2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

değişik bişi yok tatlım..gün sayıyoruz işte :82:
haftasonu alışveriş yaptık az kaldı bitti gibi..bakalım
güle güle kullansın paşamız cicilerini annesi donattı oğluşunu

canım şimdi faceden aral ile mesajlaştık onada 1 saat sonra ölç demiş doktoru gebelikte 1 saat sonrası önemliymiş.iyce sor canım doktoruna bizide aydınlatsın.bana toklukta sınır 120 yazdılar aral a 160 civarı olursa tehlikeli demiş doktoru yani herşey çorba oldu kafamda

canım maşallah oğluşuna ...senden mutlusu yok şimdi...
akıntı problemi bendede var yeşilisi sarımsı ve kokulu mu diye sordu ve 2 fitil içeren bir ilaç verdi. adı da gyno lomex gibi bişeydi .1 kullanıyosun 3 gün sonra 1 daha atıyosun. yeni kullandım bakıcam işe yaradımı..

inci çook geçmiş olsun...çok dikkatli ol lütfen artık bu sayfalarda üzücü haberler almayalım inş. artık aile gibi olduk. gerçekten beraber yaşıyoruz... kasılmalar diye kast ettiğin bende temizlik yapınca karnım taş kesiyor sanki ve oğlum hareket etmiyor bunda mı bahsediyorsun acaba?

herkese mrb güzel anneler nasılsınız bakalım.
ya arkadaşlar ben daha hastane çantamı hazırlamadım artık hazırlayım diorum sizler neler koydunuz hastane çantanıza. kaç çanta hazırladınız.
ayy aaay heyecan şediyor yaaaw daha çok erken bahsetmek için alıştırarak yapın şu mevzuları....
ne çantası...????

# Zonnetje+
# yasmin35yasmin
# NEVRAA
# Fdilek48
# yasemin2007

kızlar pek bir sessizsiniz..... gçmişemi daldınız bakiyim..

aynen canım maşallah öyle bir geçmiş varki nerdeyse 1 günümü alıyor yazı bile yazamıyorum.. valla yetişmek imkansız size kısssslaaar...

banada tokluk 120 açlık 105 sınır dediler geçmedi çok şükür şimdilerde ama düşükte çıkıyor anlamadım valla.böyle yanlış yaparsak sattlerde falan bi faydası olmazki nerden bilcez hangisinin sorun olmayacağını........benimde kafam karıştı.yarın sorucam

canımcım doğrusu o şekilde yedi,kten sonra 1saat sonraki değerin önemli gebelikte ve bu değer 140 altı olmalı eğer 140 ı geçerse iyi değil tabilkide en önemlisi 160 olduğunu gördüğün an gel dedi dr çokşükür hep 140 çıkıyor bu gün bir kaçamak yaptım öğeleden sonra yürüyüş olsun diye eşimin yanına gittim yürüyüş olsun diye dönüşte deniz kenarına indik canınız çekmesin ama 1 simit yedim ama yürüdüğüm için 1 saat sonra şekerimi ölçtüm normal çıktı kızlar ben zırt pırt ölçüyorum şekeri meraktan 50 tane test çubuğum vardı 2 tane kaldı anlayın artık 1haftada maşallah coştıum bitirdim

sedacım nevresim takımın çok şeker güle güle kullansın prensesin canım 2 saatlite sınır 120 1 saatlikte 140 bence sende 1 saatliğe baksan daha iyi olur

ohhhh afiyet olsun canım.listede zaten 3 dili çavdar ekmegi yerine 1 susamsız simit yenebilir yazıyor ama ben besin degişimlerini uygulamak konusunda kararsız kaldım gidince sorucam

sedacım nevresim takımın çok şeker güle güle kullansın prensesin canım 2 saatlite sınır 120 1 saatlikte 140 bence sende 1 saatliğe baksan daha iyi olur

sağol tatlım bende öyle ölçeyim ecenin listesine bayıldım benimkine benziyo ama onunki daha açık ve net.dün doktoru dinledim meyveyle aralrda yoğurt yada süt mutlaka dedi.bu listede var
benim doktorum sadece meyve dedi.ama ben yoğrt yada süt içiyorum.
benim listeyide 2200 yükseltti son gittiğimde.böyle işte.
aral sen hangi aralıklar yemeklerini yiyorsun canım

canım benim listede de hemen hemen eceninki ile aynı ben sabah 9 - 10 arası kahvaltı yapıyorum 2 saat sonrası ara öğün saat yarımda öğeln yemeği 2 3 saat sonrası ara akşam en geç 7 de ymeğimi yemiş oluyorum birde hergün yarım saat yürümeye çalışıyorum benim listede arada meyveyle süt ya da yoğurt yaıyordu zaten

benim listemde bu
08:00
1 bardak ligt süt
1 yumurta
2 kibrit kutusu ligt peynir
3 ince dilim kepekli ekmek
domates salatalık marul vs...

10:30
1 porsiyon meyve
yarım bardak yoğurt

12:30
1 kepçe çorba
4 y.kaşığı sebze yemeği
4 y kaşığı kurubaklagil
yağsız salata
3 dilim kepekli ince ekmek

15.30
1 porsiyon meyve
1 kibrit kutusu kadar ligt peynir
2 ince dilim kepekli ekmek

19.00
4 köfte yada tavuk yada balık
4 y.kaşığı sebze yemeği
yağsız salata
1 su bardağı ligt yoğurt
3 dilim ince kepekli ekmek

22:30
2 porsiyon meyve

Son düzenleme:

Uploaded with ImageShack.us

bunu aldım kızlar nasıl ????????

Ben çok beğendim canım....

bu arada herkese merhaba

Selamlar tatlım..Nasılsın...

Canım 3-4 arkadaşımızda çıktı şeker üzülme nolur diyetle halloluyor geçmiş olsun...

duncan ne güzel bir dua ben de biliyorum bu duayı ama çok sık okumuyordum iyi ki hatırlattın yarın günlük tesbih olarak baslayayım inş.

Evet canım bende tesbih edildiğini bilmiyordum f dilekten öğrendim ben normal okucaktım...

peki ececim hangi sastlerde yiyorsun yemeklerini sana zahmet olmazsa yazarmısın

sabah 8:30
ara öğün 10:30
öğle 12:30
ara öğün 15:30
akşam 18:30
ara öğün 21:30
canım aslında sabah 8:00 da başlıyodu ama ben yarım saat erteledim kalkamadıgım için

aralcım bu şeker çubuklarını tekrar yazdırabiliyomuyuz yoksa süresimi var?bide ben peşin ödedim parayı sonra yatıracaklarmış seninkide öyle mi?

iyilik canım sen nasılsın?

aralcım bu şeker çubuklarını tekrar yazdırabiliyomuyuz yoksa süresimi var?bide ben peşin ödedim parayı sonra yatıracaklarmış seninkide öyle mi?

iyilik canım sen nasılsın?

ben yazdırmadım eczanaden makinesiyle aldım hepsi 35 tl idi bakalım çubuklar ne kadar sen yazdırdın galiba sen ne kadar ödedin senin diyette yumurta yok galiba ben her sabah 1 yumurta yiyorum bebek için bence sende yesen iyi olur şekeri etkilemiyor bir meyveni çıkart yeine yumurta ekle ben çıkıcam kızlar gözleim sulanıyor yine hepinize iyi geceler

diyet yapan arkadaşlara umarım herşey yolunda gider
teşekkürler canım

canım sabah 2 kibrit kutusu peynir var ya 1 kibrit kutusu yerine 1 yumurta yiyebiliyorum bana bıraktı bende 1 gün yiyorum 1 gün yemiyorum.2 kutu çubuk yazdı doktor 70 tl ödedim bir belge verdiler eczaneden onunla başvurup 1-2 ay içinde geri alınıyomuş.makinayı devlet hastanesi ücretsiz verdi.bu arda çubuklar için doktor rapor çıkattırdı ama ben hiç dolaşmadım kendileri çıkarıp verdiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…