herkesler bir yerler kaçmış .. bende biraz mutfağa bakayım .. babamız gelir birazdan ... fırsat bulursam akşam devam ederiz...
,
duncan
sedasen
görüşürüz kızlarsss
# Zonnetje+
# yasmin35yasmin
# NEVRAA
# Fdilek48
# yasemin2007
kızlar pek bir sessizsiniz..... gçmişemi daldınız bakiyim..
oy çooooooook güzellllll:)ben ikeadan aldım takımı:)
slm arkadaşlar sürekli giremiyorum biraz fırsat buldum okuyum dedim geçmişi arkadaşım ben normal doğum yaptım iki kızımıda kısmetse aksilik omazsa oğlumuda normal yolla dünyaya getirmek istiyorum inşallah normal şimdi okudum evet hasta bezleri tamamen gereksiz ve kullanışsız tavsiyem size bebeğinize koyduğunuz bezlerden kullanmanız birazda kendiniz için yanınıza alın tabi gece pedleri en uzun olan pedler herihtimale karşı onuda bulundurun normal doğumlarda iki bilemedim üç gün yeterli olur bebek bezi kullanmak inanın en rahatı o ilk ibir iki gün için zaten en uzun pedler işinizi görür iki üç günden sonra valla tabi ben bilemiyorum sezeryan olanların duurumunu ama kız kardeşiminde iki kızı var bizde kanama sizinki kadar olmuyo demişti yani en uzun pedler yeterli diyodu kişiye göre yada kanamaya göre deişirmi bilmem hasta bezi kesinliklee gereksiz
sema ve rapu kızlar beni merakta bıraktınız..sordum cvp alamadım
canım üzülme ne yapalım 2,5 ayımız kaldı.peki 100 lük yükleme yapılmıycak mı?slm kızlar... bgn 50grlık şeker sonucum açlık:90 1saat sonra 201neredeyse herşey yasak dedi devlet hastanesinin doktoru. yarın bir dahiliye doktoruna, perşembe çapaya gidiyorum. bakalım onlar ne diyecekler çok üzgünüm yahu
iyiyim canım diyetle ugraşıyorum tabi günde yarım saatte yürüyüş var...sen neler yapıyorsun geçmişi okuyamadımmerhaba canımmm
nasılsın
Ellerine sağlık nevracım ben ilgilenemedim valla fazla sen ne güzel yazdın herkesi....
Bu arada size bir dua yazıyorum şimdi eşim okudu... Bol bol edin...
Arapçası Rabbi Yessir-Ve la Tüassir-Rabbi temmim-Bil hayr
Anlamı: Allahım kolaylaştır güçleştirme,sen bu işi hayırla sona erdir..... Bol bol okuyalım:))
slm kızlar... bgn 50grlık şeker sonucum açlık:90 1saat sonra 201neredeyse herşey yasak dedi devlet hastanesinin doktoru. yarın bir dahiliye doktoruna, perşembe çapaya gidiyorum. bakalım onlar ne diyecekler çok üzgünüm yahu
canım üzülme ne yapalım 2,5 ayımız kaldı.peki 100 lük yükleme yapılmıycak mı?
iyiyim canım diyetle ugraşıyorum tabi günde yarım saatte yürüyüş var...sen neler yapıyorsun geçmişi okuyamadım
sağol canım benimcanım pek şekermiş güle güle kullansın bebeşin
çok teşekkürler canım benimçok güsellllll
bende anlamadım iyici sinir olmaya başladım.niye bana öyle ölç dediler ozaman.bide sonuna kadar hergün ölçecekmişim.yani haftada 1,2 olsa olmazmı sanki sonuçta diyete uyuyorum......valla yarın gidip konuşucamsedasem bugün endokrolojiyi aradadım şeker ölçümünü yemekten 1 saat sonra yazmışsınız dedim 'evet ,diyabat hastalarına 2 saat sonra ölçmelerini söylüyoruz ama gebelik şekeri farklı yemege başlayacaksın 1 saat olunca ölçeceksin dedi'.şimdi ben anlamadım sende de gebelik şekeri var sana 2 saat sonra demiş doktorun.niye buna takılıyorum çünkü iki ölçüm arasında çok fark oluyor 2 saat sonra ölçünce daha düşük çıkıyor
baya yüksek çıkmış tatlım sende diyete başlıcaksın bizim gibi.allah hepimizin yardımcısı olsun daha kötü şeyler olmasın inşallah.......slm kızlar... bgn 50grlık şeker sonucum açlık:90 1saat sonra 201neredeyse herşey yasak dedi devlet hastanesinin doktoru. yarın bir dahiliye doktoruna, perşembe çapaya gidiyorum. bakalım onlar ne diyecekler çok üzgünüm yahu
canım üzülme ne yapalım 2,5 ayımız kaldı.peki 100 lük yükleme yapılmıycak mı?
geçmiş olsun canım.100 lük yapıyolar ama 50 lik yüksek çıkarsa sana yapılmayacakmı? ayrıca diyetle kontrole alabilirsin. topikde bikaç arkadaşımızda daha var. onlarda diyetle halletmeye çalışıyor.
baya yüksek çıkmış tatlım sende diyete başlıcaksın bizim gibi.allah hepimizin yardımcısı olsun daha kötü şeyler olmasın inşallah.......
sağolun kızlar, inş bebişlerimizin sağlığına birşey olmaz. inş diyetle hallolur.
doktorum, dahiliye doktorunun 100lük isteyeceğini söyledi. ben yarına kadar dayanamadım, yaklaşık 1 ssattir sizin yazığınız diyet listelerini bulmak için bütün sayfaları aradım ama bulamadım.Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza bebişlerimizi almayı nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?