2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

semaysem westlife teşekkürler kitaptan sipariş ettim bende..Ama hamileyim kitabını istemedim zaten netten çok bakıyorum..Hamilelikte vakit bol..Bebek olunca pc açmak zor olabilir bebeğim kitabını istedimm :)

rica ederimmm
bende bebeğim kitabını istedimm
bakalım nasıl bişey gelicek

allah hayırlıısnı versin
senin için hepimiz için hayırlısı ne ise o olur inş.

visco tipi sert yaysız yatak olmamalı, yumuşak çocuğun vücut şeklini alan yatak olmalı demiş..
ama viscolar tam vücut şeklini almıyor mu:97::97: sanki bu mantıkla visco daha doğru geliyor :97::97::97:

DUNCAN canım merhaba..kasılmardan bahstmişin nasıl bi şey olur ooo..belki bende de oluyordur farkında değilim..kızlar erken geliyor demişin....
canım karnın kaskatı kesiliyor. 1 dk kadar öyle oluo bazen çok kısa. ama incidestan arkadaşımızın ki 15 dk da bir geliyormş. bu tarz kasılman varsa doktora görün. ama diğer türlü ise magnezyum eksikliğin olabilir
normal doğum düşünüoduk ama makat şeklinde duruyormş bebişim. 36. haftaya kadar dönerse normal doğum olucak. eğer dönmezse sezeyan olucak

canım, o vakte kadar çok değişir pozisyonu. hayırlısı olsun inşallah.

semaysem, o kitabı nerden sipariş ettiniz. ben de almak istiyorum

kızlar kızlaar
güzel annişlerrrr
benim mesaim bitti
bugünüde çok şükür kazasız belasız atlattık elh.
ben çıkıyorum
hepinize hayırlı mutlu akşamlar
kendinize bebekelrinzie eşlerinize sevdiklerinize iyi bakın
yarın nasip olursa inş.görüşürüz:79::79:

güle güle cnımmm :80:
benimde vakit tamam
herkese iyi akşamlar

titicum çok geçmiş olsun ... buluşmayı sormuşsun ... istanbulda mı oturuyorsun?

çok geçmiş olsun ... aceleci seninki ... beklesin daha erken söyle annesi.... inşallah herşey uygun ...
canım bulışmamaız herkese açık... senin avrupa yakasında oturduğunu biliyorum ... nerede oturduğunu söyleyen herkesi yazdık ...
yer kararlaştırmak için .. ne taraftaydın sen ... birde tarihte belli değil belki haftaya belki sonra ...sana uyabilir ...

DUNCAN canım merhaba..kasılmardan bahstmişin nasıl bi şey olur ooo..belki bende de oluyordur farkında değilim..kızlar erken geliyor demişin....

Canım karnın sertleşiyor öyle birşey bende tam anlamıyorum ki aslında

Demek benim yapamadığımı siz yaptınız helal olsun size bende bikaç ay önce demiştim buluşalım die ama öyle kaldı ortada çok sevindim gelirim tabii..

Haydi gel gel:)) diğer arkidişleride bekliyoruz...

TAtlım dikkat et kendine bol dinlen geçmiş olsun....veeee moralini yüksek tut lütfen.

herkese mrb güzel anneler nasılsınız bakalım.
ya arkadaşlar ben daha hastane çantamı hazırlamadım artık hazırlayım diorum sizler neler koydunuz hastane çantanıza. kaç çanta hazırladınız.

Simgecim ben haırlıyorum bu hafta içinde hazırlıycam bitmiş olcak bende 29. haftanın içindeyim önümüzdeki hafta dolu dolu 7 aylık hamileyim 8. ayımıza gircez senle ben önden gidiyoruz zaten topiğe göre.. bende bir hastane listesi var... Onu bulursam yazıyim ben ona göre hazırlıyorum çünkü çantamı....

nevraa = başakşehir ----- farketmez - pazar daha uygun -
baharnaz = başakşehir nerde oturduğunu bildiğimden ben yazdım .daha haberi yok konudan
duncan = maltepe --- üsküdar olabilir diyor
sema = gaziosmanpaşa --fethipaşa korusu olur diyor - ctesi erken çıkıp geleilirim gerekirse-bu hafta sonu gelemem
superi = büyükçekmece --- asya tarafı bana uzak diyor
zonox = bostancı --kadıköyde buluşmak daha uygun - ctesi uygun
blue sky = pendik--and. yakasında oturduğundan üsküdar yada kadıköy
tomurcuk = pendik ---and. yakasında oturduğundan üsküdar yada kadıköy
zehr84 = pendik-- üsküdar yada kadıköy -pazar uygun
mügesoysal = sarıyer --- mecidiyeköy de buluşmayı önerdi
lover1984 = bahçelievler, ----- buluşmaya gelmek istiyor yer konusunda bir şey demedi daha
WestLife = ümraniye --
awshar = kadıköy --- kadıköy yada üsküdar olur
CerenliYagmur= --------------------- 2 hafta sonra olur
daha kimseyokmu arkadaşlar istanbulda oturan - kdilara???
herkese mrb güzel anneler nasılsınız bakalım.
ya arkadaşlar ben daha hastane çantamı hazırlamadım artık hazırlayım diorum sizler neler koydunuz hastane çantanıza. kaç çanta hazırladınız.

ne çantası canımmm ..korktum şimdi birden ..biz daha küçüğüz .. ama 32 den sonra bende hazırlamayı düşünüyorum

bende 2. tetanoz aşımı oldum geldim ... bu sefer geçenkinden daha acıdı diyebilirim ... şimdiden ağrı başladı çünkü ...
birde aşıyı vururken yanıyor sızlıyor yaaa... aşı buzdolabında saklandığındanmış ...1-2 dk ..avucunda ısıtsa canımız yanmayacak mış ...bunu bana aşıyı vuduktan sonra söyledi ... :)))))

kalp atışlarını dinledim birde ..126 çıktı ... iyimi sizce??

Ellerine sağlık nevracım ben ilgilenemedim valla fazla sen ne güzel yazdın herkesi....

Bu arada size bir dua yazıyorum şimdi eşim okudu... Bol bol edin...

Arapçası Rabbi Yessir-Ve la Tüassir-Rabbi temmim-Bil hayr
Anlamı: Allahım kolaylaştır güçleştirme,sen bu işi hayırla sona erdir..... Bol bol okuyalım:))

Son düzenleme:

r.ca ettim ...

dua için saol canımcım yaaa ..ben hemen kopyalayıp bilgisayarıma kaydettim

eh ne güzel nevracım inşallah eksiksi toplaşırsınız herkez tam olur biz gelemeyenlerede resimleri yolarsınız ama ne güzel olacak hepiniz gebiş gebiş bi mekanda insanların dikkatini çekeceksiniz lütfen resim çekinin ama bende görmek istiyorum sizi

inşallah probl .. çıkmaz da toplaşırız .. keşke sende buralarda olabilseydin o zamanlar ..resim çekiniriz ..paylaşırız gelirgelmez. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…