2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah canım amiinnnnn
valla ne yalan söyleyim kara kara düşünüyorum becerebilecekmiyim die
benim burcumda başak bide..tuhaf tuhaf huylarım var...herşey tamam olsun istiyorum..hiçbişeyde eksik kalmayayım istiyorum..allahım güç kuvvet versin...

evet canım tam 6 ay çektik kolikten akşam 8 oldu mu başlardık 11 e kadar. her günümüz birbirinden beterdi.
hiç korkma canım sakin olmak da çok önemli sen en azından bunları şimdiden biliyorsun,ben hiç bişey bilmiyordum kolik ne demek onu bile bilmezdim.albüm fikri güzelmiş biz de çok çaresiz kaldığımızda saç kurutma, süpürge falan çalıştırırdık
.

geçmiş olsun canım,idrar yolu enfk. ultrasonda görünür mü ya,bilmiyordum.bir de sıvının fazla olduğunu ölçerek mi söylüyor dr. benim her gittiğimde suyu iyi diyor bir ölçü vermiyor. şekerdenn hiç korkma dietle halledilebilir.hamur işini bi süre hayatından çıkaracaksın o kadar.

merhaba hoşgeldinn
nerelerdesin neler yaptın
hayırdır sorun var galiba çok geçmişler olsunn
kaç haftalık oldu senin bebiş
slm evet sorun var kilo alamıyorum ve geçen haftada kasılmalar oldu çok azda renkli akıntı oldu bugun aşım vardı sağlık ocagına gittim ve dr gitmelisin bunlar erken doğumun belirtileri olabilir dedi ve hemen dr gittim ve magnezyum yazdı rahim kasılmaları olabilir dedi...bebişin 25. haftanın içinde...

sa kurutma makinası baya işe yarıyormuş bu albümdede abuk subuk müzikler var..su sesi saç kurutma makinası sesi..çamaşır makinaıs sesi.dinleyince çok anlmasız ama anne karnı içi sesleri böleymiş inşallah gerek kalmazz

doktor neye dayanarak bunu söledi size....siz yine dinlenin ama buna inadırmayın kendinizi sonra kendini gerçekleştren kahanet olmasın....sağsağlim alırsın kucagına içini ferah tut canım...

RAPUNZELCİM
yazdıkalrını okudukça şaşırdım çok güçlü gözküyorsun bence hepsinin üstesinden gelebilirisn....benimde endişelerim şu yönde var aslında...ben ailenin yanında ulu orta yerde emzirmem yada eni bileyim kzıımı canım annem diye sevemem gibi geliyor..hep odasına gideceğim orda emziirp uyuturum herhalde...çoçukta sessizliğe alışr hiç bir yerde uyuyamaz bizden evden bir yere çıkamaz oluruz artık...eşimde başak burcu oda çok mükemmeliyetçi ayrıntıcı ve titiz biri ..herşeyi ince eleyip sıkı dokur..bende tam tersi aslan burcuyum bugun olsun hemen olsun ..en güzeli en gösterişlisi olsun isterim...atılgan biriyim ama çekiniyorum işte....

neler olucak bakalım...doğsunlar sağlıkla ..hepsini yine konuşuruz.....

çok fazla düşünme kafanı karıştırma..zamanı gelince hepsini yapıcaz merak etme

keşke ilk sancın olduğunda dr.gitseydin
neyse olan olmuş geçmiş olsun
bebeğin durumu nasıl sağlığı kilosu yerindemi
inş.bi aksilik yaşamazsın
bol bol yatak istirahat iyi gelicektir

arkadaşım kendi kalp sesini bir yere kaydetmişti onu dinletiyordu hep....yine dediğin gibi fön makinesi ve elektirkli süperge çok işini gördü....

kızlar c.tesi günü habertürk gazetesi alan oldumu
bedava kitap dağıtıyolardı
Annelik akademisi hamileyim yada Annelik akademisi bebeğim diye
Sabiha Paktuna KEskin in
444 lü bir no var arayıp adres veriliyo
birtek 5 tl kargo ücreti onun dışında ödeme yok

Walla pekde diet yaptım söylenemez evet yaptım ama öyle çokda kasmadım yani Dr'da öyle dedi birebir uymanı beklemiyorum ztn die :) Evet bebişin ölçüsü şekerden çok olumruş genelde ztn..

Walla pekde diet yaptım söylenemez evet yaptım ama öyle çokda kasmadım yani Dr'da öyle dedi birebir uymanı beklemiyorum ztn die :) Evet bebişin ölçüsü şekerden çok olumruş genelde ztn..

şuanda anladığım kadarıyla bi problemin yok o zaman :26:

Yani tam olarak görülmese ultrasonda'da dr şikayetlerinden de ona varıyor dedi herşey normal çünkü dedi,teste gerek yok..Sıvının fazla olduğunuda ölçmedi ultrasonda görüp söyledi ki erken doğuma sebebiyet bile olabilirmiş..:18:

ama serapcım bunların güçle kuvvetle ne ilgisi var hiç bilmediğimiz bişeyyyy
ne yalan söyleyim çok endişeleniyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…