r.ca ettim ...
dua için saol canımcım yaaa ..ben hemen kopyalayıp bilgisayarıma kaydettim
simge canım sen hepimizden öncesin evet senin vakit gelmiş hazırla koy kenara..30 a girince bende hazırlarım.
hasta bezi çok kalın olmazmı tatlım?acaba lohusalar için özel ped gibi bişiler yokmudur??
sen beni yanlış anladınn
senin aldıkalrını ciciler bölümüne eklemeni bekliyorumm
canım kitabı soruyordumda tamam linke yazdımbilgilerimi birtek kargo parası ödicez dimi bebeğim kitabını aldım ben??????
nevracım bayıldım kızının halısına maşallah babacığına benim diyen anneler düşünüp onun kadar almaz vallahi amcamı görüncde bnim içnde ellerinden öp cicilerde örmüşsün marifetli anne kızın çok şanslı güzel günlerde kullansın prensesin
canım saol... Allah büyüklerimiizden razı olsun .. bizde çocuklarımıza yapalım Allah göstersin bize o günleri ...
Geçmiş olsun canım..Benim 2. doz hiç acımadı sonrasındada 1 deki gibi ağrı yaşamadımm..Sanada başka tarih verdimi bana 24 temmuzda bebeğinle gel dediler..NAsıl güzeldi bu cümleyii duymakk...bende 2. tetanoz aşımı oldum geldim ... bu sefer geçenkinden daha acıdı diyebilirim ... şimdiden ağrı başladı çünkü ...
birde aşıyı vururken yanıyor sızlıyor yaaa... aşı buzdolabında saklandığındanmış ...1-2 dk ..avucunda ısıtsa canımız yanmayacak mış ...bunu bana aşıyı vuduktan sonra söyledi ... :)))))
kalp atışlarını dinledim birde ..126 çıktı ... iyimi sizce??
Ellerine sağlık nevracım ben ilgilenemedim valla fazla sen ne güzel yazdın herkesi....
Bu arada size bir dua yazıyorum şimdi eşim okudu... Bol bol edin...
Arapçası Rabbi Yessir-Ve la Tüassir-Rabbi temmim-Bil hayr
Anlamı: Allahım kolaylaştır güçleştirme,sen bu işi hayırla sona erdir..... Bol bol okuyalım:))
slm arkadaşlar sürekli giremiyorum biraz fırsat buldum okuyum dedim geçmişi arkadaşım ben normal doğum yaptım iki kızımıda kısmetse aksilik omazsa oğlumuda normal yolla dünyaya getirmek istiyorum inşallah normal şimdi okudum evet hasta bezleri tamamen gereksiz ve kullanışsız tavsiyem size bebeğinize koyduğunuz bezlerden kullanmanız birazda kendiniz için yanınıza alın tabi gece pedleri en uzun olan pedler herihtimale karşı onuda bulundurun normal doğumlarda iki bilemedim üç gün yeterli olur bebek bezi kullanmak inanın en rahatı o ilk ibir iki gün için zaten en uzun pedler işinizi görür iki üç günden sonra valla tabi ben bilemiyorum sezeryan olanların duurumunu ama kız kardeşiminde iki kızı var bizde kanama sizinki kadar olmuyo demişti yani en uzun pedler yeterli diyodu kişiye göre yada kanamaya göre deişirmi bilmem hasta bezi kesinliklee gereksiz
aynı duyguları yaşamışız..Geçmiş olsun canım..Benim 2. doz hiç acımadı sonrasındada 1 deki gibi ağrı yaşamadımm..Sanada başka tarih verdimi bana 24 temmuzda bebeğinle gel dediler..NAsıl güzeldi bu cümleyii duymakk...
bizim kalp atışımız 130 çıktı anormal olsa ebeler uyarırdı canım...
Bu duayı annem tesbih çekerdi benimde ezberimde hergün okumalı sağol canım..Hergün 100 kere okumaya çalışıcam..
# Zonnetje+
# yasmin35yasmin
# NEVRAA
# Fdilek48
# yasemin2007
kızlar pek bir sessizsiniz..... gçmişemi daldınız bakiyim..
Iyiaksamlar tum annelere
Iyiaksamlar tum annelere
sedacım ben dönenceye baktım dönüyor kendisi 1 -2 müzikte uyku müziği mavi tuş onda ve doğa sesi kurbağalı onlarda dönmüyor sen ne yaptın yetkili geldimi bende bebeğim kitabını sipariş ettim sağolsun arkadaşlar...sedacım taç a gitmişsiniz nasıl güzel şeylwr varmı ben hiç girmedim oraya ykm de indirim vardı bilgin olsun ordan wenice in ürünlerinden aldık biz canım nevresim takımı mı aldın kaça aldın
ı
Bu duayı annem tesbih çekerdi benimde ezberimde hergün okumalı sağol canım..Hergün 100 kere okumaya çalışıcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?