm süper olmuştu. ilk işim ikea ya gitmek olcak.
Demek gec yemek sana yaramıyordu tatlım..
Gerci normalde bile hep erken iyiyn diyo doktorlar ama ne mumkun..Ben akşam 10 da bile sofra kurdugumu bilirim yanii...Valla cok sevndim senin adına...Böyle devam et sen yine...
Biz şimdi oglumla bi corba içelim..sonra meyve yiyelim sonra da yavas yavas evi toplayalım Teyzesi..
demekki
boşu boşuna o kadar kiloyu aldımm
neyse olan oldu artık
oooooooooo
afiyet şeker olsunnn yarasın oğluşaaa
çorbayı sade içme
kolay gelsinnnn
HeheheheValla eşim pek bi huzunlendı kırmızı cekyatımız giderken..Ctesai gunu acaba evde onu koycak bi yer var mı diye dolandı durdu...Bende pazarda dolasırken bi tül begendim...Cok ucuz geldi aldım hemen..Taktım pencereye...Odam bi tamamlansın bütün olarak resmini cekip yayınlıcam...
İnşallah gönlüne göre bulursun kız İkea da...Bende uzun zamandır gezmedim orayı..gidip bi kurcuklamam lazım...
İncidestan....COook gecmiş olsun arkadasım....
İnşallah hersey yoluna girer...Buarada hepimiz inan birbiri için dua ediyor..
Bundan sonra sende olacaksın dualrımda...Allah yardımcın olsun sifa versin tez zamanda sana
BU ARADA BEN KACIYORUM KIZLAR
HEPINIZ ALLAHA EMANET OLUN...
SIZI SEVIYORUMM
kuzuummmm...dun kemeraltı na gittik metroyla...
Halkapınar da durdu metro baktım orada aliaga yazıyo artık oraya kadar tren var yaa
Kızz kulaklarını cınlattım Aliaga yı görunce..EŞime diyom ki bak bi arkadasımda aliagalı
Sizde masalahh ulusal bi arkadaslık kurmussunuz diyo
Valla yazın geldiginde seni görmeyi cok isterim kızz...
İzmir de de hava bi guzel kelimelerle anlatamam..su an klimayı bile acmadım ev o kadar sıcak yanii
hosbulduk cerencıgım ıyıyız rabbıme bın sukur...az kaldı ıns DENIZIME kavusmama...
mügecim sana vermiyorlarmı tarih?bu sefer sen sor bakalım ne diyecek..aşağı yukarı bir tarih vermesi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?