semaysem westlife teşekkürler kitaptan sipariş ettim bende..Ama hamileyim kitabını istemedim zaten netten çok bakıyorum..Hamilelikte vakit bol..Bebek olunca pc açmak zor olabilir bebeğim kitabını istedimm :)
normal doğumu düşünüorum ama kaderimizde ne varsa onu görücez. gerçi hem düşünüorum hem tırsıyorum.
cnm genelde 36. haftada nasılsa öyle olur dedi doktorum yani 36. haftadaki pozisyona göre karar vericez
hayırlı olsun güle güle kullanırsın inş.
cicilere eklemeni bekliyorummm
YATAK SEÇİMİİİİİİİİİİİİ
Visco tipi yaysız sert yataklar
ve tam ortopedik yataklar
çocuk gelişimi açısından doğru bulunmuyor. Hangi marka alırsanız alın önemli olan yarı ortopedik
diye geçen yumuşak yataklar en doğrusudur. Uykusunda büyüyen bir çocuk için yatağının onun
vücut şeklini alıyor olması çok önemlidir......
yatak üzerine temiz kalamsı için alez bile seçerken terletmeyen hava alan türden seçim yapılmalı...yatak belli süre ile ters düz edlip havalandırmalı...hatta bebişler yatarekn bile çarşaf gergin olmalı...kıvrılınca onu rahatsız edermiş ve uyanır....
ben YARIORTOPEDEİK yatak bakıyorum..henüz almadım yakında mobiilyam gelicek o zaman alıcam...marka ve fiyat bakıyorum şuan....
sağol canım
aşkolsun ben ilgileniyorum demiştim nerden ne kitabı aldınız?nasıl üyemi olmak lazım.....anlatsana tatlım
canım karnın kaskatı kesiliyor. 1 dk kadar öyle oluo bazen çok kısa. ama incidestan arkadaşımızın ki 15 dk da bir geliyormş. bu tarz kasılman varsa doktora görün. ama diğer türlü ise magnezyum eksikliğin olabilirDUNCAN canım merhaba..kasılmardan bahstmişin nasıl bi şey olur ooo..belki bende de oluyordur farkında değilim..kızlar erken geliyor demişin....
normal doğum düşünüoduk ama makat şeklinde duruyormş bebişim. 36. haftaya kadar dönerse normal doğum olucak. eğer dönmezse sezeyan olucak
Annelik Akademisi / Boyut Yayın Grubu arkadaslar sabiha paktunanın hamileyim ve bebeğim kitaplarından birini form doldurarak isteyebilirsiniz ben de yeni kayıt oldum ama daha gelmedi.
kızlar kızlaar
güzel annişlerrrr
benim mesaim bitti
bugünüde çok şükür kazasız belasız atlattık elh.
ben çıkıyorum
hepinize hayırlı mutlu akşamlar
kendinize bebekelrinzie eşlerinize sevdiklerinize iyi bakın
yarın nasip olursa inş.görüşürüz:79::79:
çok geçmiş olsun ... aceleci seninki ... beklesin daha erken söyle annesi.... inşallah herşey uygunselam kızlarrr
buluşma planları yapıyorsunuz ne güzel :)
ben üzgünüm biraz bu cuma gecesi lekelenme tarzında kanamam geldi cumartesi sabahı doktora gittik hemen kontroller yapıldı bebekte kesesinde rahimde problem yok ama kasılmalarım başlamış güzel kızım sıkılmış oralarda hemen gelmek istiyormuş daha çok erkenhemen serum taktılar ilaçlara başladım kasılmalarım azaldı yani ben zaten hissetmiyordum ama kontrol ederken anlattı hemşire göbeğime elimi koyduğumda taşş gibi oluyor sonra düzeliyor yine neyse akşama kadar baya geçti kasılmalar yatmama gerek kalmadı şimdi 4 saatte bir ilaç alıyorum 15 gün sonra yine kontrole gel dedi haftaya gidicem ben korkuyorum çünkü çok zormuş Allah kimseye yaşatmasın
...ÖZLEM483 canım hoşgeldin maşallah iyimişsiniz allah
KDİLARA hoşgeldin dicektim güle güle diyorum kaçıyomusun hemen git gezmelere bakalım
NEVRA ayarlamışsınız buluşmaları çook kıskandım sizi hiç bizlere sizde gelirmisiniz demek yokmu?? valla 2 hafta sonra falan olsa gelirdim ama sizde bian öce olsun istiyosunuz haklısınız ağırlaşıyoruz çünkü.. şanslısınız çoğunuz istanbuldasınız bende yanınızda olmayı çok isterdim.. inş. biğün bizde kısmet olur..
[/B]
güle güle cnımmm :80:
benimde vakit tamam
herkese iyi akşamlar
DUNCAN canım merhaba..kasılmardan bahstmişin nasıl bi şey olur ooo..belki bende de oluyordur farkında değilim..kızlar erken geliyor demişin....
Demek benim yapamadığımı siz yaptınız helal olsun size bende bikaç ay önce demiştim buluşalım die ama öyle kaldı ortadaçok sevindim gelirim tabii..
Herkese merabalar....uzun zamandır görüşmüyorduk bakalım herkes neler yapmış.....bu arada benim bebiş erken gelebilir...bugun dr geldim ve bol bol dinlenmemi söyledi magnezyum yazdı ve moralim sıfır...Allahim inş bugunlerde geçer ve bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım....
herkese mrb güzel anneler nasılsınız bakalım.
ya arkadaşlar ben daha hastane çantamı hazırlamadım artık hazırlayım diorum sizler neler koydunuz hastane çantanıza. kaç çanta hazırladınız.
herkese mrb güzel anneler nasılsınız bakalım.
ya arkadaşlar ben daha hastane çantamı hazırlamadım artık hazırlayım diorum sizler neler koydunuz hastane çantanıza. kaç çanta hazırladınız.
Ellerine sağlık nevracım ben ilgilenemedim valla fazla sen ne güzel yazdın herkesi....
Bu arada size bir dua yazıyorum şimdi eşim okudu... Bol bol edin...
Arapçası Rabbi Yessir-Ve la Tüassir-Rabbi temmim-Bil hayr
Anlamı: Allahım kolaylaştır güçleştirme,sen bu işi hayırla sona erdir..... Bol bol okuyalım:))
eh ne güzel nevracım inşallah eksiksi toplaşırsınız herkez tam olur biz gelemeyenlerede resimleri yolarsınız ama ne güzel olacak hepiniz gebiş gebiş bi mekanda insanların dikkatini çekeceksiniz lütfen resim çekinin ama bende görmek istiyorum sizinevraa = başakşehir ----- farketmez - pazar daha uygun -
baharnaz = başakşehir nerde oturduğunu bildiğimden ben yazdım .daha haberi yok konudan
duncan = maltepe --- üsküdar olabilir diyor
sema = gaziosmanpaşa --fethipaşa korusu olur diyor - ctesi erken çıkıp geleilirim gerekirse-bu hafta sonu gelemem
superi = büyükçekmece --- asya tarafı bana uzak diyor
zonox = bostancı --kadıköyde buluşmak daha uygun - ctesi uygun
blue sky = pendik--and. yakasında oturduğundan üsküdar yada kadıköy
tomurcuk = pendik ---and. yakasında oturduğundan üsküdar yada kadıköy
zehr84 = pendik-- üsküdar yada kadıköy -pazar uygun
mügesoysal = sarıyer --- mecidiyeköy de buluşmayı önerdi
lover1984 = bahçelievler, ----- buluşmaya gelmek istiyor yer konusunda bir şey demedi daha
WestLife = ümraniye --
awshar = kadıköy --- kadıköy yada üsküdar olur
CerenliYagmur= --------------------- 2 hafta sonra olurdaha kimseyokmu arkadaşlar istanbulda oturan - kdilara???
ne çantası canımmm ..korktum şimdi birden ..biz daha küçüğüz .. ama 32 den sonra bende hazırlamayı düşünüyorum
eh ne güzel nevracım inşallah eksiksi toplaşırsınız herkez tam olur biz gelemeyenlerede resimleri yolarsınız ama ne güzel olacak hepiniz gebiş gebiş bi mekanda insanların dikkatini çekeceksiniz lütfen resim çekinin ama bende görmek istiyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?