2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

simge canım sen hepimizden öncesin evet senin vakit gelmiş hazırla koy kenara..30 a girince bende hazırlarım.
hasta bezi çok kalın olmazmı tatlım?acaba lohusalar için özel ped gibi bişiler yokmudur??

slm arkadaşlar sürekli giremiyorum biraz fırsat buldum okuyum dedim geçmişi arkadaşım ben normal doğum yaptım iki kızımıda kısmetse aksilik omazsa oğlumuda normal yolla dünyaya getirmek istiyorum inşallah normal şimdi okudum evet hasta bezleri tamamen gereksiz ve kullanışsız tavsiyem size bebeğinize koyduğunuz bezlerden kullanmanız birazda kendiniz için yanınıza alın tabi gece pedleri en uzun olan pedler herihtimale karşı onuda bulundurun normal doğumlarda iki bilemedim üç gün yeterli olur bebek bezi kullanmak inanın en rahatı o ilk ibir iki gün için zaten en uzun pedler işinizi görür iki üç günden sonra valla tabi ben bilemiyorum sezeryan olanların duurumunu ama kız kardeşiminde iki kızı var bizde kanama sizinki kadar olmuyo demişti yani en uzun pedler yeterli diyodu kişiye göre yada kanamaya göre deişirmi bilmem hasta bezi kesinliklee gereksiz

canım kitabı soruyordumda tamam linke yazdımbilgilerimi birtek kargo parası ödicez dimi bebeğim kitabını aldım ben??????

sedacım ben dönenceye baktım dönüyor kendisi 1 -2 müzikte uyku müziği mavi tuş onda ve doğa sesi kurbağalı onlarda dönmüyor sen ne yaptın yetkili geldimi bende bebeğim kitabını sipariş ettim sağolsun arkadaşlar...sedacım taç a gitmişsiniz nasıl güzel şeylwr varmı ben hiç girmedim oraya ykm de indirim vardı bilgin olsun ordan wenice in ürünlerinden aldık biz canım nevresim takımı mı aldın kaça aldın

nevracım bayıldım kızının halısına maşallah babacığına benim diyen anneler düşünüp onun kadar almaz vallahi amcamı görüncde bnim içnde ellerinden öp cicilerde örmüşsün marifetli anne kızın çok şanslı güzel günlerde kullansın prensesin

canım saol... Allah büyüklerimiizden razı olsun .. bizde çocuklarımıza yapalım Allah göstersin bize o günleri ...

Geçmiş olsun canım..Benim 2. doz hiç acımadı sonrasındada 1 deki gibi ağrı yaşamadımm..Sanada başka tarih verdimi bana 24 temmuzda bebeğinle gel dediler..NAsıl güzeldi bu cümleyii duymakk...
bizim kalp atışımız 130 çıktı anormal olsa ebeler uyarırdı canım...

Bu duayı annem tesbih çekerdi benimde ezberimde hergün okumalı sağol canım..Hergün 100 kere okumaya çalışıcam..

Ne güzel normal doğum yapmışsın bende öyle istiyordum ama korkuyorum valla Rabbim hakkımızda hayırlısını versin...

aynı duyguları yaşamışız..
doğumdan 3 ay sonra 7 ağustosta gel dedi ... Allahım Ağustos deyince doğumdam sonra deyince .. bir tuhaf oldum ... bebiş o tarihlerde kollarımda olacak inş. diye

benim aklımda bebek kalp atışı 140 falan olur diye kalmış nereden kalmışsa .. ondan kafama takılmıştı
normal demekki 126 benimkide işte ..iyi dedi bana da ..

# Zonnetje+
# yasmin35yasmin
# NEVRAA
# Fdilek48
# yasemin2007

kızlar pek bir sessizsiniz..... gçmişemi daldınız bakiyim..

Anne karnında:[/B
]Anne karnında sıvı dolu bir kese içinde yaşar bebek. Bu sıvı ve onu çevreleyen dokular bebekle dışarıdan gelen sesler arasında bir katman oluşturur. Bebeğin içinde bulunduğu ortam ses, titreşim ve ritmik hareketlerden oluşmaktadır. Anne karnındaki bebek ilk olarak cildi ve kemik yapısı yardımı ile 16ncı haftadan itibaren duyduklarına tepki vermeye başlıyor. Çevreden gelen sesler anne karnındaki bebeğe ulaşırken annenin kalp atışları geri planda, ritmik ve monotondur. Doğal olarak bebeğe en güçlü ulaşan ses annesinin sesidir. Duyduğu seslere hareket ve kalp atışlarında değişme ile cevap verir anne karnındaki bebek. Kulağın yapısal olarak gelişmesi tamamlanmadan ( 28.nci hafta) olur bu durum üstelik de. Bebekler anne karnında 26 haftalık iken annelerinin sesinin ritmini, iniş çıkışlarını ayırt edebilirler. Hamileliğin son 3 ayında bebek müzik ya da gürültü duyduğunda tekme atar. Annesi sakin bir sesle yavaşça ve basit cümleler kurduğunda bebeğin kalp atışları yavaşlar. Anne karnında sesle ilgili yaşanan deneyimler doğum sonrasında da kendini belli eder.

# Zonnetje+
# yasmin35yasmin
# NEVRAA
# Fdilek48
# yasemin2007

kızlar pek bir sessizsiniz..... gçmişemi daldınız bakiyim..

internette bir yazı vardı onu okuyordum .. hoşuma gitti paylaştım bu da devamıı

0-2 ay:Bebek doğduğunda işitme duyusu gelişmiştir. Yüksek ses alçak ses ayrımını yapabilir, tiz seslerle, sık tekrarlı, ritmik basit konuşmaları tercih eder. Bazı seslerin doğum sonrası bebeği rahatlattığını biliyoruz. Örneğin anne kalp atışına benzeyen seslerin bebek üzerinde müthiş rahatlatıcı bir etkisi var.
Yeni doğmuş olan bir bebek yüksek-alçak ses ayırımını yapabilir, ses duyduğunda emmesi değişebilir, ya da susup dinleyebilir. Bebekler tiz sesleri tercih ederler, bu nedenle bizler onlarla “bebekçe” konuşuruz
.2-6 ay:
Bebek 2-3 aylık olduğunda sesin geldiği yere doğru dönebilir. İki aylık bir bebek artık karşısındakine gülümsemeye başlamıştır. Bu gelişme çoğu zaman beraberinde agulamayı, keyifli sesler çıkarmayı da getirir. Başlangıçta sesli harflerin ağırlıklı olduğu bu seslere zamanla sessiz harfler de eklenir. Altı aydan itibaren hecelemeye başlar bebek (mamama- bababa- nenene gibi). Tükürükleriyle baloncuklar yapmaya bayılır.

aradım canım dönmesi gerek dediler pille alakalı olabilir dediler.en iyi pili aldık .müziksiz deneyin döner dediler.dönmedi ki ben napıyım müziksiz dönse bile valla hem okadar para verdik hem dönmüyor.getirin servisine gönderelim dediler.götürcez bakalım inşallah hallolur ama istanbulda yeri ne zaman gitcez oraya offff.....
taçta harika ürünler var.herşey var yastığı şimdi kullanmıcak tabi ama penelope aldım %100 yün antibakteriyel.çok güzel
yorganı tacınkini aldım nevresim bi 60 tl likler var birde 77 tl organikler ben organik aldım.
Little Rabbit
model bu.....bakalım beğenecekmisiniz?????????

Sizin için :
- Gecelik, pijama, emzirme sütyeni, terlik, iç çamaşırı
- Çorap (doğum sırasında ayaklar çok üşür)
- Tarak, sabun, havlu, deodorant, şampuan, diş fırçası v.b
- Hastaneden çıkarken kullanmak üzere rahat giysiler
- Bol miktarda pet
- Islak mendil, havlu kağıt
- Nüfus cuzdanı, sağlık karnesi gibi belgeler
- Fotoğraf makinesi, kamera
- Kimi anneler çarşaf ve yastık kılıfını da kendisi götürmek ister

Bebeğiniz için :
- Çocuk bezi
- Atlet, fanila, kilot
- Pamuklu rahat giysiler, zıbın
- Battaniye
- Çorap, eldiven, penye bere
- Bebek taşıma çantası

Hastane çantası hazırlıycak olan arkadaşlarımaaaaaa.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…