2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

iyiyiz tubiş...siz nasılsınız?

iyi diyelim iyi olsun tatlım ya ben kendi kendime nazar değirdim sanırım hergün bi tarafım ağrır oldu geçenlerde şu kaburga ağrısından bahsetmiştim size şimdi o ağrı sırtıma kadar vuruyor ızdırabımı arttırıyor şifa diliyorum rabbimden hergün yinede bugünümüze şükür sen nasılsın tatlım

blucum günaydın akşam biz çıktıktan sonra bişi sormuşsun. ben anlamadım

günaydın ..ben de beni unuttun sandım önceki mesajını görünce eheh... ya dün semacanla konuşmuşsunuz cesaret falan diye..ne oluyor dedim...doğumla ilgili konuştunuz galiba

kuzucum kıyamam yaaaaa....doğum yaralarımız iyileşene dek-Allah izin verirse-ağrıya sızıya duyarsız olmaya çalışacağız tubişim...yapacak bişey yok iyiyiz biz çok şükür...sadece yemekler sonrası sıkıntı oluyor bende...çok yemememe rağmen hem çok geç acıkıyorum hem de bir lokma yesem bile boğazımda hissediyorum yediklerimi...benim de sıkıntım bu ...ağzımda tat yok hiç...

Son düzenleme:
günaydın ..ben de beni unuttun sandım önceki mesajını görünce eheh... ya dün semacanla konuşmuşsunuz cesaret falan diye..ne oluyor dedim...doğumla ilgili konuştunuz galiba...

kısss unuturmuyum seni
bebeğe nası bakacağımı bilemediğimi sölemiştim dün.ağlaması susturması gazı emzirmesi uyutması semada bana cesaret verdi biraz..buydu yani.

kıslar kızlarr
akşam benim çok ağrım oldu
iş çıkışı markete uğradım
bişiyler aldım dönerken yolda kalakaldım
bebek sağıma döndü orda top gibi kaldı karnıma batıyodu resmen...
kasıldım adım atamadım nefesim kesildi...
5 dak yolu 20.dakikada gidebildim
sabahta yine aynısı oldu evden çıkıyorum 2 .dak.yürümeden aynı yere döndü yine kasıldım
sizede oluyormu böyle?
çok korktum yaw niye böyle oluyor acaba :26:
yarın dr.gidicem

evet tatlım haklısın katlanmaktan başka çare yok zaten çözümde bulamıyorum sırt ağrısına.canım seninde Allah yardımcın olsun sık ve az yesen faydası olurmu tatlım

kısss unuturmuyum seni
bebeğe nası bakacağımı bilemediğimi sölemiştim dün.ağlaması susturması gazı emzirmesi uyutması semada bana cesaret verdi biraz..buydu yani.

cidden mi....ben de sadece ben mi korkuyorum bundan acaba diyordum...pek dile getirmek de istemiyordum şahsen...bana da cesaret verin kızlar..çok ihtiyacım var...:18:

günaydın blue-can

günaydın rapuşş

günaydın semacanım...

bende şimdiye kadar böyle birşey olmadı semacan...şu erken kasılma dedikleri olay belki de...:26:korkulacak birşey değildir ...

evet tatlım haklısın katlanmaktan başka çare yok zaten çözümde bulamıyorum sırt ağrısına.canım seninde Allah yardımcın olsun sık ve az yesen faydası olurmu tatlım

evet kuzucum zaten öyle yapıyorum.ama hayır...hiç faydası olmuyor...bir lokma ekmek koca bir taş gibi kaplıyor midemi...boğazıma kadar dolmuş gibi geliyor bana sonra... neyse...napalım bebişler için katlancaz artık...

canım bende de oluyor bazen ama ben çok yürüdüysem yada yorulduysam sanı gibi kasığıma saplanıyor adım atamıyorum korkulacak bişey yoktur yorduysan kendini ondan olmuştur cnm
ayyy bi arkadaşım mesaj atmış bana 5 haftalık hamileymiş ne acaip oldumm
kızzz rapu ne ediyonarkadaşın için hayırlı olsun canım şimdi sen ona şöle yap böle yap der yön gösterirsin nede olsa epey yol katettik bu ara ne kadar çok hamile haberi duydum bende arkadaşım sanki millet beni bekliomuş 2011 bebek patlaması yaşayacak sanırım

günaydın kızlar...
semacım..dediklerin bendede oluyo..önce nette araştırdım korktum,kimi diyo erken doğum sebebi bu ağrılar falan filan.dr.sordum..bunlara yalancı sancı deniyomuş.rahim kasları kendini doğuma hazırlamak için antreman yapıyomuş.korkacak bir durum değilmiş ama 1 saatin içinde 4 den fazla ve 1 dakikadan uzun sürerse tehlikeli olabilirmiş o zaman dr.gidip nts ye girmekte fayda var.bazende bebek büyüdüğünden dolayı,bağırsaklar geri gidermiş yani organların hareketleride ani kasılma ve sancılara sebeb olabilirmiş..çok fazla ayakta kalma,uzanma,ellerinde yük taşıma,topuklu giyme,çok fazla eğilip doğrulma,çok sıcak suyla duş alma dedi doktorum bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…