rapuşşşş
korkma herşeyi çok güzel yapıcaksınn :97:
15-16 yaşlarında annelik yapanlar var
bizmi yapamıycaz
korkma emzireceksinde gazınıda çıkartıcaksın ...geceleri uyanıp bebeğinin kontrolde ediceksinn :97:
allah bize bunları yapma gücünü kuvvetini verecek merak etme
evet canım tam 6 ay çektik kolikten akşam 8 oldu mu başlardık 11 e kadar. her günümüz birbirinden beterdi.kolikmiiii
oyyy canım ya nası zordur o ağlamalar
gazını çıkarmayı falan beceremem die korkuyorum..emziremem aç kalır die korkuyorum..sütüm yetmez die korkuyorum..çok şeyden korkuyorummm
bu arada kolikten çok çeken arkadaşım oldu bi o albüm varmış onuda buldum indirdim. kolik albümünü. bebekler dinleyince sakinleşiyolarmış..işe yarar dedim belki
Canım 2 hafta önce kasıklarımda ağrı şikayeti ile dr. aradım oda hastaneye gidip NTS çektirmemi söyledi fakat acilde ki dr, 28 haftadan önce çekilmez o dedi ve ultrasonla baktı idrar yolları enfeksiyonu dedi ilaç tedavisi vs çok şükür geçti..2 gün snrada şeker yüklemem vardı bu seferde şekerim yüksek çıktı,amnion sıvım biraz fazla ve bebişde olması gerekenden 100 gr fazla çıktı dr'da diet verdi vs, bakalım çarşamba tekrar bakılcak değerlerime,inş düzelmiştir..Buluşma konusunda da Asya yakısı tercih edilmiş,sanırım çoğunluk o yakada oturuyor..
slm evet sorun var kilo alamıyorum ve geçen haftada kasılmalar oldu çok azda renkli akıntı oldu bugun aşım vardı sağlık ocagına gittim ve dr gitmelisin bunlar erken doğumun belirtileri olabilir dedi ve hemen dr gittim ve magnezyum yazdı rahim kasılmaları olabilir dedi...bebişin 25. haftanın içinde...merhaba hoşgeldinn
nerelerdesin neler yaptın
hayırdır sorun var galiba çok geçmişler olsunn
kaç haftalık oldu senin bebiş
evet canım tam 6 ay çektik kolikten akşam 8 oldu mu başlardık 11 e kadar. her günümüz birbirinden beterdi.
hiç korkma canım sakin olmak da çok önemli sen en azından bunları şimdiden biliyorsun,ben hiç bişey bilmiyordum kolik ne demek onu bile bilmezdim.albüm fikri güzelmiş biz de çok çaresiz kaldığımızda saç kurutma, süpürge falan çalıştırırdık. [/COLOR][/B]
Herkese merabalar....uzun zamandır görüşmüyorduk bakalım herkes neler yapmış.....bu arada benim bebiş erken gelebilir...bugun dr geldim ve bol bol dinlenmemi söyledi magnezyum yazdı ve moralim sıfır...Allahim inş bugunlerde geçer ve bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım....
kolikmiiii
oyyy canım ya nası zordur o ağlamalar
gazını çıkarmayı falan beceremem die korkuyorum..emziremem aç kalır die korkuyorum..sütüm yetmez die korkuyorum..çok şeyden korkuyorummm
bu arada kolikten çok çeken arkadaşım oldu bi o albüm varmış onuda buldum indirdim. kolik albümünü. bebekler dinleyince sakinleşiyolarmış..işe yarar dedim belki
inşallah canım amiinnnnn
valla ne yalan söyleyim kara kara düşünüyorum becerebilecekmiyim die
benim burcumda başak bide..tuhaf tuhaf huylarım var...herşey tamam olsun istiyorum..hiçbişeyde eksik kalmayayım istiyorum..allahım güç kuvvet versin...
slm evet sorun var kilo alamıyorum ve geçen haftada kasılmalar oldu çok azda renkli akıntı oldu bugun aşım vardı sağlık ocagına gittim ve dr gitmelisin bunlar erken doğumun belirtileri olabilir dedi ve hemen dr gittim ve magnezyum yazdı rahim kasılmaları olabilir dedi...bebişin 25. haftanın içinde...
sa kurutma makinası baya işe yarıyormuşbu albümdede abuk subuk müzikler var..su sesi saç kurutma makinası sesi..çamaşır makinaıs sesi.dinleyince çok anlmasız ama anne karnı içi sesleri böleymiş inşallah gerek kalmazz
çok geçmiş olsunnn
hay allah demek şekerde yüksek çıktı
diyet yaptın düzelmiştir inş.
sıvının fazlasıdamı zararlı
bebişin ölçüsü şeker sebebiylemi fazla çıktı
allah güç kuvvet versin
evet şimdilik asya yakası görünüyor kesin değil ama
bçekmecede başakşehirde oturan arkadaşalrımız var onlardan cvp gelmedi
Walla pekde diet yaptım söylenemez evet yaptım ama öyle çokda kasmadım yaniDr'da öyle dedi birebir uymanı beklemiyorum ztn die :) Evet bebişin ölçüsü şekerden çok olumruş genelde ztn..
ay ben geldim kıslar...çok işim vardı..kolaylayıp dinlenmeye geçtim şükür...evet..ne var ne yok?
evet canım tam 6 ay çektik kolikten akşam 8 oldu mu başlardık 11 e kadar. her günümüz birbirinden beterdi.
hiç korkma canım sakin olmak da çok önemli sen en azından bunları şimdiden biliyorsun,ben hiç bişey bilmiyordum kolik ne demek onu bile bilmezdim.albüm fikri güzelmiş biz de çok çaresiz kaldığımızda saç kurutma, süpürge falan çalıştırırdık.
geçmiş olsun canım,idrar yolu enfk. ultrasonda görünür mü ya,bilmiyordum.bir de sıvının fazla olduğunu ölçerek mi söylüyor dr. benim her gittiğimde suyu iyi diyor bir ölçü vermiyor. şekerdenn hiç korkma dietle halledilebilir.hamur işini bi süre hayatından çıkaracaksın o kadar.
semaysem, ben gördüm ama bu hft almadım, haftaya alırım belki kitabı, bebek büyütmekle ilgili bi kitap vericek sanırım gelecek hafta.
Rapunzeel, bi beşik gördüm sende bi bak bakalım işine yarar mı, fiyatı da kredi kartı ile 129 tl., havale ile 122 tl.
Crystal Baby Magic Night Ninni Beşik CB-231 - Bebek & Çocuk
şuanda anladığım kadarıyla bi problemin yok o zaman :26:
hoşgeldinn
aynı blue-can
son 30 dakk. pek bi sakin topiğimiz
RAPUNZELCİM
yazdıkalrını okudukça şaşırdım çok güçlü gözküyorsun bence hepsinin üstesinden gelebilirisn....benimde endişelerim şu yönde var aslında...ben ailenin yanında ulu orta yerde emzirmem yada eni bileyim kzıımı canım annem diye sevemem gibi geliyor..hep odasına gideceğim orda emziirp uyuturum herhalde...çoçukta sessizliğe alışr hiç bir yerde uyuyamaz bizden evden bir yere çıkamaz oluruz artık...eşimde başak burcu oda çok mükemmeliyetçi ayrıntıcı ve titiz biri ..herşeyi ince eleyip sıkı dokur..bende tam tersi aslan burcuyum bugun olsun hemen olsun ..en güzeli en gösterişlisi olsun isterim...atılgan biriyim ama çekiniyorum işte....
neler olucak bakalım...doğsunlar sağlıkla ..hepsini yine konuşuruz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?