2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

herkesler bir yerler kaçmış .. bende biraz mutfağa bakayım .. babamız gelir birazdan ... fırsat bulursam akşam devam ederiz...
,
duncan
sedasen
görüşürüz kızlarsss

canım saol bilgi için.
bu konuyu daha sonra işyerimden bi arkadaşıma sordum. normal doum yapmış. oda senin dedidğin gibi bebeğin bezini tavsiye etti..

sedasem bugün endokrolojiyi aradadım şeker ölçümünü yemekten 1 saat sonra yazmışsınız dedim 'evet ,diyabat hastalarına 2 saat sonra ölçmelerini söylüyoruz ama gebelik şekeri farklı yemege başlayacaksın 1 saat olunca ölçeceksin dedi'.şimdi ben anlamadım sende de gebelik şekeri var sana 2 saat sonra demiş doktorun.niye buna takılıyorum çünkü iki ölçüm arasında çok fark oluyor 2 saat sonra ölçünce daha düşük çıkıyor

slm kızlar... bgn 50grlık şeker sonucum açlık:90 1saat sonra 201 neredeyse herşey yasak dedi devlet hastanesinin doktoru. yarın bir dahiliye doktoruna, perşembe çapaya gidiyorum. bakalım onlar ne diyecekler çok üzgünüm yahu

canım üzülme ne yapalım 2,5 ayımız kaldı.peki 100 lük yükleme yapılmıycak mı?
merhaba canımmm
nasılsın
iyiyim canım diyetle ugraşıyorum tabi günde yarım saatte yürüyüş var...sen neler yapıyorsun geçmişi okuyamadım

duncan ne güzel bir dua ben de biliyorum bu duayı ama çok sık okumuyordum iyi ki hatırlattın yarın günlük tesbih olarak baslayayım inş.

geçmiş olsun canım.100 lük yapıyolar ama 50 lik yüksek çıkarsa sana yapılmayacakmı? ayrıca diyetle kontrole alabilirsin. topikde bikaç arkadaşımızda daha var. onlarda diyetle halletmeye çalışıyor.

değişik bişi yok tatlım..gün sayıyoruz işte :82:
haftasonu alışveriş yaptık az kaldı bitti gibi..bakalım

canım pek şekermiş güle güle kullansın bebeşin
sağol canım benim

çok güsellllll
çok teşekkürler canım benim

bende anlamadım iyici sinir olmaya başladım.niye bana öyle ölç dediler ozaman.bide sonuna kadar hergün ölçecekmişim.yani haftada 1,2 olsa olmazmı sanki sonuçta diyete uyuyorum......valla yarın gidip konuşucam

baya yüksek çıkmış tatlım sende diyete başlıcaksın bizim gibi.allah hepimizin yardımcısı olsun daha kötü şeyler olmasın inşallah.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…