güle güle kullansın paşamız cicilerini annesi donattı oğluşunudeğişik bişi yok tatlım..gün sayıyoruz işte :82:
haftasonu alışveriş yaptık az kaldı bitti gibi..bakalım
sağol canım benim
çok teşekkürler canım benim
bende anlamadım iyici sinir olmaya başladım.niye bana öyle ölç dediler ozaman.bide sonuna kadar hergün ölçecekmişim.yani haftada 1,2 olsa olmazmı sanki sonuçta diyete uyuyorum......valla yarın gidip konuşucam
baya yüksek çıkmış tatlım sende diyete başlıcaksın bizim gibi.allah hepimizin yardımcısı olsun daha kötü şeyler olmasın inşallah.......
canım maşallah oğluşuna ...senden mutlusu yok şimdi...günaydın kızlarrrrr bizzz cumartesi günüüü doktordaydıkk oğlumu gördük 1 kilo 100 gr olmuşşş eşşekk kadar olmuşşşdoktor teyzesi pipisinin resmini verdi ayaklarını kafasına kaldırıyooduu çok güldükk vee kanaat getirdik yaramazz olcakkk bu oğlannn şimdeden bu kadar tekmelerden belliydi zaten hiçç durmuyoo hiççç.. amaa canımı sıkann bişey oılduu şuu malum akıntı problemimiz var yaa kızlarr doktor bana fitil verdi amaa benn hiçç kullanmak istemiyorumm napmalıyım aranızda kullanan var mı fitilll bana tehlikeli geliyoo yaaa napıcam benn
inci çook geçmiş olsun...çok dikkatli ol lütfen artık bu sayfalarda üzücü haberler almayalım inş. artık aile gibi olduk. gerçekten beraber yaşıyoruz... kasılmalar diye kast ettiğin bende temizlik yapınca karnım taş kesiyor sanki ve oğlum hareket etmiyor bunda mı bahsediyorsun acaba?selam kızlarrr
buluşma planları yapıyorsunuz ne güzel :)
ben üzgünüm biraz bu cuma gecesi lekelenme tarzında kanamam geldi cumartesi sabahı doktora gittik hemen kontroller yapıldı bebekte kesesinde rahimde problem yok ama kasılmalarım başlamış güzel kızım sıkılmış oralarda hemen gelmek istiyormuş daha çok erkenhemen serum taktılar ilaçlara başladım kasılmalarım azaldı yani ben zaten hissetmiyordum ama kontrol ederken anlattı hemşire göbeğime elimi koyduğumda taşş gibi oluyor sonra düzeliyor yine neyse akşama kadar baya geçti kasılmalar yatmama gerek kalmadı şimdi 4 saatte bir ilaç alıyorum 15 gün sonra yine kontrole gel dedi haftaya gidicem ben korkuyorum çünkü çok zormuş Allah kimseye yaşatmasın
ayy aaay heyecan şediyor yaaaw daha çok erken bahsetmek için alıştırarak yapın şu mevzuları....herkese mrb güzel anneler nasılsınız bakalım.
ya arkadaşlar ben daha hastane çantamı hazırlamadım artık hazırlayım diorum sizler neler koydunuz hastane çantanıza. kaç çanta hazırladınız.
# Zonnetje+
# yasmin35yasmin
# NEVRAA
# Fdilek48
# yasemin2007
kızlar pek bir sessizsiniz..... gçmişemi daldınız bakiyim..
güle güle kullansın paşamız cicilerini annesi donattı oğluşunu
canım şimdi faceden aral ile mesajlaştık onada 1 saat sonra ölç demiş doktoru gebelikte 1 saat sonrası önemliymiş.iyce sor canım doktoruna bizide aydınlatsın.bana toklukta sınır 120 yazdılar aral a 160 civarı olursa tehlikeli demiş doktoru yani herşey çorba oldu kafamda
canım benim diyet listem ama herkesin boy ve kilosuna göre farklı veriliyocanım üzülme ne yapalım 2,5 ayımız kaldı.peki 100 lük yükleme yapılmıycak mı?
sağolun kızlar, inş bebişlerimizin sağlığına birşey olmaz. inş diyetle hallolur.
doktorum, dahiliye doktorunun 100lük isteyeceğini söyledi. ben yarına kadar dayanamadım, yaklaşık 1 ssattir sizin yazığınız diyet listelerini bulmak için bütün sayfaları aradım ama bulamadım.Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza bebişlerimizi almayı nasip etsin inş.
sabah
2 kibrit kutusu beyaz peynir
3 adet ceviz
3 dilim çavdar ekmegi
çig sebze
şekersiz çay
1 porsiyon meyve
ara ögün
1 su bardagı şekersiz süt
1 porsiyon meyve
öğle
1,5 köfte kadar et
1 porsiyon sebze yemeği
2 kepçe çorba
3 dilim çavdar ekmeği
yağsız salata
ara ögün
1 su bardağı yogurt
1 porsiyon meyve
akşam
1,5 köfte kadar et
1 porsiyon sebze yemegi
2 kepçe çorba veya 4 yemek kaşıgı bulgur pilavı veya makarna
3 dilim çavdar ekmegi
yagsız salata
ara öğün
1 su bardağı süt
1 kibrit kutusu beyaz peynir
1 porsiyon meyve
1 ince dilim çavdar ekmeği
diyetim 2200 kalori.
tamam canım banada yaz söylediklerinibanada tokluk 120 açlık 105 sınır dediler geçmedi çok şükür şimdilerde ama düşükte çıkıyor anlamadım valla.böyle yanlış yaparsak sattlerde falan bi faydası olmazki nerden bilcez hangisinin sorun olmayacağını........benimde kafam karıştı.yarın sorucam
canımcım doğrusu o şekilde yedi,kten sonra 1saat sonraki değerin önemli gebelikte ve bu değer 140 altı olmalı eğer 140 ı geçerse iyi değil tabilkide en önemlisi 160 olduğunu gördüğün an gel dedi dr çokşükür hep 140 çıkıyor bu gün bir kaçamak yaptım öğeleden sonra yürüyüş olsun diye eşimin yanına gittim yürüyüş olsun diye dönüşte deniz kenarına indik canınız çekmesin ama 1 simit yedim ama yürüdüğüm için 1 saat sonra şekerimi ölçtüm normal çıktı kızlar ben zırt pırt ölçüyorum şekeri meraktan 50 tane test çubuğum vardı 2 tane kaldı anlayın artık 1haftada maşallah coştıum bitirdimgüle güle kullansın paşamız cicilerini annesi donattı oğluşunu
canım şimdi faceden aral ile mesajlaştık onada 1 saat sonra ölç demiş doktoru gebelikte 1 saat sonrası önemliymiş.iyce sor canım doktoruna bizide aydınlatsın.bana toklukta sınır 120 yazdılar aral a 160 civarı olursa tehlikeli demiş doktoru yani herşey çorba oldu kafamda
sedacım nevresim takımın çok şeker güle güle kullansın prensesin canım 2 saatlite sınır 120 1 saatlikte 140 bence sende 1 saatliğe baksan daha iyi olurbanada tokluk 120 açlık 105 sınır dediler geçmedi çok şükür şimdilerde ama düşükte çıkıyor anlamadım valla.böyle yanlış yaparsak sattlerde falan bi faydası olmazki nerden bilcez hangisinin sorun olmayacağını........benimde kafam karıştı.yarın sorucam
canımcım doğrusu o şekilde yedi,kten sonra 1saat sonraki değerin önemli gebelikte ve bu değer 140 altı olmalı eğer 140 ı geçerse iyi değil tabilkide en önemlisi 160 olduğunu gördüğün an gel dedi dr çokşükür hep 140 çıkıyor bu gün bir kaçamak yaptım öğeleden sonra yürüyüş olsun diye eşimin yanına gittim yürüyüş olsun diye dönüşte deniz kenarına indik canınız çekmesin ama 1 simit yedim ama yürüdüğüm için 1 saat sonra şekerimi ölçtüm normal çıktı kızlar ben zırt pırt ölçüyorum şekeri meraktan 50 tane test çubuğum vardı 2 tane kaldı anlayın artık 1haftada maşallah coştıum bitirdim
sedacım nevresim takımın çok şeker güle güle kullansın prensesin canım 2 saatlite sınır 120 1 saatlikte 140 bence sende 1 saatliğe baksan daha iyi olur
canım benim listede de hemen hemen eceninki ile aynı ben sabah 9 - 10 arası kahvaltı yapıyorum 2 saat sonrası ara öğün saat yarımda öğeln yemeği 2 3 saat sonrası ara akşam en geç 7 de ymeğimi yemiş oluyorum birde hergün yarım saat yürümeye çalışıyorum benim listede arada meyveyle süt ya da yoğurt yaıyordu zatensağol tatlım bende öyle ölçeyim ecenin listesine bayıldım benimkine benziyo ama onunki daha açık ve net.dün doktoru dinledim meyveyle aralrda yoğurt yada süt mutlaka dedi.bu listede var
benim doktorum sadece meyve dedi.ama ben yoğrt yada süt içiyorum.
benim listeyide 2200 yükseltti son gittiğimde.böyle işte.
aral sen hangi aralıklar yemeklerini yiyorsun canım
bu arada herkese merhaba
slm kızlar... bgn 50grlık şeker sonucum açlık:90 1saat sonra 201neredeyse herşey yasak dedi devlet hastanesinin doktoru. yarın bir dahiliye doktoruna, perşembe çapaya gidiyorum. bakalım onlar ne diyecekler çok üzgünüm yahu
duncan ne güzel bir dua ben de biliyorum bu duayı ama çok sık okumuyordum iyi ki hatırlattın yarın günlük tesbih olarak baslayayım inş.
peki ececim hangi sastlerde yiyorsun yemeklerini sana zahmet olmazsa yazarmısın
aralcım bu şeker çubuklarını tekrar yazdırabiliyomuyuz yoksa süresimi var?bide ben peşin ödedim parayı sonra yatıracaklarmış seninkide öyle mi?canımcım doğrusu o şekilde yedi,kten sonra 1saat sonraki değerin önemli gebelikte ve bu değer 140 altı olmalı eğer 140 ı geçerse iyi değil tabilkide en önemlisi 160 olduğunu gördüğün an gel dedi dr çokşükür hep 140 çıkıyor bu gün bir kaçamak yaptım öğeleden sonra yürüyüş olsun diye eşimin yanına gittim yürüyüş olsun diye dönüşte deniz kenarına indik canınız çekmesin ama 1 simit yedim ama yürüdüğüm için 1 saat sonra şekerimi ölçtüm normal çıktı kızlar ben zırt pırt ölçüyorum şekeri meraktan 50 tane test çubuğum vardı 2 tane kaldı anlayın artık 1haftada maşallah coştıum bitirdim
Ben çok beğendim canım....
Selamlar tatlım..Nasılsın...
Canım 3-4 arkadaşımızda çıktı şeker üzülme nolur diyetle halloluyor geçmiş olsun...
Evet canım bende tesbih edildiğini bilmiyordum f dilekten öğrendim ben normal okucaktım...
aralcım bu şeker çubuklarını tekrar yazdırabiliyomuyuz yoksa süresimi var?bide ben peşin ödedim parayı sonra yatıracaklarmış seninkide öyle mi?
iyilik canım sen nasılsın?
teşekkürler canımdiyet yapan arkadaşlara umarım herşey yolunda gider
ben yazdırmadım eczanaden makinesiyle aldım hepsi 35 tl idi bakalım çubuklar ne kadar sen yazdırdın galiba sen ne kadar ödedin senin diyette yumurta yok galiba ben her sabah 1 yumurta yiyorum bebek için bence sende yesen iyi olur şekeri etkilemiyor bir meyveni çıkart yeine yumurta ekle ben çıkıcam kızlar gözleim sulanıyor yine hepinize iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?