2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba
tekrar hoşgeldin
aklım sendeydi
çok sevindim bak şimdi kırk bir kere
allah daim etsin inş..
afiyet bal şeker olsun yarasın sanada oğluşada
sen kendini nasıl hissediyosun
varmı gelişme iştahında açılma falan
terazide değişiklik ....

2 günde fark eder mi dersen evet çok farkediyo canım

eşin adınada çok sevindim aynı modda devam etmeye gayret allah kolaylık versin inş...
bende seni öpüyorum kızımda öpüyomuş

heh işte bak yeni tadlar araştır
pasta kek börek kurabiye derken günler gelip geçicek
amafazla yorma kendini
öpüyorum senii

bu arada bende bu hafta hiç kilo almamışım nasıl mutluyum anlatamam
gerekli temel besinlerin hepsini almama rağmen almamışım ya baya mutlu oldumm
inş.böyle devam ederimm

oğlunun cicileri hayırlı olsunnn

kuzuummmm...dun kemeraltı na gittik metroyla...
Halkapınar da durdu metro baktım orada aliaga yazıyo artık oraya kadar tren var yaa
Kızz kulaklarını cınlattım Aliaga yı görunce..EŞime diyom ki bak bi arkadasımda aliagalı
Sizde masalahh ulusal bi arkadaslık kurmussunuz diyo
Valla yazın geldiginde seni görmeyi cok isterim kızz...
İzmir de de hava bi guzel kelimelerle anlatamam..su an klimayı bile acmadım ev o kadar sıcak yanii

hosbulduk cerencıgım ıyıyız rabbıme bın sukur...az kaldı ıns DENIZIME kavusmama...

esra hosgeldın canııııııııım..... n habersın gezentı senı yıne ızmır kazan sen kepce dolastın mı? az kaldı arkadasım gelecegım ıns......

oyy ben onu öpen dudişlerini yirim kızz...
Canım cok sukur tartı artık sabit olarak 75 i gösteriyo..
Demek gram gramda olsa almaya baslamısım..İştahım daha iyi sanki...
Aslında zorluyorum kendimi...Böyle böyle acılcak inşallah...
Seninde kilo almamana sevindim kızz..
Acaba nasıl oldu..Bişeyi falan mı kestin yemeyi...
ciciler için cok tesekkyr ederim tatlım allah sana daha iyilerini nasip etsin inşallah

Dilek saol canımm...Baza işi iyi oldu gelecege yatırım yaptık..Hem bende oglan dogdugu zaman rahat rahat yatabilcemBu arada valla gucun varken gez toz tatlım..Evet yoruluyoruz ama tadını cıkarmak lazım...Bol oksijen bebege de faydalı cunku

esra hosgeldın canııııııııım..... n habersın gezentı senı yıne ızmır kazan sen kepce dolastın mı? az kaldı arkadasım gelecegım ıns......

ayy valla gezdim kuzumm ama inan akşam yattıgım yerden zor kalkıyordum...
Senlen gezecegimiz zamanları iple cekiyorum kızz...
İnşallah o gunlerde gelecek..Bu arada Deniz imi kocaman öp teyzesi onu cook seviyooo..
Ananeye de selamlar tabiii onu unutmak olmaz...

ıletırım canım as sonunda karar verdık ısme ayyy n zormus ınsanın kendı bebegıne ısım bulması...bızde yıgıdı cok sevıyoruz....
onu kocaman opuyoruz....

ya kızlarrrr chıccodan araba alan kımdı hatırlayamadım resmını yuklermısınız aldıgınız arabanım bende dusunuyorumda sanırım sı<zzınkıler gelmıs nasıl kullanıslı bısey mı

zonoxxxx bebegim...
Özledim seni....
Dun dısarı cıkıp gezmekle cok iyi yapmıssın
Guzel havaları degerlendirmek lazım

hoşgeldin bacımmm. çıktık dışarıya bol bol gezdik yürüyüş yaptık. öğlenleyinde platese gittim. ohh miss gibiydi. yiğit beye yeni ciciler almışsın, o meşhur kırmızı koltuğuda vermişsin valla ben onu çok beğeniyodum ama sağlık olsun. güle güle diz oğluşumuzun odasını. ben de bu hafta içi İKEA ya gidip oğluşuma perdesini alıcam. dün bi akrabaya gittik. oğlunun oda perdesi ikea dan, yahu bayıldımmmmmm süper olmuştu. ilk işim ikea ya gitmek olcak.

incidestan, senin ki cidden çok sıkmış (kasılmalar) benim ki arada bir giriyor ama tabi sıklaşmaması için artık işi gücü bıraktım. bi kadın tutucam son 2 ay. yardımcı olsun die. acil şifalar diliyorum canım

kızlar, şu buluşma işine herkes dahil olabilir. aslında öylesine ortaya atıldı. mesaja cevap verenler listeye yazıldı.

Demek gec yemek sana yaramıyordu tatlım..
Gerci normalde bile hep erken iyiyn diyo doktorlar ama ne mumkun..Ben akşam 10 da bile sofra kurdugumu bilirim yanii...Valla cok sevndim senin adına...Böyle devam et sen yine...
Biz şimdi oglumla bi corba içelim..sonra meyve yiyelim sonra da yavas yavas evi toplayalım Teyzesi..

HeheheheValla eşim pek bi huzunlendı kırmızı cekyatımız giderken..Ctesai gunu acaba evde onu koycak bi yer var mı diye dolandı durdu...Bende pazarda dolasırken bi tül begendim...Cok ucuz geldi aldım hemen..Taktım pencereye...Odam bi tamamlansın bütün olarak resmini cekip yayınlıcam...
İnşallah gönlüne göre bulursun kız İkea da...Bende uzun zamandır gezmedim orayı..gidip bi kurcuklamam lazım...

İncidestan....COook gecmiş olsun arkadasım....
İnşallah hersey yoluna girer...Buarada hepimiz inan birbiri için dua ediyor..
Bundan sonra sende olacaksın dualrımda...Allah yardımcın olsun sifa versin tez zamanda sana

BU ARADA BEN KACIYORUM KIZLAR
HEPINIZ ALLAHA EMANET OLUN...
SIZI SEVIYORUMM

güle güleeeeeeeee

gülesraa
yazmayı unuttum
sen perde astım dedin değilmii :84::84:
uzanarak asmıyosunuz değilmi bu perdeleri:83:

evet ya arkadaşlar söyledi metro aliağaya kadar gelmiş ne kadar mutlu oluyoruz inanamazsın canım çünkü yol otobüsü 1 saati geçiyor metro süper oldu.. yazın allahın izniyle mutlaka görüşeceğiz canım bende çook istiyorum hatta bebeğimin 40 çıksın şöyle 2 aylık olunca alıp gelicem o zaman kısmetse mutlaka görüşürüz.

hosbulduk cerencıgım ıyıyız rabbıme bın sukur...az kaldı ıns DENIZIME kavusmama...

adıyla yaşasın deniz kızımız harika bir ismi var çok çok beğendim bende istiyorum fakat eşimle bi türlü anlaşamadık. inşallah gününde tam zamanında gelir deniz bebek sende oda çok rahat edersiniz..

fdilek
canım inş. halledicem bilgisayar işini ben sizsiz yapamam..

Kızlar selam ben geldimmmm :) 1 haftadır raporluydum evdeydim fazla vaktim olmadığından giremedim,çarşamba günü 2. şeker yüklemem yapılcak inş düzelmiştir biraz değerlerim yoksa çok korkuyorum insülin yada başka birşey kullanmaktan..Eee sizler nasılsınız bakalım,buluşma fln gibi bişi okudum :) Ne zmn,Nerde,Nasıl :))

mügecim sana vermiyorlarmı tarih?bu sefer sen sor bakalım ne diyecek..aşağı yukarı bir tarih vermesi lazım

yaaa tahmini btarih var, zaten o ilk muayneden beri var.. ama onun dışında hani doktorla konulurken falan tahmini şu tarihte doğar (yani ultrasonda çıkan tarih dışında) bişey demiyor... doğumla ilgili konuşmak için hep erken diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…